Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
527 hozzászólás a témában

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
:-*De tényleg nudli! :-*

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Óriási ováció, vastaps (és csöpp ovuláció) bender Jodának, bender Vouillozznak és nem utolsó sorban bender Pirinek! Nagy gratula a víztározóhoz!  :-*

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
To Uszpete:
- Van a szélén íves rész. Egyik haverunk, Dani beadta rajta (de asszem az egyenes felén is) az egykezet (de így is le kell írnom: one-handler), table-topot, Flag-et, Ax-up v. Ax-down, vagy egymás után mindkettõt...  
Nekem az eddigi bringás múltammal és ezzel a jókora fémdarabbal max egy levegõben kanyarodásra telik, de még így is van 1 fa, ami útban szokott lenni (valamikor 2 is volt).
- Újpest huh, hát az elég messze van, de azért kíváncsi lennék. Az íves kidobókat még annyira nem érzem viszont - asztalos ugrókon kéne gyaksiznom. Van ott olyan?

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
8)

Kedves LCS és többiek!

Csak azért írok, mert annyira, de annyira... jól érzem magam ma délután kb 16:00 óra óta. Kb, újjá születtem:
15:00-kor találkoztunk Jodával és Vouillozzal a Döbrentei téren éshát gondoltuk mielõtt megyünk a fogashoz felnézünk a víztározóhoz, hogy mekkora is az a szirt...
Elõtte ugrottunk párat bemelegítés jelleggel az '56-os emlékmûrõl és megvizsgáltuk ki hova érkezik le.
Odaáltam arra a pontra, amit joda az én hátsó kerekem becsapódási nyomának vélt és felnéztem a szirtre és bizony nem láttam a tetejét...
Ettõl még önmagában nem lennék annyira, de annyira boldog, de odaálltam fönnt is a víztárazónál a szirt elé és megdöbbenve tapasztaltam, hogy látom a tetejét, ergó alacsonyabb... Meg valahogy úgy kisebbnek is tûnt az egész, mint amikor legutoljára ott voltam. Gyógyulhatott a tériszonyom valamelyest...
Aztán még filózgattam a kis GAP vagy miarák elõtt, mikor szokásos berepülõ pilóta haverom, de nevezhetném csak simán példaképemnek is, Joda nekigurult, még kicsit fékezett is és hopp már lennt is volt, majd megállt és felkiabálta szokásos mondatát: -Annyira nudli!
Majd Vouilloz is megtette. Namondom, ez nem lehet. Jönnek megint. Ekkor éreztem, hogy bizony nekem is eljött az idõ... Föltoltam a monstrumomat, megnéztem mégegyszer, hogy hol vannak pontosan a fékkarok, megfelelõ sebességben vagyok-e, kormányholtjáték, irányjelzõk mûködnek-e stb aztán - one, two, three and... droppin' ! (na ki tudja ezt honnan idéztem?)
És már lennt is voltam (egyébként ez igaz, mert begyorsultam, kb 3 méterrel a széle elõtt elkezdtem mégjobban remegni, a levegõben azt se éreztem, hogy fogom a bringát, aztán pedig csak azt láttam, hogy megint gurulok, mintha lett volna valami kis csattanó hang is közben...)
Gyanum bejött, tényleg fele akkorát sem üt, mint a Tabáni emlékmû, márcsak azért sem, mert sokkal meredekebbre érkezel. Inkább csak igy Pszichikailag kemény kihívás, mert azért parásan néz ki, meg hosszút kell ugrani. Bár állítólag én is, de Joda is érintette a betont - hát összteló...nem nagyon éreztem. Könnyebb bringával simán ki lehet szállni. Tehát már ekkor mondtam, hogy a mai napot pirossal átírom a naptárban. Level experienced!

Aztán felmentünk a felújított Kápolna jumphoz, és végre azt is beadtam, de ez inkább már csak nekem nagy szám.

