Hosszában mentél, vagy keresztben rajta? Én rettegek a villamossínektõl. A Kõbányai úti bringaúton sok sín megy keresztül, és mind épp kanyarodik, eleinte nagyon féltem rajta átmenni, fõleg, hogy oszlopok is vannak minden ilyen sínpár által megszakított részen. (gondolom, hogy a kocsik ne menjenek fel. )Ma sikerult elcsusznom a Bartok Bela uti villamossinen, valoszinuleg beakadta a hatso kerek. Ideje hozzaszoknom a vekonyabb gumihoz. Szerencsere csak apro horzsolasok lettek rajtam, es a nadragom szakadt el...
Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Írta 2005. október 18. - 16:39

Írta 2005. október 18. - 16:29

Én forgok álmomban. Szerencsés vagy, hogy tudsz így aludni.
Még így is rákönyököltem néha.
Ma sikerult elcsusznom a Bartok Bela uti villamossinen, valoszinuleg beakadta a hatso kerek. Ideje hozzaszoknom a vekonyabb gumihoz. Szerencsere csak apro horzsolasok lettek rajtam, es a nadragom szakadt el...
Írta 2005. október 17. - 20:12

A jobb oldalamon, ami a térdem kivételével nem volt sérült.
Én forgok álmomban. Szerencsés vagy, hogy tudsz így aludni.

Írta 2005. október 17. - 20:04

Írta 2005. október 17. - 15:01

Nem volt bekotve.
Csinalok "utana" kepeket is hamarosan.
Akkor hogy aludtál? Én csak késõ este, lefekvés elõtt kötöttem be, aztán reggel rögtön le akartam venni, de ezt néha megkönnyeztem.

Írta 2005. október 17. - 14:58

Hát valóban nem. És ezek a nyúzott sebek, milyen vacakul gyógyulnak. Beleragad folyton a kötés. blááá. Nekem is volt tavasszal, szerencsére az arcom érintetlen maradt. After képed nincs?
Nem volt bekotve.
Csinalok "utana" kepeket is hamarosan.

Írta 2005. október 17. - 14:33

Ma használatba vettem a Tar.hu oldalait, elso kiserletkent felraktam nehany kepet, amik az eses utan keszultek, mikozben vartuk a mentoket. Nem szepek.
http://kep.tar.hu/perillustris
Hát valóban nem. És ezek a nyúzott sebek, milyen vacakul gyógyulnak. Beleragad folyton a kötés. blááá. Nekem is volt tavasszal, szerencsére az arcom érintetlen maradt. After képed nincs?

Írta 2005. október 17. - 13:59

http://kep.tar.hu/perillustris
Írta 2005. október 17. - 12:23

ezért nem akarok biciklistát elütni.
Tin: ja
és nem lenne igaza?
legtöbbször a biciklis a hülye ahogy az említett post is mutatja...
persze biciklis vagyok, ellenkeznem kéne hogy ilyet írok.
ahol meg nem a biciklis a hibás, ott meg az autós. de az is mind kivédhetõ, ha a biciklis figyel(ezért nem történt még sose semmi velem)
csakhát...

Írta 2005. október 17. - 12:21

Egyszer majdnem utána mentem egy biciklisnek, annyira felhúzott.. Ilyenkor a fején verném szét a biciklit. Persze, csak ha bukó van rajta..Aztán ki tudja ezt hogy torolja meg majd. Lehet, hogy nem is tudatosan.

De komolyra fordítva. Az ilyenek miatt romlik a megítélés. És mondom a legkevésbé sem azért, mert átmegy a piroson. Az autósok sem tartják be a kreszt és a gyalogosok sem. Viszont valaki tud "dinamikusan", vagy "együttélve" szabálytalankodni, valaki meg öngyilkosjelölt módjára..
Írta 2005. október 17. - 12:18

Báár, amilyen lelkizõs típus vagyok, engem tényleg az érdekelne a legkevésbé. Azon rágnám magam hónapokon keresztül, hogy hátha mégis én voltam a hibás...
Írta 2005. október 17. - 12:18

jaja
az autós nem fog tudni aludni.
de engem az autó is zavarna
méghozzá nemkicsit egy ilyen barom miatt új fényezés, motorháztetõ, egész front....
na az hiányzik még.
Minden egyes javításnál, vagy elõkerülõ gond, probléma miatt az autós a bringásra fog haragudni. (mikor a biztosítónál kell kilincselnie, meg mindenféle dolgoknak utána kell járni) Egészen biztosan nem sajnálni fogja egy idõ után, hanem mérges lesz. Aztán ki tudja ezt hogy torolja meg majd. Lehet, hogy nem is tudatosan.

Írta 2005. október 17. - 12:12

az autós nem fog tudni aludni.
de engem az autó is zavarna
méghozzá nemkicsit egy ilyen barom miatt új fényezés, motorháztetõ, egész front....
na az hiányzik még.
Írta 2005. október 17. - 12:10

Egyébként még az összetört autó sem érdekel. De én nem akarok egy f@sz miatt álmatlanságban szenvedni életem végéig!
Én is fogom mondani, ha majd elég idõs lesz a gyerek..

Írta 2005. október 17. - 11:46

(Apám viccelõdött régebben, amikor féltett, hogy fiam elmehetsz, de ha összetöröd magad, akkor még jól meg is verlek..
)
Ezt én is szoktam mondani.

Egyébként igazad van. Egyetlen hely volt a városban, ahol szinte bátran átmentem a piroson, ha láttam, hogy nem jön semmi, mert ott nem volt ellenkezõ oldal, csak egy felé kell figyelni. Ahol a lágymányosi hídra kanyarodik fel a bringaút. Na most már ott is megvárom a zöldet, mert a múltkor történt ott valami. Én már csak arra értem oda, hogy egy autó a zebra után, egy elõtte összetörött orral, és a háta mögött kirakott vészvillogókkal, és egy néni az út szélén, ahogy 4-en kérdezgetik, hogy jól van-e. Mivel egyszerre 3-an is hívták a segélyhívókat, nem maradtam ott, megvártam míg zöld lesz, és átmentem, de ezek után mindig megvárom, hogy zöld legyen, ha elcsapnak ne legyek már én a hibás.
Írta 2005. október 17. - 11:38

mer átmegy a piroson, ok.
ki nem csinálja?
de legalább nézzen körül a barom.,...
utána meg összetör egy drága autót...
ehh.
ezt nekem is mondták:D
mondjuk akkor már verhet...

Írta 2005. október 17. - 11:35

Az elsõ gondolat az volt, hogy megverem. Remélem, ezt nem veszitek biciklisgyûlületnek tõlem. Ha esetleg közületek volt valaki, és az eset nem is így történt, akkor meséljen, mert szívesen változtatok a véleményemen, bár elég nehezen megy...
(Apám viccelõdött régebben, amikor féltett, hogy fiam elmehetsz, de ha összetöröd magad, akkor még jól meg is verlek..

Írta 2005. október 14. - 10:47

http://www.stop.hu/s...hp?scid=1017585
Itt most lényegtelen, hogy ki volt-e világítva.Délután fél kettõkor.
Valoszinunek tunik, a lehetosegeit rosszul merte fel az elgazolt kerekparos, amit tetezett az autos figyelmetlensege, esetleg gyorshajtasa, ittassaga is...
Írta 2005. október 13. - 16:20

Itt most lényegtelen, hogy ki volt-e világítva.

Írta 2005. október 07. - 13:38