Nyunya: Arra ugye emlékszel még, hogy valamikor még az elõzõ évezredben köldtem neked 1 kazit amit meg is kaptál (fefér tokk, 60 perces) erre jó lenne, ha a NWD I.-t rányomnád és elhoznád a Sportszigetre.
De ha esetleg a 2 is megven akkor azt vedd fel, mert az itteni skaccok sose hozzák.
Ja, mivel felvilágosítottam õket, hogy nem Short-nak, hanem Shore-nak (ki is javították az új plakátokon, neten) kell írni a dolgott én úgy veszem, hogy ez feljogosít arra, hogy az egész pályát kipróbálhassam 8). De azt mindíg nem értem, hogy miért Triál pálya (ezt is írtam nekik, de...) .
A vásszer Dzsámpon lesz pénzdíjas MTB!!! verseny is.
Para: szerintem nyugottan hozzál bringát, de rád bízom, én biztos viszek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport Sziget 2002
Indította
Joe
, 2002. május 04. 18:17
Írta 2002. május 31. - 19:55

Írta 2002. május 31. - 14:45

Az oké hogy most kök jó de mikor lesz tök jó????
botschika...
egyébként mély együttérzés...
botschika...
egyébként mély együttérzés...
Írta 2002. május 31. - 14:34

11én 3ba törtem a baloldali kulccsontomat!!! Már szerintem kök jó, de a doki szerint nem!!! :-/ Ma megyek kontollra és minden kiderül!!!
Írta 2002. május 31. - 14:19

YO:úgynézki én majj viszek gépállatot, pedig Sopronból az nem kis telj. vonaton ám!Na jó nem vonaton még nagyobb lenne dehát mint valahol olvastam"ez nem az a sport"...
Majo: botschika asszem nem olvastam mindent és különben is iszonyatoschan feledékeny vagyok de mi a baja a valamidnek????Mer ha tekerni nem enged a doki akkor az ugrálás nem hiszem hogy segít...
már én is aggódok lassan.... :'(
ny
egész nagy aggódó tábort bírnál már összeszervezni! ;D ;D ;D
Majo: botschika asszem nem olvastam mindent és különben is iszonyatoschan feledékeny vagyok de mi a baja a valamidnek????Mer ha tekerni nem enged a doki akkor az ugrálás nem hiszem hogy segít...
már én is aggódok lassan.... :'(
ny
egész nagy aggódó tábort bírnál már összeszervezni! ;D ;D ;D
Írta 2002. május 31. - 14:03

áááááááááááááááááááááááááá
Ez nem esett le komolyan!!!!!!!!
De hülye vagyok!!!!!!
Ez nem esett le komolyan!!!!!!!!
De hülye vagyok!!!!!!
Írta 2002. május 31. - 14:00

Írta 2002. május 31. - 13:52

vendég__*
Írta 2002. május 31. - 13:49

Írta 2002. május 31. - 13:47

Én tuti nem!!!
A Doki szerinte ne nagyon bicajozzak 11-e elõtt!!! :-/ Ez van!!! Akkor mindenki más vigyen!!!
A Doki szerinte ne nagyon bicajozzak 11-e elõtt!!! :-/ Ez van!!! Akkor mindenki más vigyen!!!
vendég__*
Írta 2002. május 31. - 13:38

Skacok!!
Nem hoztok lovat miféle dolog ez ??? ???
Ha ugyis leszünk egy páran,akkor ha valamit kiprobálsz addig a többiek ugyis tudnak vigyázni a gépedre nem?Én viszek bringát az bizti.
Nem hoztok lovat miféle dolog ez ??? ???
Ha ugyis leszünk egy páran,akkor ha valamit kiprobálsz addig a többiek ugyis tudnak vigyázni a gépedre nem?Én viszek bringát az bizti.
Írta 2002. május 31. - 11:30

Nagyon köszi!!! 
Jövõhétig még kiderül hogy hogyan érzm magam. mit mond a doki a kontorlon.....
De menék szívesen!!!
Gyere te is!!!

Jövõhétig még kiderül hogy hogyan érzm magam. mit mond a doki a kontorlon.....
De menék szívesen!!!
Gyere te is!!!

Írta 2002. május 31. - 11:05

Vazz... Ma nagyon nem bírok figyelni...Nem is para: a második bekezdésem hanem az is majo:....
Ezek a péntekek vhogy mindíg ilyenek...
Ezek a péntekek vhogy mindíg ilyenek...

Írta 2002. május 31. - 11:01

Major: könyökvédõ nem gáz, egyébként nem is használják sokan, de ha elõször próbálod, fõ az ovatósság...
(bár ha nekem lenne én is fölvenném...)
szörfös ruci helyett valami olyan cucc jó ami nem lesz három tonna ha vizes és jól tucc benne mozogni.
Ja igen a bukó...Nemhogy ciki hanem nélküle föl sem engednek a pályára....És ugyanez a helyzet a mentõmellénnyel de azt általában biztosítják(kis darabszámban ugyanígy a bukót is) a szervezõk...
para: oké hogy tschak lézengek vele , de ha a north shore-t télleg ki lehet próbálni akkor azt tschak a saját gépemmel tom elképzelni... ;D ;D
ny

szörfös ruci helyett valami olyan cucc jó ami nem lesz három tonna ha vizes és jól tucc benne mozogni.
Ja igen a bukó...Nemhogy ciki hanem nélküle föl sem engednek a pályára....És ugyanez a helyzet a mentõmellénnyel de azt általában biztosítják(kis darabszámban ugyanígy a bukót is) a szervezõk...
para: oké hogy tschak lézengek vele , de ha a north shore-t télleg ki lehet próbálni akkor azt tschak a saját gépemmel tom elképzelni... ;D ;D
ny
Írta 2002. május 31. - 10:54

