Gondolom nem vagyok egyedül azzal a problémámmal, hogy krónikus idõhiányban szenvedek, általában. De ez az ÜGY többet ér annál, mintsem veszni hagyjuk. Vezér szerepre nem vállalkozhatok, de részfeladatok koordinálásában szívesen segédkezem. Jelen esetben pl. úgy látom (mivel Flame nem ad életjelt), hogy a legfontosabb egy személyes megbeszélés. Tapasztalatom az, hogy kb. 4-5 fõs létszámmal lehet a leghatékonyabb, legcélravezetõbb együttmûködést létrehozni. Esetünkben lehet, hogy többen is összejöhetnénk, de minél többen vagyunk, annál kisebb az esély egy jól mûködõ haditerv kitalálására. (A létszámot fokozatosan kéne növelni, az elvégzendõ feladatok számának növekedésével arányosan.)
Szóval elsõ alkalommal azoknak kéne találkozni, akik valóban aktívan és felelõsségteljesen tudnak feladatot vállalni az ÜGY érdekében.
Mivel az eddigi hozzászólásokból világosan látszik, hogy vagyunk erre néhányan, ezért két pontban kéne megállapodnunk mihamarabb:
1. Hol lehet összeülni? (Állandó fõhadiszállás?)
2. Mikor?
Meglátásom szerint, néhány összejövetellel nagyot tudnánk lendíteni a dolgon, és utána már talán gördülékenyebben menne (majdnem)minden.
tiBIKE
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2003. január 19. - 18:40

Írta 2003. január 18. - 17:13

Jelen februártól ráérek
Csak legyen egy megbeszélés ahol nyugisan megbeszléjük mit miért hogyan.

Írta 2003. január 18. - 15:17

Én szívesen a vállamra vennélm a dolgot, de sajna messze vagyok a tûztõl. (Miskolc)
Viszont amit korábban írtam azt most is fenntartom: Ha lesz végre megbeszélés, akkor felmegyek pestre, ott leszek és amiben tudok, segítek. (esetleg korlátozott anyagi dolgokban is)
A miskolci szervezést ( felutazás, részvétel stb) itt rendezem, csak tudjak már végre elindulni!
Párduc!
Nyugi, csak semmi pánik. A kapcsoplatokra szükség lesz, hidd el nem vagy egyedül.
Az autómentes napra visszatérva: nem lehetne tényleg azzá tenni? Miért nem adott a rendõrség engedélyt a felvonulásra? (indok: akadályozza a gépjármûforgalmat! vagy nem errõl szól az egész?)
Javaslom, priviben értekezzünk, és indítsuk el a dolgot, mert így tényleg nem lesz belõle semmi!
Várok egy listát valakitõl az egyesületek nevével, címével, vezetõ nevével, Fax számmal, esetleg E-mail címmel. Egy tájékoztatót el kellene végre küldeni mindernhova. A megírását vállalom, a rektorálástvégezd el Párduc! Nyugi, közzé lesz téve itt a fórumon is.
Uraim és Hülgyeim, lehet jelentkezni a szervezésre, nem csak hangembereket várunk!
Viszont amit korábban írtam azt most is fenntartom: Ha lesz végre megbeszélés, akkor felmegyek pestre, ott leszek és amiben tudok, segítek. (esetleg korlátozott anyagi dolgokban is)
A miskolci szervezést ( felutazás, részvétel stb) itt rendezem, csak tudjak már végre elindulni!
Párduc!
Nyugi, csak semmi pánik. A kapcsoplatokra szükség lesz, hidd el nem vagy egyedül.
Az autómentes napra visszatérva: nem lehetne tényleg azzá tenni? Miért nem adott a rendõrség engedélyt a felvonulásra? (indok: akadályozza a gépjármûforgalmat! vagy nem errõl szól az egész?)
Javaslom, priviben értekezzünk, és indítsuk el a dolgot, mert így tényleg nem lesz belõle semmi!
Várok egy listát valakitõl az egyesületek nevével, címével, vezetõ nevével, Fax számmal, esetleg E-mail címmel. Egy tájékoztatót el kellene végre küldeni mindernhova. A megírását vállalom, a rektorálástvégezd el Párduc! Nyugi, közzé lesz téve itt a fórumon is.
Uraim és Hülgyeim, lehet jelentkezni a szervezésre, nem csak hangembereket várunk!
Írta 2003. január 18. - 13:48

