OFF... :'(
Gyászolni gyültünk ma össze. Gyászolni, mert tegnap meghalt egy hû barát, bajtárs, élettárs. 5 és fél évet küzdöttünk együtt, napsütésben, esõben, a legnagyobb hóban vagy sárban, fagyos hidegben, és melegben.
5 és fél éven keresztül vele tanultam meg a hegyikerékpározás csínját-bínját, fortéjait, egyre jobban éreztem minden rezdülését, egyre többet, nagyobbat vállaltam be vele.
És tegnap elérte a végzet szele, gurulás közben, boldogan távozott el. Hangtalanul, hirtelen tört el, nem szenvedett.
Emléke velem él tovább.
:'( :'( :'( :'( :'(
In memorian Lovam
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:46
Írta 2002. október 02. - 08:24

Írta 2002. október 01. - 21:14

Hi,
Tyito mester. Megyünk! Indulunk hajnalban. Fussunk össze néhányan. Szívesen mennék csapatban, mint egyedül.
Tyito mester. Megyünk! Indulunk hajnalban. Fussunk össze néhányan. Szívesen mennék csapatban, mint egyedül.
Írta 2002. október 01. - 19:53

Halihó!
Jaja, in medias res, a fixivel az a gáz, hogy a lejtõn lefelé úgy kell pörgetni a lábadat, mint az állat, különben eltöri a hajtókar a sípcsontot. :
Ma voltam elõször Budaörsön , úgy értem melóval, már vártam és tök jó! Lehet menni 40-eket és jó zsíros munka.
Ki megy Mecsek Maratonra? Egyik pajtásomat is érdekelné a dolog.
Jaj, most jut eszembe, az a legújabb dilije Spenótnak - õ az egyik tulaj - hogy "ellenõrzést" tart... Elkéri a bringát, hogy fog a fék, megnézi a zsákot kívül-belül, megszagol, nem vagy e büdös, megnézi, nem koszos e a kezed - Á, mitõl lenne az - én mikor ezt meghallottam, röhögõgörcsöt kaptam. Spenót egy jelenség, az biztos.
left:
A defektemet ugyebár negyed2-kor kaptam, megragasztottam meg minden, és vagy negyed órát pumpáltam a kereket, mire rájöttem, hogy nem a pumpa szar, meg nem én vagyok gyenge, hanem vhol még ereszt. Fél 3-kor kezdtem tolni a bicust át a Ligeten a Peterdybe, akkor szóltam be Makinak, hogy léptem, mert amúgy is csak 3-ig lettem volna aznap, könyvelõhöz kellett mennem, így is elkéstem.
Olyan szép idõ van mostanában, hogy most nem hiányzik a tárcsafék.
Lorkának és is gratulálok!
Na megyek, mert ledõlök a székrõl, ma jó napom volt, mentem 115 kilcsit.
:-* Kata
Jaja, in medias res, a fixivel az a gáz, hogy a lejtõn lefelé úgy kell pörgetni a lábadat, mint az állat, különben eltöri a hajtókar a sípcsontot. :

Ma voltam elõször Budaörsön , úgy értem melóval, már vártam és tök jó! Lehet menni 40-eket és jó zsíros munka.

Ki megy Mecsek Maratonra? Egyik pajtásomat is érdekelné a dolog.
Jaj, most jut eszembe, az a legújabb dilije Spenótnak - õ az egyik tulaj - hogy "ellenõrzést" tart... Elkéri a bringát, hogy fog a fék, megnézi a zsákot kívül-belül, megszagol, nem vagy e büdös, megnézi, nem koszos e a kezed - Á, mitõl lenne az - én mikor ezt meghallottam, röhögõgörcsöt kaptam. Spenót egy jelenség, az biztos.

left:
A defektemet ugyebár negyed2-kor kaptam, megragasztottam meg minden, és vagy negyed órát pumpáltam a kereket, mire rájöttem, hogy nem a pumpa szar, meg nem én vagyok gyenge, hanem vhol még ereszt. Fél 3-kor kezdtem tolni a bicust át a Ligeten a Peterdybe, akkor szóltam be Makinak, hogy léptem, mert amúgy is csak 3-ig lettem volna aznap, könyvelõhöz kellett mennem, így is elkéstem.
Olyan szép idõ van mostanában, hogy most nem hiányzik a tárcsafék.

