ruff biztosíthatlak hogy lens már tökélyre fejlesztette foltozó tudományát... a 24órás alatt is edzett ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak v4
Indította
zOrg
, 2002. július 02. 06:46
Írta 2002. szeptember 25. - 21:54

Írta 2002. szeptember 25. - 21:44

hamar ennyire szobakerult a foltozas, hogy amikor nyaron Lenssel es Zeddel tekertunk volt egz defektem az elso kerekemben es neki is alltak foltozni ( en akkoriban meg nem csinaltam ilyet , ezert inkabb rajuk hagytam a dolgot ). Kozben akadtak kisebb problemak , idezem Lensvert : Zed melyik felevel ragasszam oda ? ... de vegul sikeresnek tunt a dolog es tovabbmentunk. Ez juliusban volt - kb ket hettel a sauhi tali elott. Utana is gyujtottem a defekteket, es el is boldogultam veluk - hala Lensnek es Zednek , az alatt a bizonzos eset alatt tanultam ela foltozo szakmat.Viszont ezen kesobbi defektek mindegyike a hatsoban volt. es kb 3 hete volt ujra az elsoben.Leszedtem a kulso gumit, vele egzutt lejott a belso is. De a belso nem akart kijonni a kulsobol. Picit megrangattam es mar ket kulon darab is voltak. Meglepodve vettem eszre hogy a k-lso gumi belso falan ott figyel egy folt ;D ;D Igen Lens, forditva ragasztottad a foltot ;D viszont a helyere nem tettem uj foltot, igy muved meg ma is nelkulozhetetlen a tekeresemhez ! Meg mindig igz rakod fel a foltokat ? :-* :-*
Írta 2002. szeptember 25. - 21:21

RP gor-tex cuccról csak annyit, hogy akartam vevvi mikor meg áratt a Duna /akkor is nagyon esett/ és 30 ropit mondtak egy kabátra. Mi a pajtinál alsót+ felsõt kapunk ennyiért.
Pixel: vegyél inkább Sandstone bringás esõnadrágot! Profi darab, több napos szakadó esõben sem ázott be, bármilyen nadrágra felhúzhatod. Egyébként +a CCB-sek esõ cucca. Az ára 14 ruppó és a montexben keresd. + szerezz be egy kamáslit!
Télen a legtöbben dobféket használnak. Igaz, hogy nehéz de télen úgyse rohan senki. De legalább olcsó.
Kata: hova tüntél az után az 1 órás
defekt szerelés után?? Én meg egész délután kint csatngoltam budaörsön, már be jöttem az osztyapenkóig mikor szólt a Mike, hogy menjek már vissza az electro worldbe egy posta returért/hogy szerettem érte/ Persze fél órával azelõtt onnan indultam+ befelé a városba..
Hátszelet
Pixel: vegyél inkább Sandstone bringás esõnadrágot! Profi darab, több napos szakadó esõben sem ázott be, bármilyen nadrágra felhúzhatod. Egyébként +a CCB-sek esõ cucca. Az ára 14 ruppó és a montexben keresd. + szerezz be egy kamáslit!
Télen a legtöbben dobféket használnak. Igaz, hogy nehéz de télen úgyse rohan senki. De legalább olcsó.
Kata: hova tüntél az után az 1 órás

Hátszelet
Írta 2002. szeptember 25. - 21:14

Nekem két napra elegendõ tekerésadag a Kapynál le-Diósárkon fel-Diósárkon le-Kapynál fel túra,ha éppen nem a HHHra megyek... ;D ;D
Ferenc-hegyrõl átmenni kb. Majorékig és haza az kb 0.5 kg fogyás,már ha a kiizzadott vízmennyiséget tekintjük,szóval nem lehet kispite.
Kata;miért nem kontrafék?A nagyimnak is az van,és még mindig tart!!!(kb 20 éves) [mármint a fék,nem a nagyim]
Ferenc-hegyrõl átmenni kb. Majorékig és haza az kb 0.5 kg fogyás,már ha a kiizzadott vízmennyiséget tekintjük,szóval nem lehet kispite.
Kata;miért nem kontrafék?A nagyimnak is az van,és még mindig tart!!!(kb 20 éves) [mármint a fék,nem a nagyim]
Írta 2002. szeptember 25. - 20:34

