Csá!
Rendesen megrogytam ma 90km montizástól...elég nagy dzsúz van még az erdõben...keresni kellett a jobb utakat a Bakonyban.
Csesztnek magasságában pedig szabályasan hóban bicikliztem kilométereken át!!!!
A hétvégi Békás Kupára készülök, de ha szar idõ lesz nem autózok feleslegesen.
JObbulást, és jóidõt mendenkinek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2004. március 31. - 18:09

Írta 2004. március 31. - 17:52

Jubbulást Henger kolléga!
Azért vigyázz, hogy meg is kapd a pénzedet! Mert ha nem volt rendõr vagy nem tett írásos beismerést a balesetrõl nem biztos hogy fizetni is akar...
Azért vigyázz, hogy meg is kapd a pénzedet! Mert ha nem volt rendõr vagy nem tett írásos beismerést a balesetrõl nem biztos hogy fizetni is akar...
Írta 2004. március 31. - 11:03

pcycle,
Börs=Budaörs.
Azt hiszem, kihagyom a Békást hétvégén. Az még hagyján, hogy rossz idõ lesz, de tegnap elütöttek.
Autó kanyarodik jobbra, én jövök szembõl a bringaúton, és nem tudtunk megállni...
Stucni, jobb fvkar elfordult, meg lett egy kisebb nyolcas az elsõ kerékben. Ja, az autónak (dobozos Transit) is let baja, leesett a rendszámtábla.
Nekem annyi bajom lett, hogy a jobb térdemmel pattantam a motorháztetõn- szerencse, hogy nem volt gallytürõ rács, meg hasonlók. Most vlaahogy nem mûködik, a hétre vége az edzéseknek.
Inkább az fáj, hogy 1300 km után "megtört" az outi. Most a bandázs csúnyán ki van szakadozva rajta. Remélem, egyéb, nem látható baja nem lett.
Név, telszám megvan, majd behajtom a költségeket.
Vigyázzatok magatokra!
Börs=Budaörs.

Azt hiszem, kihagyom a Békást hétvégén. Az még hagyján, hogy rossz idõ lesz, de tegnap elütöttek.
Autó kanyarodik jobbra, én jövök szembõl a bringaúton, és nem tudtunk megállni...
Stucni, jobb fvkar elfordult, meg lett egy kisebb nyolcas az elsõ kerékben. Ja, az autónak (dobozos Transit) is let baja, leesett a rendszámtábla.
Nekem annyi bajom lett, hogy a jobb térdemmel pattantam a motorháztetõn- szerencse, hogy nem volt gallytürõ rács, meg hasonlók. Most vlaahogy nem mûködik, a hétre vége az edzéseknek.
Inkább az fáj, hogy 1300 km után "megtört" az outi. Most a bandázs csúnyán ki van szakadozva rajta. Remélem, egyéb, nem látható baja nem lett.
Név, telszám megvan, majd behajtom a költségeket.
Vigyázzatok magatokra!
Írta 2004. március 30. - 21:34

Pedig ha Pesten vagyok én is szívesen tekerek a forgalomban. Olyankor gyakran elkap a hév és felveszem az autók ritmusát. Volt már olyan hogy kimentem tekerni egy 160ast és már 3 kili után 190es pulzussal száguldoztam, persze késõbb visszafogtam, de lehet gyakorolni a versenytempót.
Vagy lehet ez egy Postás specialitás?!
Vagy lehet ez egy Postás specialitás?!
Írta 2004. március 30. - 20:20

Rezsõ: Hát, azt kell mondjam elkövettél egy öreg hibát: betegen nemhogy versenyezni, de edzeni sem szabad, ilyen hidegben meg esõben pláne. Mit értettél azon, hogy Specziár a "városban rohangált egész héten"? Ez lett volna edzés helyett, vagy valami speciális edzés? Én már 6 év óta próbálok "rohangálni" a városban, de a dugók, lámpák, autósok, rossz utak nem engednek, még ezt a titkot nem tanultam ki.
Tudom , viszont hívott az aszfalt!