Szóval akkor ma (szerdán) mi lesz megyünk brinyózni? Hánykor? Hova? - csak ne a víztárazó, mert az ooolyan uncsi már.... ;)

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Egyik hétvégén én benne lennék! ;)

uszpete

uszpete

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
hívjatok fel h mikor értek rá aztán jöhet a mehet:06304974832
Volt kint Mogyi is nálunk a Dirtnél és neki is tetszett

uszpete

uszpete

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
jjjjaa
ha akartok néhány jó helyet akkor gyertek ki Újpestre mert ástunk egy két überfasza dzsámpot!
Meg épülõbem van egy nortshore is de ez még titok egyenlõre (ami tuti: hogy a végén 2m es letörés van)

uszpete

uszpete

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
ügyik vagytok jól megástátok a cuccot  
Amit hiányolok hogy legelább a szélén csinálhattatok volnba egy kis ívet hogy lehessen figurázni!    ;)  
Pl 1 egykézhez túl gyors ránézésre
De fulltelohoz pont jó

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Ad'csak ide kiscsávó, majd én felrakom!!!!

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Jesszus, Vouilloz azt mondtad, teljes képernyõsek, de mégis nálatok projektor van?
Légyszi, ha nagyok a képek inkább csak a linket írd ki, nem tudok 55.6-os modemmel ennyit várni,
hogy bejöjjön az oldal, arról nem is beszélve, hogy állandóan scrollozhatok.
Szóval egy kép max 500 pixel széles legyen kb, mert különben át kell tolnom az egeret a másik szobába,
ha oda akarok scrollozni. Tankjú! (Ráadásul egyik képen sem vagyok rajta  ;) )

Amúgy készen lettek a multkori fotózásról a képek, hát van egy csómó... majd bescannelem, és inkább
leírom CD-re és onnan majd ha valaki szeretné, és meg tudja csinálni feltöltheti...

-Kenny-

-Kenny-

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hi

Na itt van még egy-két kép... :D

http://www.tar.hu/vouilloz/1.jpg
http://www.tar.hu/vouilloz/2.jpg
http://www.tar.hu/vouilloz/16.jpg

-Kenny-

-Kenny-

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hi Boxxer

Enyém a Peugeot váz. Neked milyen van? hátha emlékszem rá. ???

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Én mostanában kb minden nap megyek, ha jó az idõ, viszont, ha túl meleg van, akkor csak 5 után (meg ha addig felkelek).

Ma voltunk megint az ugratónál, fotóztunk, meg kameráztunk. Képek majd megtekinthetõk lesznek hamarosan...

Ja, LCS, milyen rendszerû a videókamerátok? Be tudjátok digizni amit felvettünk? Esetleg csak azt, ami rólam készült?  ;D  Nekem van valami TVtunerem, azzal lehet avi-ba felvenni, utána meg max lebutítom mpg-be, de minez csak akkor lehetséges, ha Hi8-as, vagy ha átjöttök a kamerával és rádugjuk a gépre.

Most amúgymeg azt találtam ki, hogy elkérem apámtól a kameránkat, rászigszallagozom a fejemre és DH!

Következõ mission: Gellérthegy - víztárazó! Csak addig még 1-2 dolgot megszerelek a brinyón... Mikor is Szerda vagy Csütörtök?

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
mikor mentek legközelebb én is szeretnék csatlakozni ;D

Boxxer

Boxxer

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Majd ma talán leugrom azt a szar Bonust csak tegnap sietettek, hogy menjünk aztán úgy nem akartam4

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Az elsõ képen õ van, egyébként Nándinak hívják, a másodikon Joda (Nándi feje fölött), de akár én is lehetnék, mert annyira életlen, és csak azt látni, hogy piros bringa... Ha harmadikon meg jómagam, ahogy egy superman után adok be egy "kormánybefordítást". Ja voltunk még ugrabugrálni, hazafelé kicsit még lépcsõztem - megint kitört 2 küllöm...

Boxxer

Boxxer

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Phyree elmentetek még ugaratni! Az egyik képen az a gyerek van akivel ma voltál a Peugeotos már mentem vele csak a nevét nem tom szóval õ ugrik az egyik képen nem?

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
valamikor nekem is ki kéne néznem, csak most egy drop off van benne a gépembe és egy kicsit gázosabb így ugrálgatni vele, TELJESEN más lett (szar), de ha nem túl gázosak akkor elmennék!!!

Boxxer

Boxxer

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Ha majd csináltok képeket rakjátok ide is fel!!!

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Simán kimegyünk péntek délután, de nem hiszem, hogy 5 elõtt... Nem akarok megfázni... Sõt akár már csütörtökön is! Legyünkcsak minél többen, meg kéne fotózni meg kamerázni, mert ki tudja meddig lesz még ott ez a hely.
Csá - Bender