Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Haláleset

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
159 hozzászólás a témában

zsjako

zsjako

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Õszinte részvétem! :-[

Az elõzõekhez annyit, hogy bármennyire is szeretnénk, csak mi nem vigyázhatunk magunkra, mert az úttesten mi vagyunk a legkisebbek és leggyengébbek. Ránk is vigyázni kell. Nem tehetünk semmit egy hátulról jövõ vayg egy elsõbbséget meg nem adó autó ellen... >:( :(

Zs

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ha bringára ülsz akkor vállalod ezeket a veszélyeket is, ha akrod, ha nem, ezt be kell látni, nekünk a bringásoknak kell figyelmesnek lenni, néha még sajnos akkor is mikor elönyünk van.
Most még mielõtt valaki azt is rámakasztja, hogy szívtelen vagyok, azért elmondom, hogy nagyon sajnálom a srácot, és mindazokat akik hasonlóan jártak, nekem is rengeteg barátomat (mer vannak azok is) és ismerõsömet ütötték el, sõõt még engem is kétszer.
a jogrendrõl meg csak annyit, hogy nem csak az ilyen eseteknél szorulna modosításra.

Ginger

Ginger

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Vigyázzatok magatokra! Mindenkit hazavárnak.

Astro

Astro

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Hál' isten én még nem vesztettem el így senkit, de megértelek, azér ezzel a törvénnyel már kezdeni kellene valamit.
Még régebben volt a bikemagban, hogy elütöttek valakit, és csak a jogsiát vették el...
Hova jutunk...

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
:'(

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
R.I.P  :'( :-X

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
meg kell próbálni , sajno s az ilyen helyzetekben, mint pl amikor vki fönn áll a híd tetején ,  valóban nem lehet . ezért még elõtte kell cslekedin . megbocsájtás rulez

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát Ruff, ebben teljesen igazad van, csakhogy egy öngyilkos jelöltnek az ilyesmit nem mindig lehet megmagyarázni. Van úgy hogy teljesen lehetetlen!

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
Lensver a lehetõsége megvan ... sõt a joga is ... de ne tegye. Valami kiút mindig van a halálon kívûl . Lehet hogy egositának tûnik az a gondolat, hogy ha valaki megöli magát ,az nem csak neki fáj, ezért ha picit is gondol másra , a közeli barátaira ,szeretteire és szeretõire , akkor nem teszi meg ,azok különben is segítenének neki átvészelni azt a nehéz idõszakot.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nagyon sajnálom a balesetet.  :-[ :-[
Nekünk kell figyelnünk, hiszen az autón legfeljebb egy horpadás, karcolás esik. És hogy vezetnek az emberek, kényelmesek, álmosak, ide-oda beszélgetnek, nézelõdnek. Biztonságban érzik magukat.
BEZZEG MI. Rólunk jón a klazur, törik a csont. És a bicajnak is annyi, ami még nagyobb érvágás, hiszen a csontom összeforr.
Amit tudunk, meg kell tennünk. Ha nem csak a szomszédba tekersz át, a MINIMUM a BUKÓ. (Az agyunkat csak egy vékony kis csont védi és elég ronda látvány az ömlõ vér is.)
Én nem adok esélyt az autósoknak, hogy elgázolhassanak. Csak akkor megyek át a keresztezõdésen, ha lelassított és látom, hogy megadta nekem az elsõbbséget (mert csak akkor van elsõbbségem, ha megadják), most hiába állok le kakaskodni egy akkora pánzélozott ellenséggel.

Legyetek résen, az autósok bármikor, bárhonnan támadhatnak.
A TI ÉLETETEKRÕL VAN SZÓ !

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Ehhez én nem tudok olyat hozzáfûzni ami szerintem kellõen méltó lenne dologhoz.

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Részvétem minden elgázolt kerékpárosnak.

:'( :'( :'(

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Betépve ugrott le a Lánchídról

május 6. 10:16
[Havaria]

Súlyos sérüléseket szenvedett az a nõ, aki hétfõ reggel a Dunába vetette magát a Lánchídról. Az asszony felmászott a híd tetejére, ahol valamilyen drogot adott be magának, majd leugrott. Zuhanás közben nekiütõdött a hídnak, majd a vízbe esett. A nõt a tûzoltók húzták ki a vízbõl, majd a mentõsök kórházba szállították.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
peace...love...bike...

