Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

midnight ride _ urban terror

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
302 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Erre a WB-s bulira szeretnék jelentkezni, mert kellenek a pontok.

A Csütörtökhöz mit szoltok Úrbán terroristáskodni??

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Holmi kis vizsga - ez most vicc ugye?

Leon, én nekem mostanában minden napom egy érettségi! Ráadásul az éretségire 4 éve folyamatosan készülsz, nekem meg pár napom, mostanában 1 délután + éjszakám van. Bár elvileg be lehet járni félév közben is, azt mondják a többiek, elvégre nappali tagozat... :)
Najó, elnézzük neked..

nem... nem tehetek mégse kívételt... Túl nagy felelõsség... Tr elé visszük az ügyet...
Majd sok mínusz ponttal indusz, de majd feltornázod magad és 2 év múlva majd talán nem neked kell majd cipelni a szerszámokat meg fizetni a sört mindenkinek... -persze azokkal szemben akik nem vettek részt, a fellelõsséged korlátlan és egyetemleges. Vagyis majd egymás közt eldöntitek ki fizet...  ;D

Baráti jótanács:
Pl az én új jelmondatom (vizsgaidõszakra/érettségire optimalizálva): L.Cs.H. - lopni, csalni, hazudni!

Amúgy mikor megyünk esti terrora legközelebb - szervezetten? Persze jöjjön csak mindenki aki akar, de a most szerdai küldetés célja, hogy illuminált állapotban a Westbalkánt elérni és ott megkeresni a szervezet tûrõképességének határait! Persze ezért is sok pont fog majd járni...  ;D

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
phyree : szerdan brinyiglivel megyunk es megugorjuk a pultot. csutortokre legyen az asztalomon a jelentes legkesobb este 10kor.

tr.dandartabornok

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Phyree: apám miket tanulsz te?  ;D azé van itten lóerö kérem! és nekem igenis van JÓ mentségem arra hogy nem mentem, ugyanis ÉRECCSÉGIre tanulok nem holmi kis vizsgákra  ::)

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Nos szerintem mindenki szégyelje megát aki nem jött el, mert fáradt volt, tanulnia kellett, dolga volt vagy nem volt jó a bringája!
Mi ígyis bizonyítottunk magunknak - és ez a fontos!

Szerdán Westbalkán azmeg nagyon jee lesz! Bringával és láccal érkezzünk?

Utána meg mehetnék brinyózni valamelyik este pl csütörtök, péntek...

Valahogyan pontozni kéne az urban terroristek aktivivását aszertint, hogy milyen intenzitással vesznek részt a megmozdulásainkon. Elkészítem hamarosan az értékelõ-mátrixot, aminek segítségével kvantitatív és kvalitatív módszerek alkalmazásával egyszerûen egy többlépcsõs folyamat eredményébõl kiszûrhetjük, ki(k) fontos tagja(i) emberi erõforrásállományunknak. Különbözõ rangokat állapítunk majd meg, ami meghatározza többek között a közös sörözésekben a fizetendõ összeg mértékét - értelemszerûen az alacsonyabb rangúakat jobban fogják majd terhelni a testreszabott, dinamikusan képzett költségek.

Szerintem ezt kell tenni, mert a topic jövõképének realitása számomra megingott a legutóbbi összejövetel alkalmával. Tr, a szükséges dokumentumokat hamarosan eljuttatom és majd együtt közzétesszük.

-- end transmission --

vagy csak sok faszságok tanulok?!

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
nos. a legutobbi assaultrol nem keszultek fotok de talan jobb is mer` heveny sorozesbe torkolt. viszont a hangulat megin` csak olyan volt mint az elozo csoportos megmozdulason.
kovetkezore varok tippeket, en a keddet vagy a csutortokot celoznam meg.

phyree mi meg szerdan lebontjuk a westbalkant.

tr

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
deak ter, a templom elott.

[ templom es az erzsebet ter kozott van a lepcso ]
tr

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hi embörök!!!!

Légyszi irjátok már le,hogy hogy találok oda a négy lépcsõhöz,mert valoszínûleg megyek.Ma nincs kedvem dolgozni.Csak valahogy tudatára kell hoznom a fa ööö fõnõkömnek.
Kicsit roncs most a járgány de gurul.

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
aaron!
ha jonnel annak allatira orulnek

phyree : csinaltasd meg mindenkepp.
es igen deak ter
pentek 22:00
negyes lepcso
a telcsim deltol el
tr

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Ha péntek napközben el tudom intézni hogy beállítsák a váltómat, akkor este akár megyek is!
Nem is hittem volna, hogy bele bírom erõszakolni a váltót, visszahajlítani a pöcköt... Persze, lehet, hogy majd csak 20m után esik szét...
De mindegy, részegen, bekészülve eltolom akárhova a bringámat!
Péntek 22:00 Deák F. tér  4-es lépcsõ, szokásos ok?

totalscience

totalscience

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
AHÁ! akkor  ezert hivtalak hiaba all day long!
holnap este, ha lelohad a pofam (fog), csatlakozom a kompaniahoz.
a.

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
megvaltozott a szamom
06 30 517 38 44
tr

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Ha valaki elmondja, hogy Budapesten (magyar o. Fõvárosában, a nagykerek központjában, ...) hol tudok Deore Hidraulikus fékhez fékbetétet venni akkor én is bírnék menni. (fogasozni és Urbánkodni is)

Palmer     akinek csak a dugattyúk tudnák lelassítani a kerékpárját ami még nem roller, de majd egyszer...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Most már küldjétek el SMS-ben vagy mondjátok meg a fogason.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Na és hol találkozzunk? Jó lenne, ha még ma megírnátok és nem vátoztatnátok rajta mertmivelhogy holnap nem leszek telefonközelben. Esetleg beszélhetünk holnapa fogason, vagy SMS BIKE-line-om száma:06304684957 Kösszi!

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Sajna egy két dolog az ellen szól, hogy elmenjek, ilyenek, mint pl:
- megrugtam a fékkaromat, elfojt az olaj, részben a fékpofák közé.
- kiszakadt a hátsóváltóm a vázból, megölte a menetet, elhajlott a kis pöcök (nem cserélhetõ)
- mintha elrepedt volna a vázam, meg kell erõsítenem.
- jövõ hét eleje, vizsga-trilóga!
- Nincs jó idõ, viszont esik az esõ!
- megyek gyurni inkább...  ;D

Télleg, mittanultam! Pozitív gondolkodás! Bár rollerozni még lehetne vele...télleg van egy kib*szt jó és q*rva drága rollerem  >:(

Tr: Király a Ride To the hills, minden nap megnézem vagy 2x!

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
pontositok : 05 31

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
tehat 05 32 pentek 22:00