Helló!
pixel:
A ruha amit keresel, az többek között a Hajti-Pajti egyengönce. RP és biztos 40 ropi körül van. (Gondolom, mert nálunk viszonylag olcsó.)
left:
Vétel...
Ismerõs is volt a futineved, csak nem tudtam, honnan...
A tárcsa az én esetemben villacserét vonz magával. :
Brucesz drága:
Nem lepõdök meg naiv kérdéseden
, én se így láttam a dolgokat kívülrõl. Fixije a Sinyának van, õ az egyik fõnökszerûség, a futárVB-k állandó résztvevõje, szóval vmit tud. Te még nem láttad a mi budai Kapy utcánkat, meg Bérc utcánkat, oda Thommey meg lensver sem nagytányéron menne fel. 
A tárcsáról annyit, hogy a Csernyben (nem így írják, ugye ???, tökmindegy) aggyal, fékkarral Deore hidraulikus 20 ropi. Meg az egyik kollégát Tárcsának hívják.
És tényleg nem értem, miért a V-fékkel való szenvedés nálunk. Left? Szerinted? ???
Nem is mondtam, de már lehet, hogy láttátok, új táskáink vannak! Fekete-narancs, nagyon zsír. Tök jó, nem ázik be, meg tele van merevítõvel.
Ja, és fogytam egy csomót!! És ez még csak a kezdet! Csak lesz belõlem valami.
Ma meg megszereltem életem elsõ defektjét... Nem mondom meg, mennyi idõbe telt. :
Egy szög szabályosan átszúrta a kerekemet, 3 lyuk volt a belsõmön, de legalább a legközelebbi bringaboltban összefutottam Tamással, akinek meg kiszakadt a külsõje. Összeröhögtünk ezen. Aztán még ott a boltban felhívott minket Bazoli (ha tõle kap pénzt vki, nem örül, mert az a biztosítása), - képzeld Left!! ;D
- hogy mit csinálunk. Ezen is kacagtunk egyet. ;D
Na puszkó!
Kata
(egy idõ után már nem szerettem a Karent, de a Katát nagyon!)
:-*
pixel:
A ruha amit keresel, az többek között a Hajti-Pajti egyengönce. RP és biztos 40 ropi körül van. (Gondolom, mert nálunk viszonylag olcsó.)
left:
Vétel...

A tárcsa az én esetemben villacserét vonz magával. :

Brucesz drága:
Nem lepõdök meg naiv kérdéseden

A tárcsáról annyit, hogy a Csernyben (nem így írják, ugye ???, tökmindegy) aggyal, fékkarral Deore hidraulikus 20 ropi. Meg az egyik kollégát Tárcsának hívják.

Nem is mondtam, de már lehet, hogy láttátok, új táskáink vannak! Fekete-narancs, nagyon zsír. Tök jó, nem ázik be, meg tele van merevítõvel.
Ja, és fogytam egy csomót!! És ez még csak a kezdet! Csak lesz belõlem valami.
Ma meg megszereltem életem elsõ defektjét... Nem mondom meg, mennyi idõbe telt. :

Na puszkó!
Kata
(egy idõ után már nem szerettem a Karent, de a Katát nagyon!)
:-*
Írta 2002. szeptember 25. - 18:44

Írta 2002. szeptember 25. - 18:36

Olyan szép az idõ, hogy mindenki bringázik?
Sajnos kKezd aktuálissá válni a városi közlekedés esõben és hidegben címû téma. Ilyenkor ugye, amikor az ember összevissza mászkál az egyetemek és egyebek között, nem lehet felvenni a szokásos ufószerkót, hanem egy utcai öltözethez közelítõ valamit kellene azért hordani, de én sajnos deréktõl lefelé mindig szétázok, ha esõ van. Tud valaki valami jó megoldást erre? Árulnak pl. olyan hegymászó nadrágot, amiben van windstopper és gore-tex, de elfogadhatóan néz ki?
Sajnos kKezd aktuálissá válni a városi közlekedés esõben és hidegben címû téma. Ilyenkor ugye, amikor az ember összevissza mászkál az egyetemek és egyebek között, nem lehet felvenni a szokásos ufószerkót, hanem egy utcai öltözethez közelítõ valamit kellene azért hordani, de én sajnos deréktõl lefelé mindig szétázok, ha esõ van. Tud valaki valami jó megoldást erre? Árulnak pl. olyan hegymászó nadrágot, amiben van windstopper és gore-tex, de elfogadhatóan néz ki?
Írta 2002. szeptember 25. - 08:13

