az uccsó az emlékmû, láccik a sarka, jó kép!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Started by
Phyree
, 2002. May 20. 02:18
Posted 2002. May 28. - 01:30

Posted 2002. May 28. - 01:07

Posted 2002. May 28. - 01:06

Király képek! Király helyek!
Utolsó kép a tabánnál van? Csakmert az emlékmû nem látszik.
Beg
Utolsó kép a tabánnál van? Csakmert az emlékmû nem látszik.

Beg
Posted 2002. May 28. - 01:02

Posted 2002. May 27. - 13:56

Posted 2002. May 27. - 11:09

Posted 2002. May 24. - 11:49

Posted 2002. May 24. - 09:51

Leon: Azt már görisek bevállalták 96-ban az augusztus 20-i göristalálkozón. Volt egy deszkás srác is, aki beleugrott a 34 lépcsõs aluljáróba egy fénykép kedvéért. Amikor a nyugatinál a gombánál ugráltuk görivel a szinteket, akkor voltak bmx-esek is ott, akik közül az egyik a felsõ szinten lévõ 11 lépcsõt 360-ban ugrotta bmx-el. Hol vannak most ezek a bringások?

Posted 2002. May 23. - 23:34

Phyree: A Mammut-os az olyan mint amire gondolsz, de a felsõ 3 lépcsõ az kicsi és a táv a két sor közt több mint 2méter.
Lépcsõsor a Jánoson: Nyomsz 1 libegõt és a végénél mész tovább a Libegõ alatt, RULEZ.
Lépcsõsor a Jánoson: Nyomsz 1 libegõt és a végénél mész tovább a Libegõ alatt, RULEZ.
Posted 2002. May 23. - 20:04

tõszavakban:VÁR , DÉLI PU. ,ERZSÉBET HÍD OLDALÁN A MÁRC 15 TÉRNÉL A LÉPCSÕ MELLETTI PEREM,GELLÉRT ÚTÁTUGRÁS,FEHÉRVÁRI ÚTON AZ EGYIK VONATHÍDON OLDALT VAN EGY VÉKONY PEREM, MOSZKVA TÉRI SZELLÕZÕLYUK STB.
Posted 2002. May 23. - 18:32

Akkó mán beírhattad volna a feneketlen tónál a 11-es lépcsõt és a mellette lévõ kis letörést /kb 140-150 magas/meg 10 méterrel odébb a padok fölött lehet átszállni /110 cm/JODA

Posted 2002. May 22. - 23:23

Csak nehogy kikúrálódjak itt a vizsgák közt 
Hamarosan küldök föl pár fényképet a múltkori ugrabugálásból!

Hamarosan küldök föl pár fényképet a múltkori ugrabugálásból!
Posted 2002. May 22. - 06:48

Posted 2002. May 22. - 05:42

Posted 2002. May 22. - 01:46

A Boráros téren van tök jó hosszú lépcsó, és meredekebb, mint a ami a Délinél van, jól bele lehet ugrani.
Olyat nem tudtok, ahol egy fönti lépcsõsor tetejérõl, egy lentibe lehet beleugrani csak nem olyan durva mint a Krankedban? Shaun, a Mammut mögött amit mondtál az olyan amire gondolok?
Egyébként azt vettem észre, hogyha látok a TVben egy városrészt, már azt nézem, hogy hol kéne bringázni...Ez mitõl van? ???
Olyat nem tudtok, ahol egy fönti lépcsõsor tetejérõl, egy lentibe lehet beleugrani csak nem olyan durva mint a Krankedban? Shaun, a Mammut mögött amit mondtál az olyan amire gondolok?
Egyébként azt vettem észre, hogyha látok a TVben egy városrészt, már azt nézem, hogy hol kéne bringázni...Ez mitõl van? ???
Posted 2002. May 21. - 23:29