Az õrült szót kihagytad- volt vele(velük) találkozni szerencsém 2-szer, nagyon mentek biztos nem vették észre az általad felsoroltakat- máskép: nem voltak semmire és senkire tekintettel, nagyon fókuszban voltak, abban az ocsmány idõben (hétköznap semm volt sokkal jobb) minden tiszteletem az övéké. A példa kedvéért: kerepesi út du-i csúcs, Hungária krt. Nem tudom én egyiket sem vállalnám be edzés helyszínnek.
Írta 2004. március 29. - 22:55

0 km-es 2003-as Chorus szett eladó, agyak nélkül, középcsapágy karbon Record. Ár: 190 ezer HUF
érd.: chorus2003@freemail.hu
érd.: chorus2003@freemail.hu
Írta 2004. március 29. - 22:50

Gratula a versenyzõknek!
Holnapra tervezek egy kis átmozgató kört.
Indulás 10.30 Sasadi útnál.
Útvonal: Börs-Etyek-Felcsút-Bicske-Zsámbék-Tinnye-Solymár-Nagykovácsi-Bp.
Semmi hajtás, csak lazán.
Kinek van kedve?
15 fok körül jósolták, talán bejön most nekik.
Holnapra tervezek egy kis átmozgató kört.
Indulás 10.30 Sasadi útnál.
Útvonal: Börs-Etyek-Felcsút-Bicske-Zsámbék-Tinnye-Solymár-Nagykovácsi-Bp.
Semmi hajtás, csak lazán.
Kinek van kedve?

15 fok körül jósolták, talán bejön most nekik.
Írta 2004. március 29. - 20:21

Igen, én kint voltam Dányban. Lehet, hogy nem kellett volna. A helyezésem az még hagyján, de az adatok! 25-ös átlag! Már a bemelegítésnél észrevettem, hogy vmi gond van, lent a síkon nem tudtam 28 fölé jutni, egyszerûen nem ment. 3 dolog jöhet számításba, amelynek a végére kell járnom, talán a legfontosabb, hogy betegen begyógyszerezve nem az igazi, úgyhogy ezt a hetet kihagyom , amíg teljesen ki nem futnak a patikaszerek (sajnos elég erõsek). Az idõjárás nem volt olyan veszélyes,igaz én teljesen vízállóba voltam, ellentétben néhány rövidnadrágos és rövidpólóssal, õk biztos fáztak (kb 2-4 fok lehetett, folyamatosan esett kisebb-nagyobb intenzítással). A rajtot néhányan lekésték, vagy egyszerûen eltûntek! A profiknál nagyon nagy fölénnyel nyertek, Aurél már az emelkedõn végig ünnepelt, így is kb 40mp-t vert a másodikra, igazi meccs 4-tõl lefele volt, Specziár Viktor hiába hajtott egész héten a városban mint az õrült a Mártival, kevés volt (sajnos 2 ember nem 8, gyakorlásnál és versenynél egyaránt), pedig megérdemelte volna a dobogót.
Pcycle: kösz
Pcycle: kösz
Írta 2004. március 29. - 18:03

Tpresident: gratula! Rendessen kitettél magadért!
A Skanzen 2.5 kör (Békás II) kemény egy verseny, csak szerintem rövid, szinte sprint egész végig, lehet ezért olyan nehéz. Én úgy néz ki Hõgyészre megyek (Tolna megyei bajnokság).
A jó idõ meg már itt közeleg, a héten 15 fok fölött lesz, de a hétvégére újabb esõket mondanak...
A Skanzen 2.5 kör (Békás II) kemény egy verseny, csak szerintem rövid, szinte sprint egész végig, lehet ezért olyan nehéz. Én úgy néz ki Hõgyészre megyek (Tolna megyei bajnokság).
A jó idõ meg már itt közeleg, a héten 15 fok fölött lesz, de a hétvégére újabb esõket mondanak...
Írta 2004. március 29. - 17:38