Lorkának és is gratulálok!
Na megyek, mert ledõlök a székrõl, ma jó napom volt, mentem 115 kilcsit.
:-* Kata
Írta 2002. október 01. - 19:25

Király vagy Para!
Akkor maradjunk az off-nál :: én meg megtaláltam az igazit.. na nem leánykát, - mert olyat már találtam egyet - hanem telót. Elkezdtem alkudozni.. remélhetõleg lecsereberélõdik az RST 281..
Vigadok mint kegyetlen.
jóklegyetek :: cAb
Akkor maradjunk az off-nál :: én meg megtaláltam az igazit.. na nem leánykát, - mert olyat már találtam egyet - hanem telót. Elkezdtem alkudozni.. remélhetõleg lecsereberélõdik az RST 281..
Vigadok mint kegyetlen.
jóklegyetek :: cAb
Írta 2002. október 01. - 15:37

Írta 2002. október 01. - 11:14

CSÁ Mindenki!
Ha cheesy is úgy akarja,MEGYÜNK!
A hétvégi komlói zakózások után ideje már tekerni is. Estem többek között egy akkorát,...
Lens:kössz a késõbbi indulaintézést,sajjna Nekünk is jobb,ha nem 3orakor köll indúni,hanem elég 4kor is. ;D
Ott találka! (remélem) Valakinek valami ???
Szerszám,alkatrész ???
Üdv..Tyito
Ha cheesy is úgy akarja,MEGYÜNK!
A hétvégi komlói zakózások után ideje már tekerni is. Estem többek között egy akkorát,...
Lens:kössz a késõbbi indulaintézést,sajjna Nekünk is jobb,ha nem 3orakor köll indúni,hanem elég 4kor is. ;D
Ott találka! (remélem) Valakinek valami ???
Szerszám,alkatrész ???
Üdv..Tyito
Írta 2002. október 01. - 10:41

Írta 2002. október 01. - 10:36

Mindenki, aki a TT-re megy!
Jó hireim vannak. Tegnap beszéltem a szervezôvel, és megkérdeztem, hogy hány óra a max. ameddig ott kell lenni bicajjal.
- 6:45! - mondja
Erre elkezdtem neki panaszkodni, hogy akkor nekünk hánykor kell fölkelnünk ehhez, stb... és mondta, hogy igazándiból ez a gyalogosok miatt van, mert az út elsô szakaszában nagyon vékony ösvény vezet, és sok lesz most a gyalogos túrázó, ezért inditják késôbb a bicajosokat.
Végül sikerült egyezségre jutnunk:
A hozzám tartozó bicajos banditák befutnak max. 8-ig, lehetôleg együtt, és addig el is indulunk. Elmagyarázta, hogy meddig maradjunk az ösvényen, hol vigyázzunk emberekre, és hol térjünk le jobbra, hogy aztán a legvészesebb szakaszt kikerülve lemenjünk a fôútra, és Gántig azon menjünk.
Tehát a terv a köv.:
Találkozzunk Csákváron 7:45-kor! Ha jól sejtem 4 kocsival fogunk érkezni! Mert 1.=szegedi barátaink, 2.=findliék, 3.=kissfish+Mellon, 4.=én és Meridás csapattársaim
Együtt kéne elindulnunk és megtennünk az elsô 5 km-t, aztán már lehet osztódni.
Ja, és mintha Baliba is érdeklôdött volna a lap elején, csak ô még nem szólt semmit sem.
Jó hireim vannak. Tegnap beszéltem a szervezôvel, és megkérdeztem, hogy hány óra a max. ameddig ott kell lenni bicajjal.
- 6:45! - mondja
Erre elkezdtem neki panaszkodni, hogy akkor nekünk hánykor kell fölkelnünk ehhez, stb... és mondta, hogy igazándiból ez a gyalogosok miatt van, mert az út elsô szakaszában nagyon vékony ösvény vezet, és sok lesz most a gyalogos túrázó, ezért inditják késôbb a bicajosokat.
Végül sikerült egyezségre jutnunk:
A hozzám tartozó bicajos banditák befutnak max. 8-ig, lehetôleg együtt, és addig el is indulunk. Elmagyarázta, hogy meddig maradjunk az ösvényen, hol vigyázzunk emberekre, és hol térjünk le jobbra, hogy aztán a legvészesebb szakaszt kikerülve lemenjünk a fôútra, és Gántig azon menjünk.
Tehát a terv a köv.:
Találkozzunk Csákváron 7:45-kor! Ha jól sejtem 4 kocsival fogunk érkezni! Mert 1.=szegedi barátaink, 2.=findliék, 3.=kissfish+Mellon, 4.=én és Meridás csapattársaim
Együtt kéne elindulnunk és megtennünk az elsô 5 km-t, aztán már lehet osztódni.
Ja, és mintha Baliba is érdeklôdött volna a lap elején, csak ô még nem szólt semmit sem.
Írta 2002. október 01. - 08:38

