Na: visztek bicajokat akik mentek?
Hol vannak a Jani-hegyen a North-os pályák? Pénteken megmutathatnátok.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport Sziget 2002
Indította
Joe
, 2002. május 04. 18:17
Írta 2002. május 28. - 12:07

Írta 2002. május 27. - 22:15

Írta 2002. május 27. - 22:08

Major: ezt bebuktad. Zsuzsi velem jön Rocky Mountain-ba (sziklás Hg.) Ugye Zsuzsanna??
Írta 2002. május 27. - 20:59

Hát én kihagyom az tuti!!!
Zszsi mama: megahtó az aggodalmad!!! Jövök veled, ha elviszel!!!
Zszsi mama: megahtó az aggodalmad!!! Jövök veled, ha elviszel!!!

Írta 2002. május 27. - 20:45

Ugye a csúzlizást a BMFT Team is ki fogja próbálni.
Én már most parázom, de nem szabad kihagyni. 8)

Írta 2002. május 27. - 20:42

Drága Kicsim!
Szetném még sokáig élvezni társaságod. Csak azért óvlak. Majd elviszlek 1szer jó helyre...
Szetném még sokáig élvezni társaságod. Csak azért óvlak. Majd elviszlek 1szer jó helyre...
Írta 2002. május 27. - 19:33

Írta 2002. május 27. - 19:26

A North Shore miatt írtam egy jó kis kritikát az info@sportsziget.hu címre.
Kezdjük ott, hogy North Short-nak írták a neten is és a plakátokon is, a neten már javították a hibát (köszönhetõ nekem), meg írtam nekik olyanokat, hogy ez nem triál pálya és nem új dolog, meg, hogy itthon sem premier, mert a Jánoson már a 2. pálya van (jelenleg félkészen).
Az elsõ pályán kb. félig, a libikóka utánig jutottam, mert a vállam beakadt abba a fába ami alatt a Milánék átfértek:)
Palmer
Kezdjük ott, hogy North Short-nak írták a neten is és a plakátokon is, a neten már javították a hibát (köszönhetõ nekem), meg írtam nekik olyanokat, hogy ez nem triál pálya és nem új dolog, meg, hogy itthon sem premier, mert a Jánoson már a 2. pálya van (jelenleg félkészen).
Az elsõ pályán kb. félig, a libikóka utánig jutottam, mert a vállam beakadt abba a fába ami alatt a Milánék átfértek:)
Palmer
Írta 2002. május 27. - 19:17

Majorkám! Még mindig nem javaslok neked semmiféle rámpás snowboard ugra-bugrát. Ez még durvább, mint a havas variáns a Westend tetején. Alapból nem mehetsz rá, nemhogy ilyen vállakkal...
Én is erõsen gondolkozom, hogy szeretném-e mostan... Amúgy is csak fiúknak lesz verseny. Gyakorolhatni még lehetne.. Majd a hangulatom eldönti. Meg elég nehéz kitekerni hátadon egy full deszkás felszereléssel...
Én is erõsen gondolkozom, hogy szeretném-e mostan... Amúgy is csak fiúknak lesz verseny. Gyakorolhatni még lehetne.. Majd a hangulatom eldönti. Meg elég nehéz kitekerni hátadon egy full deszkás felszereléssel...

Írta 2002. május 25. - 08:20

North Shore szögezzük le, így hívják. Hát az, hogy milyennel lehet rajta menni, pálya kérdése lesz.
Kanadában: "Build it high, build it skinny." elv érvényesül, 3 méter magasan 20cmes pallókon, csinos libikókákon, és több méteres letöréseken kell átmenni. Na itt össztelós DH masinákkal mennek. De ha a magyar lightosabb lesz, akkor lehet, hogy triál, vagy duál géppel is lehet próbálkozni.
Kanadában: "Build it high, build it skinny." elv érvényesül, 3 méter magasan 20cmes pallókon, csinos libikókákon, és több méteres letöréseken kell átmenni. Na itt össztelós DH masinákkal mennek. De ha a magyar lightosabb lesz, akkor lehet, hogy triál, vagy duál géppel is lehet próbálkozni.
Írta 2002. május 24. - 23:50

