Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Sziasztok!

Ha sikerül valakit társnak szerezni holnap reggel 8-ig, akkor én is megyek Dobogó-kõre. Szóval hívjatok nyugodtan bármikor, legfeljebb nem veszem fel.

70/2985098

Én viszont inkább Csobánka, Pilisvörösvár kerülõvel mennék dobogókõre, Sokkal szebb a táj, és változatosabb az út is.

!!!! Mért kapcsolja ki mindenki a mobilját, se SzuMe-t se Trek2300-at nem tudtam elérni 21:30-kor :'(

ut: NVik - nincsenek meg az adataid a forumos táblázatban, ezért nem tudnak téged elérni, hiába kérdezed meg forumon. Ez a kis táblázat épp ezért jött létre, hogy tudjuk hívni egymás ha van valami, vagy SMS-eket írni. Szóval ha tudod, légyszi ird meg neved, tel számod nekem, és akkor beírlak a táblázatba, és elküldöm neked is.

Üdvözlettel Remport Balázs

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Ha tpresident-el nem tudnánk összefutni holnap.
Van valakinek kedve egy kis hegyi edzéshez
Szombaton? Az útvonal Bp-Szentendre-Hegytetõ-fõként erdõgazdálkodási úton Dobogókõ. Ez eddig 1100 m szint. Aztán meglátjuk mit birunk. Amit igérhetek: én nyomom ahogy birom. Ez valakinek
sétatempó (tpresident) másnak esetleg nehéz.
(Mostanában fejlõdtem egy picit. ;))

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
tpersident én megyek holnap Dobogókõre
szivesen veletek tartanék de úgy is szétszakitanátok.
Ilyen postásos szünidõs gyerkõcök ellen nincs
esélyem ;D. Én Pestrõl indulok de még délelõtt el
kell mennem megvenni a nyári ruházatot. Tpresident
nekem is kellene intervallokat csinálnom rendeltem
is két könyvet (Serious cycling, The LA. performance progam) de még nem jöttek meg. Fogalmam sincs, hogy mennyit kell edzeni mekkora pulzussal, kadenciával (ezeket tudom mérni). Kilométer már
van a lábamban most jöhetne az erõsités. Te honnan
szerzed a infókat.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Nyomni kell emberek, itt a jóidõ.
Szombaton akar valaki feljönni Dobogókõre.
Én Tatabányáról megyek 1 Postásos haverommal, így esztergom felõl támadjuk a hegyet.
Tegnap is voltam fennt, 1 árva biciklistával nem találkoztam.
Szombaton talán többen járnak arra. :D :D :D

Kedden intervallumoztam(3*10km), szerdán pihentem, ill. 1.5 órát mozogtam de alacsony intenzitáson, max. 150-160as pulzussal.
Tegnapi 145km után ma ismét pihenek, holnap újra jöhet egy 120-140km-es dobogókõ.

Persze könnyû ezt iskola mellett, tavaszi szünetben csinálni. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Pinyo nincs lazsálás tessék edzeni ;D.
Nem tudom miért de én lejtõn félek nagyon
gyorsan menni rátekerni 50 fölött meg végkép
nem szoktam. A Békás II futamon is csak 65 km/h
volt a maximális sebességem. Majd idõvel
megjön a bátorságom ::).

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Én szóltam idõben :)
A kb. 20 résztvevõbõl én voltam egyedül országutival (egyébként én is montival mentem volna, de az szervizben van). Hármashatár-hegyrõl lefelé nagyon szar, fõleg a Szépvölgyi út alsó része. Max sebességem 41km/ó volt, montival inkább 60 felé szokott lenni. Így is szétcseszte a csuklómat az út, pedig néhol csak 20-szal jöttem. A Margit-szigetre végül nem mentem ki, mivel a Békás kupa óta most ültem elõször bringára, és a felfelétõl kicsit elfáradtam. Mára már izomlázam is lett :(

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Bazze ! ! !
Most olvasom a ma esti HHH-bulit.
Ha elõbb tudok róla, felmentem volna én is ! ! !

Bazze!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
A mai telehódas HHH után valszeg lenézek a Margitszigetre, ez szerintem olyan n10 - f10 körül várható.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Idõben szólok ;)
23. telehódas HHH
Dátum: 2003. április 16. (szerda)
Idõpont: 19:30
Találkozó: Batthyány tér Duna felöli oldala, a HÉV feljáró mellett
Program (Classic): szokásos útvonalon fel a HHH-ra, majd vissza (a szokásos útvonal aszfaltot jelöl, mégpedig Batthyány tér - rakpart kerékpárút - Kolossy tér - Szépvölgyi út - Fenyõgyöngye - HHH). Alternatív útvonalak egyénileg választhatók.
Program (Extra): talán nyitva lesz a Rekettyés. Talán.
Ajánlott kiegészítõk: bukó, lámpa, pulóver
További részletek
http://www.kerekparo...

