Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 posts
Nehogy téli álomra szenderüljön ez a topic! Ennek érdekében feltennék egy kérdést. Bár nem vagyok már a legfiatalabb korosztály tagja, (Bár, öreg az aki annak érzi magát!) mégis arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék minél több amatõr versenyen részt venni. Ezért keresek egy olyan egyesületet, ahol aktívan versenyeznek. Elsõsorban országúton, de ha minden jól megy akkor tavasztól ismét lesz montim. Szóval olyan amatõr csapatot keresek, ahol valamilyen szinten szervezetten lehet nyomulni. Tudtok-e segíteni "porlovagok"?

tiBIKE

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Sziasztok!!!

Látom nem zajlik az élet, bár meg is értem ilyen rohadt hidegben senkisem tolja ki az arcát, hogy 40-el zuzzon az utakon.

A táblázat már teljesen megvan, csak még nem volt erõm elküdeni, és mivel tél van, nem is nagyon siettetem, hátha lesznek még jelentkezõk, és azokat is beirom. Ha mégis máshogy kivánja a társaság, szivesen elküldöm most is.

Ezzel szeretném felhivni minden budapesti országutis figyelmét, hogy ha van kedve másokkal cangázni tavasztól, akkor irjon levelet a neumanki@hotmail.com-ra, és küldje el adatait (név, felh. név, tel, mail, kerület, cangaváz márkája, és szine). ha ezeket elküldi felkerül a listára, ahol már olyan 13-14-en vagyunk, és ezt a listát majd elkülöm neki is.

Hát mára ennyit, mindenki legyen jó, és cangázzon ha mer.

Csõ

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Mi a helyzet a listával??

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Sziasztok!

Bocsi, hogy nem irtam, de sok dolgom volt (tanulnom kellett, weboldalt csináltam, stb), ugyhogy nem volt idõm. A táblázat 99,9%-os ugyhogy nemsokára elküldöm mindenkinek a megadott címre.

Sziasztok!

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
foundriest: Még a szavadon foglak. Feltéve ,hogy az idõ is engedi :) Már régóta tervezem ,hogy elnézek arra. Valamikor lehetne tervezni arrafelé egy túrát.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
szipp-szipp  :'(
Az volt a legjobb pizzéria amit ismertem.

fondriest

fondriest

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hello everybody!
NoFear: Sajnos a Pampalini pizzéria már megszûnt,vagyis játékteremmé alakult.
Pedig ott tényleg nagyon finom volt a pizza.
És bárkit szívesen látok aki úgy gondolja,hogy szeretne ide a Dunakanyarba
kiruccanni.Tényleg nagyon szép a vidék.És a Börzsöny is nagyon szép,a forgalom
pedig nagyon minimális.Én sokat járok egyedül a Szob,Kóspallag,Királyrét körben.
És errefelé tényleg nagyon sok kellemes kis emelkedõ van!

zfazek

zfazek

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Hello Multitronic!

Írjál légy szíves a Hungaroringrõl! Én kimentem volna, de nem értem rá sajna.

Hétvégére nem szervezünk valamit? Jó lenne...
Vác?

Zoli

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
multitronic: Én szeretek reggel ,de nem túl korán indulni ,mivel így útközben a kedvemtõl függõen improvizálhatok és ha van kedvem a tervezettnél jóval messzebbre is mehetek ,mivel van még rá idõ.
Kár ,hogy ez az idõp. túl korai neked.  :(

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Sziasztok !

Úgy tervezem ,hogy holnap (szerdán) megyek egy lazát, feltéve ,hogy nem nagyon esik az esõ és lesz legalább 8-10 fok. (A MET szerint 17 fok körül lesz ,de esõt jósol.)
Ha valakit érdekel akkor jelezze itt a fórumon ,este még benézek. Mindenesetre én mindenképpen megyek ha a feltételek adottak. Írok egy találkozóhelyet és aki akar jönni az legyen ott.

TALÁLKOZÓHELY: Északi-összekötõ híd, budai oldala
(Római parti biciklisút elejénél)
IDÕPONT: 10:00
TERVEZETT ÚTVONAL: Szentendre -> Pilis, Lajos forrás felé, Dömörkapu irányában esetleg a Sikárosi rét felé - spontán ,majd ahogy alakul
Táv:  ~40-50 km; esetleg hangulattól és erõtõl függõen több
TEMPO: Abszolút laza, 20-as átlag környékén

Felismerhetõségem: Sárga peugeot országúti gép,
kék bell bukó, valószínüleg: szürke esõkabát és esetleg hátitáska

Azért aki akar jönni és megteheti szóljon ide a fórumra ,hogy tudjam mire számítsak.