Ó, igen, kaptam a fõnöktõl (oldalborda) engedélyt, hogy ott lehessek a kozma 60-on ;D ;D ;D
Lens: ti kb. mikor indultok, mert szivesen csatlakoznék
Mellon: hozzám beférnél - privizzük le 8)
üdv
fish
Lens: ti kb. mikor indultok, mert szivesen csatlakoznék
Mellon: hozzám beférnél - privizzük le 8)
üdv
fish
Írta 2002. szeptember 30. - 18:41

[b]Október 5. - KOZMA 60
Tegnap U17-es lányok közt 2. helyet ért el Lorka, fórumus hölgytagunk, úgyhogy lehet neki gratulálni!
Ha ugyan arról a Lorkáról beszélünk, akkor tegnap elõtt, és U15, de a 2. Hely az biztos. ;D
A merev váz ezen a pályán nem lett volna olyan nagy gond, de a mûanyag pedál, semi slick gumi, és valami alsókategóriás váltórendszer abban a dzsubában nem volt nyerõ. Nati végigment 1x a pályán és csak annyit mondott: „szenvedjen itt a halál!”
Majd rakok fel képet, amin látszik mennyi sár gyûlt fel a gépeken.
Szóval remélem Lorkát meglepi a nyuszi tavasszal (legkésõbb) egy olyan géppel, ami arányban áll a lelkesedésével és az elszántságával.
Kozma60: „Gánton fánk”, hmm, remélem jó kis házifánk, amit olyan régimódi néni süt, aki csak akkor elégedett, ha degeszre tömte a vendégeit… nyam-nyam :

Nem tud valaki szombaton elvinni (beszállok benzinpénz meg minden)
Nagyon hálás lennék, nincs kedvem fagyos hajnalokon vonatozni :-[
Írta 2002. szeptember 30. - 17:41

Hi all!
Már csak azért is érdemes gratulálni Lorkának,mert elsõ lett volna,ugyanis eleinte még azon a helyen tekert,csak a nagy dagonya miatt váltóproblémája akadt. +amúgy is szép dolog egy full merev nõi Mag Hydrával versenyekre járni... ;D
Már csak azért is érdemes gratulálni Lorkának,mert elsõ lett volna,ugyanis eleinte még azon a helyen tekert,csak a nagy dagonya miatt váltóproblémája akadt. +amúgy is szép dolog egy full merev nõi Mag Hydrával versenyekre járni... ;D
Írta 2002. szeptember 30. - 17:24

Gyerekek, akik voltatok a tavaszi vértesi (várgesztesi) túrán:
Csak most jöttem rá, hogy Csákváron van az a szuper cukrászda, amitôl teljesen odáig voltunk meg vissza. Emlékeztek rá, milyen fincsik voltak ott a sütik?
Csak most jöttem rá, hogy Csákváron van az a szuper cukrászda, amitôl teljesen odáig voltunk meg vissza. Emlékeztek rá, milyen fincsik voltak ott a sütik?
Írta 2002. szeptember 30. - 16:08

