Nekem határozottan teccenek Ottó beirásai. Van bennük valami költõi. Azt nem hiszem, hogy régi fórumos lenne álnéven, viszont lehet hogy az irásból él.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2002. május 08. - 02:46
Írta 2002. május 07. - 19:56
Nekem pedig az a szörnyü gyanúm támadt, hogy valaki közülünk az, csak más néven jelentkezett be, és most egy jót nevet rajtunk, meg a kis felháborodáson, amit kavar.
Írta 2002. május 07. - 19:37
apám ez az ottógyerek nem semmi, bár szerintem csak egy békés kisiskolás aki csak hétvégén maradhat fenn sokáig és nézheti az Erogén zónák meg a Bélférgek cimü sorozatokat... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. május 07. - 18:25
Éljenek a szellemi ámokfutók! Nem idézek, csak ajánlom a moderátorok figyelmébe "Ottó a rém" hozzászólásait.
Sosem értettem, hogy mit élveznek a ezen egyesek... Ha legalább lenne valami humoros abban, amit csinál.
Sosem értettem, hogy mit élveznek a ezen egyesek... Ha legalább lenne valami humoros abban, amit csinál.
Írta 2002. április 29. - 16:12
Major:
Tudod, DH Norbi barátunkat tisztelted meg ezzel, akkor majdnem leestem a székrõl, szeritem nézzétek meg, asszem zOrg már lezárta, jó hátul van(??)
Opa
Tudod, DH Norbi barátunkat tisztelted meg ezzel, akkor majdnem leestem a székrõl, szeritem nézzétek meg, asszem zOrg már lezárta, jó hátul van(??)
Opa
Írta 2002. április 27. - 15:36
Írta 2002. április 26. - 23:38
Írta 2002. április 18. - 20:32
Írta 2002. április 18. - 20:30
Látod nekem legalább nõ az imídzsem. Amúgy nem tudom milyen az új C. Dual. ;D Nekem is volt pár hülye szólásom/topikom, de nem zavar, ha röhögtök, csak ne durvuljatok rajtam!
U.I: Ki tudja, hogy mi az a topic? :
Stormbringer ;D
U.I: Ki tudja, hogy mi az a topic? :
Stormbringer ;D
Írta 2002. április 16. - 15:50
Há' ezt már én se hiszem el! ;D ;D ;D ;D ;D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ;D
"Nagy az isten állatkertje"
Major
üdv
opa
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ;D
"Nagy az isten állatkertje"
Major
üdv
opa
Írta 2002. április 15. - 18:18
a következõ gyöngyszemet kaptam Vadola kartárstól egy privát reagálásomra, amelyben jeleztem a megfelelõ topikban választ kapna kérdésére:
"Mi az a topik és hogyan lehet hozzászólni?"
gyerekek még jó hogy a szobatársamnál van Xeduxen injekció..............
"Mi az a topik és hogyan lehet hozzászólni?"
gyerekek még jó hogy a szobatársamnál van Xeduxen injekció..............
Írta 2002. április 13. - 13:57
Húúú Óriási ötlet a téma, nem kell belekötni, mindannyian megboutlunk, beszélünk hülyeségeket, és azokon együtt kel röhögni, nem pedig haragudni, azért mert a másik röhög rajta, szóval ha az én hülye beszólásaimat akarjátok vesézgetni akkor csak nuygodtan ! ;D
Ajánlom figyelmetekbe DH Norbi " DH " címû topicját !!
Ajánlom figyelmetekbe DH Norbi " DH " címû topicját !!
Írta 2002. április 13. - 12:01
"Stormbringer mit hallottál az idei C. Dualról?
Nagyon szar,vagy nagyon jó lesz? "
Woááá!!
Úgy láccik, kis haverunknak nagyon megnõtt az imídzsje.
Nagyon szar,vagy nagyon jó lesz? "
Woááá!!
Úgy láccik, kis haverunknak nagyon megnõtt az imídzsje.
Írta 2002. április 12. - 11:26
LCS
Nem tudom, mikor legyen a köv. tali. Remélem azért nem a jövõ héten lesz, mert én Debrecenben fogok "sárgulni". Jobb lenne Létrás után, és akkor elmondhatná mindenki, mit csinált, mit nem csinált, meg milyen volt egyáltalán!
Tokod szerintem kimarad az életembõl, mert Nekem Törökszentmiklósról baromi hosszú ám oda az út! Majd legközelebb!
Nem tudom, mikor legyen a köv. tali. Remélem azért nem a jövõ héten lesz, mert én Debrecenben fogok "sárgulni". Jobb lenne Létrás után, és akkor elmondhatná mindenki, mit csinált, mit nem csinált, meg milyen volt egyáltalán!
Tokod szerintem kimarad az életembõl, mert Nekem Törökszentmiklósról baromi hosszú ám oda az út! Majd legközelebb!
Írta 2002. április 12. - 06:53
Hagymás!
Rob ha jössz Tokodra akkor ott lesörözhetjük! ;D
Egyébként nem sértõdtem meg, nem vagyok olyan!
Rob ha jössz Tokodra akkor ott lesörözhetjük! ;D
Egyébként nem sértõdtem meg, nem vagyok olyan!
Írta 2002. április 11. - 00:36
Írta 2002. április 10. - 23:24
rob: szerinted mikor legyen a köv. (V.) budapesti találka a marximban? jövõ hét szerdán vagy létrás után inkább, na majd ott leisszuk.
Írta 2002. április 10. - 19:06
Hát asszem nekem most az Author bringák reklámja viszi a prímet.Még nem láttam a bringákat,de máris utálom,hogy így akarják õket reklámozni.Tessék szépen kifizetni a reklám díját,mert így fare.
Üdv:Thommey
Üdv:Thommey
Írta 2002. április 10. - 17:36
gyerekek L olvastam...
hát az utóbbi egy hét garantáltan leghosszabb fetrengõ röhögõgörcsével párosult a dolog...
már komolyan Ca-injekciót akartak nekem adni (bõvebben lásd tetanusz nevû merevgörcsös betegség), de azért magamhoz tértem és remélem ezt a sok kedves BMFTs fórumos kollégát/barátot... ne adj isten hüjét és kisgyereket mind szivesen látom majd létráson
addig is üdv, és maradok lelkes olvasótok:
Ras, a nagyon hüje
hát az utóbbi egy hét garantáltan leghosszabb fetrengõ röhögõgörcsével párosult a dolog...
már komolyan Ca-injekciót akartak nekem adni (bõvebben lásd tetanusz nevû merevgörcsös betegség), de azért magamhoz tértem és remélem ezt a sok kedves BMFTs fórumos kollégát/barátot... ne adj isten hüjét és kisgyereket mind szivesen látom majd létráson
addig is üdv, és maradok lelkes olvasótok:
Ras, a nagyon hüje
Írta 2002. április 10. - 16:52
Nem tudtam, hogy ilyen könnyen megsértõdsz, bár azt már láttam, hogy sörért bármit
Mikor isszuk le azt a sört?
Mikor isszuk le azt a sört?