hát srácok, még mindíg iszonyatosan fáj a fejem...
deazér levonom a konzekvenciákat, lekközelebb óvatosabban vegyítek, még szerencse hogy csak én ittam abból a borzalomból... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

midnight ride _ urban terror
Indította
tr
, 2002. május 03. 21:09
Írta 2002. június 23. - 16:50

Írta 2002. június 23. - 14:12

igen mi phyreevel nem messzemenokig de boncolgattuk a temat. amikor az otlet megszuletett akkor a lepcsok es letoresek megugralasa volt az alapotlet. rosszalkodas a varosban, a romkert vendegkozonsegenek idegesitese etc etc.. az hogy visszahuzoero.. nem ezt mondanam. talan kicsiket mas volt igy :>. sztem ha ez a bagazs osszeverodik megegyszer ilyen formaban, akkor eleve faradtan kell jonni es sorozni, iszogatni, vagy bulizni erdemes. nem hiszem hogy cc-s testvereinket kielegiti ha lemegyunk az aluljaroba keresunk egy lepcsot es gyakorlaszunk. mindettol fuggetlenul nem volt rossz es legalabb arra jo volt hogy egy-ket emberrel real is talalkozhattam es le tudtam vonni neminemu konzekvenciat :
lattam leont vizszintben
ulhettem beg napalmjan [ napalm rokk! ]
lcs eletben is poengyaros
jorus siman ketteharapna a lanchidat
lensver nem is rossz no [ pedig mintha mindig azt mondana ]
nezhettem kerekcseret a bartokon
kislust mosolyogva adja a cigit ha lejmolok etc etc...
mindent osszevetve remelem senki nem erezte magat rosszul bar teny hogy nem volt 100%-os a porges.
lehet hogy kellene nyitni egy buli topicot ?
tr
lattam leont vizszintben
ulhettem beg napalmjan [ napalm rokk! ]
lcs eletben is poengyaros
jorus siman ketteharapna a lanchidat
lensver nem is rossz no [ pedig mintha mindig azt mondana ]
nezhettem kerekcseret a bartokon
kislust mosolyogva adja a cigit ha lejmolok etc etc...
mindent osszevetve remelem senki nem erezte magat rosszul bar teny hogy nem volt 100%-os a porges.
lehet hogy kellene nyitni egy buli topicot ?
tr
Írta 2002. június 23. - 09:31

Pedig én igazán próbáltam aktiv részese lenni az estének. Le meg felmenni helyeken, nem láb v. kerék alatt lenni. :

Írta 2002. június 23. - 01:36

Mi az a sör, még sose hallottam?! ;D ;D ;D ;D
Az a baj az urban terrorral, hogy a Krankeden nevelkedett nemzedék vagyunk, és lehetett volna több akció is. Bár gondolom a CC-s szekció visszahúzóerõként ténykedhetett :-[
Az a baj az urban terrorral, hogy a Krankeden nevelkedett nemzedék vagyunk, és lehetett volna több akció is. Bár gondolom a CC-s szekció visszahúzóerõként ténykedhetett :-[
Írta 2002. június 23. - 01:17

Hallottam a sztorit Beg, nem lehetett egyszerû hajtani a gépedet! ;D
Ma is kimentünk bulizni, Findli megint megivott egy csomó sört. Strapabiró a lány.
Ma is kimentünk bulizni, Findli megint megivott egy csomó sört. Strapabiró a lány.

Írta 2002. június 22. - 13:11

Hát hol is kezdjem? Kislusttal 6ra értünk haza, jobban mondva felváltva vontattuk egymást. Mert a pedálom egyszerûen kiszakadt a hajtókarból, a kart el is lehet dobni! :
De egy élmény volt!!! (by RaveAce) A sziget caféban voltunk még egy kicsit a legvégén.
Beg, aki most nem tud többet írni mert nagyon másnapos.