Marchello:
Teljesen érthetõ,h feladtad, valószínûleg én is ezt tettem volna.
Tavaly a békás 2. iszonyat szélben(még az idei Tihanyinál is nagyobbb, és viharos-lökdösõs) zajlottt, valamint +0.1fok volt...csak azért nem adtam fel az 1kör után, mert kcs. 8-10hely környékén voltam, és kellett a pont(amatõrben az elsõ 20kap pontot).
Különben kiálltam volna...nem megfáztam...tavassza a fogaim kezdtek rosszalkodni(kellett dokihoz is járni)...többek közzött emiatt buktam el a Pétfürdõi idõfutamot...szóval...nem éri meg!!!!
A Tegnapi verseny:
Finom közepes szél volt a pályán, +4-6fok, még éppen elviselhetõ idõ...idõnként a nap is kisütött, bár néhány száz méteren szitáló havazást is kaptam.
18km Tb-Tarján-Tb. hullámzó út, oda is vissza is 1-1km 4-7%-os emelkedõvel, és több kisebb "buckával".
30:35ös idõm a 2.helyre volt elég.
Absz. 4.lettem, a versenyt Merõ Csabi nyerte 27:4?-el.
Az Öcsém indult 1 perccel mögülem...úgyhogy volt motíváció.
Jól éreztem magam, helllyel közel minden jó volt, abszolút ki tudtam kapcsolni a külvilágot.
180felett volt végig a pulzus, 182-184között volt(van) a küszöböm, szépen rá tudtam állni a 180-182re, emelkedõket megnyomtam 190+.
A fordítóig az öcsém hozott rajtam 10-12mp-et, de visszafelé magamhoz képest 30mp-el jobbat mentem, az öcsém viszont "rontott", így 24mp-et vertem rá(30:59et ment) bár Õ így is nyerte a ffi 3.kcs-t.
Fasza kis verseny volt, sikerült jól megkergetnem magam...hellylel közel tudtam hozni a maximumot.
A hétvégén lesz a Békás 2....az már kemányebb diónak bizolyul...nem edzettem idén szinte semmit magas pulzuson...hegyen.
De elmegyek...edzésnek kiváló lesz...csak legyen már jóidõ végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teljesen érthetõ,h feladtad, valószínûleg én is ezt tettem volna.
Tavaly a békás 2. iszonyat szélben(még az idei Tihanyinál is nagyobbb, és viharos-lökdösõs) zajlottt, valamint +0.1fok volt...csak azért nem adtam fel az 1kör után, mert kcs. 8-10hely környékén voltam, és kellett a pont(amatõrben az elsõ 20kap pontot).
Különben kiálltam volna...nem megfáztam...tavassza a fogaim kezdtek rosszalkodni(kellett dokihoz is járni)...többek közzött emiatt buktam el a Pétfürdõi idõfutamot...szóval...nem éri meg!!!!
A Tegnapi verseny:
Finom közepes szél volt a pályán, +4-6fok, még éppen elviselhetõ idõ...idõnként a nap is kisütött, bár néhány száz méteren szitáló havazást is kaptam.
18km Tb-Tarján-Tb. hullámzó út, oda is vissza is 1-1km 4-7%-os emelkedõvel, és több kisebb "buckával".
30:35ös idõm a 2.helyre volt elég.
Absz. 4.lettem, a versenyt Merõ Csabi nyerte 27:4?-el.
Az Öcsém indult 1 perccel mögülem...úgyhogy volt motíváció.
Jól éreztem magam, helllyel közel minden jó volt, abszolút ki tudtam kapcsolni a külvilágot.
180felett volt végig a pulzus, 182-184között volt(van) a küszöböm, szépen rá tudtam állni a 180-182re, emelkedõket megnyomtam 190+.
A fordítóig az öcsém hozott rajtam 10-12mp-et, de visszafelé magamhoz képest 30mp-el jobbat mentem, az öcsém viszont "rontott", így 24mp-et vertem rá(30:59et ment) bár Õ így is nyerte a ffi 3.kcs-t.
Fasza kis verseny volt, sikerült jól megkergetnem magam...hellylel közel tudtam hozni a maximumot.
A hétvégén lesz a Békás 2....az már kemányebb diónak bizolyul...nem edzettem idén szinte semmit magas pulzuson...hegyen.
De elmegyek...edzésnek kiváló lesz...csak legyen már jóidõ végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2004. március 29. - 09:12

