basszus!! Tudtam, hogy valaki velem egy idõben leírja sokkal magvasabban :-X
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Indította
Phyree
, 2002. május 20. 02:18
Írta 2002. július 03. - 15:52

Írta 2002. július 03. - 15:35

OFF
A topic témájától (téma témája...hmm...elkéne ide is némi magyarítás...) elütõ, eltérõ hozzászólást szokás így jelölni internetes fórumokon, levelezõ csatornákon, levelezõ listákon. Plasztikusan úg ylehet elképzelni, hogy az OFF szóval mintegy "kikapcsolod" a topicot, beírod a magad kis hozzászólását, majd az ON szócskával "visszakapcsolod" a topicot. Ez egyfajta figyelmeztetés az olvasóknak, hogy nem szükséges elolvasnia a kommentárt, ha csupán a megadott téma érdekli. Ennek igazából a levlistákon van jelentõsége, mikoris az OFF-os leveleket meg sem nyitod.
És mivel ez is OFFTOPIC hozzászólás volt (hisz nem volt benne se letörés, se lépcsõ), én is visszakapcsolom.
ON
A topic témájától (téma témája...hmm...elkéne ide is némi magyarítás...) elütõ, eltérõ hozzászólást szokás így jelölni internetes fórumokon, levelezõ csatornákon, levelezõ listákon. Plasztikusan úg ylehet elképzelni, hogy az OFF szóval mintegy "kikapcsolod" a topicot, beírod a magad kis hozzászólását, majd az ON szócskával "visszakapcsolod" a topicot. Ez egyfajta figyelmeztetés az olvasóknak, hogy nem szükséges elolvasnia a kommentárt, ha csupán a megadott téma érdekli. Ennek igazából a levlistákon van jelentõsége, mikoris az OFF-os leveleket meg sem nyitod.
És mivel ez is OFFTOPIC hozzászólás volt (hisz nem volt benne se letörés, se lépcsõ), én is visszakapcsolom.
ON
Írta 2002. július 03. - 15:35

;D ;D
"OFF"-ot akkor szoktak írni, mikor nem a témához kapcsolódó dolgot írnak, a szöveg elejére teszik. az "ON" pedig azt hivatott jelenteni, hogy vége a topic "offolásnak".
remélem világosan írtam.
kislust
"OFF"-ot akkor szoktak írni, mikor nem a témához kapcsolódó dolgot írnak, a szöveg elejére teszik. az "ON" pedig azt hivatott jelenteni, hogy vége a topic "offolásnak".
remélem világosan írtam.
kislust
Írta 2002. július 03. - 15:24

Demostmáraztán tényleg írja le valaki, mi az isten ez az Off meg On... Pláne, mert ezt a topicot én idítottam és érzek némi felelõsséget miatta
Egyébként is utálom a netes humort, különösen ezt a fajtáját! >

vendég__*
Írta 2002. július 03. - 06:28

OFF, vagy mi a szar:
Jorus: Lcs prof., mint mindig, most is 1 mondatával megnyugtatott. Csak egy db. 8-as anya kell (cirka 50 ft) és újra lesz csili a telómban. ;D
ON, vagy mi.
Jorus: Lcs prof., mint mindig, most is 1 mondatával megnyugtatott. Csak egy db. 8-as anya kell (cirka 50 ft) és újra lesz csili a telómban. ;D
ON, vagy mi.
Írta 2002. július 03. - 05:12

Fél 5... Nos remélem fölkelek addigra. Beszélek Jodával is.
Tehát nekem jó, megyek majd!
Tehát nekem jó, megyek majd!
Írta 2002. július 02. - 23:30

Rendben, bár ma egy csöppet megzúztam magam. (Megtérdeltem erõsen egy sziklát, de csak a térdvédõm horpadt be...igaz így is sajog; némi bokafájdalom (beakadt a biciklibe); könyökvér (nemtom mitõl).) Viszont Márkuci villájának a csilije bizony meghót. Szal ott leszek fél 5kó, de, lehet, hogy csak egy kört megyek (meg persze plusz a kötelezõ jellegû GT).
Írta 2002. július 02. - 22:31

Írta 2002. július 02. - 19:36

Írta 2002. július 02. - 15:51

Szerda kiváló - épp nem csinálok semmit ;D Nem mintha máskor... 8)
Mikor / hol?
Mikor / hol?
Írta 2002. július 02. - 14:22

Írta 2002. július 02. - 05:49

há megnézhetjük a héten valamikor. mondjuk szerda? amúgy is megyünk fel a janira, gyere Te is meg a joda is jöhetne, úgy nagyobb az inspiráció.
Írta 2002. július 02. - 05:18

