RTL - pbali!
ATV - Én (Flame)
HírTV - ?
DunaTV - ?
TV2 -?
M1 - ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2004. május 15. - 16:56

Írta 2004. május 15. - 16:43

KIRÁLY VOLT!!! ;D
Aki hiányolta, hogy az emberek nem tudták, hogy miért megyünk, azoknak üzenem, hogy néhány rendezõ szorgos kezekkel osztogatta a járókelõknek, valamint az autósoknak a szórólapokat, úgyhogy azért nem volt teljesen elhanyagolva ez a dolog.
Csináltam néhány képet, amit a http://free.x3.hu/bazsee/ címen megtekinthettek, ezen kívûl van még 3 videóm is, amik feltöltés alatt vannak (a Tabánban elmondottakat vettem fel).
Én elvállalom az RTL KLUB-os híradó felvételét, ha az jó.
Üdv. PBali!
Aki hiányolta, hogy az emberek nem tudták, hogy miért megyünk, azoknak üzenem, hogy néhány rendezõ szorgos kezekkel osztogatta a járókelõknek, valamint az autósoknak a szórólapokat, úgyhogy azért nem volt teljesen elhanyagolva ez a dolog.
Csináltam néhány képet, amit a http://free.x3.hu/bazsee/ címen megtekinthettek, ezen kívûl van még 3 videóm is, amik feltöltés alatt vannak (a Tabánban elmondottakat vettem fel).
Én elvállalom az RTL KLUB-os híradó felvételét, ha az jó.
Üdv. PBali!
Írta 2004. május 15. - 14:52

Szerintem is jó volt, bár télleg kellett volna vmi hogy tudják a civilek hogy mi is van?! Azt bírtam mikor a felsõ rakparton jöttünk el a buszmegálló mellett, ahol egy 25 körüli srác az elõttem lévõ sráctól megkérdezte hogy mi is ez az egész és ott futott mellette.
Mondjuk gondolom elég sokat beszéltek róla a rádióban szal az autósok egy része biztos tudta hogy miért van ez az egész.
Idén nem kérdeztek meg senkit sem a riporterek hogy aztán mé nincs lámpád fényes nappal?!
Remélem ezzel a felvonulással kevesebb lesz EBBÕL! >
:'(

Mondjuk gondolom elég sokat beszéltek róla a rádióban szal az autósok egy része biztos tudta hogy miért van ez az egész.
Idén nem kérdeztek meg senkit sem a riporterek hogy aztán mé nincs lámpád fényes nappal?!

Remélem ezzel a felvonulással kevesebb lesz EBBÕL! >

Írta 2004. május 15. - 14:45

280!
Köszönjük a dícséretet!
Ennél gyorsabban már nem haladhattunk, hiszen a vége így is teljesen leszakadozott.
Sajnos ez a nagy tömeg mozgatásával jár!
Köszönjük a dícséretet!
Ennél gyorsabban már nem haladhattunk, hiszen a vége így is teljesen leszakadozott.
Sajnos ez a nagy tömeg mozgatásával jár!

Írta 2004. május 15. - 14:38

ja és ez sem mellékes: pontosan hányan voltunk? (ott a helyszínen, csak úgy fél füllel többféle adatot is hallottam; 180, 280, 380 ??)
Írta 2004. május 15. - 14:34

van még a Duna TV, többet én sem tudok
összességében tényleg jó volt, és az a legjobb, hogy ekkora sajtóérdeklõdést vonzott, ez a rendezõk munkáját dícséri!
szerintem is jobb lett volna, ha (legalább egy szakaszon) nem a járdán megyünk, de így legalább nem idegesítettük annyira az autósokat, nem kapott gutaütést egyik sem
azt pedig nem is mertem remélni, hogy ilyen szép idõ lesz! 8)
összességében tényleg jó volt, és az a legjobb, hogy ekkora sajtóérdeklõdést vonzott, ez a rendezõk munkáját dícséri!

