Srácok srácok!!!!
Az tegye fel a kezét aki hallott a tv-ben valamit is a politikusokról a felvonulással kapcsolatban.....
Utánna pedig az akinek akkora médiakapcsolatai vannak, hogy ennyi tv stábot meg tudott volna mozgatni, hogy benne legyen a tv-ben a felvonulás?
Szerintem ez a szükséges rossz volt, velük nyertünk + 5 percet fõmûsoridõben a tvbe és aztán nem mindegy ki mit dumál????
Istenem a szöveg az megy.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2004. May 15. - 20:19

Posted 2004. May 15. - 20:14

Posted 2004. May 15. - 20:13

és még egy fontos apróság.
A jövõben, akit egy rendezõ megkér valamire, az legyen szíves vonakodás, pofavágás és grimaszok nélkül elsõre teljesíteni.
Nem azért szerveztük le, és vezettük le a rendezvényt, hogy kiéljük kiskirályi hajlamainkat.
Nem szórakozásból nógattuk az embereket, hanem azért mert mi voltunk felelõsek a felvonulókért és azért, hogy az autósokat is minél kisebb mértékben zavarja a felvonulás!
A jövõben, akit egy rendezõ megkér valamire, az legyen szíves vonakodás, pofavágás és grimaszok nélkül elsõre teljesíteni.
Nem azért szerveztük le, és vezettük le a rendezvényt, hogy kiéljük kiskirályi hajlamainkat.
Nem szórakozásból nógattuk az embereket, hanem azért mert mi voltunk felelõsek a felvonulókért és azért, hogy az autósokat is minél kisebb mértékben zavarja a felvonulás!
Posted 2004. May 15. - 20:10

- az ifjú démonok, akik nyilván nem olvassák ezt; a francnak kell a Deák téren a gyalogosok között egykerekezni, amikor az a járda!! Attól, hogy biciklis-népünnepély van, nincs jogunk elütni a JÁRDÁN egy gyalogost sem.
Mélyen tisztelt nemfáj kolega!
Szóval csak annyit szeretnék hozzáfûzni az iménti véleményéhez hogy szerintem azok akik egykerekeznek a gyalogosok között, azért csinálják, mert megengedhetik maguknak. Nem azért mert neki akarnak menni bárkinek is. Ki az a hülye aki neki akar menni másoknak? Szerintem balesetet az olyanok okoznak akik NEM tudnak biciklizni. Akik havonta 1x ülnek fel a gépükre, akik csak akkor bicóznak ha szép az idõ. Az ilyenek tényleg ne vagánykodjanak a gyalogosok között. Viszont én addik nem vagyok hajlandó az Andrássy úton a bringaúton közlekedni amig a kocsik ráparkolnak, rányitják az ajtajukat, ott beszélgetnek, meg mittudomén. Ugyanolyan jogosan használom a gyalogosok "sávját" mint ahogy õk az enyémet. Én sosem szólok nekik hogy hé bicikliút, mert nem látom értelmét. Mindenki magára figyeljen, és ne okoskodjék! Köszönöm a figyelmet.
- egy ifjú démon. (mellesleg az átlag életkor 20 felett volt, szóval az pubertás hülyegyerek kor elmúlt felettünk)
Posted 2004. May 15. - 20:07

Hahó!
Nem akarok kötöszködni, fõleg, hogy semmi bajom velük, de mit keresett az elsõ sorban az SZDSZ? Illetve miért õk tartottak beszédet? Azt hittem, ez egy pártsemleges felvonulás...

Eddig nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam elmenni a &@£$ß> immunológia vizsgám miatt, mostmár azt gondolom, jó hogy nem mentem el.... :-X :-\
Posted 2004. May 15. - 19:57