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Szia SzuMe!

lakásfelújítás miatt a nagyszüleimnél lakom, akik ráadásul nem a város közepén laknak, hanem a 2. kerületben, közel hüvösvölgyhöz, ráadásul mindkét cangám itt van, úgyhogy megdumálhatunk heti 2-3 alkalmat. Nekem, mondjuk 18:00-tól sötétedésig lenne jó (az olyan 19:30 körül van). Hogy hova? Jó kérdés. ha nagyon muszáj, akkor Margitsziget, de nem nagyon csipem a körözgetést. Szerintem mondjuk el lehet menni Hüvösvölgy fele kifele, és ott tovább Solymár fele. Esetleg hívj, ha érdekel a dolog.

Üdvözlettel Remport Balázs!

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 posts
Én szoktam. Csak az a gond, hogy az esetek 90 %-ában kiszámíthatatlan az idõpont. Ált. meló után tekerek egy-két órát. Bp-en tempózni a Margitszigeten, "hegyezni" pedig Hüvösvölgy-Szépjuhászné-János-hegy útvonalon szoktam. Néha Városliget és HHH is terítékre kerül. Ha meg van tervezve az edzés elõre, akkor Isaszeg v. Zsámbék v. Dobogókõ. (70-80 km. 3-4 óra. Persze sörözéssel vagy cukrászdával együtt ;))

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Hetkoznap delutan ki szokott tekerni? Lehet, hogy csatlakoznek.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Sziasztok!

Általános edzettséggel, pulzus jelentõségével kapcsoaltos anyagokat felraktam a weboldalamra (fõoldalon legfelül van), mindenki letöltheti, akit érdekel.

http://neumanki.fw.hu

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Ha mar a fogyasrol beszelunk, akkor en kerdeznem, hogy mi a leghatasosabb? En anno 75 kilo voltam. Most 85-86 korul vagyok. Hogyan egyek, vagy mi a jo edzesterv?

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
???
Figyeljétek csak tibi összes hozzászólása eltünt.
Mi történt?

ManKi én is éppen a súlycsökkentésen dolgozom,
hasonló kategóriában vagyunk. Még valami a verseny alatt a Pap réten volt egy nagyon kedves
szurkoló mindhárom alkalommal amikor elmentem
mellette biztatott. Nagyon jól esett a bátorítása:
"nyomjátok, szép a bringa" stb. stb.

Trek 2300

Trek 2300

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Hello NVik!
Én is gratulálok az "5200- hez" Idõnként "megcsodálom" a Trek honlapján, vagy az itthoni katalógusomban. SAjnos, mellettem nem húzhatott el senki a versenyen, mert nem indultam, de legközelebb már remélem én is kivehetem a részem az élménybeszámolókból!
(Egyébként az enyém festése nem USPS, hanem ezüst) Remélem egy alkalommal összefutunk v.melyik hegyen!
Manki! Ha nem felejtetted el, továbbra is várom a cikkeket! Sziasztok!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
NVik: mamám!!!!! ilyen bringát én csak bankban mernék tartani :o Ez nem az én kategóriám. Dobáloztok itt a 4-500e-vel. Hát azért nem semmi. Az én országutim 170e volt, de még így is sok egy bicikliért, nemhogy félmillió v. 750e forint. (Annyiból már 600-as motort lehet venni, ami 250-300-al megy :P) És az a szép az egészben, hogy teljesen meg vagyok elégedve vele. Szépen megy, a váltása is nagyon tetszik, pedig csak 8 sebességes. (Egyébként is minek költsek 500e-t 2-3kg-ért. Ha egy kis edzéssel, meg megfeszítéssel fogyhatnék akár 10 kilot is :D)

Na csõ mindenki

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Pinyo nem kell félteni a bringát, ez
a váz az egyik legerõsebb a világon:
http://www.efbe.de/erenn.htm

Szerencsére eddig minden rendben volt vele,
persze vigyázok is rá mint a szemem fényére :).
Nagyon sok munkám van ebben a brinyóban, örülök,
hogy megvettem. Tpresident nem mellettem mentél
el véletlenül? Trek2300-nak is USPostal-os festése
van?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Trek2300:

Én bizony láttalak téged.
mikor 1. körben mentünk fel a hegyre, a vége elõtt kb. 1.5km-el indultam el a mezõny elejére, és elmentem melletted.
Még meg is csodáltam aza a szép Trek-et, US Postal desing-al.
Végül aztán a hegytetõig el is szakadtunk tõletek 1 Biondo-s haverommal(aztán 1 körrel késõbb Õ szakított le engem. Végül kaptam tõle vagy 3 percet ;D ;D ;D ;D ;D )

Én 1 sárga-piros Basso-val voltam, "élénkzöld" termo mezbe.

NVik: Tény, hogy iskola mellett több idõm van edzeni, mint másnak család-munka mellett.
Heti 12-20 órát edzek, edzéstervhez is jó helyrõl kapok tanácsot.
Viszont még csak november óta o.útizok, se tapasztalat, se kilométer nincs a lábamban.
Talán a szezon vége felé már jobb eredményeim lesznek, addig pedig bike-bike-bike.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Az enyém Trek 5200-as 2003-as modell.

Szép bringa valóban :P
http://www.trekbikes...3/road/5200.jsp
Egy kis kivonat:
FRAME: OCLV 120 Carbon, 100 grams lighter than the 1999 Tour winner.
El sem mernék indulni vele ilyen utakon