De egy élmény volt!!! (by RaveAce) A sziget caféban voltunk még egy kicsit a legvégén.
Beg, aki most nem tud többet írni mert nagyon másnapos.
Írta 2002. június 22. - 11:27

Srácok, élmény volt veletek ácsingózni az éjjel.Mi lett a túra további kimenetele? Meddig buliztatok még? Örülök, hogy megismerhettem azokat, akik még csak egy sötét folt voltak agyam falán.
:-*
:-*
Írta 2002. június 21. - 18:39

na arra kiváncsi lennék hogy phyree hogy káromkodna miközben a 30kilós TREKet cígöli felfelé a várba... ;D
Írta 2002. június 21. - 15:26

Én tudom! ;DElôbb feltekerünk a Citadellára, majd a Várba, aztán...öööö.. :
aztán meglátjuk. (a lóditások szerelmese)

Írta 2002. június 21. - 14:31

Akkorhát a bizonytalanságok eloszlatása végett:
Találkozzunk pénteken - azaz ma - 22:00-kor a volt Platán sörözõ elõtt, ami a Döbrentei téren van (Erzsébet híd budai hídfõ), pont annak a 18-as villamosnak a megállójában, ami a Gellérttér felé megy! Bõvebb infóért hívja ingyenes zöld számunkat...
Szerintem most annyian leszünk, mint még soha, úgyhogy nem érdemes kihagyni, sõt még embereket toborozni!
Az egész a bicajozásról fog szólni természetesen, de hangulattól függõen 1-2 sör azért beleférhez. Úgy gyorsabb és bátrabb vagyok és nem is fáradok el olyan hamar, meg nem fár ha elesek
Azt hogy merre megyünk, meddig, stb, az majd ott eldöntjük minõsített többségi szavazással. De mindenki gondolkodjon, ne az legyen, hogy nekem mindegy... (mert akkor sörözünk)
Találkozzunk pénteken - azaz ma - 22:00-kor a volt Platán sörözõ elõtt, ami a Döbrentei téren van (Erzsébet híd budai hídfõ), pont annak a 18-as villamosnak a megállójában, ami a Gellérttér felé megy! Bõvebb infóért hívja ingyenes zöld számunkat...
Szerintem most annyian leszünk, mint még soha, úgyhogy nem érdemes kihagyni, sõt még embereket toborozni!
Az egész a bicajozásról fog szólni természetesen, de hangulattól függõen 1-2 sör azért beleférhez. Úgy gyorsabb és bátrabb vagyok és nem is fáradok el olyan hamar, meg nem fár ha elesek

Azt hogy merre megyünk, meddig, stb, az majd ott eldöntjük minõsített többségi szavazással. De mindenki gondolkodjon, ne az legyen, hogy nekem mindegy... (mert akkor sörözünk)
Írta 2002. június 21. - 06:07

;DVigyázzon mindenki,ha Jorus már eleget piált és elkezdi mutogatni az alkarjára(ami akkora mint egy lórúgás)tetovált szamurájjelesmonogrammkaligráfiákat(!!!!!!!!) akkor lesz nemulass!!!! ;D ;D ;D
Írta 2002. június 20. - 23:41

Tebenned egy költô veszett el Jorus! 
Még ilyeneket, sokat. A haverjaidról, bringás életedrôl, családodról zengj nekünk ilyen kis magyar-haikukat.

Még ilyeneket, sokat. A haverjaidról, bringás életedrôl, családodról zengj nekünk ilyen kis magyar-haikukat.
Írta 2002. június 20. - 23:15

Éles szemû volt a bíró
mindent figyelt, mindent látott.
Kijelenti: Lensibaby,
te nyerted a bajnokságot!
mindent figyelt, mindent látott.
Kijelenti: Lensibaby,
te nyerted a bajnokságot!

Írta 2002. június 20. - 23:11

Írta 2002. június 20. - 22:25

Írta 2002. június 20. - 22:19

Írta 2002. június 20. - 22:18

Írta 2002. június 20. - 22:16

Nekem kerék-problémáim vannak...Egyik újpesti szervízben sincs 18-as vagy hányas imbusz. (Az RST bolt-on tengelyéhez, merhogy defektet kaptam és nemtom kiszedni a kereket.) Ha mást nem viszem a CC-t, de ott leszek 22-kor a Döbrentei téren.
Írta 2002. június 20. - 22:01

Begbie, lehet, hogy addigra nekem is meglesz a telóm! De csak kölcsönteló. :-/
Írta 2002. június 20. - 18:11

Idõpont meg 22 óra! 
Ha a nagy telóisten úgy akarja, megyek én is! (Kerék már van)
Említette nekem lcs hogy lehet hogy jönne, ha neki is meglesz a telója!
Beg

Ha a nagy telóisten úgy akarja, megyek én is! (Kerék már van)
Említette nekem lcs hogy lehet hogy jönne, ha neki is meglesz a telója!
Beg