Kedves Grimus
Ha a barátaid nem jönnek el, pont ezzel jelzik, nem pártsemleges a mulatság. Ha EZÉRT nem jönnek jövõre, megukra vessenek, de gondolj csak bele, ha éppen EZÉRT nem jön el senki jövõre, akkor csak azért nem fogunk 5 év múlva biztonságosan kerékpározni a városban, mert valakiknek nem jön be az SZDSZ!?
Én Csillag István Gazdasági és Közlekedési Minisztert hívtam meg, õ pedig hozta magával az egész bagázst.
Nem megbeszélt módon csatlakoztak, errõl nem tehetünk!
Sajnálom a FEHÉR SZDSZ-s pólós megjelenést, természetesen nem zárhattuk ki õket és persze nem is akartuk. Õk úgy gondolták, így képviselik magukat.
El kell fogadni.
Sokkal könyebb dolgunk lett volna, ha több rendezõt foglalkoztathatunk, lett volna aki elõre bejárja az utat, aki felügyeli a keresztezõdéseket, aki elõre megy és várja a miniszterurat...szóval érted, értitek?
3 ember nem foglalkozhat egyszerre 100 dologgal!
Uff
Ha a barátaid nem jönnek el, pont ezzel jelzik, nem pártsemleges a mulatság. Ha EZÉRT nem jönnek jövõre, megukra vessenek, de gondolj csak bele, ha éppen EZÉRT nem jön el senki jövõre, akkor csak azért nem fogunk 5 év múlva biztonságosan kerékpározni a városban, mert valakiknek nem jön be az SZDSZ!?

Én Csillag István Gazdasági és Közlekedési Minisztert hívtam meg, õ pedig hozta magával az egész bagázst.
Nem megbeszélt módon csatlakoztak, errõl nem tehetünk!
Sajnálom a FEHÉR SZDSZ-s pólós megjelenést, természetesen nem zárhattuk ki õket és persze nem is akartuk. Õk úgy gondolták, így képviselik magukat.
El kell fogadni.
Sokkal könyebb dolgunk lett volna, ha több rendezõt foglalkoztathatunk, lett volna aki elõre bejárja az utat, aki felügyeli a keresztezõdéseket, aki elõre megy és várja a miniszterurat...szóval érted, értitek?
3 ember nem foglalkozhat egyszerre 100 dologgal!
Uff
Posted 2004. May 15. - 19:51

Hali mindenkinek!
Szerintem jól sikerült a dolog! (persze 1-2 apró malört leszámítva) Jó ötlet volt, a fordított útvonal!!
Gratula a rendezésért!! Ügyesek voltatok, hogy elintéztétek, hogy a tévések is ott legyenek ilyen nagy számban!
Az RTL Klub nagyon szinvonalas (majdnem 2 perces) beszámolót adott le a híradóban!! Nagyon kellemeset csalódtam bennük!
KisÖcsike
Szerintem jól sikerült a dolog! (persze 1-2 apró malört leszámítva) Jó ötlet volt, a fordított útvonal!!
Gratula a rendezésért!! Ügyesek voltatok, hogy elintéztétek, hogy a tévések is ott legyenek ilyen nagy számban!
Az RTL Klub nagyon szinvonalas (majdnem 2 perces) beszámolót adott le a híradóban!! Nagyon kellemeset csalódtam bennük!
KisÖcsike
Posted 2004. May 15. - 19:50

Szóval szépen sorban:
Köszi mindenkinek a eljött és tett valamit azért, hogy talán lassan változzon valami.
Szerintem a mostani híradók nagyon jól visszaadták a lényeget, és teljes mértékben elhagyták a politikát az összefoglalóikból.
Az autóútakon több kerékpáros felvonulás van egy évben, ezt mi megtartjuk a bringautakra.
És itt a legjobb cikk ;D
Köszi mindenkinek a eljött és tett valamit azért, hogy talán lassan változzon valami.
Szerintem a mostani híradók nagyon jól visszaadták a lényeget, és teljes mértékben elhagyták a politikát az összefoglalóikból.
Az autóútakon több kerékpáros felvonulás van egy évben, ezt mi megtartjuk a bringautakra.
És itt a legjobb cikk ;D
Posted 2004. May 15. - 19:46

hali!
hu ez jo volt.. roviden:) sok bicos, meg minden. bocs, a kis duhajkodasert, de hat fiatalok vagyunk, es nehez visszafogni magunkat... azert mi is tudtuk miert vagyunk itt valojaban. :
jo volt a biztositas, semmire nem lehet panasz. igaz engem nagyon zavart a sok p*cs autos, akik fennhagon anyáztak meg dudáltak...
ja és benne voltam a TVbe ;D
hu ez jo volt.. roviden:) sok bicos, meg minden. bocs, a kis duhajkodasert, de hat fiatalok vagyunk, es nehez visszafogni magunkat... azert mi is tudtuk miert vagyunk itt valojaban. :

jo volt a biztositas, semmire nem lehet panasz. igaz engem nagyon zavart a sok p*cs autos, akik fennhagon anyáztak meg dudáltak...
ja és benne voltam a TVbe ;D
Posted 2004. May 15. - 19:14

