Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
527 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
basszus!! Tudtam, hogy valaki velem egy idõben leírja sokkal magvasabban :-X

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
OFF

A topic témájától (téma témája...hmm...elkéne ide is némi magyarítás...) elütõ, eltérõ hozzászólást szokás így jelölni internetes fórumokon, levelezõ csatornákon, levelezõ listákon. Plasztikusan úg ylehet elképzelni, hogy az OFF szóval mintegy "kikapcsolod" a topicot, beírod a magad kis hozzászólását, majd az ON szócskával "visszakapcsolod" a topicot. Ez egyfajta figyelmeztetés az olvasóknak, hogy nem szükséges elolvasnia a kommentárt, ha csupán a megadott téma érdekli. Ennek igazából a levlistákon van jelentõsége, mikoris az OFF-os leveleket meg sem nyitod.

És mivel ez is OFFTOPIC hozzászólás volt (hisz nem volt benne se letörés, se lépcsõ), én is visszakapcsolom.

ON

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
;D ;D

"OFF"-ot akkor szoktak írni, mikor nem a témához kapcsolódó dolgot írnak, a szöveg elejére teszik. az "ON" pedig azt hivatott jelenteni, hogy vége a topic "offolásnak".

remélem világosan írtam.

kislust

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Demostmáraztán tényleg írja le valaki, mi az isten ez az Off meg On... Pláne, mert ezt a topicot én idítottam és érzek némi felelõsséget miatta  ;) Egyébként is utálom a netes humort, különösen ezt a fajtáját!  >:(  ;)  :P

vendég__*

vendég__*
  • vendég
OFF, vagy mi a szar:
Jorus: Lcs prof., mint mindig, most is 1 mondatával megnyugtatott. Csak egy db. 8-as anya kell (cirka 50 ft) és újra lesz csili a telómban.  ;D

ON, vagy mi.

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Fél 5... Nos remélem fölkelek addigra. Beszélek Jodával is.
Tehát nekem jó, megyek majd!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Rendben, bár ma egy csöppet megzúztam magam. (Megtérdeltem erõsen egy sziklát, de csak a térdvédõm horpadt be...igaz így is sajog; némi bokafájdalom (beakadt a biciklibe); könyökvér (nemtom mitõl).) Viszont Márkuci villájának a csilije bizony meghót. Szal ott leszek fél 5kó, de, lehet, hogy csak egy kört megyek (meg persze plusz a kötelezõ jellegû GT).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
1/2 5 fogas?!

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Nekem csak délután jó sajna mert dolgozom!JODA

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Szerda kiváló - épp nem csinálok semmit  ;D Nem mintha máskor...  8)
Mikor / hol?

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Én benne vagyok!!!!!!!!! ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
há megnézhetjük  a héten valamikor. mondjuk szerda? amúgy is megyünk fel a janira, gyere Te is meg a joda is jöhetne, úgy nagyobb az inspiráció.

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Na `public enemy` : nyugdijasok...hagyd beken oket, mert en mar annyi agreszivvel talakoztam ,hogy csak na... vagy mindig csak azokat fogom ki :-/ de egyszeruen mindig meg akarnak utni...
Nekem van deszkas haverom, tok jo fej.... es o(k) a korisokkal egyutt szoktak nyomni...  Biztos vannak ellentetek, csak embere valogatja....

Mivel nem pesti  vagyok... ha Szegeden jartok---> Oroszdomb (regi tank gyakorloter/loter).... a varos tul lapos

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Demostélleg LCS! Te úgyis lelkes voltál, nézzünk ki valamelyik nap (világosban) hátha beadjuk! Nem lehet annyira(?) vészes...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
;D :-*

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Hát ha belegondolsz nem lehet gáz, de amikor ott vagy... Egy haverom merevvázzal is megugrotta, mondjuk õ dirt-özik már egy jó ideje.

Olyan alacsony, mint LCS... izé olyan magas, akarom mondani. Szóval kb akkora, talán egy kicsit magasabb, mint Lcs azért - õ ezt cáfolta. (szerintem épp látszott a tenyere, amikor feltette a kezét, de csssst) Kb 180 magas  ;D. Respekt Lcs!  ;)
Nagyobbik baj az, hogy hosszút kell ugrani, hogy meredekre érkezz, ne a betonra. Sebességgel nem lehet nagyon gond, elég lesz a beguruló.
Nincs róla képem egyenlõre sajnos, remélem, ha lesz, akkor azon én is rajta leszek már, bringával, épségben...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Anyira húzós a víztározós letörés? Képed nincsen róla?  ;)

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Nincs kedve valakiknek kicsit napközben ugrálni a városban valahol? Esetleg a víztározónál a Gellérthegyen és akkor talán elõbb/utóbb enyhülne a tériszonyom...

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
A libegõs-letörést nem, most nyárra terveztem nagy próbálkozásokat mindenfele. Legközelebb a Gellérthegyi víztározónál szeretném beadni az a kis letörést a bokrok között, azt mondják nem para annyira (ki?). Egyenlõre nem úgy indul minden, ahogy szeretném... korábban írtam, hogy le van százalékolva a bringám, sikerült fokozni. Ilyeneket kérdeznek, hogy mit csinálok azzal a bringával, hogy... De valahogy nem tudok semmi különlegeset mondani. -Átugrottam egy háztetõrõl egy szögesdrótos kerítés közt, de beakadt a fékkarom a table-top közben, és ezért kifolyt az olaj belõle. Szóval ma megálltam és el akartam indulni és nézem... jé a váltóm megint a küllõk között van... Jé, ismét kiszakadt a vázból! Dejó, nincs benne menet! Dehisz ez nem is cserélhetõpapucsos! Szupi, így legalább lesz benne kihívás rendbehozni!
Tudtátok, hogy a magura fékolaj nem jó pl. a SRAM fékekbe? Ilyen mézszerû szar lesz belõlük. Én ma tudtam meg!
Ilyenkor mindíg arra gondolok, hogyha ezek megoldódnak, akkor minden rendben lesz végre ezután? Mintha nyikorogna a középcsapágyam.

H0 hipotézisünk: DH=heti min. 10.000 HUF!?
H1 ennél jóval több!
Megfelelõ statisztikai próbával igazolja, hogy H0 a hipotézisünk szignifikáns. (7 pont)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
tényleg?       ajjjajjj...

Ne cikizzétek Bercit! Nagyon jó fej tud lenni, de igaz, hogy néha jól titkolja. Egyébként jósrác. :)