Para:
Csak akkor hozz kerót ha tényleg indulsz valamiben, mert ha nem akkor csak nem tudod hava tenni, meg félted meg minden!!! Én se viszek valószínûleg...
Nyuny:
Köszi a felvilágosítás!!!
Nomost amim nincs az a szörfös ruci, meg könyökvédõ!!! Kesztyûm meg térd,sípcsont védõm az van!!! Bukó égés ? ? ? :-/ Mit ajánlasz szörfösruci helyett ? ? ?
Csak akkor hozz kerót ha tényleg indulsz valamiben, mert ha nem akkor csak nem tudod hava tenni, meg félted meg minden!!! Én se viszek valószínûleg...
Nyuny:
Köszi a felvilágosítás!!!

Írta 2002. május 31. - 10:29

Ja, a népstadionnál kell leszállíngózni aztán meg tschak a népet kell követni...
2.:? de jó ötlet...
3.: tschak ha nem tschúszok...
Írta 2002. május 31. - 09:52

Hali!
Úgy néz ki,hogy személyem is képviselteti majd magát a szigeten..
néhány butuska kérdés:
-ez a rendezvény akkor a METROn "népstradion"ként feltüntetett megállónál van?
-lesz vmi hely és idõpont a tisztelt fórum és csapattagok részérõl ahol találkozunk?
-visztek paripát, vagy nem érdemes?
csõváz ... és joghurtos retyerutya... ;D
Paraferee voltam
Úgy néz ki,hogy személyem is képviselteti majd magát a szigeten..
néhány butuska kérdés:
-ez a rendezvény akkor a METROn "népstradion"ként feltüntetett megállónál van?
-lesz vmi hely és idõpont a tisztelt fórum és csapattagok részérõl ahol találkozunk?
-visztek paripát, vagy nem érdemes?
csõváz ... és joghurtos retyerutya... ;D
Paraferee voltam
Írta 2002. május 31. - 09:38

szorri...térd, könyök, stb..(pld.gerinc) tényleg ajánlott mer anélkül elég hülyén nézne ki minden ember és olyan merev lenne a mozgása is....Szal térd- könyök- VÉDÕ.....
ny
ny
Írta 2002. május 31. - 09:36

Na kakukk! 
A bakancsod nem hiszem hogy szarrá fog menni, csak majj öntögetheted a vizet belõle...A cucc szerintem mindenképpen jó ha hosszúújju és a legideálisabb valami neoprene(szörfös) ruci.Egyrészt két ugrás között nem fog apró darabokra fagyni
, másrészt amikor landolsz a vizen úgy öt méterrõl vízszintes testhelyzetben, jó szolgálatot tesz...
(mondjuk levegõt még íccse nagyon fogsz kapni).
térd, könyök, stb is hasznosak mer ha a rámpán esel az csúnyán is végzõdhet.+ valami vékony kesztyû sem árt hogyha grab-et nyomsz ne vágd el a mancsod
veszont most meg meginn kéccséges az indulásom...lökött melóm miatt nem biztos hogy pénteken kiérek...és edzés meg akkor van...

A bakancsod nem hiszem hogy szarrá fog menni, csak majj öntögetheted a vizet belõle...A cucc szerintem mindenképpen jó ha hosszúújju és a legideálisabb valami neoprene(szörfös) ruci.Egyrészt két ugrás között nem fog apró darabokra fagyni

térd, könyök, stb is hasznosak mer ha a rámpán esel az csúnyán is végzõdhet.+ valami vékony kesztyû sem árt hogyha grab-et nyomsz ne vágd el a mancsod
veszont most meg meginn kéccséges az indulásom...lökött melóm miatt nem biztos hogy pénteken kiérek...és edzés meg akkor van...
Írta 2002. május 30. - 15:49

Én akkor is akarok menni!!!
(De lehet hogy csak szrkolok a Zsuzsi lánynak!!!
:-* )
Mien cuccot ajánlasz ? ? ?
Ja és hogy lehet elkerülni hogy szarrámenjen az ember Board bakancsa ? ? ?

Mien cuccot ajánlasz ? ? ?
Ja és hogy lehet elkerülni hogy szarrámenjen az ember Board bakancsa ? ? ?
Írta 2002. május 30. - 15:36

Major, Sonka_Zsuzsi: ha esetleg mégis mennétek a sok egymás miatti aggódás között a water jump-ra majj szójjatok, mer valószinû mi is indulunk...Egyébként ha eccerre vagytok ott és mindketten ugráltok akkor sokkal jobban is tudtok ám aggódni ;D ;D
de ha jöttök akkor öltözettek be rendesen mer elég fájdalmas dolog tud lenni...