Na `public enemy` : nyugdijasok...hagyd beken oket, mert en mar annyi agreszivvel talakoztam ,hogy csak na... vagy mindig csak azokat fogom ki :-/ de egyszeruen mindig meg akarnak utni...
Nekem van deszkas haverom, tok jo fej.... es o(k) a korisokkal egyutt szoktak nyomni... Biztos vannak ellentetek, csak embere valogatja....
Mivel nem pesti vagyok... ha Szegeden jartok---> Oroszdomb (regi tank gyakorloter/loter).... a varos tul lapos
Nekem van deszkas haverom, tok jo fej.... es o(k) a korisokkal egyutt szoktak nyomni... Biztos vannak ellentetek, csak embere valogatja....
Mivel nem pesti vagyok... ha Szegeden jartok---> Oroszdomb (regi tank gyakorloter/loter).... a varos tul lapos
Írta 2002. július 02. - 02:43

Demostélleg LCS! Te úgyis lelkes voltál, nézzünk ki valamelyik nap (világosban) hátha beadjuk! Nem lehet annyira(?) vészes...
Írta 2002. július 02. - 00:17

Írta 2002. július 01. - 22:09

Hát ha belegondolsz nem lehet gáz, de amikor ott vagy... Egy haverom merevvázzal is megugrotta, mondjuk õ dirt-özik már egy jó ideje.
Olyan alacsony, mint LCS... izé olyan magas, akarom mondani. Szóval kb akkora, talán egy kicsit magasabb, mint Lcs azért - õ ezt cáfolta. (szerintem épp látszott a tenyere, amikor feltette a kezét, de csssst) Kb 180 magas ;D. Respekt Lcs!
Nagyobbik baj az, hogy hosszút kell ugrani, hogy meredekre érkezz, ne a betonra. Sebességgel nem lehet nagyon gond, elég lesz a beguruló.
Nincs róla képem egyenlõre sajnos, remélem, ha lesz, akkor azon én is rajta leszek már, bringával, épségben...
Olyan alacsony, mint LCS... izé olyan magas, akarom mondani. Szóval kb akkora, talán egy kicsit magasabb, mint Lcs azért - õ ezt cáfolta. (szerintem épp látszott a tenyere, amikor feltette a kezét, de csssst) Kb 180 magas ;D. Respekt Lcs!

Nagyobbik baj az, hogy hosszút kell ugrani, hogy meredekre érkezz, ne a betonra. Sebességgel nem lehet nagyon gond, elég lesz a beguruló.
Nincs róla képem egyenlõre sajnos, remélem, ha lesz, akkor azon én is rajta leszek már, bringával, épségben...
vendég__*
Írta 2002. július 01. - 06:04

Írta 2002. július 01. - 00:30

Nincs kedve valakiknek kicsit napközben ugrálni a városban valahol? Esetleg a víztározónál a Gellérthegyen és akkor talán elõbb/utóbb enyhülne a tériszonyom...
Írta 2002. június 15. - 01:17

A libegõs-letörést nem, most nyárra terveztem nagy próbálkozásokat mindenfele. Legközelebb a Gellérthegyi víztározónál szeretném beadni az a kis letörést a bokrok között, azt mondják nem para annyira (ki?). Egyenlõre nem úgy indul minden, ahogy szeretném... korábban írtam, hogy le van százalékolva a bringám, sikerült fokozni. Ilyeneket kérdeznek, hogy mit csinálok azzal a bringával, hogy... De valahogy nem tudok semmi különlegeset mondani. -Átugrottam egy háztetõrõl egy szögesdrótos kerítés közt, de beakadt a fékkarom a table-top közben, és ezért kifolyt az olaj belõle. Szóval ma megálltam és el akartam indulni és nézem... jé a váltóm megint a küllõk között van... Jé, ismét kiszakadt a vázból! Dejó, nincs benne menet! Dehisz ez nem is cserélhetõpapucsos! Szupi, így legalább lesz benne kihívás rendbehozni!
Tudtátok, hogy a magura fékolaj nem jó pl. a SRAM fékekbe? Ilyen mézszerû szar lesz belõlük. Én ma tudtam meg!
Ilyenkor mindíg arra gondolok, hogyha ezek megoldódnak, akkor minden rendben lesz végre ezután? Mintha nyikorogna a középcsapágyam.
H0 hipotézisünk: DH=heti min. 10.000 HUF!?
H1 ennél jóval több!
Megfelelõ statisztikai próbával igazolja, hogy H0 a hipotézisünk szignifikáns. (7 pont)
Tudtátok, hogy a magura fékolaj nem jó pl. a SRAM fékekbe? Ilyen mézszerû szar lesz belõlük. Én ma tudtam meg!
Ilyenkor mindíg arra gondolok, hogyha ezek megoldódnak, akkor minden rendben lesz végre ezután? Mintha nyikorogna a középcsapágyam.
H0 hipotézisünk: DH=heti min. 10.000 HUF!?
H1 ennél jóval több!
Megfelelõ statisztikai próbával igazolja, hogy H0 a hipotézisünk szignifikáns. (7 pont)
Írta 2002. június 14. - 20:02

tényleg? ajjjajjj...
Ne cikizzétek Bercit! Nagyon jó fej tud lenni, de igaz, hogy néha jól titkolja. Egyébként jósrác.
Ne cikizzétek Bercit! Nagyon jó fej tud lenni, de igaz, hogy néha jól titkolja. Egyébként jósrác.