Zsiros: velem majd tekerhetsz, mert én sose vagyok részeg!
Jorus: ne félj, majd én megvédelek az éjjeli veszélyektôl (tegnap is éjjel mentem át egy kietlen erdôn, és mezôkön,szóval ismerem én az éjszaka árnyait )
Pix: jó lenne ha jönnél.
A helyszin tehát marad a Döbrentei-tér a sörözô elôtt?
Igaziból véletlen néztem be ide, de mivel a részegen való éjszakai bicajozás kedvenc idõtöltéseim egyike, lehet, hogy holnap este én is csatlakozom a társulathoz.
na igen mi is .. mi inkabb halogen lampakkal kozlekedtunk bar csak egyel .. aki elol ment neki volt utana meg mi harman . :>
ez kicsit masrol szol ; aki nem feltetlenul az eszementseg hive, hanem szeretne egy estet / ejszakat a bringazassal, buizassal / marhulassal tolteni az is jol erezze magat.
Miis csináltunk ilyet, csak mink fenn az erdõben, mindenki összeszedett annyi zseblámpát amennyit tudott, aztán uccu..
Szépen nézhettünk ki ;D
De qrva jó volt...
Persze sör is volt ;D
petneken egyeb meglepetesek is varhatoak, de errol maj` phyree nyilatkozik ha meg mindig aktualis. egyebkent arra gondoltam hogy megnezhetnenk esetleg azt a "palyat" amit szinten phyree hirdetett egy masik topicban hatha igy nagyobb kedv lenne az asashoz kollektive.
felo" ha a platannal talalkozunk az megin` sorozesbe fullad [ en ugyse birom ki hogy ne ha mar ott vagyok :> ]
na tegye fel a kezet aki tuti hogy jonne pentek este 22:00kor hogy tisztan lassuk a letszamot.
Angel: hidd el énis nagyon fájlalom a dolgot...
Phyree: okéj okéj megvan a környék, ottleszek ám okvetlen.
lensver: ha eljössz meghivlak egy duplaerös-mutáns-zombi-koktélra, nos?