To all: Akkor pénteken mi legyen?
ad A) Sokan nem írtak vissza az erdõvel kapcsolatban - vagy nem tudnak jönni - arra gondoltam, hogy esetleg halaszthatjuk egy optimálisabb idõpontra a jövõ hétre. De felõlem kevesen is kimehetünk, csak akkor fixáljuk le. (Mi amikor eddig mentünk 3-an voltunk max...). Viszont a Széchényi hegyre nem mennék fel este szívesen, mert a legtöbb pálya túl parás lenne. Kamara Erdõ dél-ny Budán van (Gazdagréttõl és Örmezõtõl is kicsit kijjebb, Budaörs magassága - úgy készüljetek - dehát fiatalok vagytok!!!)
ad

Csatlakozhatunk a Romai part felõl érkezõ bajtársainkhoz, és a multkorihoz hasonló - ám jóval élvezetesebb bringázást rendezünk. Ezúttal majd nem javaslok semmit (de jól csinálom, hogy a felelõsséget elhárítom magamról, nem? - Azért majd gondolkodom), viszont elvárnám, hogy mindenki akkor gondolkodjon, hogy merre menjünk. Ne legyen megint a "Nekem 8" szitu.
Hm?
To Lensver: Igazad van, a LED lámpát valóban nem ismerem annyira nem tudom, hogy 2 mit érhet. Akkor a multkor gazdaságos üzemmódben ment?!?

Najó csak vicceltem. Majd kiderül minden a sötétben (illetve bízunk benne). Én most tervezem, hogy veszek mégegy ilyen halogént, de akkor lehet, hogy megvárom míg felmérhetem a LED-es képességeit. Árban úgyis ugyanannyi a 2.
To Findli: Csak azért írtam, mert ugye relatív ki mit tart szar zenének, és én azt hallottam, hogy pont aznap Drum'n'bass ment, arra meg ne merje senki, DE SENKI azt mondani elõttem, hogy nem jó (max, hogy neki nem tetszik, de azt sem érdemes...)!
To Leon: Tanács - biztos nem mondok újat - de a következményekkel mindíg számolni kell! Nemcsak az, hogy bekészülsz a piától, hanem az utóhatásokkal is, hogy a Fórumon bekerülsz a fókuszba (alliteráció - k*rvajókat írok) Én ezt saját tapasztalatból mondom. Pedig nem is hánytam, az már ott volt, csak lehajoltam megnézni, hogy te úr isten miben ülök... Egyébként meg megeshet bárkivel és úgyis elfelejtik, mint a PÚ-t!
- Valóban le kell, hogy szóljam a zenéket amiker írtál
Most akkor Sorn, Jorus, Begbie és a többiekhez szólnék, mikor és hol tudnátok lenni 10-kor a döbrentein? Hívjon fel valaki plíz! +3630-231-57-63 Thx!
Ha este 18:00-ig nem lesz a topicban semmi konkrét idõpont az Urbankodásról, akkor halasztjuk részemrõl jövõ hétre.