Sziasztok!!
Használt országútit vennék,,!! Méretben:54cm,-egy 174cm magas lánynak kellene-,és jó állapotban legyen..ha valaki tud valami jó vételt-légyszí szóljon..!
köszi!!
Használt országútit vennék,,!! Méretben:54cm,-egy 174cm magas lánynak kellene-,és jó állapotban legyen..ha valaki tud valami jó vételt-légyszí szóljon..!
köszi!!
Írta 2004. március 28. - 18:05

Én ugyan felutaztam pénteken Pestre és tekertem is este 1 órát szakadó esõben, hogy azért ne legyek full készen a versenyen, de reggel úgy döntöttem a Postással közössen hogy fontosabb az egészségem, így nem indultam. Hallottam is utána, hogy fagytak szarrá az emberek. Ennyi, ez van, mondhatjátok hogy megfutamodtam de szerintem jól döntöttem. Más valaki esetleg bevállalta?
Tpresident hogy ment az idõfutam? Öcskös meglett ?
Tpresident hogy ment az idõfutam? Öcskös meglett ?

Írta 2004. március 27. - 00:53

Köszi Pcycle az információt! A nagyfiam indul U15-ben, én csak utána fogok lihegni...montival.
Üdv:G.Pityu
Írta 2004. március 26. - 16:32

Gondolom,h nyílt verseny, de nem szoktak a profik idejönni...talán meghagyják nekünk amatõröknek.
Inkább mezõnyversenyekre járnak, nincs értelme ideutazni egy 18km idõfutamért...inkább elmennem 2-3-4en edzeni egyet, és húzzák-kínálgatják(iramjáték).
Hazajöttem tegnap Vp.bõl biciklivel...rendesen megszakadtam...a 24.8as átlagért...kibaszott nagy szél volt...Szfvár-Zámoly között(13km közel egyenes út) 15km/h-val erõlködtem a szél elllen...150-160as pulzussal!
Aztán Gánt-tól a Vértesben már nem volt akkora a szél.
Egyébként csak Vp-ben esett az esõ, Berhidán már száraz aszfalton bicikliztem (1-2szakasztól eltekintve) végig.
Mentem ma laza 40km-t, holnap pihi, vasárnap pedig igyekszem revansot venni(Öcsém). ;D ;D ;D ;D
Marchello: Remélem jó idõtök lesz holnap...sok sikert!!!!!
Inkább mezõnyversenyekre járnak, nincs értelme ideutazni egy 18km idõfutamért...inkább elmennem 2-3-4en edzeni egyet, és húzzák-kínálgatják(iramjáték).
Hazajöttem tegnap Vp.bõl biciklivel...rendesen megszakadtam...a 24.8as átlagért...kibaszott nagy szél volt...Szfvár-Zámoly között(13km közel egyenes út) 15km/h-val erõlködtem a szél elllen...150-160as pulzussal!
Aztán Gánt-tól a Vértesben már nem volt akkora a szél.
Egyébként csak Vp-ben esett az esõ, Berhidán már száraz aszfalton bicikliztem (1-2szakasztól eltekintve) végig.
Mentem ma laza 40km-t, holnap pihi, vasárnap pedig igyekszem revansot venni(Öcsém). ;D ;D ;D ;D
Marchello: Remélem jó idõtök lesz holnap...sok sikert!!!!!
Írta 2004. március 26. - 14:28

endorfin,
jól mentél! Az a 200 feletti max. pulzus sem jön mindenkinek össze. Én eddig 196-ig bírtam...
Amúgy jól éreztem magam a versenyen.
A Pap-réti úton elõször télen voltam, de hétvégén ki kellene menni edzeni rá egy kicsit.
tpresident,
egy bolyban értünk be! Én voltam a 33-as.
A tatabányai TT nyílt? Most hétvégén lesz?
jól mentél! Az a 200 feletti max. pulzus sem jön mindenkinek össze. Én eddig 196-ig bírtam...
Amúgy jól éreztem magam a versenyen.
A Pap-réti úton elõször télen voltam, de hétvégén ki kellene menni edzeni rá egy kicsit.
tpresident,
egy bolyban értünk be! Én voltam a 33-as.
A tatabányai TT nyílt? Most hétvégén lesz?
Írta 2004. március 25. - 22:39

