Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Jól hangzik, lehet, hogy elindulok a kisebb távon. De néztem, hogy egy nagy kör. Akkor melyik a kicsi? Vagy a 80-asok több kört tesznek meg?

Indulok Lovasberénybe, lehet drukkolni!:)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
A tatabányai verseny mellett szól, hogy Amatõr-Kupa forduló!!! Az utolsó elõtti.
30 ill. 80km a táv, jó mélyen be a Gerecsébe...közepesen erõs terep, erõsen és sokat hullámzó tereppel.
Én mindenképpen ottleszek!!!
Edzésnek szánom, 2hete már az egyetemi-Fõiskolai bajnokságra készülök...ott szeretnék "nagyot" menni!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Mihamarabbi jobbulást tBike! Reméljük nincs akkora baj,hogy le kelljen mondanod kedvenc sportodról. A gyógyulás után talán az úszás lesz a legjobb rehabilitációs sport, de ezt az orvosok jobban fogják tudni.

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
pcycle: köszi a hozzászólást. Járok kezelésre. Hagyományos: injekció-tabletta-ultrahang-fizioterápia.
És speciális gerincfunkció terápia Prof. do Than Kiem-nél. Gyalogolni már egészen jól tudok, de rettenetesen hiányzik a bringa.
Mindenkinek jó tekerést, és fogadjátok meg pcycle tanácsát, melegítsetek be rendesen, mert különben úgy járhattok mint én ;).

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
27-én szombaton van csepel kupa amatõr vereseny is Dánynál. kb 56 km.
28-án meg Citadella ;D

Bapu

Bapu

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Marchello !
Jövõhéten orszuti programm:
27.szombat , Balassagyarmat 40,ill. 80 km
28.vasárnap, Tatabánya 40,ill. 80 km
Egyébként akinek programm hiánya van,miért
nem nézi a www.zoldpont.hu oldalon a hétvégi
elõzetest ! 90 %-ban minden benne van !

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ismerem a terepet, én is Bakonynánának szoktam menni. Most nem indulok TT-n, a hagyományos maratonomat (278km) abszolválom.

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
és nem jössz le lovasberénybe, pcycle?

(lesz gulyás party, és normális ellátás, nem úgy mint múlthéten ;) )

egyébként ha már tésen jársz, szerintem bakonynána felé menj majd el (balra tésen, nem jásd felé egyenesen tovább), mert az gyönyörû vidék, teljesen sima erdõgazdálkodási úttal, magas tölgyfák mindkét oldalt, olyan érzésem volt többször mikor arra jártam, hogy itt még akár... :)
ha medvét látsz, majd szólj!

(nekem a vasárnap nem jó sajnos.....)

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Jövõ héten is lesz verseny Tatabányán (09.28.), ez már dombos-hegyes. Meg utána minden hétvégén 10.19.-ig.
Más: ha valakinek van kedve egy barátságos Bakony-túrához (ék.-i rész), csatlakozhat hozzám vasárnap (7-es Székesfehérvár - Várpalota - Tés ...)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Talán jobb mintha egyse lenne, bár tartok tõle hogy jövõ héten nem is lesz.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

Üdv Mindenki!

Egyébként szombaton 10kor Ajka-Pápa-Ajka 60km ha valakit érdekel

A fejem verem a falba! Most lesz? ... inkább nem mondok semmit.
Helyi menõként annyit az útvonalról, hogy ki Ajka Sportcsarnok elõl, Bgyepesen át a 8-as fõúton - talán lesz az elsõknek rendõri biztosítás. Nagyon lájtos, nem is hosszú emelkedõk, talán Kupnál van egy, ami mlítésre méltó, onnan be lehet zuhanni Pápakovácsira. Pápán a körforgalomnál visszafordító. Az aszfalt kissé hullámos, ha ez számít.
De miért is megyek Lovasberénybe? Miért van egyidõben 3 jó esemény?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Coyote: ki beszélt itt szégyenkezésrõl? A megjegyzés nem arrafelé vágott...

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Üdv Mindenki!

A Postásnál a helyzet változatlanul semmi, pangás, sok-sok kérdõjel. Én már annak örülök hogy megizzasztottam az Atát. 40 kili üldözés után az elején megfogtuk Szeghalmival az Ata, Garamszegi duót. Legalább nem volt olyan egyszerû nekik, csak kellene még legalább 40-50 versenyzõ aki bírja a Fradival. Egyébként szombaton 10kor Ajka-Pápa-Ajka 60km ha valakit érdekel

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1784

itt található a lovasberényi túra leírása

henger,
nagyon barátságos az útvonal, a nadapi emelkedõ pedig inkább szép mint nehéz, lefelé kell majd csak vigyázni, mert kisebb kanyarok vannak a település elõtt, és nagyon simán be lehet rombolni 70 nel...

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Szegény Árvai és a többi fradis! Õk nem tehetnek róla hogy nincsen ellenfelük. nehogy már szégyenkezniük kelljen csak azért, mert az õ csapatuk még tartja magát valahogy...

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Árvainak meg az lehet mostanság meglepõ, hogy amatõrökkel sprintel, mert profi nem nagyon van. ;D

Pcycle! Marchello kezdõ "amatõr".

Üdv Marchello! Mi a helyzet a Postásnál?

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Vmi +: Tour de Gyömrõ: rajt-cél közönség elõtt a városban, azt hiszem az amatõrök is látványosak voltak
Hétvégén rendeztek a zsiráfosok 1 tt-t (30, 60, 90 km), ingyenes, frissítõpontokkal (csoki, banán, üdítõ). Le a kalappal elõttük (kár a "tájház"-ért), azon kevesek akik ott voltunk (kb 40-50 fõ), szerintem mind jól érezték magukat.

Ha a rendezvényszervezõk vmilyen szinten kommunikálnának egymással és nem a konkurenciát látnák egymásba talán jobb lenne a helyzet, + vhol: internet, újságok rendszerezetten megjelenhetnének ezek az infok, talán közönség is több lenne!

vendég_hasosz_*

vendég_hasosz_*
  • vendég
Sziasztok.
A hétvégi teljesitményturárol ki tud valmi bõvebbet.
Holo lesz pontosan?mikor van rajt?nevezés?
stb
köszi

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

ell a korral :-\

viszont most hétvégén lovasberénybõl indul egy tt, allítólag nagyon szép idõ lesz, az út is nagyon kellemes, és kb 400 résztvevõre számítanak :D

valaki esetleg?

Igen, készülök rája. Becéloztam a 100km-t, 5 órás teljesítéssel. Ma tekertem 60km-t el Psztkeresztig, majd vissza központba. 24,5 jött ki, de kifogtam egy nagyon jó vezetõt- végig nagytányéron, kormányt felül fogva egy acélvázas gépen :o
Az elsõdleges célom a teljesítés, mivel még nem voltam ilyesféle rendezvényen.
Az elõbbiekben említett verseny útvonala mennyire uaz ezzel? Gondolok itt a nadapi emelkedõre.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Árvainak meg az lehet mostanság meglepõ, hogy amatõrökkel sprintel, mert profi nem nagyon van. ;D