vazz, csak nem az Ílyászban voltatok (pultos puncis kép)?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

midnight ride _ urban terror
Indította
tr
, 2002. május 03. 21:09
Írta 2002. június 14. - 05:49

Írta 2002. június 14. - 03:41

Jó, remélem estére ki bírom majd szedni azt a csavart amit beletörtem a bringám telójának a fölsõ vállába, egyébként buktam. Ma egy kis karbantartást végeztem, aztán ez lett a vége... Egy kis 2cm-es alkatrész miatt nem tudom használni a félmillás gépet... Hihetetlen dolgok vannak.
Tud valaki valami megoldást esetleg? Fel kéne fúrnom és valamlyen imbuszt beleverni és azzal kihúzni...Dehát erre képtelen vagyok.
Amúgy lehet, hogy kész van a félévem, hétfõn kiderül. De ez a mai teszt... Tehát amikor a lottót töltöm ki nagyobb az önbizalmam. Vagy meglesz vagy nem, lehet, hogy nagyon jó lesz, és az is, hogy irtó szar...Külkereskedelmi ügyletek volt, ha esetleg valakit érdekel.
Tipikus rögtön elb@szódik a bringám. Remélem esni fog az esõ is!
Tud valaki valami megoldást esetleg? Fel kéne fúrnom és valamlyen imbuszt beleverni és azzal kihúzni...Dehát erre képtelen vagyok.
Amúgy lehet, hogy kész van a félévem, hétfõn kiderül. De ez a mai teszt... Tehát amikor a lottót töltöm ki nagyobb az önbizalmam. Vagy meglesz vagy nem, lehet, hogy nagyon jó lesz, és az is, hogy irtó szar...Külkereskedelmi ügyletek volt, ha esetleg valakit érdekel.
Tipikus rögtön elb@szódik a bringám. Remélem esni fog az esõ is!
Írta 2002. június 14. - 00:15

OFF:
FÉLKÉZZEL ZSEBREVÁGTAM AZ EGÉSZ BIZOTTSÁGOT!!!!!! 8)
ON:
szorítunk érted, de ugyis tudom hogy megcsinálod.
akkor maj várunk jövöhéten, de akkor mán télleg gyere!
:-*
Angelnek is: :-*
FÉLKÉZZEL ZSEBREVÁGTAM AZ EGÉSZ BIZOTTSÁGOT!!!!!! 8)
ON:
szorítunk érted, de ugyis tudom hogy megcsinálod.
akkor maj várunk jövöhéten, de akkor mán télleg gyere!
:-*
Angelnek is: :-*
Írta 2002. június 13. - 23:02

LEON, gratulálok!!! Na ugye, hogy könnyen ment?
Mint mondottam volt, én nem tudok holnap veletek száguldani, mert már koradu. eltûnök a városból, irányom Sárospatak lesz. Ugyanis szombaton egy egész napos TT -t akarok megcsinálni. Drukkolj, hogy birjam is a 120km terepet.
Viszont a jövô héten szerintem megyek, és a fotós szerepét is elvállalom szivesen.
Mint mondottam volt, én nem tudok holnap veletek száguldani, mert már koradu. eltûnök a városból, irányom Sárospatak lesz. Ugyanis szombaton egy egész napos TT -t akarok megcsinálni. Drukkolj, hogy birjam is a 120km terepet.

Viszont a jövô héten szerintem megyek, és a fotós szerepét is elvállalom szivesen.
Írta 2002. június 13. - 20:42

OFF:
LEÉRECSÉGIZTEM BASSZAMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÚÚÚÚÚÚÚÚÚRVA JÓ VAGYOK!!!!!!!
ON:
péntek tizennegyedike az überbaró, én bizti megyök, sok má a minusz pontom ;D
lensver te is jösz ugyi?
LEÉRECSÉGIZTEM BASSZAMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÚÚÚÚÚÚÚÚÚRVA JÓ VAGYOK!!!!!!!
ON:
péntek tizennegyedike az überbaró, én bizti megyök, sok má a minusz pontom ;D
lensver te is jösz ugyi?
Írta 2002. június 13. - 19:20

99% hogy jó, de elôtte bringázhatnánk is egyet hamár brinyóval megyünk inn.. akarom mondani urban terror! ;)JODA ;D
Írta 2002. június 13. - 13:00

Írta 2002. június 13. - 09:19

tr!Pontosítsunk egy idôpontot! Aztán nem mindent széthányni mert bringázni is kéne egy kicsit! Pirinek szigorúan csak Cola! ;DJODA
Írta 2002. június 12. - 18:16