Igen, autóúton hatásosabb volna.
De nehogy a szervezõk - akik nagyon jó munkát végeztek, köszönet nekik - sértésenk vegyék, mert nem az, csak vélemény. Szóval jó volt így is, de talán jobb lehet úgy, még jobb.
És szép munkát végeztetek, kösssssssz.
Ahoy.
De nehogy a szervezõk - akik nagyon jó munkát végeztek, köszönet nekik - sértésenk vegyék, mert nem az, csak vélemény. Szóval jó volt így is, de talán jobb lehet úgy, még jobb.
És szép munkát végeztetek, kösssssssz.
Ahoy.
Posted 2004. May 15. - 18:54

Posted 2004. May 15. - 18:48

Elõször is Kösz a "felbújtókanak" a rendezést, biztos sok munkátok volt benne!
viszont szvsz ennek a bringaúton való tekerésnek nem sok értelme volt :
jövõre mondjuk egy körúton való lowrájding kicsit hatásosabb lenne. tudom nehéz az engedélyt megkapni, de talán nem lehetetlen.
a "marketingeseknek" meg grac, hogy elintézték a nagy médiamegjelenést!!
viszont szvsz ennek a bringaúton való tekerésnek nem sok értelme volt :

a "marketingeseknek" meg grac, hogy elintézték a nagy médiamegjelenést!!
Posted 2004. May 15. - 18:38

Ott voltam...
Alapjában tetszett a dolog.
- a rendõrök jól biztosítottak,
- az autósok is alig anyáztak (relatíve, én tényleg alig láttam türelemtlenkedõket; aki volt, azok is egymást szídták...)
- keveen voltunk, nem ? Persze, minek errõl beszélni, de hol volt a többi nép? Sokan jöttek mentek, de nem cstlakoztak hozzánk. Pedig...! Vajon nem is tudták, hogy lesz? Vagy nem érdekelte õket? Fene tudja...!
- az ifjú démonok, akik nyilván nem olvassák ezt; a francnak kell a Deák téren a gyalogosok között egykerekezni, amikor az a járda!! Attól, hogy biciklis-népünnepély van, nincs jogunk elütni a JÁRDÁN egy gyalogost sem.
- és ha arról szól a dolog, - legalábbis én így emlékeztem, sorry, ha tévedek - hogy kerékpárúton mgyünk, kkor ne össze-vissza, mint az ökörhugyozás, meg keresztül kassul, hanem egyesével-kettesével, de szépen a mi utunkon. Mert idõnként olyan csürhe-jellegünk volt, ez tény. És hogy magyarázzunk, ha vonulni sem tudunk.
(máskor én is mindenfelé, meg szabálytalanul, de NEM MOST, vagy csak én lennék ilyen lökött?)
Végül: HOGY A PITLIBEN NM LEHET EGY FEKETÉNEK TÛNÕ PÓLÓT RÁHUZNI A CSICSÁS MEZRE??? Legalább addig.
És apám, ha van remek sisakod, ára kb 20 000 Ft, akkor mé' a nyereg alatt hordod? Annyira meleg nem volt...!!
Hát hirtelen ennyi, marattam dizzdeltell min tmindig:
NemFáj
Alapjában tetszett a dolog.
- a rendõrök jól biztosítottak,
- az autósok is alig anyáztak (relatíve, én tényleg alig láttam türelemtlenkedõket; aki volt, azok is egymást szídták...)
- keveen voltunk, nem ? Persze, minek errõl beszélni, de hol volt a többi nép? Sokan jöttek mentek, de nem cstlakoztak hozzánk. Pedig...! Vajon nem is tudták, hogy lesz? Vagy nem érdekelte õket? Fene tudja...!
- és ha arról szól a dolog, - legalábbis én így emlékeztem, sorry, ha tévedek - hogy kerékpárúton mgyünk, kkor ne össze-vissza, mint az ökörhugyozás, meg keresztül kassul, hanem egyesével-kettesével, de szépen a mi utunkon. Mert idõnként olyan csürhe-jellegünk volt, ez tény. És hogy magyarázzunk, ha vonulni sem tudunk.
(máskor én is mindenfelé, meg szabálytalanul, de NEM MOST, vagy csak én lennék ilyen lökött?)
Végül: HOGY A PITLIBEN NM LEHET EGY FEKETÉNEK TÛNÕ PÓLÓT RÁHUZNI A CSICSÁS MEZRE??? Legalább addig.
És apám, ha van remek sisakod, ára kb 20 000 Ft, akkor mé' a nyereg alatt hordod? Annyira meleg nem volt...!!
Hát hirtelen ennyi, marattam dizzdeltell min tmindig:
NemFáj
Posted 2004. May 15. - 18:27