Hi.
Errõl a North Sore ról nemtudtok semmit???
Mondjuk Kranked3-ban benne van a nagy North Sore pálya, de itthon mi lesz? Mondjuk egy ügyes Dual-os, gyors Triálos próbálkozhat? Versenyeken indul valaki? Van aki szokott ilyen deszkákon mászkálni?
Azt írják hogy egy részét megnyitják mindenki számrára. Mondjuk egy 20centi széles pallóban 50centi magasan nincs nagy nehézség, egy CC-snek sem, ezért kérdem mire lehet számítani. Mikor kezdik építeni? Ki kéne nézni néha, hátha el lehet lesni mi lesz kint...
Errõl a North Sore ról nemtudtok semmit???
Mondjuk Kranked3-ban benne van a nagy North Sore pálya, de itthon mi lesz? Mondjuk egy ügyes Dual-os, gyors Triálos próbálkozhat? Versenyeken indul valaki? Van aki szokott ilyen deszkákon mászkálni?
Azt írják hogy egy részét megnyitják mindenki számrára. Mondjuk egy 20centi széles pallóban 50centi magasan nincs nagy nehézség, egy CC-snek sem, ezért kérdem mire lehet számítani. Mikor kezdik építeni? Ki kéne nézni néha, hátha el lehet lesni mi lesz kint...
Írta 2002. május 24. - 15:58

Hú srácok! A 9.-i programok nagyon csábítóak valóban...azt hiszem ott leszek én is (és gondolom Lensver sem hagyja ki ;D ;D)
Írta 2002. május 24. - 15:02