Hali mindenkinek! A Békás Kupa követezõ fordolója a szentendrei skanzenban lesz a Pap-tétnél . Tud valaki mesélni errõl a körrõl?
Írta 2004. március 25. - 12:32

Na végre ma nem esett reggel az esõ!!! Hanem havazott >
>
Azért ez ilyenkor áprilishoz közeledve...
Tpresident:
A rajt elõtt már látni lehetett hogy itt azért lesz tempó rendesen: Fradi (Árvai, Kiskó, Merõ, Büttner), Postás, Pécs és még sok meghatározó versenyzõ egyéb egyesületekbõl.
Miért nem jössz Dányba? Én ha ráérek lehet még maradok egy napot Pesten és ha lehetõség lesz rá elindulok Tatabányán is az idõfutamon. Ha pedig most bringával mész haza Veszprémbõl akkor le a kalappal. Csak ne felejts el vinni hóláncot ;D

Azért ez ilyenkor áprilishoz közeledve...
Tpresident:
A rajt elõtt már látni lehetett hogy itt azért lesz tempó rendesen: Fradi (Árvai, Kiskó, Merõ, Büttner), Postás, Pécs és még sok meghatározó versenyzõ egyéb egyesületekbõl.
Miért nem jössz Dányba? Én ha ráérek lehet még maradok egy napot Pesten és ha lehetõség lesz rá elindulok Tatabányán is az idõfutamon. Ha pedig most bringával mész haza Veszprémbõl akkor le a kalappal. Csak ne felejts el vinni hóláncot ;D
Írta 2004. március 25. - 11:49

Mégnéztam az ederménylistát...elszomorító az 59.helyezésem.
Az idõeredmények alapján centire azonos átlagot mentem, mint tavaly(38.9km/h).
Az öcsém közel 4 percet vert rám...kicsit utánnaszámoltam:
az Õ ideje 1:43:53. Ez 70km-re(+-1km volt a táv) számolva 40.37km/h átlag. Ennél alig 4tizeddel magasab átlagot hajtott tavaly a gyõztes(Spec. V.)!!!!
Lényegesen keményebb volt idén a mezõny!!!!
Kiváncsi vagyok a vasárnapra, ha Ttatabányán az idõfutamon is megver az öcsém....bizony fel kell kötnöm a gatyámat!!!!
Annyira szar idõ van kint...és valahogy haza kellene jutnom a biciklimmel együtt...Veszprémbõl...Tatabányára...7fok, 5cm víz az aszfalton...szitáló esõ...fasza lesz.
Lehet,h vonattal megyek, de azt meg a lelkiismeretem nem viselné el.
Sok sikert, aki szombaton megy Dányba!!!!
Kerékpáros testvérek Egyesüljetek!!!!
.-)
Az idõeredmények alapján centire azonos átlagot mentem, mint tavaly(38.9km/h).
Az öcsém közel 4 percet vert rám...kicsit utánnaszámoltam:
az Õ ideje 1:43:53. Ez 70km-re(+-1km volt a táv) számolva 40.37km/h átlag. Ennél alig 4tizeddel magasab átlagot hajtott tavaly a gyõztes(Spec. V.)!!!!
Lényegesen keményebb volt idén a mezõny!!!!
Kiváncsi vagyok a vasárnapra, ha Ttatabányán az idõfutamon is megver az öcsém....bizony fel kell kötnöm a gatyámat!!!!
Annyira szar idõ van kint...és valahogy haza kellene jutnom a biciklimmel együtt...Veszprémbõl...Tatabányára...7fok, 5cm víz az aszfalton...szitáló esõ...fasza lesz.
Lehet,h vonattal megyek, de azt meg a lelkiismeretem nem viselné el.
Sok sikert, aki szombaton megy Dányba!!!!
Kerékpáros testvérek Egyesüljetek!!!!
.-)
Írta 2004. március 24. - 18:56

