ezert mar ut :>>
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Indította
Phyree
, 2002. május 20. 02:18
Írta 2002. június 14. - 19:22

vendég__*
Írta 2002. június 14. - 18:33

Írta 2002. június 14. - 11:26

Írta 2002. június 14. - 11:21

hé berci megnyugodtál már? mejik hajto karod mentszét amejiken a fogaskerék van? ???
Írta 2002. június 14. - 11:01

Írta 2002. június 14. - 09:10

Írta 2002. június 14. - 03:44

Azt nem ismerem, sõt a környéket se egyáltalán. Esetleg egyik Urban Terror alkalmával kinézhetnénk oda, ha elõbb nem. Sõt amit Shawn (bocs, ha elírtam) írt, a mammut mögött, azt is meg kéne keresni.
vendég__*
Írta 2002. június 13. - 14:23

Bercin csak egy dolog segithet, csak sajnos az orvostudomány még nem jutotott el odáig.....
Írta 2002. június 13. - 13:44

vendég__*
Írta 2002. június 13. - 13:37

tberci:Javaslom olvasd el a topic címét aztán Stormbringer hozzászólását, majd gondolkozz egy kicsit.
Ez biztos segít
Lama
Ez biztos segít

Lama
Írta 2002. június 12. - 22:16

Írta 2002. június 12. - 21:57

Most az eredeti témához:
Az Árpád-hídról a Népfürdõ utcába levivõ lépcsõ a jobb oldalon coolnak látszik, de én eddig nem vállaltam be.(Mivel?
)
Nemtom, hogy teccik-e vkinek?
Az Árpád-hídról a Népfürdõ utcába levivõ lépcsõ a jobb oldalon coolnak látszik, de én eddig nem vállaltam be.(Mivel?

Nemtom, hogy teccik-e vkinek?
Írta 2002. június 12. - 21:23

Írta 2002. június 12. - 10:28

Írta 2002. június 12. - 00:40

Plíz, yyisson valaki egy "Public enemies" topicot, ahol ezt a témát folytatjuk, mert mégiscsak nem kéne, hogy több nyugdíjas fuckolás legyen benne (nem mondom, hogy nem érdekes amirõl eddig beszéltünk), mint gyönyörû fotók, helyszin leírások, stb... Valaki aki ismer egy Admint, megkérhetné, hogy amit eddig írtunk, azt is másolja át abba az új topicba - gondolom ezt meg lehet csinálni...!?
Írta 2002. június 12. - 00:09

Gyorsan ird le mi az az ON meg OFF, kész vagyok az ilyen dolgoktól...! Kösz!
Egyébként az egészhez annyit, hogy ha pl kocsiban ülök üvöltözök a gyalogosokra, hogy -Meg akarsz halni?!?! Pont én segítsek... meg még mást is szoktam, de azt mégse írhatom le. Gyalog meg azzal szórakozok, hogy a zebrán állok és lóbálom a lábam elõre, mintha gyorsan át akarnék futni- ha nagyon nem akarnak átengedni... Volt már hogy megállt és visszatolattott egy autós és összevesztünk.
Nem tudom van-e megoldás - magamból kiindulva. Talán ha több bringaút lenne... De akkor is ottmennek a gyalogosoook...stb. Meg mindenhova úgyse lehet építeni... Végsõ megoldás, hogy mindenki 200-as piros páncélban járjon!
Egyébként az egészhez annyit, hogy ha pl kocsiban ülök üvöltözök a gyalogosokra, hogy -Meg akarsz halni?!?! Pont én segítsek... meg még mást is szoktam, de azt mégse írhatom le. Gyalog meg azzal szórakozok, hogy a zebrán állok és lóbálom a lábam elõre, mintha gyorsan át akarnék futni- ha nagyon nem akarnak átengedni... Volt már hogy megállt és visszatolattott egy autós és összevesztünk.
Nem tudom van-e megoldás - magamból kiindulva. Talán ha több bringaút lenne... De akkor is ottmennek a gyalogosoook...stb. Meg mindenhova úgyse lehet építeni... Végsõ megoldás, hogy mindenki 200-as piros páncélban járjon!
Írta 2002. június 11. - 20:42

itt mar mindenki OFF.
a budagyongyenel a "muemlek gap" mar _jol_ ki van jarva, egesz komoly airt lehet catchelni. na ez ON.
a budagyongyenel a "muemlek gap" mar _jol_ ki van jarva, egesz komoly airt lehet catchelni. na ez ON.
vendég__*
Írta 2002. június 11. - 20:17

Ne pironkodj Fityisz! Bölcsen szóltál. Az meg ne bántson, hogy nem tudsz olyanokat írni, mint Prof. Bertalan... Nekem sem megy. Úgy érzem, arra születni kell.
És had gratuláljak neked, mert remekül alkalmaztad az "OFF" Fórumos kifejezést irományodban. Esetleg még egy "SZVSZ"-t belecsempészhettél volna, vagy egy két acid jelt.
És had gratuláljak neked, mert remekül alkalmaztad az "OFF" Fórumos kifejezést irományodban. Esetleg még egy "SZVSZ"-t belecsempészhettél volna, vagy egy két acid jelt.
vendég__*
Írta 2002. június 11. - 20:14

nagy OFF leszek most de ha belegondoltok vannak emberek akik pl a pacalt nem szeretik és olyanok is akik a gesztenyefákat.......... nah ez nem hangzott anyira "bölcsen" mint Berci megállapítása(i)
Meg kell hogy valjam én is baromi pipa szokok lenni (bringás létemre) mikor a gyerekek a járdán mozgo szlalom pályát rendeznek be gyalogosokból.
Meg kell hogy valjam én is baromi pipa szokok lenni (bringás létemre) mikor a gyerekek a járdán mozgo szlalom pályát rendeznek be gyalogosokból.
vendég__*
Írta 2002. június 11. - 20:02

Javallom (ha másoknak nincsen ellenvetése), hogy Tberci szervezzen meg egy ilyen tüntetést! Tarthatatlannak érzem a "polgárság vs. bringások" állapotot!
Tberciben érzem az affinitást ezen ügy elsimítására! Minden bizalmam benne!
Tberciben érzem az affinitást ezen ügy elsimítására! Minden bizalmam benne!