Szevasztok!
Bruce: A nõvérem nevében irok. Azért nem Fixi mert még nincs annyira erõs lába ,hogy feltekerjen egy Fixivel az Istenhegyin. Meg azért elég sok futár teker városiasitott montival. És még tárcsát is használ egy néhány. Tegnap behúztam a hátsófékjét, úgyhidjétek el ,hogy ugyanúgy forgott a hátsókerék. Ennyit az esõrõl meg a városi mocsokról. Úgyhogy lesz helye annak a tárcsaféknek.
Na szeva!
..................Csibe..................
Bruce: A nõvérem nevében irok. Azért nem Fixi mert még nincs annyira erõs lába ,hogy feltekerjen egy Fixivel az Istenhegyin. Meg azért elég sok futár teker városiasitott montival. És még tárcsát is használ egy néhány. Tegnap behúztam a hátsófékjét, úgyhidjétek el ,hogy ugyanúgy forgott a hátsókerék. Ennyit az esõrõl meg a városi mocsokról. Úgyhogy lesz helye annak a tárcsaféknek.
Na szeva!
..................Csibe..................
Írta 2002. szeptember 25. - 07:45

Igaza van left-nek. Most még meleg van, mi lesz télen!? Az a leggázosabb idôszak egy futár életében. Ha azt kibirja, és nem megy el akkor a kedve a futárkodástól, akkor átment a vizsgán. (de mi lesz az izületekkel!?
)
Karen: tök jó volt a sztori, még ilyeneket! Tök mókás. ;D ;D
Tárcsafék?? Én félnék, hogy ellopják a cangámat, hisz igy jócskán megnô az értéke. Persze biztos lehet kapni tárcsát használtan is, és akkor nem olyan gáz.
Tényleg, a tolvajokkal hogy álltok? Gondolom a srácok mondtak már sztorikat.
BMFT talira jöttök öcséddel? Ott legalább jó tanácsokat kaphatsz, hogy milyen tárcsát, hogyan, mennyiért, stb...
Gyerekek, én nem hiszem el, hogy ilyen idô van. Ez elképesztôen borzasztó, az embernek semmihez sincsen kedve.

Karen: tök jó volt a sztori, még ilyeneket! Tök mókás. ;D ;D
Tárcsafék?? Én félnék, hogy ellopják a cangámat, hisz igy jócskán megnô az értéke. Persze biztos lehet kapni tárcsát használtan is, és akkor nem olyan gáz.
Tényleg, a tolvajokkal hogy álltok? Gondolom a srácok mondtak már sztorikat.
BMFT talira jöttök öcséddel? Ott legalább jó tanácsokat kaphatsz, hogy milyen tárcsát, hogyan, mennyiért, stb...
Gyerekek, én nem hiszem el, hogy ilyen idô van. Ez elképesztôen borzasztó, az embernek semmihez sincsen kedve.
Írta 2002. szeptember 24. - 20:52

Katát keresem, Katát keresem... nagyon ;D
No, most lebuktál öreglány! Nem gondoltam volna, hogy itt látlak viszont!
Láttam ma volt kamáslid, hát az sose árt! Vízhatlan cipõért a hegymászó boltokban édeklõdj, ha SPD-s kell akkó meg a Lajosnál.
Tárcsafék: van azon az öreg Gary Fischeren tárcsa kozol?
Futárlányt +bizony vertek már meg >
Ja, ez a mai esõ még semmi
képzeld el ugyanezt reggeltõl estig 1-2 fokban.
Hátszelet
No, most lebuktál öreglány! Nem gondoltam volna, hogy itt látlak viszont!
Láttam ma volt kamáslid, hát az sose árt! Vízhatlan cipõért a hegymászó boltokban édeklõdj, ha SPD-s kell akkó meg a Lajosnál.
Tárcsafék: van azon az öreg Gary Fischeren tárcsa kozol?
Futárlányt +bizony vertek már meg >

Ja, ez a mai esõ még semmi

Hátszelet
Írta 2002. szeptember 24. - 20:44

Karen> miért a tárcsafék, és miért nem a kontra vagy a fixi mellett döntesz?? a bájkmegben volt dózis rendesen a futárokról... egyikûjük sem nyomta tárcsával :

