Hát mondjuk te az vagy:p
:lick:
Hát mondjuk te az vagy:p
igen:-D
egy buzi, aki abbahagyta a bicajozást, mert"azzal hogy tudná szállítani a barátnõjét a plázába" ezért inkább vett smartot.
meg riogatja az alfásokat, a fiatosokat...
mert mindehol jelen van
persze amíg itt is aktív volt, csupa értelmetlen kérdést tett fel ittis..
jó e az alivio fék dh-zni(18-as kona cécós vázzal persze:P) stb....
node on:P
no, én is azt mondom nekik hogy a Q. anyjukat semmi keresnivalójuk ott..Bocsi, pont rád sikerült lõcsölnom a dolgot..
Nem bántásnak szántam. (Egyébként azokkal a tagokkal, akik nem akarnak 50-es tempóval elmenni mellettem és nem dudálnak le, hogy menjek már anyukámba, mert õ nem fér el, azokkal sok bajom nincs, de sajna általában nem olyanok mennek át ott..)
Bocsi, pont rád sikerült lõcsölnom a dolgot..én nem mentem át, pont azért mert 110 centi volt a kormányszélesség. és semmi nem fért volna el mellettem....
end off
én nem mentem át, pont azért mert 110 centi volt a kormányszélesség. és semmi nem fért volna el mellettem....Ennyire nem vagyok szadista.
Leckének szerintem elég lenne a fordítás.
Mondjuk lehet, hogy van köztünk motoros is, és természetesnek veszi, hogy ott át lehet menni, de ... És ide gondoljon mindenki, amit akar..
Nna, de nem offolok tovább..
Ennyire nem vagyok szadista.ja tényleg keresztbe is kell fordítani, és úgy átdobni...akkor má nem dodzsem, hanem "ívhegesztés"....
Vdani csak egy hazudos tini. Az autos topicocban anno szerveztek egy talalkozot is, hogy ki a franc lehet vdani. Smartot biztos nem vett, mivel meg jogsija sem lehet, ugyanis iden lett 16 eves. Mellesleg van vagy 40 kilo es az utcan sosem venned eszre tipusu emberke. Szerintem az osztalytarsai is verhetik folyamatosan
ja tényleg keresztbe is kell fordítani, és úgy átdobni...akkor má nem dodzsem, hanem "ívhegesztés"....Akkor az már szinte dodzsem..
De rájöttem sokkal viccesebb keresztbe fordítani..
igen:-D
egy buzi, aki abbahagyta a bicajozást, mert"azzal hogy tudná szállítani a barátnõjét a plázába" ezért inkább vett smartot.
meg riogatja az alfásokat, a fiatosokat...
mert mindehol jelen van
persze amíg itt is aktív volt, csupa értelmetlen kérdést tett fel ittis..
jó e az alivio fék dh-zni(18-as kona cécós vázzal persze:P) stb....
node on:P
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakAkkor az már szinte dodzsem..ja átemelni a korláton és jóó nagyot hajítani a dunába, szép íveset felfelé, hogy +akadjon a 100-as távvezetéken.....
ja átemelni a korláton és jóó nagyot hajítani a dunába, szép íveset felfelé, hogy +akadjon a 100-as távvezetéken.....Á, a poén kulcsa ott van, hogyha valaki smart-tal mégis odamegy, akkor én leülök elé szalonnázni, mert kiszállni az autóból úgysem tud..
Majd ha sok biciklis összegyûlt, akkor át lehet emelni a korláton, vagy humánusan egyszerûen keresztbe fordítani..
Kiaza VDani? Gondolom a poén kulcsa itt lehet.
nefélj nemsoká megy arra Vdani smarttal is simán...
azis elfér:P