Írta 2002. június 12. - 17:22

Télleg iszonyat kemény vámpírok vannak ott, ezekszerint fényképezõgéppel le lehet õket leplezni.
Biztos õk raktak valamit az italomba...
Dehát nem is hánytam... Télleg.
Kár, hogy olyan nagyok a képek, mert így a telefonszámla miatt nem merem megnézni az összeset, adok egy vinyot / újraírható CDt?
De térjünk a lényegre! Lesz-e valami a héten, és mi és mikor? Csütörtök estére igyexem összerakni a "csokimat" (beleharapsz és akkor hallod, hogy TREKKkk), és onnantól kezdve én bennelennék bármiben. Jó lenne gurulni is, meg ugrabugrálni, de aztán benézhetnénk Westblkánba is akár, hamár arra járunk meg ilyenek.
Biztos õk raktak valamit az italomba...
Dehát nem is hánytam... Télleg.
Kár, hogy olyan nagyok a képek, mert így a telefonszámla miatt nem merem megnézni az összeset, adok egy vinyot / újraírható CDt?
De térjünk a lényegre! Lesz-e valami a héten, és mi és mikor? Csütörtök estére igyexem összerakni a "csokimat" (beleharapsz és akkor hallod, hogy TREKKkk), és onnantól kezdve én bennelennék bármiben. Jó lenne gurulni is, meg ugrabugrálni, de aztán benézhetnénk Westblkánba is akár, hamár arra járunk meg ilyenek.
Írta 2002. június 12. - 14:59

Írta 2002. június 12. - 14:57

ez nem volt szervesen a a bringazas resze.. csak elmentunk bulizni .. tudod ilyet is lehet egyutt.
Írta 2002. június 12. - 13:40

A 2039-es kép hátterében ülô vámpirok is neves társaságotok tagjai? ;D Hát, jó kis bulik lehetnek ezek a gurulások. :

Írta 2002. június 12. - 12:43

Írta 2002. június 12. - 11:30

na most jol lejaratom magam.
http://www.addict.hu...r/urban_terror/
valszeg mi harman fogjuk ezeket a kepeket ertekelni igazan de azer` hatha masnak is akad egy kis latnivalo. ha mas nem a vasakon kivul lehet meg csodalni a szoke pultos babyt [ istenno ] vagy amint phyree azt formalja a szajaval ooooo mekkorat hanyok 10 perc mulva :>
a csalodasok elkerulese vegett egy darab legifelvetel sem.
http://www.addict.hu...r/urban_terror/
valszeg mi harman fogjuk ezeket a kepeket ertekelni igazan de azer` hatha masnak is akad egy kis latnivalo. ha mas nem a vasakon kivul lehet meg csodalni a szoke pultos babyt [ istenno ] vagy amint phyree azt formalja a szajaval ooooo mekkorat hanyok 10 perc mulva :>
a csalodasok elkerulese vegett egy darab legifelvetel sem.
Írta 2002. június 12. - 00:20

- Ja és azért nem mentem egyenesen, mert szar az út minõsége, kerülgettem az úthibákat - nem tesz jót a lengéscsillapítónak! Meg a pocsojákon sem akartam átmenni, mert lefröcsökltelek volna Joda! 
Phyree - PR manager...

Phyree - PR manager...
Írta 2002. június 12. - 00:14

Menjünk pénteken! Vagy akár csütörtökön is!!!! Yes!
Amúgy még mindíg fáj a térdem, úgy ráestem a multkor.
- Nem is hánytam, csak... ööö... szóval kiömlött valami kaja, ami az asztalon volt... Asszem valami rizses kína édes-savanyú cucc lehetett, de nem emléxem...
- Nem is voltam részeg, csúszott az út -hiszen esett!
A Maxxis Mofo Dh küsõ köztudottan csúszik!
- Csak azért nem tudtam felülni a bringára, mert sötét volt és az ülés fekete színü!
- Azért nem tudtam rögtön feltolni a bringát a WB kijáratához, mert a murván nagyon csúszott a cipõm!
Ezekután még fel akartok rakni képeket - csak magatokat járatnátok le!
Amúgy még mindíg fáj a térdem, úgy ráestem a multkor.
- Nem is hánytam, csak... ööö... szóval kiömlött valami kaja, ami az asztalon volt... Asszem valami rizses kína édes-savanyú cucc lehetett, de nem emléxem...
- Nem is voltam részeg, csúszott az út -hiszen esett!
A Maxxis Mofo Dh küsõ köztudottan csúszik!
- Csak azért nem tudtam felülni a bringára, mert sötét volt és az ülés fekete színü!
- Azért nem tudtam rögtön feltolni a bringát a WB kijáratához, mert a murván nagyon csúszott a cipõm!
Ezekután még fel akartok rakni képeket - csak magatokat járatnátok le!

Írta 2002. június 11. - 18:09

Írta 2002. június 11. - 13:08

na igen .. phyree tobbszor is bizonyitott a wb-ban is ahogy hajolgatott elore.. de az a tipusu aranyigazsag miszerint "repa mindig van benne" [ mekkora marhasag ] nem jott be.
en konkretan nem tudtam kikerulni az attila uton egy kerthelyiseget.
egyebkent szerdan sanszos hogy lenezek de csak keson. :>
en konkretan nem tudtam kikerulni az attila uton egy kerthelyiseget.
egyebkent szerdan sanszos hogy lenezek de csak keson. :>
Írta 2002. június 11. - 12:52

Kiiirrráááálllyyy TR! Kár hogy nem egyszerre mentünk haza, beszartál volna a röhögéstôl. Piri csak háromszor pusztul el/ árok, bokrok, kerítések/... Az öt méter széler úton csak egymás után mentünk, mert piri kész volt!!! Legközelebb is megyek az tuti! Már sírtam a röhögéstôl bringázás közben!JODA