Endorfin én is azt mondom, hogy az ember érezze ilyenkor jól magát, hiszen ez elsõsorban kikapcsolódás és dícséret érte hogy így végigküzdötted a távot. A tesóm is csak azért indult el hogy tekerjen egy jót 180ad magával.
Egyébként én nem vagyok kolis, hanem helyi lakos, így sajnos nem ismerem Zelindát. Informatika tanár szakon vagyok harmad éves. Szerencsére össze lehet egyeztetni az edzést a sulival, meg úgy veszem fel az órákat hogy tudjak kimenni tekerni.
Ha szabad visszakérdeznem, de Te melyik szakon végeztél és mikor?
Egyébként én nem vagyok kolis, hanem helyi lakos, így sajnos nem ismerem Zelindát. Informatika tanár szakon vagyok harmad éves. Szerencsére össze lehet egyeztetni az edzést a sulival, meg úgy veszem fel az órákat hogy tudjak kimenni tekerni.
Ha szabad visszakérdeznem, de Te melyik szakon végeztél és mikor?
Írta 2004. március 24. - 18:00

en is tiszteletemet tettem tihanyban,,, mindenfajta edzes nelkul, sot, eronlet nelkul... de megis nagyon jol ereztrem magam, csakhat...
elugyetlenkedtem
az elejen nem is voltam ott, hipp hopp az utolso sorbol indultam, 3 bukas elottem, es maris hatraneztem es senki sem volt mogottem..
kepzelhetitek, milyen szep volt latni, hogy elhuz a boly, pedig megyek egyedul is 45 el a hatszelben... de nem motivalt semmi, csak tenyleg az, hogy jol erezzem magam ,es kihatjsam
ugyhogy nem alltam be senki moge, assyem 70 kili volt igy majdnem
az eslo ket kor 192 atlagpulzussal, nagyon durva volt, a vegen 183 lett, ezt a szamot lehet megnyertem volna
a max:204 edzett vagyok mi?
tpresident, tobbiek, majd ha dolgozni kezdtek.....
( ki kell hasznalni a suli elnyeit, ez nem vitas...
de nagyon jo volt menni, vegulis 31,5 atlagot mertem , az elso igazi jo kis edzesem az iden
a kovetkezo 2 het mulva lesz, ha haza tudok menni talan , es nem esik majd az eso...
igazan lehangolo, qrva szar latni, hogy mi az, ami megvolt regen, most pedig....
de jol szorakoztam , es talan ez a lenyeg, sot, csak ez! vegig igyekeztem 95 felett porgetni, es ez is ment, ..
na , csak ennyit, es grat marchellonak, miyen szakon tanulsz?
en is vpben vegeztem, sot, a hotelban is laktam egy evig, udvozlom zelindat, ha meg ott van!
elugyetlenkedtem
az elejen nem is voltam ott, hipp hopp az utolso sorbol indultam, 3 bukas elottem, es maris hatraneztem es senki sem volt mogottem..

ugyhogy nem alltam be senki moge, assyem 70 kili volt igy majdnem
az eslo ket kor 192 atlagpulzussal, nagyon durva volt, a vegen 183 lett, ezt a szamot lehet megnyertem volna

tpresident, tobbiek, majd ha dolgozni kezdtek.....

de nagyon jo volt menni, vegulis 31,5 atlagot mertem , az elso igazi jo kis edzesem az iden
a kovetkezo 2 het mulva lesz, ha haza tudok menni talan , es nem esik majd az eso...
igazan lehangolo, qrva szar latni, hogy mi az, ami megvolt regen, most pedig....
de jol szorakoztam , es talan ez a lenyeg, sot, csak ez! vegig igyekeztem 95 felett porgetni, es ez is ment, ..
na , csak ennyit, es grat marchellonak, miyen szakon tanulsz?
en is vpben vegeztem, sot, a hotelban is laktam egy evig, udvozlom zelindat, ha meg ott van!