Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
527 hozzászólás a témában

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
ezert mar ut :>>

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Atyavilág... Grétsy tanár úr menten dob egy hátast...

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
közületek már beugrotta a libegö letörést? és Milán félét ugrottatok már?

Frenki

Frenki

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
hé berci megnyugodtál már? mejik hajto karod mentszét amejiken a fogaskerék van? ???

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
De te nem.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
fityisz nagyn szellemes vagy...

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Azt nem ismerem, sõt a környéket se egyáltalán. Esetleg egyik Urban Terror alkalmával kinézhetnénk oda, ha elõbb nem. Sõt amit Shawn (bocs, ha elírtam) írt, a mammut mögött, azt is meg kéne keresni.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bercin csak egy dolog segithet, csak sajnos az orvostudomány még nem jutotott el odáig.....

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
tberci:Javaslom olvasd el a topic címét aztán Stormbringer hozzászólását, majd gondolkozz egy kicsit.
Ez biztos segít ;)

Lama

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
bocs de nem értem mi van ott a lépcsõnél?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Most az eredeti témához:

Az Árpád-hídról a Népfürdõ utcába levivõ lépcsõ a jobb oldalon coolnak látszik, de én eddig nem vállaltam be.(Mivel? :P)

Nemtom, hogy teccik-e vkinek?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
akkor kérd meg!!

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
en ismerem latasbol .. itt szoktam fen` latni... ::)

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Plíz, yyisson valaki egy "Public enemies" topicot, ahol ezt a témát folytatjuk, mert mégiscsak nem kéne, hogy több nyugdíjas fuckolás legyen benne (nem mondom, hogy nem érdekes amirõl eddig beszéltünk), mint gyönyörû fotók, helyszin leírások, stb... Valaki aki ismer egy Admint, megkérhetné, hogy amit eddig írtunk, azt is másolja át abba az új topicba - gondolom ezt meg lehet csinálni...!?

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Gyorsan ird le mi az az ON meg OFF, kész vagyok az ilyen dolgoktól...! Kösz!

Egyébként az egészhez annyit, hogy ha pl kocsiban ülök üvöltözök a gyalogosokra, hogy -Meg akarsz halni?!?! Pont én segítsek... meg még mást is szoktam, de azt mégse írhatom le. Gyalog meg azzal szórakozok, hogy a zebrán állok és lóbálom a lábam elõre, mintha gyorsan át akarnék futni- ha nagyon nem akarnak átengedni... Volt már hogy megállt és visszatolattott egy autós és összevesztünk.
Nem tudom van-e megoldás - magamból kiindulva. Talán ha több bringaút lenne... De akkor is ottmennek a gyalogosoook...stb. Meg mindenhova úgyse lehet építeni... Végsõ megoldás, hogy mindenki 200-as piros páncélban járjon!

totalscience

totalscience

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
itt mar mindenki OFF.
a budagyongyenel a "muemlek gap" mar _jol_ ki van jarva, egesz komoly airt lehet catchelni. na ez ON.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ne pironkodj Fityisz! Bölcsen szóltál. Az meg ne bántson, hogy nem tudsz olyanokat írni, mint Prof. Bertalan... Nekem sem megy. Úgy érzem, arra születni kell.
És had gratuláljak neked, mert remekül alkalmaztad az "OFF" Fórumos kifejezést irományodban. Esetleg még egy "SZVSZ"-t belecsempészhettél volna, vagy egy két acid jelt.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nagy OFF leszek most de ha belegondoltok vannak emberek akik pl a pacalt nem szeretik és olyanok is akik a gesztenyefákat.......... nah ez nem hangzott anyira "bölcsen" mint Berci megállapítása(i)

Meg kell hogy valjam én is baromi pipa szokok lenni (bringás létemre) mikor a gyerekek a járdán mozgo szlalom pályát rendeznek be gyalogosokból.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Javallom (ha másoknak nincsen ellenvetése), hogy Tberci szervezzen meg egy ilyen tüntetést! Tarthatatlannak érzem a "polgárság vs. bringások" állapotot!
Tberciben érzem az affinitást ezen ügy elsimítására! Minden bizalmam benne!