Bocsi, ne sértödj meg, nem akartam semmi rosszat, csak odaírtam!!! Köszi az adatokat, még kellene egy váz márka, és egy szín
Sziasztok!!
ut.: Bogar-nak minden megvan
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2002. október 19. - 00:21

Írta 2002. október 18. - 22:07

MaNKi!
Ez aztán a türelmetlenség! Miután elolvasom az elsõ "felszólítást" az adatküldésre vonatkozólag, rögtön küldöm is, és mire visszamegyek a topikra már megint egy "felszólítás". Remélem nem kapok büntetõ csekket a késedelemért
Ez aztán a türelmetlenség! Miután elolvasom az elsõ "felszólítást" az adatküldésre vonatkozólag, rögtön küldöm is, és mire visszamegyek a topikra már megint egy "felszólítás". Remélem nem kapok büntetõ csekket a késedelemért

Írta 2002. október 18. - 21:55

Írta 2002. október 18. - 21:54

tiBike, és NoFear küldhetne adatokat, syncro-ról nem is beszélve, ha egyáltalán létezik még!! Ahhot képest, hogy õ nyitotta a topicot!
Hétvégén mindenkinek elküldöm a listát, arra az e-mail címre, amit a Bikemag-ba megadott
Sziasztok!!
Hétvégén mindenkinek elküldöm a listát, arra az e-mail címre, amit a Bikemag-ba megadott
Sziasztok!!
Írta 2002. október 18. - 21:44

Írta 2002. október 18. - 09:46

Speciel a 16eKm-es ismerõsöm még csak nem is egyesületes.
Téli ruhára nem kell 50eFt. Az alábbiakból pluszba a Elastic dzsekit kellett beszereznem (kb. 12-15eFt, de én a Hervisben vettem 22eFt-ért!
és a hosszú bringás kesztyût kb.5-6eFt. A többi a standard ruhatáram volt.
Szóval a brutál hideg ruházatom tavaly az alábbi volt:
- cipõ: õsrégi fehér bõr utcai sportcipõ. Kamáslim nincs, anélkül a spd cipõ hideg lenne.
- pedál: klipszes, mert cipõhöz kell.
- zokni: fehér pamut + vastag piros sízokni
- hosszú harisnyanadrág + melegítõ alsó
- trikó, póló
- melegítõ felsõ (ha igazán hideg van:2 db)
- Elastic isowind (?) sárga dzseki (nem meleg polár, de fogja a szelet és ez a lényeg, ha amúgy is aláöltözöl)
- Hosszúujjú bringáskesztyû (nem meleg) + kötött kesztyû
- Sisak + alá polár homlokpánt
Ez úgy minusz 10 fokig jó. És én fázós vagyok.
Manki, mail megy.
Téli ruhára nem kell 50eFt. Az alábbiakból pluszba a Elastic dzsekit kellett beszereznem (kb. 12-15eFt, de én a Hervisben vettem 22eFt-ért!

Szóval a brutál hideg ruházatom tavaly az alábbi volt:
- cipõ: õsrégi fehér bõr utcai sportcipõ. Kamáslim nincs, anélkül a spd cipõ hideg lenne.
- pedál: klipszes, mert cipõhöz kell.
- zokni: fehér pamut + vastag piros sízokni
- hosszú harisnyanadrág + melegítõ alsó
- trikó, póló
- melegítõ felsõ (ha igazán hideg van:2 db)
- Elastic isowind (?) sárga dzseki (nem meleg polár, de fogja a szelet és ez a lényeg, ha amúgy is aláöltözöl)
- Hosszúujjú bringáskesztyû (nem meleg) + kötött kesztyû
- Sisak + alá polár homlokpánt
Ez úgy minusz 10 fokig jó. És én fázós vagyok.
Manki, mail megy.
Írta 2002. október 17. - 21:19

MaNKi: Ahogy én többször is mondtam, a XVII. ker.-ben lakok. E-mail, telszám már megvan.
Mi kell még?