A hétvégi muriból sajnos ki kell maradnom, mert Hollandia változatos domborzati viszonyait fogom tanulmámyozni ;D
A Mecseken viszont találkozunk!
A Mecseken viszont találkozunk!
Írta 2002. szeptember 30. - 15:23

Igen, igazad van, az indulás 6:45-ig van kitéve, de biztosan lehet késôbb is indulni. Majd felhivom a szervezôket, és beszélek velük. Nem hiszem, hogy 60km-t 10 óra alatt csinálnánk meg! 1185m-es szintkülönbséget 60km-en kb. 4, de max.5 óra alatt meg lehet csinálni. Tehát én a 7órás indulást is korainak találom, mert igy már dél körül visszaérünk.
Van még hátra 4 nap, igy van idô az utánanézésre.
Van még hátra 4 nap, igy van idô az utánanézésre.
Írta 2002. szeptember 30. - 12:04

Bruce: lehet, hogy igazad van, de jó lett volna tovább aludni ;D ;D Illetve csak szólni akartam, hogy Lens se 7:30-ra jöjjön, mert akkor már lehet, hogy nem engedik indulni 8)
üdv
fish
üdv
fish
Írta 2002. szeptember 30. - 11:58

kissfish: én nem tudom a pontos okát, azt sem, hogy ugyanarra kell e menni gyalog mint bringával, de szted milyen érzés lehet az egynyomtávos lejtõn 60km/h-nál gyalogosokat kerülgetni??
jó ;D
Írta 2002. szeptember 30. - 11:52

hú de zavarba érzem magam...
azt hiszem ez az elsõ "lányos" hozzászólásom 8)
Lorka!! Gratulálok! Csak így tovább! (persze elsõ is lehetsz
)
Mivel második lettél, úgy érzem, hogy szükséged van most egy kis segítségre a taktikával kapcsolatban. Én azt javaslom, hogy szerezz egy fél kerék elõnyt a rajtnál, és azt tartsd meg a célig! Tuti nyersz! ;D ;D 8) (jól van naa... ne fújoljatok már ennyit.. mindenki próbált már humorosnak tûnni, nem?? :
)
kissfish: én nem tudom a pontos okát, azt sem, hogy ugyanarra kell e menni gyalog mint bringával, de szted milyen érzés lehet az egynyomtávos lejtõn 60km/h-nál gyalogosokat kerülgetni??
azt hiszem ez az elsõ "lányos" hozzászólásom 8)
Lorka!! Gratulálok! Csak így tovább! (persze elsõ is lehetsz

Mivel második lettél, úgy érzem, hogy szükséged van most egy kis segítségre a taktikával kapcsolatban. Én azt javaslom, hogy szerezz egy fél kerék elõnyt a rajtnál, és azt tartsd meg a célig! Tuti nyersz! ;D ;D 8) (jól van naa... ne fújoljatok már ennyit.. mindenki próbált már humorosnak tûnni, nem?? :

Írta 2002. szeptember 30. - 11:37

Lens: Most néztem én is a TT oldalt és a gyalogosnál írja, hogy 7(7:30)-ig lehet rajtolni. A Kozma 60MTB-nél az van, hogy rajt: 6:15-6:45 ???
Most akkó nem értem ??? Miért indulhatnak a gyalogosok késõbb is, amikor lassabbak ???
fish
Most akkó nem értem ??? Miért indulhatnak a gyalogosok késõbb is, amikor lassabbak ???
fish
Írta 2002. szeptember 30. - 11:25

Hát, ez jó kérdés, mert sajna nem biztos, hogy megy arra vonat. Majd még utánanézek!
Írta 2002. szeptember 30. - 11:17

lensver:Hogy mentek ki Csákvárra?vonattal is lehetséges?
És gratula Lorkának.
És gratula Lorkának.