Háj Ól!!
Lépcsõsor: MOM park, Alkotás út felöli része. kb. 8x5 ös lépcsõsor(de lehet, hogy nem, még nem volt idõm megszámolni)
Városi Shore:
-Mamut #1 mögött, a fény utcai piacnál vannak ilyen 30-40 cm széles "korlátok" ott lehet gyakorolni a North Shore-t (nem North Short mint a sport sziget plakáton!!!!!!!)
-Erzsébet-híd budai hídfõ, Rudas fürdõ melletti lépcsõsor uldalán a párkány
Lépcsõ ívbe ugrás: Ugyan ott a Mamut mögött, a nyilvános WC tábla alatti lépcsõbe kell a fölötte lévõ lépcsõrõl nyomni.
Most ennyi jut eszembe, de ha találok még akkor írok.
Palmer
Lépcsõsor: MOM park, Alkotás út felöli része. kb. 8x5 ös lépcsõsor(de lehet, hogy nem, még nem volt idõm megszámolni)
Városi Shore:
-Mamut #1 mögött, a fény utcai piacnál vannak ilyen 30-40 cm széles "korlátok" ott lehet gyakorolni a North Shore-t (nem North Short mint a sport sziget plakáton!!!!!!!)
-Erzsébet-híd budai hídfõ, Rudas fürdõ melletti lépcsõsor uldalán a párkány
Lépcsõ ívbe ugrás: Ugyan ott a Mamut mögött, a nyilvános WC tábla alatti lépcsõbe kell a fölötte lévõ lépcsõrõl nyomni.
Most ennyi jut eszembe, de ha találok még akkor írok.
Palmer
Posted 2002. May 21. - 21:20

Van a Gellért hegyen a Hegyalja út felöli oldalán a víztározónál egy elég méretes kis letörés, ilyen fal tetejérõl bokrok közül kell kiugrani egy domboldalra, de úgy, hogy a járda fölött közben átszálsz, mert ha nem, akkor kb 180-ról zuhansz vízszintesre.
Nekem egyenlõre tériszonyom van, de ha valaki aki be meri adni és tudja, hogy arra fog járni, akkor feltétlenül szóljon! Kösz!
Nekem egyenlõre tériszonyom van, de ha valaki aki be meri adni és tudja, hogy arra fog járni, akkor feltétlenül szóljon! Kösz!
Posted 2002. May 21. - 20:41

Hi 
Gondolom nem mondok újjat! Ma voltam fent a Gellért hegyen, és ott annyi de ANNYI lépcsõ, letörés, kispici király ösvényke van, hogy az RULEZ!! Tökre eláztattam a hegyet, annyira csorgott a nyálam! ;D egyébként SORN :szív szív bikafej 8)

Gondolom nem mondok újjat! Ma voltam fent a Gellért hegyen, és ott annyi de ANNYI lépcsõ, letörés, kispici király ösvényke van, hogy az RULEZ!! Tökre eláztattam a hegyet, annyira csorgott a nyálam! ;D egyébként SORN :szív szív bikafej 8)
Posted 2002. May 21. - 19:42

-Fõvámtér 8-as lépcsõ a csarnok elõtt, (a villamoshoz az aluljáróba) megfelelõ közönséggel a buszmegállóban.
-Erzsébethíd alatt ha nem "térsz le a bringaútra" attól függ, hogy melyik irányba mész egy 6-os vagy 5-ös... Tök jó ott megelõzni más bringásokat ;D
-Erzsébethíd alatt ha nem "térsz le a bringaútra" attól függ, hogy melyik irányba mész egy 6-os vagy 5-ös... Tök jó ott megelõzni más bringásokat ;D
Posted 2002. May 21. - 15:50

Az én kedvencem a Lurdy ház után a lágymányosi híd felé menõ bringaúton a lámpa után az utban van egy éles jobb kanyar de egyenesen egy kb 70-80 cm letörés, amit nagy élmény megugrani az én merev cc-s brinyiglimmel is! ;D
Meg a látvány amit nyújtasz a lámpánál álló autosoknak az se utsó! ;D
Meg a látvány amit nyújtasz a lámpánál álló autosoknak az se utsó! ;D