lensver: én még annyival kiegészíteném amit egy hölgy mondott:
"Miért vannak ennyien feketében? Tán meghalt valaki?"
"Miért vannak ennyien feketében? Tán meghalt valaki?"

Posted 2004. May 15. - 18:18

Hahó!
Nem akarok kötöszködni, fõleg, hogy semmi bajom velük, de mit keresett az elsõ sorban az SZDSZ? Illetve miért õk tartottak beszédet? Azt hittem, ez egy pártsemleges felvonulás... Rengeteg barátom ezért is szakadt le, illetve biztos, hogy ezért nem jönnek jövõre :-/
Nem akarok kötöszködni, fõleg, hogy semmi bajom velük, de mit keresett az elsõ sorban az SZDSZ? Illetve miért õk tartottak beszédet? Azt hittem, ez egy pártsemleges felvonulás... Rengeteg barátom ezért is szakadt le, illetve biztos, hogy ezért nem jönnek jövõre :-/
Posted 2004. May 15. - 17:44

Szia mindenkinek!
Gratulálok a szervezõknek!
Egy apró megjegyzés csak: szép lett volna ha a biztosítást végzõ rendõrõk között láthattunk volna egy-két kerékpáros rendõrt is.
De így is nagyon szép élménnyel lettem gazdagabb!
Gratulálok a szervezõknek!
Egy apró megjegyzés csak: szép lett volna ha a biztosítást végzõ rendõrõk között láthattunk volna egy-két kerékpáros rendõrt is.
De így is nagyon szép élménnyel lettem gazdagabb!
Posted 2004. May 15. - 17:42

Zed és magam nevében is köszönöm a szervezést és örülünk, hogy ottlétünkkel is sürithettük a tömeget!
A nap aranyköpései:
Sorban ácsorgó türelmetlen autós és motoros rendõr közti párbeszéd:
"Legyen szives húzodjon hátrébb"
"De én haza akarok menni!"
Egyik minket filmezõ kamerás a másiknak:
"Állj nyugodtan be eléjük, max. neked jönnek"
És végül, Rave Ace az emelvényen:
"Ti mindannyian személyiségek vagytok"

Flame, Rave, Maci, T-bike, findli,és a többiek, szuperek voltatok!
A nap aranyköpései:
Sorban ácsorgó türelmetlen autós és motoros rendõr közti párbeszéd:
"Legyen szives húzodjon hátrébb"
"De én haza akarok menni!"
Egyik minket filmezõ kamerás a másiknak:
"Állj nyugodtan be eléjük, max. neked jönnek"
És végül, Rave Ace az emelvényen:
"Ti mindannyian személyiségek vagytok"

Flame, Rave, Maci, T-bike, findli,és a többiek, szuperek voltatok!
Posted 2004. May 15. - 17:33

Posted 2004. May 15. - 17:31

Itt van az elsõ videó, letöltés után adjatok neki .mov kiterjesztést (ha egyáltalán érdekel valakit).
Posted 2004. May 15. - 17:03