Írta 2002. szeptember 24. - 20:09

Halihó!!!!
trifo:
Elmesélhetem a hugyos flakon sztoriját??!! ;D Én fetrengtem a röhögéstõl... Bocs.
Öcsém meg az állat haverjai kimentek a margitszigeti romokhoz hátsó keréken pattogni, meg ugrálni, ahol is összefutottak a gyanútlan trifoval. ;D Vmelyik kulturált egyed beleh...zott egy félliteres flakonba, hogy majd azon pattognak, ki tudja meddig bírja. trifo pont rossz helyen állt, amikor szétdurrant. :-X
Bocs trifo, de ettõl nem foszthattam meg a többi topiclakót... ;D ;D ;D :-*
No, egyébként túl vagyok az elsõ komolyabb esõs napomon. Mit ne mondjak, voltak durva pillanatok, de nem tartottak tovább pár óránál. ;D Az egyetlen gáz a cipõ, ha az vízálló lenne, teljesen összkomfortosan érezném magam egész nap. Ruha kb. jövõ héten jön, cipõt meg majd nézek vmi bótban, ha tudtok akciót (értem 30 ropiig) szóljatok!!!! Merthogy nem tudok 1 hónapot várni, mire megjönne a Pajtis cipellõ.
Ja, fékpofa. Köztudottan az esõ eszi a fékpofát és a futárok 2-3 naponta cserélik. De én ezt nem vettem komolyan, amíg nem szembesültem vele úgy a gyakorlatban... Du. 2 fele éreztem, hogy szarabb a fékhatás, nyúlik a bowden, mint a rágógumi, aztán 4 fele ránéztem. Na, srácok... Meg lányok.Nem volt fékpofám, fél 5-kor már a fosás jött rám, mikor egy felüljáróról kellett lejönnöm, kb. 10-zel jöttem, csutkafék, hátul persze rendesen forgott a kerék még így is, szóval kicsit gáz volt. A döntés megszületett: TÁRCSAFÉK! Féltem a szaros kis életem. Meg nincs annyi pénzem, hogy egész télen majdnem naponta cseréljek fékpofát. AZt nem értem, miért megy így is a futárok többsége V-fékkel?! Egész nap azt hallgattam a sávon, hogy "beugrom az XY boltba pofát cserélni!" Mai átlagsebességem 16,5. Ez már valami, nem? ;D
kalaius: Én személy szerint kíváncsi vagyok a Mobsterrel kapcsolatos ellenvéleményekre is.
A TF-en meg ez egy 2 éves edzõi és pont mire befejezem, kanyar nélkül megyek tovább a felsõfokú 4 évesre, mivel az én szakjaim pont abban az évben indulnak majd. (2004? asszem)
Zsiros, tamaska: :-*
Ja, Zsiros, ha arra jársz, ugorj be bátran, akár pár percre is!! Novemberben költözünk, de majd szólok úgyis idõben.
SOk :-*
Karen
trifo:
Elmesélhetem a hugyos flakon sztoriját??!! ;D Én fetrengtem a röhögéstõl... Bocs.
Öcsém meg az állat haverjai kimentek a margitszigeti romokhoz hátsó keréken pattogni, meg ugrálni, ahol is összefutottak a gyanútlan trifoval. ;D Vmelyik kulturált egyed beleh...zott egy félliteres flakonba, hogy majd azon pattognak, ki tudja meddig bírja. trifo pont rossz helyen állt, amikor szétdurrant. :-X
Bocs trifo, de ettõl nem foszthattam meg a többi topiclakót... ;D ;D ;D :-*
No, egyébként túl vagyok az elsõ komolyabb esõs napomon. Mit ne mondjak, voltak durva pillanatok, de nem tartottak tovább pár óránál. ;D Az egyetlen gáz a cipõ, ha az vízálló lenne, teljesen összkomfortosan érezném magam egész nap. Ruha kb. jövõ héten jön, cipõt meg majd nézek vmi bótban, ha tudtok akciót (értem 30 ropiig) szóljatok!!!! Merthogy nem tudok 1 hónapot várni, mire megjönne a Pajtis cipellõ.
Ja, fékpofa. Köztudottan az esõ eszi a fékpofát és a futárok 2-3 naponta cserélik. De én ezt nem vettem komolyan, amíg nem szembesültem vele úgy a gyakorlatban... Du. 2 fele éreztem, hogy szarabb a fékhatás, nyúlik a bowden, mint a rágógumi, aztán 4 fele ránéztem. Na, srácok... Meg lányok.Nem volt fékpofám, fél 5-kor már a fosás jött rám, mikor egy felüljáróról kellett lejönnöm, kb. 10-zel jöttem, csutkafék, hátul persze rendesen forgott a kerék még így is, szóval kicsit gáz volt. A döntés megszületett: TÁRCSAFÉK! Féltem a szaros kis életem. Meg nincs annyi pénzem, hogy egész télen majdnem naponta cseréljek fékpofát. AZt nem értem, miért megy így is a futárok többsége V-fékkel?! Egész nap azt hallgattam a sávon, hogy "beugrom az XY boltba pofát cserélni!" Mai átlagsebességem 16,5. Ez már valami, nem? ;D
kalaius: Én személy szerint kíváncsi vagyok a Mobsterrel kapcsolatos ellenvéleményekre is.
A TF-en meg ez egy 2 éves edzõi és pont mire befejezem, kanyar nélkül megyek tovább a felsõfokú 4 évesre, mivel az én szakjaim pont abban az évben indulnak majd. (2004? asszem)
Zsiros, tamaska: :-*
Ja, Zsiros, ha arra jársz, ugorj be bátran, akár pár percre is!! Novemberben költözünk, de majd szólok úgyis idõben.
SOk :-*
Karen
Írta 2002. szeptember 24. - 18:05

