Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hát mondjuk te az vagy:p

:lick:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát mondjuk te az vagy:p
Danikát akarom análba.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
thez: azt kifelejtetted, hogy Danika azért hagyta abba, mert kinõtt a bringázásból.
és hogy mi elmaradottak vagyunk, hogy még mindig bringázunk ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

igen:-D
egy buzi, aki abbahagyta a bicajozást, mert"azzal hogy tudná szállítani a barátnõjét a plázába" ezért inkább vett smartot.
meg riogatja az alfásokat, a fiatosokat...
mert mindehol jelen van

persze amíg itt is aktív volt, csupa értelmetlen kérdést tett fel ittis..
jó e az alivio fék dh-zni(18-as kona cécós vázzal persze:P) stb....
node on:P

Ok, most már értem. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Bocsi, pont rád sikerült lõcsölnom a dolgot.. :) Nem bántásnak szántam. (Egyébként azokkal a tagokkal, akik nem akarnak 50-es tempóval elmenni mellettem és nem dudálnak le, hogy menjek már anyukámba, mert õ nem fér el, azokkal sok bajom nincs, de sajna általában nem olyanok mennek át ott..)

no, én is azt mondom nekik hogy a Q. anyjukat semmi keresnivalójuk ott..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

én nem mentem át, pont azért mert 110 centi volt a kormányszélesség. és semmi nem fért volna el mellettem....
end off

Bocsi, pont rád sikerült lõcsölnom a dolgot.. :) Nem bántásnak szántam. (Egyébként azokkal a tagokkal, akik nem akarnak 50-es tempóval elmenni mellettem és nem dudálnak le, hogy menjek már anyukámba, mert õ nem fér el, azokkal sok bajom nincs, de sajna általában nem olyanok mennek át ott..)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ennyire nem vagyok szadista. :) Leckének szerintem elég lenne a fordítás.
Mondjuk lehet, hogy van köztünk motoros is, és természetesnek veszi, hogy ott át lehet menni, de ... És ide gondoljon mindenki, amit akar..
Nna, de nem offolok tovább..

én nem mentem át, pont azért mert 110 centi volt a kormányszélesség. és semmi nem fért volna el mellettem....
end off
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

ja tényleg keresztbe is kell fordítani, és úgy átdobni...akkor má nem dodzsem, hanem "ívhegesztés"....

Ennyire nem vagyok szadista. :) Leckének szerintem elég lenne a fordítás.
Mondjuk lehet, hogy van köztünk motoros is, és természetesnek veszi, hogy ott át lehet menni, de ... És ide gondoljon mindenki, amit akar..
Nna, de nem offolok tovább..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Vdani csak egy hazudos tini. Az autos topicocban anno szerveztek egy talalkozot is, hogy ki a franc lehet vdani. Smartot biztos nem vett, mivel meg jogsija sem lehet, ugyanis iden lett 16 eves. Mellesleg van vagy 40 kilo es az utcan sosem venned eszre tipusu emberke. Szerintem az osztalytarsai is verhetik folyamatosan :)

úgytudom 17 lett idén...
tehát már lehet...
én így emléxem.
de keressünk:P

váá törölve lett az ACC-ja:P
szopacs.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Akkor az már szinte dodzsem.. :) De rájöttem sokkal viccesebb keresztbe fordítani.. :D

ja tényleg keresztbe is kell fordítani, és úgy átdobni...akkor má nem dodzsem, hanem "ívhegesztés"....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vdani csak egy hazudos tini. Az autos topicocban anno szerveztek egy talalkozot is, hogy ki a franc lehet vdani. Smartot biztos nem vett, mivel meg jogsija sem lehet, ugyanis iden lett 16 eves. Mellesleg van vagy 40 kilo es az utcan sosem venned eszre tipusu emberke. Szerintem az osztalytarsai is verhetik folyamatosan :)

egy buzi, aki abbahagyta a bicajozást, mert"azzal hogy tudná szállítani a barátnõjét a plázába" ezért inkább vett smartot.
mert mindehol jelen van

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

ja átemelni a korláton és jóó nagyot hajítani a dunába, szép íveset felfelé, hogy +akadjon a 100-as távvezetéken.....

Akkor az már szinte dodzsem.. :) De rájöttem sokkal viccesebb keresztbe fordítani.. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Á, a poén kulcsa ott van, hogyha valaki smart-tal mégis odamegy, akkor én leülök elé szalonnázni, mert kiszállni az autóból úgysem tud.. :D Majd ha sok biciklis összegyûlt, akkor át lehet emelni a korláton, vagy humánusan egyszerûen keresztbe fordítani.. :D

ja átemelni a korláton és jóó nagyot hajítani a dunába, szép íveset felfelé, hogy +akadjon a 100-as távvezetéken.....

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Á, a poén kulcsa ott van, hogyha valaki smart-tal mégis odamegy, akkor én leülök elé szalonnázni, mert kiszállni az autóból úgysem tud.. :D Majd ha sok biciklis összegyûlt, akkor át lehet emelni a korláton, vagy humánusan egyszerûen keresztbe fordítani.. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mert mindehol jelen van

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

:P
nefélj nemsoká megy arra Vdani smarttal is simán...
azis elfér:P

Kiaza VDani? Gondolom a poén kulcsa itt lehet. :)

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Áá, az drága autó.. Mellettem nem fér el, így szép lassan tekerek elõtte, csak nem üt el.. :D Jó mondjuk a végén még agyonverhet.. :)

Egyébként azzal biztos nem jön fel oda, le van karózva közepe.. Mondjuk lehet, hogy a quad sem fér el ott és azért nem láttam még..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nefélj nemsoká megy arra Vdani smarttal is simán...
azis elfér:P

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Ebbõl a szempontból f*sza az Összekötõ híd.. Idáig motorból még csak quadokkal nem találkoztam rajta..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
idióták vazz.

én robogóst állítok meg folyton.
h mi a faszt képzel és takarodjon az úttestre.

és nem értik mi a bajom:P

gyökerek.