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Balázs beszáll? :)

Csak aztán nehogy beégjünk ebben a nagy szervezõsdiben, bár így visszaemlékezve a magazinra egyre életképesebb ötletnek tartom a Vác és környékét mint túrának, igaz a dunakanyari edzõkörröl írt már, de az inkább ilyen összetett írás volt ha jól emlékszem.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Sziasztok!!

Amit NoFear írt,  azzal teljesen egyetértek. Ne féljen senki, hogy nem tudja tartani a tempot. Ha kicsit fáradtabb, akkor meg beáll valaki mellé

egyb. én azért szeretem igazán azt a Dobogó-kõi térséget, mert ott nyugodtan lehet menni egymás mellett, lehet beszélgetni, amit viszont fõutakon nem nagyon lehet megtenni.

Most voltam nemrég osztálykiránduláson Vác környékén. Vác után tényleg nagyon szép utak vannak, semmi forgalommal, és még emelkedik is :-) Oda egyszer majd elmehetnénk.

Örömömmel jelenthetem be, hogy sikerült Németh Balázst (aki nem ismerné, õ a BikeMag országutis irója) is bevenni a társaságba. Örülök, hogy elfogadta a "meghívást". Ebbõl kifolyolag ösztönzök mindenkit majd a közös turák szervezésére, ill. abban való részvételre, hogy Balázs is lássa hogy tudunk, ha akarunk! Igérem, hogy én is részt veszek a téli tekerésekben hétvégenként, ha le rá módom!

Sziasztok!

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Az, hogy kinek milyen az átlaga nagyon remélem, hogy senkit nem zavar hiszen a közös tekerésnek éppen az a lényege, hogy jól érezzük magunkat, ne csak a suhanó fák legyenek a társak és olyan tempó legyen ami mindenkinek kényelmes, aki meg rohanni akar elõremegy és megvárja a többieket, én legalábbis így képzelem.

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Nem tudom pontosan mennyi lehet az átlagom, de szerintem az idei biciklis teljesítményemmel én vagyok a leggyengébb, csak eddig nem mert bevallani. ;D

zfazek

zfazek

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Sziasztok!

Csak tegnap találtam meg a topic-ot és én is bejelentkeznék közös tekerésekbe, sajnos itt az év vége de talán még egy két hétvége belefér.
XXII. kerületben lakom. Szombaton egyedül voltam biciklizni (jaj, ha korábban idetévedek...) Bp-Budaörs-Zsámbék-Bicske-Felcsút-Martonvásár-Bp. 105 km lett, 24-es átlaggal, úgyhogy azt hiszem én vagyok itt a leggyengébb láncszem :(
MaNki-nek magánban elküldeném az adataimat, ha rábólint. Ha nem akkor is írok neki :)

Minden Jót!

Üdv.

Zoli

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
hiányzik még:

multitronic neve
wolf kerület
Pinyo, TiBike canga

Sziasztok!!

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
fondriest: Én örülök neki, hogy váci vagy sõt már nagyon régóta tervezek egy kiruccanást arrafele, valami olyanra gondoltam, hogy vonattal Vácra és onnan kerékpárral Verõce Nagymaros és még ki tudja merrefele, régi emlékeimben elég nyugis autó szempontból az a környék.
Viszont volna egy kérdésem is hozzád igaz off:
Nagypn régen jártam már Vácon, de a nagy vasútállomás felé vezetõ úton a busz és a vonatpályaudvar között volt egy pizzéria, ha jól emlékszem Pampalini volt a neve, ott ettem eddig életem legfinomabb pizzáját. meg van ez még és a minõsége is a régi vagy már esetleg megszünt?

fondriest

fondriest

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hello mindenkinek!

MaNKi: Amint már írtam,én váci vagyok,de van vonat meg nincs is olyan messze Pest.
Remélem ezen kívül minden adat rendben van!Ahogy olvasgattam a topicot,azt
láttam,hogy többen is ismeritek a Mártát a Biondoból.Én a bringám nagy részét
(többek közt a vázat) nála vettem,úgyhogy én is nagyon jól ismerem.Lehetne már
tavasz mert a hideg a bringás ellensége.Ma is szanaszét áztam (jégesõ!!!)!Na mindegy
ahogy Sipi szokta mondani:az országúti kerékpársport nem szépségápolási szer!
Mindenkinek nagyon jó téli pihenõt kívánok,aki pedig megteheti az télen is
pattanjon nyeregbe!!

Sziasztok!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
sziasztok!!

mondom mi hiányzik:

NoFear, multitronic név
Pinyo, tiBike, Buday váz márka, és szín
Buday, Wolf, Trek2300, Sniper, fondriest kerület

azt hiszem ennyi!!!

Elnézést, ha valaki ezeket az adatokat már elküldte, lehet, hogy én nem voltam elég figyelmes

NoFear

NoFear

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Jelentem még élek és virulok csak sajna semmilyen téli ruhám nincs és a ruhaszámláimat már le kellett adni így marad idénre a görgõzés :)