Írta 2002. szeptember 24. - 17:39

lensver... kihagytad az erotica kiállítást... az is most hétvégén lesz... :
;D
GO GO GO KAREN!
És csak óvatosan!

GO GO GO KAREN!

És csak óvatosan!
Írta 2002. szeptember 24. - 17:35

Tamaska: még hogy nem lesz ott senki! Ez neked senki?: findli, Era, Lensver??? ;D Továbbá az én sütijeim is ott lesznek!!!
Pixel: e hétvégén, pontosan 2 nap múlva, lesz a 4.BMFt-s tali. Pénteken 14-tôl lehet menni.
A hétvégén valóban van még rendezvény, ugyanis vasárnap rendezik a törökbálinti XC-t, amire én valószinûleg menni fogok. Ez azonban nem jelenti azt,hogy nem leszek ott a talin. Csak vasárnap reggel odamegyünk Zeddel, részt veszünk, majd visszamegyünk.
Pixel: e hétvégén, pontosan 2 nap múlva, lesz a 4.BMFt-s tali. Pénteken 14-tôl lehet menni.
A hétvégén valóban van még rendezvény, ugyanis vasárnap rendezik a törökbálinti XC-t, amire én valószinûleg menni fogok. Ez azonban nem jelenti azt,hogy nem leszek ott a talin. Csak vasárnap reggel odamegyünk Zeddel, részt veszünk, majd visszamegyünk.
Írta 2002. szeptember 24. - 17:09

Kösz, ott leszek! 
Csak ezt a tejfölt nyalogatná fel addig valami nagy [tt]cica! [/tt]

Csak ezt a tejfölt nyalogatná fel addig valami nagy [tt]cica! [/tt]
Írta 2002. szeptember 24. - 16:27

Pixel: Nagy buli lesz!
Nehogy kimaradj!
::)Biztosan szervezõdik majd egy-két jó tekerés is a nagy ivászat közben...
És úgy tudom, hogy lesz ott még valami sport nap is a BMFT talival egyidõben.
Aki még nem tudott a dologról, az sürgõsen olvasson bele a 4. BMFT találkozóba.
Addigra még a nap is kisüt - reméljük. (De ott lesz Lensver, úgyhogy garantálva lesz a szép idõ
.)
:-* Era

::)Biztosan szervezõdik majd egy-két jó tekerés is a nagy ivászat közben...
És úgy tudom, hogy lesz ott még valami sport nap is a BMFT talival egyidõben.
Aki még nem tudott a dologról, az sürgõsen olvasson bele a 4. BMFT találkozóba.
Addigra még a nap is kisüt - reméljük. (De ott lesz Lensver, úgyhogy garantálva lesz a szép idõ

:-* Era
Írta 2002. szeptember 24. - 13:24

Írta 2002. szeptember 24. - 12:23

Sziasztok,
lesz hétvégén valami megmozdulás? Ha igen, írjatok róla (pl. mi ez a csillebérci téma?), ha pedig nem, akkor csinálnánk egy túrát Pest környékén, persze csak ha addigra eláll a zesõ.
Üdvözlet a szlovákul tanuló fórumosoknak
lesz hétvégén valami megmozdulás? Ha igen, írjatok róla (pl. mi ez a csillebérci téma?), ha pedig nem, akkor csinálnánk egy túrát Pest környékén, persze csak ha addigra eláll a zesõ.
Üdvözlet a szlovákul tanuló fórumosoknak

Írta 2002. szeptember 24. - 11:10

hát, asszem, hogyha még valaki lemondja, akkor minusz egyen lesznek, és azért kell felmennem a hegyre, hogy senki ne legyen ott. ;D