Csak az a gáz hogy szvem szerint nyomnám a bicajt, kosaraaznék meg azt a snowboard pályát is kipróbálénám és nemkevésbé buliznék a D&Bre meg fõleg tanulnom kén!!! :-X Most mi legyen ? ! ? !
Lesz Ákos koncert is. BÁr õt sem szoktam sûrûn hallgatni, de azért nekem jobban tetszik mint az elektrónikus zenék. (Ezzel nem akarom leszólni azt a mûfajt, egyszerûen csak nekem nem tetszik)
es ami jo lesz : Bratwa & Longman [ airbag ] Casio Samples feat. Judy J., Palotai + Mc Mango Adam F & J Majik + Mc Ell..
aki kicsit jaratosabb az elektronikus zenei korokben [ drumandbass leginkabb :) ] az most orul. aki nem jaratos de szereti a fen` emlitett mufajt az is orul. aki nem szereti az nem orul. a SAP csarnokban lesz.. egesz napos orgia lesz
Tényleg nem kéne politizálni, de az nem találgatás hogy az ISM-et meg akarjék szûntetni!!
Luki, az viszont érdekes lenne, ha millenárison is lenne vmi, mert ugye a millenáris elég messze van a népstadiontól!! Vagy nem egy idõben lennének itt és ott a rendezvények??
Egyébként azt élvezzük ami van, jelen esetben a Sport sziget 2k2 rendezvényt!! Illetve majd ha már elkezdõdött!! hehe
BIKE 4 YOUR RIGHT!!!!!!
Szerintem a politikát nem kellene ebbe is belevonni,mert sem ti sem más nem tudhatja,hogy mi lesz,találgatni meg felesleges.
Na most már lehet engem is fikázni ;D
Üdv:Thommey
De azért kint leszek:)
Ja és annyit még, hogy jövõre egyáltaltalán nem biztos hogy lesz, mert ezt az egészet az ISM-ben egy megszállott Sportember találta ki és kezdte el szervezni és õ valószinüleg már nem lesz ott jövõre.
Lesz Sport sziget! Junius 7-9 között Sokkal nagyobb területen,mint tavaly és állítólag sokkal több minden lesz. A Ceke oda koncentrál, Felvonultatja állítólag az összes új Magellán típust! Valamiért úgy láttam a kiirást, hogy a Népstadionnál és a Millenárison is lesznek rendezvények, de ezt nem tudom, hogy igaz-e.
a mofo-sok szerint [ akik asszem a tavalyiban is benne voltak ] szerveznek iden .. bar ezt meg ev elejen mondta az egyik szervezo. ki tudja mit vag el az uj kormany, de sztem lesz. bar valljuk be az a tavalyi "downhill palya" - merthogy hivatalosan ez volt a neve - eleg erdekes volt hatha iden kicsit megerositik.. freestyla motocross meg lesz egy- ketto az iden .. de psszt
Tud valaki valamit a fent említett (Sport Sziget 2002) rendezvényrõl??
Tavaly egész jó volt! Volt duál triál + CC verseny is, na meg motocross bemutató!! + bácsi dzsámpint, katapult meg minden!!
Ha minden jól megy az új kormánynak akkor jövõre úgy sem lesz sport sziget, mert a Ifj. és Sport minisztérium rendezi, azt pedig meg akarják szûntetni!?! :'( :'(