ÉLJ...

no comment...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szomorú dolgok ezek, de lehet, hogy neki igy lesz jobb. Kis fájdalmat érzek a Dunába ugró iránt, de nem ismertem sem öt, sem az életét, nem állt közel hozzám, igy hamarosan csak távoli emlék lesz lelkem mélyében. Szomorú, hogy emberek véget vetnek az életüknek, de ehhez legalább a joguk megvan. Sokkal tragikusabb az, amikor úgy hal meg valaki, hogy nem akar. Nem is beszélve a délen vagy egyéb helyeken dúló, értelmetlen tömegmészárlásokról.
Az emberi élet nagyon illékony, olyan, mint a tavasz, mely hirtelen érkezik, s csak azután értékeljük intenzitását, édességét és boldogságát, miután már tovatünt,mert helyét átvette a nyár kegyetlen höje.

Legalább mi, kik itt vagyunk ezen a fórumon, s kiknek összetartója a biciklizés, ne vessük meg az életet, próbáljuk meg felfedezni minden pillanatban a szépet, és ha mégse találunk semmi jót abban, ami pont történik velünk, gondoljunk arra, hogy hamarosan eljön megint az a nap, amikor kedvenc bringánk nyergébe pattanhatunk, és irány a zöld erdök, hegyek, országutak, irány a Szabadság és Béke, vagy ha az nem is, akkor a Boldogság és Megrészegülés, amit tekerés közben megtapasztalunk.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha már haláleset... Épp az imént ugrott be egy fiatal a Dunába a Lánchídról... Mivel itt dogozom szemtanúja voltam az esetnek. Most egy picit olyan furcsán érzem magam. Még láttam, amint a híd tetején áll, 3 méterre tõle a híd kötelein tûzoltók. Élénk párbeszéd, széles mozdulatok. Lent rengeteg bámészkodó, mentõk, rendõrök. Az egyik tûzoltó megindult felé, a srác (lány?) meg elugrott mellette, le a folyóba. 20 percig néztük a sürgés-forgást a parton, de nem volt eredmény... Még mindig csak pislogok. Fogta magát és leugrott... Nem találták meg. Mi van itt?! Majd gondolom lehozzák az újságok, internetes oldalak, mintegy mellékhírként. Egy fiatal öngyilkos a Lánchídról a Dunába vetette magát. Pont. Chiraq elnök elsöprõ fölénnyel nyerte meg a francia elnökválasztást. Pont. Túlnyomórészt esõs, felhõs ég, a keleti szél megélénkül, helyenként megerõsödik. Pont. Nem tudok mit mondani...

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
CSá All!

Bicós létemre nekem is van autóm, elég sokat vezetek. Ha bicós mellé érek kikerülöm 1 autó távolságot tartva... ahogyan tanították... Csak sokan miután megkapják a jogosítványt elfelejtik a szabályokat...
Egyébként hordok bukót tekerés közben és mindíg a járdán hasítok. Legfeljebb a gyalogosok ugatnak, de így nem ütnek el és frírájdosabb a tekerés...

Pull

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 hozzászólás
elõször is részvétem Wickee!
többen szidták itt a jogrendszert és kiemelték, hogy gyilkos csak mennyit kap . szerintem ha többet kapna az nem támasztana fel senkit sem .Ha már igazságot akarunk osztani, akkor ... én bezárnám élete végéig, mert kitudja hány kerékpárost - vagy gyalogost - ütne még el.A tanulság az ,hogy bukót köll hordani, nem illik ,nem jó,hanem KELL , a forgalmas utakat kerülni kell , és vigyázni kell . Azonban egy ilyen eset sem éri meg a tanulságot.Hányszor kellene még elsorolni, hogy ezek a tanulságok ? Egyszer sem ... senki sem akar több ilyet . Tenni tudunk az ilyen ellen, az autósokat arra kell kényszeríteni, hogy szabályszerûen közlekedjenek, ezt a büntetõ eljárások szigorításával ,azt pedig tüntetéssel, aktivista tevékenységgel lehet elérni . Na jó, picit elszaladt a fantáziám . Mindenki tegyen meg mindent a saját biztonsága érdekében, és hirdesse a KELL jeligét .

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Úgy érzem sokan közülünk egyben autósok is!!! Ezúton is kérek minden kollégát hogy legalább mi vigyázzunk egymásra akármien jármûben/vön is ülünk!!!

Köszönöm

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

FULLFACE-T MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

............................Csibe...............