Én elmegyek Tahitótfaluba, aztán lesz-ami-lesz.
29:00"-t tûztem ki reális célnak....de 28:00" alatt menni nagyon jó lenne.
Kellemes, napos, +20fokos hétvégét mindenkinek!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Started by
syncro
, 2002. January 31. 11:38
Posted 2004. March 05. - 11:38

Posted 2004. March 05. - 11:05

Hát igen ilyen idõben nem túl szerencsés idõfutamot csinálni, amikor maxon kell menned végig. Ebben a hidegben lehet tesztelni a szervezet ellenállóképességét. Én most félig ezért sem megyek.
Vasárnap estére mondják most tudtommal a hó megérkezését, tehát csak 0c lesz, szokásos viharos széllel... Ideális!
Vasárnap estére mondják most tudtommal a hó megérkezését, tehát csak 0c lesz, szokásos viharos széllel... Ideális!
Posted 2004. March 05. - 00:40

Posted 2004. March 01. - 19:45

Az SLR nyereg szerintem is jó, nem is tudok egyebet hozzáfûzni Coyote kolléga után. Sokan használják, talán nem véletlenül.
Az edzõmmel beszéltem és úgy néz ki én nem megyek Tahitótfaluba inkább km-t gyûjtök még, viszont ha nem jön közbe semmi ott leszek márc.13án a Stadion kupán.
Az edzõmmel beszéltem és úgy néz ki én nem megyek Tahitótfaluba inkább km-t gyûjtök még, viszont ha nem jön közbe semmi ott leszek márc.13án a Stadion kupán.
Posted 2004. March 01. - 16:19

Slr nyereg:
nekem is nagyon tetszett, de sokat gondolkodtam rajta, mert féltem hogy a "fapadossága" miatt kényelmetlen lesz és 1 hét után kidobom, ahhoz meg elég drága, aztán tavaly tavasszal rászántam magam vettem egyet és nem bántam meg. Most gondolkodom rajta, hogy ha felépülök és újra bringázni fogok akkor veszek egyet a fiximre is mert nekem nagyon bejött. Szerintem baromira kényelmes és hosszú távon sem nyomott egyszer se.
nekem is nagyon tetszett, de sokat gondolkodtam rajta, mert féltem hogy a "fapadossága" miatt kényelmetlen lesz és 1 hét után kidobom, ahhoz meg elég drága, aztán tavaly tavasszal rászántam magam vettem egyet és nem bántam meg. Most gondolkodom rajta, hogy ha felépülök és újra bringázni fogok akkor veszek egyet a fiximre is mert nekem nagyon bejött. Szerintem baromira kényelmes és hosszú távon sem nyomott egyszer se.
Posted 2004. March 01. - 12:15

VÉGRE!
Jó hírekkel tudok szolgálni.
Az országos meteorológiai intézet honlapján(www.met.hu)
A hét második felére már nappal 0- +8fokot jósol napos-felhõs idõvel, szombatra derült idõ várható 6+8fokos idõvel....
Ez már kicsit jobb, mint ami most van!!!!
Jó hírekkel tudok szolgálni.
Az országos meteorológiai intézet honlapján(www.met.hu)
A hét második felére már nappal 0- +8fokot jósol napos-felhõs idõvel, szombatra derült idõ várható 6+8fokos idõvel....
Ez már kicsit jobb, mint ami most van!!!!
Posted 2004. March 01. - 12:10

Marchello: Jól mondták elõttem, 9:45ig lehet nevezni, 10:00tól 1perces indításokkal.
Sokan vannak mindig, délután 2ig indulak az emberek.
Meglátjuk milyen idõ lesz, ha száraz hideg(0fok körül) akkor még érdemes odamenni, de ha nem lesz +10fok, és lóg az esõ/hó lába, akkor én nem gyilkolom magam.
Szépa bicikli!!!! Ennyit tudok róla elmondani...
Pcycle:
Az idõfutamon sem olyan könnyû jót menni...hosszabb a táv( 36-38km) és ha megnézzük a 2003-as végeredményt, az elsõ 5 U23-as 42km/h feletti átlagot ment....az azért nem egyszerû.
Tahitótfaluba én is mentem ár 40km/h felettit, de az csak feleakkora táv...
Szóval nem egyszerû...mindenesetre imátkozom,h a hétvégére legyen +10-15fok és napsütés
Sokan vannak mindig, délután 2ig indulak az emberek.
Meglátjuk milyen idõ lesz, ha száraz hideg(0fok körül) akkor még érdemes odamenni, de ha nem lesz +10fok, és lóg az esõ/hó lába, akkor én nem gyilkolom magam.
Szépa bicikli!!!! Ennyit tudok róla elmondani...
Pcycle:
Az idõfutamon sem olyan könnyû jót menni...hosszabb a táv( 36-38km) és ha megnézzük a 2003-as végeredményt, az elsõ 5 U23-as 42km/h feletti átlagot ment....az azért nem egyszerû.
Tahitótfaluba én is mentem ár 40km/h felettit, de az csak feleakkora táv...
Szóval nem egyszerû...mindenesetre imátkozom,h a hétvégére legyen +10-15fok és napsütés