szerintem is jobb lett volna, ha (legalább egy szakaszon) nem a járdán megyünk, de így legalább nem idegesítettük annyira az autósokat, nem kapott gutaütést egyik sem
azt pedig nem is mertem remélni, hogy ilyen szép idõ lesz! 8)
Írta 2004. május 15. - 14:12

ja hát tényleg jó sokan voltunk, egy-két megfigyelés össz vissz:
-sajnáltuk, hogy bringaúton mentünk, nem az úton, mert így szerintem nem volt annyira feltünõ a dolog (pl a népligetnél többször be is kacskaringózik a bringaút)
-kicsit hiányoltam valami transzparenst, vagy valamit, hogy tudják az emberek a városban, akik látnak minket, hogy mirõl van szó, mert így csomóan csak mosolyogrtak, meg néztek minket, hogy nézéttek már mekkora bringás túra-csoport...
-szerintem egy picit mehettünk volna gyorsabban, mert így néha nagyon összetömötültünk, és sok volt emiatt az egymásbamenés
Jó lenne, ha a felbonulás honlapjára valamilyen galéria szerû megoldásban felkerülne minden: a tv, rádió felvételek, és a sok kép, ami készült!
ennyi jutott most hirtelen eszembe
-sajnáltuk, hogy bringaúton mentünk, nem az úton, mert így szerintem nem volt annyira feltünõ a dolog (pl a népligetnél többször be is kacskaringózik a bringaút)
-kicsit hiányoltam valami transzparenst, vagy valamit, hogy tudják az emberek a városban, akik látnak minket, hogy mirõl van szó, mert így csomóan csak mosolyogrtak, meg néztek minket, hogy nézéttek már mekkora bringás túra-csoport...
-szerintem egy picit mehettünk volna gyorsabban, mert így néha nagyon összetömötültünk, és sok volt emiatt az egymásbamenés
Jó lenne, ha a felbonulás honlapjára valamilyen galéria szerû megoldásban felkerülne minden: a tv, rádió felvételek, és a sok kép, ami készült!
ennyi jutott most hirtelen eszembe
Írta 2004. május 15. - 13:54

Sziasztok
Köszönjük mindenkinek aki eljött és azoknak is köszönjük akik segítettek a szervezésben, szórólapozásban.
Köszönjük Csillag István Gazdasági és Közlekedési Miniszter úr és Katona Kálmán Hírközlési miniszter úr megtisztelõ jelenlétét.
Továbbá a GKM teljes sajtó stábjának a segítséget, amit a televíziók összehívásában nyújtottak.
Köszönjük az autósoknak akik dudáláson és káromkodáson kívül nem reagáltak agresszívan jelenlétünkre.
Köszönjük Boros Attilának és Black Bird Bt.-nek az frissítõ ásványvizet és a csokikat, melyet a rendõrök és a felvonulók között osztottunk szét.
(elnézést azoktól akiknek nem jutott)
Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a rendõrségnek a profi biztosítást!
Láng "Flame" Péter
Én nagyon jól éreztem magam, bár nagyon el is fáradtam. Remélem RaveAce CB-je kibírta azt a kis esést, amit nekem köszönhetett.
TibiKének is köszönöm, hogy sokszor helyettesített.
Szerenélek megkérni titeket, hogy osszuk be, ki melyik híradót veszi fel.
Nekem itthon bejön az ATV, a Hír TV és a TV2
A csatornák, melyeken megjelenhetünk
TV2
MTV
RTL Klub (légi felvételt is készítettek)
ATV
...több nem jut eszembe! HELP plíz!!
Köszönjük mindenkinek aki eljött és azoknak is köszönjük akik segítettek a szervezésben, szórólapozásban.
Köszönjük Csillag István Gazdasági és Közlekedési Miniszter úr és Katona Kálmán Hírközlési miniszter úr megtisztelõ jelenlétét.
Továbbá a GKM teljes sajtó stábjának a segítséget, amit a televíziók összehívásában nyújtottak.
Köszönjük az autósoknak akik dudáláson és káromkodáson kívül nem reagáltak agresszívan jelenlétünkre.
Köszönjük Boros Attilának és Black Bird Bt.-nek az frissítõ ásványvizet és a csokikat, melyet a rendõrök és a felvonulók között osztottunk szét.
(elnézést azoktól akiknek nem jutott)
Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a rendõrségnek a profi biztosítást!
Láng "Flame" Péter
Én nagyon jól éreztem magam, bár nagyon el is fáradtam. Remélem RaveAce CB-je kibírta azt a kis esést, amit nekem köszönhetett.
TibiKének is köszönöm, hogy sokszor helyettesített.
Szerenélek megkérni titeket, hogy osszuk be, ki melyik híradót veszi fel.
Nekem itthon bejön az ATV, a Hír TV és a TV2
A csatornák, melyeken megjelenhetünk
TV2
MTV
RTL Klub (légi felvételt is készítettek)
ATV
...több nem jut eszembe! HELP plíz!!
Írta 2004. május 15. - 07:57

