Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

midnight ride _ urban terror

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
302 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
vazz, csak nem az Ílyászban voltatok (pultos puncis kép)?

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Jó, remélem estére ki bírom majd szedni azt a csavart amit beletörtem a bringám telójának a fölsõ vállába, egyébként buktam. Ma egy kis karbantartást végeztem, aztán ez lett a vége... Egy kis 2cm-es alkatrész miatt nem tudom használni a félmillás gépet... Hihetetlen dolgok vannak.
Tud valaki valami megoldást esetleg? Fel kéne fúrnom és valamlyen imbuszt beleverni és azzal kihúzni...Dehát erre képtelen vagyok.

Amúgy lehet, hogy kész van a félévem, hétfõn kiderül. De ez a mai teszt... Tehát amikor a lottót töltöm ki nagyobb az önbizalmam. Vagy meglesz vagy nem, lehet, hogy nagyon jó lesz, és az is, hogy irtó szar...Külkereskedelmi ügyletek volt, ha esetleg valakit érdekel.

Tipikus rögtön elb@szódik a bringám. Remélem esni fog az esõ is!

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
OFF:

FÉLKÉZZEL ZSEBREVÁGTAM AZ EGÉSZ BIZOTTSÁGOT!!!!!!  8)

ON:

szorítunk érted, de ugyis tudom hogy megcsinálod.
akkor maj várunk jövöhéten, de akkor mán télleg gyere!
:-*
Angelnek is: :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
LEON, gratulálok!!! Na ugye, hogy könnyen ment?

Mint mondottam volt, én nem tudok holnap veletek száguldani, mert már koradu. eltûnök a városból, irányom Sárospatak lesz. Ugyanis szombaton egy egész napos TT -t akarok megcsinálni. Drukkolj, hogy birjam is a 120km terepet.  :P

Viszont a jövô héten szerintem megyek, és a fotós szerepét is elvállalom szivesen.

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
OFF:

LEÉRECSÉGIZTEM BASSZAMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÚÚÚÚÚÚÚÚÚRVA JÓ VAGYOK!!!!!!!

ON:

péntek tizennegyedike az überbaró, én bizti megyök, sok má a minusz pontom  ;D
lensver te is jösz ugyi?

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
99% hogy jó, de elôtte bringázhatnánk is egyet hamár brinyóval megyünk inn.. akarom mondani urban terror! ;)JODA ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
pentek? azaz 06 14
hm?

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
tr!Pontosítsunk egy idôpontot! Aztán nem mindent széthányni mert bringázni is kéne egy kicsit! Pirinek szigorúan csak Cola! ;DJODA

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
péntek az gyó lenne!

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Télleg iszonyat kemény vámpírok vannak ott, ezekszerint fényképezõgéppel le lehet õket leplezni.
Biztos õk raktak valamit az italomba...
Dehát nem is hánytam... Télleg.
Kár, hogy olyan nagyok a képek, mert így a telefonszámla miatt nem merem megnézni az összeset, adok egy vinyot / újraírható CDt?

De térjünk a lényegre! Lesz-e valami a héten, és mi és mikor? Csütörtök estére igyexem összerakni a "csokimat" (beleharapsz és akkor hallod, hogy TREKKkk), és onnantól kezdve én bennelennék bármiben. Jó lenne gurulni is, meg ugrabugrálni, de aztán benézhetnénk Westblkánba is akár, hamár arra járunk meg ilyenek.

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
phyree nezem a gepedet es meg mindig olyan mint egy k. nagy toblerone

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
ez nem volt szervesen a a bringazas resze.. csak elmentunk bulizni .. tudod ilyet is lehet egyutt.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
A 2039-es kép hátterében ülô vámpirok is neves társaságotok tagjai?  ;D Hát, jó kis bulik lehetnek ezek a gurulások. ::)

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
pontositok :
NINCS egy darab legifelvetel sem :>

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
na most jol lejaratom magam.
http://www.addict.hu...r/urban_terror/

valszeg mi harman fogjuk ezeket a kepeket ertekelni igazan de azer` hatha masnak is akad egy kis latnivalo. ha mas nem a vasakon kivul lehet meg csodalni a szoke pultos babyt [ istenno ] vagy amint phyree azt formalja a szajaval ooooo mekkorat hanyok 10 perc mulva :>  
a csalodasok elkerulese vegett egy darab legifelvetel sem.  

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
- Ja és azért nem mentem egyenesen, mert szar az út minõsége, kerülgettem az úthibákat - nem tesz jót a lengéscsillapítónak! Meg a pocsojákon sem akartam átmenni, mert lefröcsökltelek volna Joda!  :P

Phyree - PR manager...

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Menjünk pénteken! Vagy akár csütörtökön is!!!! Yes!
Amúgy még mindíg fáj a térdem, úgy ráestem a multkor.
- Nem is hánytam, csak... ööö... szóval kiömlött valami kaja, ami az asztalon volt... Asszem valami rizses kína édes-savanyú cucc lehetett, de nem emléxem...
- Nem is voltam részeg, csúszott az út -hiszen esett!
A Maxxis Mofo Dh küsõ köztudottan csúszik!
- Csak azért nem tudtam felülni a bringára, mert sötét volt és az ülés fekete színü!
- Azért nem tudtam rögtön feltolni a bringát a WB kijáratához, mert a murván nagyon csúszott a cipõm!

Ezekután még fel akartok rakni képeket - csak magatokat járatnátok le!  ;)

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
akkor nem péntek (14-én) lesz a lekközelebbi alkalom?

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
na igen .. phyree tobbszor is bizonyitott a wb-ban is ahogy hajolgatott elore.. de az a tipusu aranyigazsag miszerint "repa mindig van benne" [ mekkora marhasag ] nem jott be.
en konkretan nem tudtam kikerulni az attila uton egy kerthelyiseget.
egyebkent szerdan sanszos hogy lenezek de csak keson. :>

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Kiiirrráááálllyyy TR! Kár hogy nem egyszerre mentünk haza, beszartál volna a röhögéstôl. Piri csak háromszor pusztul el/ árok, bokrok, kerítések/... Az öt méter széler úton csak egymás után mentünk, mert piri kész volt!!! Legközelebb is megyek az tuti! Már sírtam a röhögéstôl bringázás közben!JODA