Írta 2002. május 24. - 15:00

Bicajos programokról:
Ha valakit érdekel!
Triál: nemzetközi verseny és edzõtábor trükkversennyel, nyílt edzésekkel összekötött nonstop hétvégi program.
A triál pályán 200m3 faanyag, traktorgumik, betongyûrûk, kábeldobok, roncsautók...
Dirt Jump: gyorsító lejtõrõl érkeznek a versenyzõk a földbõl készült ugratók elé.
North Shore Pálya: magyarországi premierje egy új bringapályának, amit a kanadai erdõkben alkalmaztak eloször. Fából épített kacskaringós bukkanókkal teli triálpálya, különbözõ nehézségi fokokkal. A profik bemutatói után az építmény egyes részeit a nagyközönség elõtt is megnyitjuk.
Expo: Különleges kerékpárok, tandemek, bringakiállítás, tesztkerékpárok, bringás technikai pálya. Gyermekmegõrzõ, triáledzések, pályaedzések, idõmérés, Streher bemutató a közönségprogramok között. A Bee Extrémparkban felállított sátrakban és az expo színpadon minden kerékpározáshoz kapcsolódó cég és egyesület helyet kap, hogy bemutassák a hazai bringázás körüli szolgáltatásokat, a túráktól a szervizelésen át a versenyekig.
június 7. péntek:
10:00 edzõpályák megnyitása
11:00 bringateszt/félcsõ show
12:00 edzések/triál, dirt jump
13:00 játék/félcsõ show
14:00 dirt jump kvalifikáció
15:00 játék/félcsõ bemutató
16:00 north shore idõmérõ
17:00 edzések/gyakorlás
18:00 riders party
június 8. szombat:
10:00 bringateszt
11:00 triál verseny (hobby)
12:00 triál verseny (haladó)
13:00 edzések, játék, félcsõ show
14:00 triál verseny (elit)
16:00 dirt jump elõdöntõ
17:00 dirt jump döntõ
18:00 díjkiosztó
június 9. vasárnap:
11:00 játék/félcsõ show
12:00 triálbemutató
13:00 edzések, játék, félcsõ
14:00 north shore futamok
15:00 játék, triál bemutató
16:00 dirt jump best trick
17:00 díjkiosztók
Állandó programok. Bringateszt, north shore, triál edzés, dirt edzés, dj-k, nyereményjátékok!
Én 9.-én szeretnék kimenni.
Akko lesz 20 órakor MX freestyle show is!
Ha valakit érdekel!
Triál: nemzetközi verseny és edzõtábor trükkversennyel, nyílt edzésekkel összekötött nonstop hétvégi program.
A triál pályán 200m3 faanyag, traktorgumik, betongyûrûk, kábeldobok, roncsautók...
Dirt Jump: gyorsító lejtõrõl érkeznek a versenyzõk a földbõl készült ugratók elé.
North Shore Pálya: magyarországi premierje egy új bringapályának, amit a kanadai erdõkben alkalmaztak eloször. Fából épített kacskaringós bukkanókkal teli triálpálya, különbözõ nehézségi fokokkal. A profik bemutatói után az építmény egyes részeit a nagyközönség elõtt is megnyitjuk.
Expo: Különleges kerékpárok, tandemek, bringakiállítás, tesztkerékpárok, bringás technikai pálya. Gyermekmegõrzõ, triáledzések, pályaedzések, idõmérés, Streher bemutató a közönségprogramok között. A Bee Extrémparkban felállított sátrakban és az expo színpadon minden kerékpározáshoz kapcsolódó cég és egyesület helyet kap, hogy bemutassák a hazai bringázás körüli szolgáltatásokat, a túráktól a szervizelésen át a versenyekig.
június 7. péntek:
10:00 edzõpályák megnyitása
11:00 bringateszt/félcsõ show
12:00 edzések/triál, dirt jump
13:00 játék/félcsõ show
14:00 dirt jump kvalifikáció
16:00 north shore idõmérõ
17:00 edzések/gyakorlás
június 8. szombat:
11:00 triál verseny (hobby)
12:00 triál verseny (haladó)
13:00 edzések, játék, félcsõ show
14:00 triál verseny (elit)
16:00 dirt jump elõdöntõ
17:00 dirt jump döntõ
18:00 díjkiosztó
június 9. vasárnap:
11:00 játék/félcsõ show
12:00 triálbemutató
13:00 edzések, játék, félcsõ
14:00 north shore futamok
15:00 játék, triál bemutató
16:00 dirt jump best trick
17:00 díjkiosztók
Állandó programok. Bringateszt, north shore, triál edzés, dirt edzés, dj-k, nyereményjátékok!
Én 9.-én szeretnék kimenni.
Akko lesz 20 órakor MX freestyle show is!
Írta 2002. május 23. - 19:10

Írta 2002. május 22. - 21:12

Assze idén nem lesz bándzsi, meg katapult sem. 
Viszont lesz valami csúzli! Tudja valaki, mi az?

Viszont lesz valami csúzli! Tudja valaki, mi az?
Írta 2002. május 10. - 22:50

Írta 2002. május 10. - 21:02

Írta 2002. május 10. - 00:11

Tehát igaz ez a Adam F és J Majik dolog, meg télleg ingyenes lesz? Melyik nap... Szabadtéri... Hol is az a link...
Tr, szoktál járni ilyen parrikra? Van sok ilyen zenétek? Nekem van - lehetne biznicelni. Irjatok akit érdekel a téma. -Csináljuk egy DnB topicot ;D
Sex&drugs&drum'n'bass! :-X
Tr, szoktál járni ilyen parrikra? Van sok ilyen zenétek? Nekem van - lehetne biznicelni. Irjatok akit érdekel a téma. -Csináljuk egy DnB topicot ;D
Sex&drugs&drum'n'bass! :-X
Írta 2002. május 07. - 22:59

Figyelj! Nekem akkor lesz a Közgáz szigorlatom, rá pár napra meg Polgári jog, de mirevaló az UV ha nem arra, hogy ne hagyd ki ezt a bulit? ;D