Posted 2004. March 01. - 11:38

Az az igazság, hogy nem mértem le mikor hazahoztam (nincs is hozzá pontos mérõm). A váz 54es és szerintem olyan 1.3-1.4 kg között lehet, de nem is minden a súly, a lényeg hogy b* merev a váz. Nem igazán csavarodik hajtás közben. A nyereg eredetileg Selle Italyia SLR volt, de sajnos annak vége lett egy bukás után, ez nem is tudom mi, de annyira nem jön be, csak valamit felraktam hogy legyen rajta. A Fi:zik nyergek szerintem jók, de ez nem az.
Posted 2004. March 01. - 10:30

Üdv, rég jártam erre.
Vasárnap 10-tõl indítanak 1 perces közökkel. Nevezés asszem 9:45-ig.
Az indítási sorrend aki kapja marja alapon megy, szóval aki 9 után nevez, az jó eséllyel már csak 12 óra utánra tudja magát beírni, mert addigra már betelik a táblázat eleje.
Vasárnap 10-tõl indítanak 1 perces közökkel. Nevezés asszem 9:45-ig.
Az indítási sorrend aki kapja marja alapon megy, szóval aki 9 után nevez, az jó eséllyel már csak 12 óra utánra tudja magát beírni, mert addigra már betelik a táblázat eleje.
Posted 2004. February 29. - 09:46

Szépen állunk! Leesett megint 10-15cm hó, pedig tegnap már nagyjából szárazak voltak az utak... >
Hánykor rajtol vasárnap a Tahitótfalu idõfutam? Meddig lehet nevezni? És mennyiért? Kössz elõre is a segítséget. Remélem akkor már nem lesz hó, mert úgy asszem már nem mennék :-\

Hánykor rajtol vasárnap a Tahitótfalu idõfutam? Meddig lehet nevezni? És mennyiért? Kössz elõre is a segítséget. Remélem akkor már nem lesz hó, mert úgy asszem már nem mennék :-\
Posted 2004. February 28. - 20:17

Áhhhh király a gép!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
Ilyen volt az arcom, már a városban 50nel téptem vele, igaz azért is mert késésben voltam. Még a váltókon kell állítani aztán tökéletes is lesz.
Akit érdekel reggel csináltam róla pár fotót izziben, egyiket fel is töltöttem:
http://ronaszeki.fre...ek/DSCN0663.JPG
Ilyen volt az arcom, már a városban 50nel téptem vele, igaz azért is mert késésben voltam. Még a váltókon kell állítani aztán tökéletes is lesz.
Akit érdekel reggel csináltam róla pár fotót izziben, egyiket fel is töltöttem:
http://ronaszeki.fre...ek/DSCN0663.JPG
Posted 2004. February 27. - 22:26

Csakhogy az OB-t végig is kell tudni tekerni... A tavalyin a Sirok elõtti húzódásokon azért gond nélkül mentünk fel 30-cal és abból kellett megindulni ha akartál valamit! Nem véletlen hogy csak jó 20an tudtuk befejezni.
Jurco tényleg nagyon erõs én közelrõl is megfigyeltem, bár nem vele küzdöttem azért felfelé ;D ;D ;D de ott volatam
Ma voltam a Velotradenél és megvan az új vázam, bár tavalyi kiadás, de új! Most raktam össze a gépet és kifejezetten tetszik, jobban néz ki mint a régi Magnézium. Ahogy járkáltam körbe azért találtam még érdekeset: az új karbon vázat, hmmm csodaszép.
Holnap kigurítóm a Meridát a garázsból és tekerek egyet ha nem esik, mert már naggyából felszáradt az út.
Jurco tényleg nagyon erõs én közelrõl is megfigyeltem, bár nem vele küzdöttem azért felfelé ;D ;D ;D de ott volatam

Ma voltam a Velotradenél és megvan az új vázam, bár tavalyi kiadás, de új! Most raktam össze a gépet és kifejezetten tetszik, jobban néz ki mint a régi Magnézium. Ahogy járkáltam körbe azért találtam még érdekeset: az új karbon vázat, hmmm csodaszép.
Holnap kigurítóm a Meridát a garázsból és tekerek egyet ha nem esik, mert már naggyából felszáradt az út.
Posted 2004. February 27. - 11:43

Én nem rég óta versenyzek, így van még idõ(2-4év),h eldöntsem, mennyire fekszik nekem, milyenek az adottságaim ,az elhivatottságom, és hogy laakul a (magán)életem. Addig sok víz lefolyik a Dunán, leeht,h itthon is beindul valami, lehet,h külföld lesz belõle, lehet,h nem...lehet,h sosem leszek olyan jó, h pl. Békás Kupát nyerjek.
Majd alakul!
Majd alakul!
Posted 2004. February 26. - 21:54

Tpresident! Nem nehéz "profi" engedélyt szerezni, van olyan klub, ahova ha belépsz automatikusan jár (legalábbis így hallottam a klubvezetõnktõl, most lebuktam, a versenytámogatásokért én is beléptem egy amatõr klubba
), ha nem egy külön adatlap és indulhat a verda. A Jurco jó péda, mert rengeteg versenyen volt itt, és láthatta mindenki, mi kell ehhez.