Így hirtelen, REGGEl egyik sem megoldott.
Lehet, hogy egy órás munka, de neki is kell feszülni, nomeg nem biztos, hogy megvan minden alkatrész!
Azért köszönöm.
Magamnak tudtam szerezni egy pólót!
Veszek fehér spray-t, és akinek nincs rendezõség pólója, de van kínai fekete pólója, annak a hátára rajzolunk egy nagy "R" betût+
üdv. Flame
Kalandra fel!
Lehet, hogy egy órás munka, de neki is kell feszülni, nomeg nem biztos, hogy megvan minden alkatrész!
Azért köszönöm.
Magamnak tudtam szerezni egy pólót!
Veszek fehér spray-t, és akinek nincs rendezõség pólója, de van kínai fekete pólója, annak a hátára rajzolunk egy nagy "R" betût+

üdv. Flame
Kalandra fel!
Írta 2004. május 14. - 23:37

Írta 2004. május 14. - 22:40

Flame!
Csinálj egy "RENDEZÕSÉG" feliratú karszalagot. Legyen jó rikító színû!
Vagy : Fekete póló, kivágod a betûket nylonból, vagy fehér textilbõl és felragasztod. Egy órás munka.
Csinálj egy "RENDEZÕSÉG" feliratú karszalagot. Legyen jó rikító színû!
Vagy : Fekete póló, kivágod a betûket nylonból, vagy fehér textilbõl és felragasztod. Egy órás munka.
Írta 2004. május 14. - 22:32

Gyertek 09:45 - 10:00 körül.
Mindenki hozzon magával RENDEZÕSÉG feliratú pólót, akinek van.
Most tudtam meg, hogy az összes maradék pólóm, anyukám iskolai szertárjában pihen. Kurvára nem találtam viccesnek...de nekem nincs pólóm.
Reggelig kitalálok valamit.
üdv. Flame
Írta 2004. május 14. - 22:29

Kérek holnapra igazolt távollétet írni, mert sajnos nem fogok fölérni! :'( :'(
Az egyi szerzõdéses partnerenél nem tudták bezárni az épületet és most egy órán belül indulunk vissza megjavítani a kaput.
Nem tudom, meddíg tart. :-\ :-\
Az egyi szerzõdéses partnerenél nem tudták bezárni az épületet és most egy órán belül indulunk vissza megjavítani a kaput.
Nem tudom, meddíg tart. :-\ :-\
Írta 2004. május 14. - 21:49

Szuper-titkos információ: a holnapi felvonulás a Radio Cafeban is elhangzott, de ott a Hõsök terét mondták be, szóval oda is küldjetek pár embert, hogy útbaigazítsa az elkóborolt bringásokat.
Írta 2004. május 14. - 19:14

Most akkor hogy lesz holnap? Nem kell színpadot pakolni, meg hasonlók? A rendezõk is 10-re menjenek, vagy elõbb?
Írta 2004. május 14. - 17:36

topikcímbe be lehetne írni a pontos kezdést. most végülis 10-kor lesz, v. 1030? ???
Írta 2004. május 14. - 17:24

Holnap reggel 9-tõl én és findli osztjuk az észt a Tilos rádióban élõben...
Valaki aki ebben professzor nem venné fel mp3 ba?
http://tilos.hu/ itt lehet hallgatni a netrõl!
A Tilosnak gigászi Mp3-gyûjteménye van a szerverén, valszeg ezt is felveszik majd, és szívesen odaadják nektek, vagy letölthetõvé teszik a szerverükön, csak szépen meg kell kérni õket. Ez egy tök jó fej rádió - szerintem segítenek ebben.
Telefonon azt a választ kaptam, hogy 1 hétig tuti megõrzik Mp3-ban, de nem biztos, hogy elérhetõ lesz a szerveren (sajnos nem az ügy felelõsével beszéltem).
Tehát : 476-8491 - Tilos rádió
Holnap reggel kérdezzetek rá!
Írta 2004. május 14. - 17:15

Írta 2004. május 14. - 16:50

Írta 2004. május 14. - 15:33