Írta 2002. október 16. - 23:29

Multitronicnak:
a neuzer matrix az monti, nem?
külj teljes nevet, ill. telszámot!! (természetesen magánba, azért ez nem publikus)
ill másoknak:
talán ki kéne egészíteni a táblázatot kerületszámmal. Légyszi írjatok azt is.
Egyb.:
A Dobogó-kõ az nagyon közkedvet hely nálam, Pilisszentkereszt felöl. Viszonylag közel van, és királyak az emelkedõk. Igaz én "emelkedõ buzi" vagyok! Tudod nem nagy kunszt 60-70km menni sikon, a 150km meg nagyon sok idõ? Ezért fel a hegyre, és akkor jól kifáraszt. Pomáztól kicsi a forgalom, Csobánkától pedig 0, lehet dumálni. Sajnos ha Esztergom felé mész haza, igaz, hogy a Duna-kanyar gyönyörû, de nem lehet a 11-sen beszélgetni.
Azért azt mondom, hogy akárhányszor összejöttem másokkal nagyon jó volt!!! Fõleg trek2300 szenvedtünk nagyokat. Jó együtt szenvedni :-)
na sziasztok, mostmár megyek aludni!!
a neuzer matrix az monti, nem?
külj teljes nevet, ill. telszámot!! (természetesen magánba, azért ez nem publikus)
ill másoknak:
talán ki kéne egészíteni a táblázatot kerületszámmal. Légyszi írjatok azt is.
Egyb.:
A Dobogó-kõ az nagyon közkedvet hely nálam, Pilisszentkereszt felöl. Viszonylag közel van, és királyak az emelkedõk. Igaz én "emelkedõ buzi" vagyok! Tudod nem nagy kunszt 60-70km menni sikon, a 150km meg nagyon sok idõ? Ezért fel a hegyre, és akkor jól kifáraszt. Pomáztól kicsi a forgalom, Csobánkától pedig 0, lehet dumálni. Sajnos ha Esztergom felé mész haza, igaz, hogy a Duna-kanyar gyönyörû, de nem lehet a 11-sen beszélgetni.
Azért azt mondom, hogy akárhányszor összejöttem másokkal nagyon jó volt!!! Fõleg trek2300 szenvedtünk nagyokat. Jó együtt szenvedni :-)
na sziasztok, mostmár megyek aludni!!
Írta 2002. október 16. - 23:21

Sziasztok!!!
Két fontos dolgot szeretnék mondani:
1, Nem szabad összekeverni a profi, és az egyesület fogalmát. A profik hivatalosan azt jelenti, hogy ebbõl élnek meg. Ezekbõl kevesebb mint 100 van az országban. És vannak egyesületek!! Namost attól még, hogy egyesületes, az nem azt jelenti, hogy profi. Tehát az amatör versenyeken a versenyzõk 80% egyesületes, tehát rendszeresen edz meg minden, viszont amatörnek számít. Ezek számomra profik, attól függetlenül, hogy hivatalosan nem.
Szóval velük ne versenyezzünk mert tényleg 15-20e-t nyomnak egy évben. Én már a 3-4e-nek örülök, és télen csak futok, a canga el can felejtve. Igazából nincs 50e-m téli ruhára
2. Van biciklis listám: Buday
Buday
BoGar
Wolf
Trek2300
MaNKi
Sniper
Fondriest
Zola (nincs tel, és a neved is csak tippeltem az emailbõl)
örülnék, ha Pinyo, tiBike, és multitronic is küldene adatokat, és beleírnám õket is, hogy mindenkit lehessen riasztani.
Természetesen nem akarom a listát kisajátitani. Aki rajta van, és kéri annak elküldöm email-ben
Két fontos dolgot szeretnék mondani:
1, Nem szabad összekeverni a profi, és az egyesület fogalmát. A profik hivatalosan azt jelenti, hogy ebbõl élnek meg. Ezekbõl kevesebb mint 100 van az országban. És vannak egyesületek!! Namost attól még, hogy egyesületes, az nem azt jelenti, hogy profi. Tehát az amatör versenyeken a versenyzõk 80% egyesületes, tehát rendszeresen edz meg minden, viszont amatörnek számít. Ezek számomra profik, attól függetlenül, hogy hivatalosan nem.
Szóval velük ne versenyezzünk mert tényleg 15-20e-t nyomnak egy évben. Én már a 3-4e-nek örülök, és télen csak futok, a canga el can felejtve. Igazából nincs 50e-m téli ruhára
2. Van biciklis listám: Buday
Buday
BoGar
Wolf
Trek2300
MaNKi
Sniper
Fondriest
Zola (nincs tel, és a neved is csak tippeltem az emailbõl)
örülnék, ha Pinyo, tiBike, és multitronic is küldene adatokat, és beleírnám õket is, hogy mindenkit lehessen riasztani.
Természetesen nem akarom a listát kisajátitani. Aki rajta van, és kéri annak elküldöm email-ben
Írta 2002. október 16. - 10:25

Multitronic, ahogy nézem a (Békás) eredményeidet, szinte azonosakat teljesítünk.
[Profi amatõrök]
Van ismerõsöm, aki most tart 16000 km-nél, én csak 4000 felé megyegetek. Ennek ellenére idén olyanokat mentem, amit tavaly el sem tudtam képzelni. Kb. 8-10%-ot javultam egy év alatt. Ha rendes mennyiségeket mész, és még bevetsz egy-két alapvetõ edzésmódszert, akkor _jelentõsen_ tudsz fejlõdni.
[Profi amatõrök]
Van ismerõsöm, aki most tart 16000 km-nél, én csak 4000 felé megyegetek. Ennek ellenére idén olyanokat mentem, amit tavaly el sem tudtam képzelni. Kb. 8-10%-ot javultam egy év alatt. Ha rendes mennyiségeket mész, és még bevetsz egy-két alapvetõ edzésmódszert, akkor _jelentõsen_ tudsz fejlõdni.
Írta 2002. október 15. - 18:19