Posted 2004. February 26. - 14:56

Sajnos nekem meg hátrányt, mert amíg ebben a gagyi idõben gõrgõzök és résztávos futásokat csinálok, a konkurencia a 20+ fokban erõsõdik.
Terveztem az idõfutamot, de csak elindulok, mert versenyérzést kelt, de igazából nem érdekel, én a mezõnyversenyeket várom már, de nagyon!
Egyébként én õsszel 25:27et mentem, kiváncsi vagyok mit megyek most tavasszal, szerintem egy 2 perccel még gyöngébb leszek legalább.
Terveztem az idõfutamot, de csak elindulok, mert versenyérzést kelt, de igazából nem érdekel, én a mezõnyversenyeket várom már, de nagyon!
Egyébként én õsszel 25:27et mentem, kiváncsi vagyok mit megyek most tavasszal, szerintem egy 2 perccel még gyöngébb leszek legalább.
Posted 2004. February 26. - 14:18

Valahol hegyzeti elõnyt is jelent a rossz idõ, mert azok, akiknek nincs görgõjük, nincs kedvük úszni-futni...stb. azok most nem edzenek...én meg...hát, egyre csak erõsebbb és hatalamsabb leszek ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jövõ vasárnap szeretnék 28perc körüli idõt futni, mindenképpen 29percen belül...tehát 37-37.5km/h-s átlag felett lenne jó menni.
Szerintem ez reális cél...
Marchello, Te jössz Márc. 7-én???
Jövõ vasárnap szeretnék 28perc körüli idõt futni, mindenképpen 29percen belül...tehát 37-37.5km/h-s átlag felett lenne jó menni.
Szerintem ez reális cél...
Marchello, Te jössz Márc. 7-én???
Posted 2004. February 26. - 14:02

Egyébként idén volt már +10 fok felett is, meg is jelentek a túristák szépen a Vp- Almádi kerékpárúton, némelyek rövidgatyába

Még jópár napig havas, gagyi idõt mondanak, szóval Tahitótfalu idõfutam elég durva lesz...

Még jópár napig havas, gagyi idõt mondanak, szóval Tahitótfalu idõfutam elég durva lesz...
Posted 2004. February 26. - 12:39

Szép dolgok ezek, aszeretnék én is szépen felmászni erre a szintre....tudod, szépen fel-fel a tyúklétrán ;D
;D
A mai hóesést elnézve szerintem idén nem lesz nyár, szöges gumival kell menni az elsõ két békás kupán, köd, és +6C fok lesz a TdH-n, ciclocross-gépekkel lehet majd teljesíteni a Gemenc-Nagydíjat.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tényleg soha nem lesz már +10foknál melegebbb????????

A mai hóesést elnézve szerintem idén nem lesz nyár, szöges gumival kell menni az elsõ két békás kupán, köd, és +6C fok lesz a TdH-n, ciclocross-gépekkel lehet majd teljesíteni a Gemenc-Nagydíjat.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tényleg soha nem lesz már +10foknál melegebbb????????
Posted 2004. February 25. - 18:55

Hmmm, ez nem tudom mennyire publikus, de én úgy emlékszem hogy aki fizetést kap az min 80e és a jobbak kb 150e. Persze ehhez hozzá jön a prémium is. Nálunk anno a Postásban 80e volt a fizu, sajnos én pont akkor érkeztem, amikor már alig volt pénz, így én már kimaradtam a jóból. Remélem mozgolódik a dolog kicsiny országunkban, mert még saját magamban is érzek bõven erõforrásokat és szeretnék elõrébb lépni. A TdH például 2.6os lesz idén, tavaly már közvetítette a Sport1, szóval akadnak kezdeményezések, remélem már elindul végre a szekér! Persze ha kiugróan akar az ember elõrébb lépni, akkor külföld. Jó példa Jurco Matej esete (Szlovák U23 bajnok, talán ismerõs a TdH-ról), aki idén TT1es szerzõdést kapott Goncshar csapatában!!! ??? ??? ??? Ez ám az elõrelépés! Kihagyott 2 lépcsõfokot... (amatõr csapat -> TT3 -> TT2 -> TT1)
Idén én is szeretnék elõrelépni, vannak terveim rendesen, kiváncsi vagyok mire leszek képes. Én májustól szeretnék formába lendülni és a Gemenc, TdH, Hosszútávú OB-ra akarok csúcson lenni.
Idén én is szeretnék elõrelépni, vannak terveim rendesen, kiváncsi vagyok mire leszek képes. Én májustól szeretnék formába lendülni és a Gemenc, TdH, Hosszútávú OB-ra akarok csúcson lenni.
Posted 2004. February 25. - 17:14

Marchello:
Egyébként kb. mennyi a Fradisoknak a pénz???
Mennyit kapnak...nem mintha a pénz motíválna elsõsorban, de érdekel,h mennyi az annyi...
Egyébként kb. mennyi a Fradisoknak a pénz???
Mennyit kapnak...nem mintha a pénz motíválna elsõsorban, de érdekel,h mennyi az annyi...