Jelentkezz be Regisztrálj

Bringázás télen
Írta 2002. december 04. - 19:17

Írta 2002. december 03. - 23:03

Írta 2002. december 03. - 22:34

Vagy szereljek fel dinamós rezsót?
vBalu
Írta 2002. december 03. - 16:20

Írta 2002. december 02. - 00:57

Nem tudom hogy lehet élvezni a friss hóban tekerést, mert kb olyan, mintha egyfolytában felfelé tekernél.
Viszont lefelé már egészen más (nyáron azért még mindíg jobb szerintem)!
Kérdés: Szóval úgy gondoltam, hogy itthon megkísérelnék összehozni egy szögesgumit, és érdekelni, hogy áÁltalában mekkorák a téli freeride/dh szöges gumik? Úgy gondolom jobb, ha nem brutál széles, hanem inkább virslibb, de legyenek bütykei - node mégis kb mekkora legyen?
Köszi!
Írta 2002. november 22. - 20:01

Nem tudjátok milyen jó is nap-mint-nap 8-9 órán melózni ilyenkor.
Megváltás volt a múlt hét...15-20 fokok...napsütés...sajna hamar elmúlt...most lehet újra készülni a télre.
Elõre futárok ! ! !
Írta 2002. november 16. - 17:29

Reggeltem magam én is, de hogy miért azt nem tudom

Eléggé átláthatatlan ez a forum. Na mind1 egyszer majd csak megértem. Én már nagyon várom a telet és remélem a bicom is jo lesz, és akkor irány a János hegy!
Na egyelõre ennyi. CSÁ
Sparco 8)
vendég__*
Írta 2002. november 12. - 18:59

Az a helyzet, hogy természetesen tudom, hogy hogyan kerül levél a pedálba. Sikerült nekem is begyüjtenem (nem E-Mail-t

érdekes, hogy Lajosnak nem volt problémája. Majd megkérdezem miért is...

Írta 2002. november 12. - 17:53

kész a firka mert nem köt vissza a pedál...
de még mindig ajánlom hogy kedves ZED nevû fórumozónkkal konzultálj ezügyben, mert én is csak az õ tapasztalatairól közvetítettem itt...
vendég__*
Írta 2002. november 12. - 11:19

Vagy ne legyek ennyire szõrszálhasogató?

"Kekec e gyerek" jeligére a sarki kötözködõbe!

én csak a levelekrõl beszéltem nem a sárról... sárban tényleg király, de a levelek... :-X
Írta 2002. november 12. - 11:07

vendég__*
Írta 2002. november 12. - 10:36

Persze a tapasztalat nagy úr. Itt jön be az, hogy ki miként, és fõként hogyan használja gépét és pedálját. Azért a személyes tapasztalat is jó lenne. Majd gyûjtögetek erre egy kis zsozsót!

Time pedál egy rakás fos ha beleragad és belefagy néhány levél...
kérdezd Zedet
Írta 2002. november 11. - 22:45

kérdezd Zedet

vendég__*
Írta 2002. november 11. - 22:27

nem fog bejönni. Az SPD amilyen csodálatos normál körülmények között, annyira "megfingat" sárban, trutymós környezetben. Erre van egy sokkal jobb megoldás. Méghozzá neve is van a gyereknek: Time pedál. Az élvezet az benne, hogy totálisan inkompattibilis az SPD-vel. Viszont valóban érzéketlen a sárra.
Tehát, ha röfiképzõbe szeretnél benevezni, elötte vegyél Time pedált.

A Kekes turan az volt a legnagyobb problemam, hogy a cipom SPD stoplija minden lelepesnel felszedett fel kilo havat+falevelet, es elobb-utobb a pedal is megtelt es belefagyott a mocsok. Valamelyik MTB-s oldalon a pedal es stopli alapos beolajozasat javasoljak, hogy kevesbe ragadjon ra a ho. Ha ez nem jon be, marad a platformpedal.
vendég__*
Írta 2002. november 11. - 21:04

11-en innen a fórumról most éltünk át egy téli túrát, irtó jó volt. A Kékesre mentünk föl, és onnan isteni dh következett az Ilona-vizesésig.
Az ösvény csak félig volt letaposva, és a több centis hó össze-vissza rángatta az 2.nullás kerekeimet. Sokan estek, de a puha hóba, sok ruhába öltözve esni jó móka. Amikor az ösvényen nem leselkedtek ránk öklömnyi kövek és sikor gyökerek, marha klasszul lehetett lefele farolgatni és csudásan puha érzés a hó miatt.
Nagy mulatság, mindenkinek javaslom, hogy próbálgassa tudását télen is.
Valaki kérdezte, hogy " télen a Janin szögesgumi nélkül". Gyerekek a szögesgumi nem a hóra lett kitalálva, hanem a jégre. Hóban a külsô nagy mintái a legjobbak, mert azok isteniül tapadnak. A szögek arra kellenek, hogy a jégen kapaszkodjanak.
Írta 2002. november 11. - 12:36

+1 link:
http://mountainbike..../cs/snowbiking/
Írta 2002. november 11. - 11:56

Az ösvény csak félig volt letaposva, és a több centis hó össze-vissza rángatta az 2.nullás kerekeimet. Sokan estek, de a puha hóba, sok ruhába öltözve esni jó móka. Amikor az ösvényen nem leselkedtek ránk öklömnyi kövek és sikor gyökerek, marha klasszul lehetett lefele farolgatni és csudásan puha érzés a hó miatt.
Nagy mulatság, mindenkinek javaslom, hogy próbálgassa tudását télen is.
Valaki kérdezte, hogy " télen a Janin szögesgumi nélkül". Gyerekek a szögesgumi nem a hóra lett kitalálva, hanem a jégre. Hóban a külsô nagy mintái a legjobbak, mert azok isteniül tapadnak. A szögek arra kellenek, hogy a jégen kapaszkodjanak.
vendég__*
Írta 2002. november 10. - 19:00

EGyikõnk ment elõl (név nélkül Marci). Szóltam neki, hogy vigyázz, szerintem ott komplett jégpáncél van. Tudnotok kell, hogy én még kezdõen Bike-olatlan egyed lévén a profik társaságát nem annyir akedvelem. Marcival azért hajlandó vagyok elmenni, mert jó fej...

Na tehát a profi nem hallgatott a kezdõre. Na itt lett az érdekesség, ugyanis úgy taknyolt, hogy valóban kereszt alakban volt keze-lába! Én meg a röhögéstõl bementem az útszéli árokba. Persze ekkor már én sem tudtam mozdulni, mert ugye jobbra nem volt talaj, balra meg tartott egy gaz, hogy el ne dõljek.
Persze csak tovább röhögtem Marcin. ;D
Kénytelen volt Karesz utánunk jönni, és össze-kanalazni minket! Ameddig szorult helyzetünkbõl nem húzott ki, mi csak röhögtünk. Életem legrövidebb hegymenete volt. Viszont nem is röhögtem soha sem annyit, mint akkor és ott!
;D
A tekerésnél nincs szebb élmény!!!
Írta 2002. november 10. - 17:39

Írta 2002. november 10. - 15:53