Multitronicnak üzenem,hogy én szívesen tekerek vele télen is ,ameddig
az idõjárás engedi,ha õ is komolyan gondolja a dolgot.Tel szám:0670/2705691
e-mail /saját/:gigi@buli.net
az idõjárás engedi,ha õ is komolyan gondolja a dolgot.Tel szám:0670/2705691
e-mail /saját/:gigi@buli.net
Írta 2002. október 13. - 16:49

Nagyon úgy tûnik, hogy az idei bringaszezonnak (szószerint) beffellegzett. Egyetlen reményünk maradt: a vénasszonyok (nyara). Mindenesetre lenne egy kérdésem. Görgõzni szokott-e valaki közülünk? Igen erõs elhatározásom ugyanis, hogy a téli napokra beszerzek egy ilyen kütyüt, de addig nem lépek, amíg nem kapok egy-két jó tanácsot.
tiBIKE
tiBIKE
Írta 2002. október 11. - 11:56

Bringa:
Kék vázas MALI + shimano cuccok
Ruha:
Valószínûleg a Kerékpáros Topikos hosszúujjú sárga mez + fekete rövid/hosszúgatya
Kék vázas MALI + shimano cuccok
Ruha:
Valószínûleg a Kerékpáros Topikos hosszúujjú sárga mez + fekete rövid/hosszúgatya
Írta 2002. október 11. - 10:29

vendég__*
Írta 2002. október 10. - 18:25

Na szóval Vácon lakom,de Pestre járok suliba,Pestre bejutni nem nagy dolog nekem.A bringám
egy Fondriest acél vázas bringa.A színe kék+sárga+piros+szürke.
Tel.számom: 0670/2705691
Felhasználói név: fondriest
Remélem ennyi elég,és ha van valami riasszatok!!!
egy Fondriest acél vázas bringa.A színe kék+sárga+piros+szürke.
Tel.számom: 0670/2705691
Felhasználói név: fondriest
Remélem ennyi elég,és ha van valami riasszatok!!!
Írta 2002. október 10. - 16:57

Zola: Legszívesebben arra mennék ,de most voltam beteg ezért inkább józanul a rövidebb távot választom. Majd ott találkozunk. Honnan vagy felismerhetõ ?
Írta 2002. október 09. - 10:43

Tour de Pilis
Én nagyon valószínû, hogy megyek.
Javaslom a hosszabb távot, ott vannak szép tájak, meredek emelkedõk és hosszú lejtõk!
Én nagyon valószínû, hogy megyek.
Javaslom a hosszabb távot, ott vannak szép tájak, meredek emelkedõk és hosszú lejtõk!
Írta 2002. október 09. - 10:32

Ez a Pilis Maraton nagyon jónak tûnik.
Valószínüleg elindulok a 45 km-es távon.
Jön valaki ?
Valószínüleg elindulok a 45 km-es távon.
Jön valaki ?
Írta 2002. október 09. - 10:18

Sziasztok !
Sajnos én sem voltam ,mivel nem gyógyultam meg addig.
multitronic: Csatlakozom MaNKI véleményéhez. Télen nem sokan edzenek. Én is idén már csak egyszer-kétszer felülök a cangára aztán majd csak jövõre.
Sajnos én sem voltam ,mivel nem gyógyultam meg addig.
multitronic: Csatlakozom MaNKI véleményéhez. Télen nem sokan edzenek. Én is idén már csak egyszer-kétszer felülök a cangára aztán majd csak jövõre.
Írta 2002. október 08. - 17:03

Sziasztok!!!
Sajna szüleim miatt vidékre kellett mennem, ezért nem tudtam elmenni a versenyre!!! Utolso hozzászoláshoz pedig csak annyit akarok mondani, hogy itt nem versenyzõk vannak, hanem hobbicangások.
Szívesen hívunk majd ha megyünk, de szerintem itt márciusig nem nagyon lesz semmi! de lehet, hogy igen, nem tudom. A legtöbb ember már dolgozik, sõt valakinek már családja van!!! Nyáron találkoztam párukkal és mindegyikrõl van adat, hogyha megyünk. te is küld el a tiedet, és beírom a többi közé!!! (név, felhasználónév, telefon, email, felismerési jeleid: váz márka+szín)
Hello!!!
Sajna szüleim miatt vidékre kellett mennem, ezért nem tudtam elmenni a versenyre!!! Utolso hozzászoláshoz pedig csak annyit akarok mondani, hogy itt nem versenyzõk vannak, hanem hobbicangások.
Szívesen hívunk majd ha megyünk, de szerintem itt márciusig nem nagyon lesz semmi! de lehet, hogy igen, nem tudom. A legtöbb ember már dolgozik, sõt valakinek már családja van!!! Nyáron találkoztam párukkal és mindegyikrõl van adat, hogyha megyünk. te is küld el a tiedet, és beírom a többi közé!!! (név, felhasználónév, telefon, email, felismerési jeleid: váz márka+szín)
Hello!!!