Ha valaki el tudná intézni az engedélyeket hááát az én vagyok!
Állami pénzt támogatást arra tudtam volna szerezni, hogy minden résztvevõ egyen-fekete pólót kapott volna, és lehetett volna egy sajtótájékoztatót tartani!
Én egy csomó dolgot elvállaltam volna, mert van benne gyakorlatom. Hungexpon (máshol is) néhány pár 100 000-fõs rendezvényt már lezavartam.
De senki akinek felajánlottam nem tanusított érdeklõdést! :-((
Én meg nem fogom és nem is akarom EGYMAGAM a hátamra venni ezt az ügyet, mert más dolgom is van, meg itt az összefogáson van a hangsúly!
A kerékpáros szervezetekkel, pedig az a gond, hogy nincsenek túl jóban egymással! Annak, meg hogy egy egyesület vagy 3 képviselje Magyarország kerékpársportját, nincs értelme, mert csak széthúzás lesz belõle!
Az autómentes nap nem jó ötlet, mert amit mi szeretnénk rendezni az egész más mondanivalót takar! Egyébként az autómentes nap szervezésében is volt van részem!
Ennyi!
Ha valakinek szüksége van segítségre szóljon, egyébként én már takarékra teszem magamat, mert JELENLEG nem látok arra hajlandóságot, hogy a mi kis közösségünk összefogjon és kivívja saját igazát, mert mindenki a sültgalambra vár (intézzétek, majd csatlakozom ha kész jelmondatok nem elégségesek) ...
Állami pénzt támogatást arra tudtam volna szerezni, hogy minden résztvevõ egyen-fekete pólót kapott volna, és lehetett volna egy sajtótájékoztatót tartani!
Én egy csomó dolgot elvállaltam volna, mert van benne gyakorlatom. Hungexpon (máshol is) néhány pár 100 000-fõs rendezvényt már lezavartam.
De senki akinek felajánlottam nem tanusított érdeklõdést! :-((
Én meg nem fogom és nem is akarom EGYMAGAM a hátamra venni ezt az ügyet, mert más dolgom is van, meg itt az összefogáson van a hangsúly!
A kerékpáros szervezetekkel, pedig az a gond, hogy nincsenek túl jóban egymással! Annak, meg hogy egy egyesület vagy 3 képviselje Magyarország kerékpársportját, nincs értelme, mert csak széthúzás lesz belõle!
Az autómentes nap nem jó ötlet, mert amit mi szeretnénk rendezni az egész más mondanivalót takar! Egyébként az autómentes nap szervezésében is volt van részem!
Ennyi!
Ha valakinek szüksége van segítségre szóljon, egyébként én már takarékra teszem magamat, mert JELENLEG nem látok arra hajlandóságot, hogy a mi kis közösségünk összefogjon és kivívja saját igazát, mert mindenki a sültgalambra vár (intézzétek, majd csatlakozom ha kész jelmondatok nem elégségesek) ...
Írta 2003. január 16. - 22:41

Tudod két maratont szervezni elég! De amiben tudk segítek! (Mint láthatjátok) Lényeg hogy legyen vki aki össze fogja az egészet és rohangál ez ügyben sokat-sokat Ezért jó ha az illetõ pesti
Írta 2003. január 16. - 22:37

Olaf!
Én egyébként így gondoltam a Nagy SE-re!
De jó!
Megpróbálok valamit, az eredményrõl majd késõbb. Egyelõre :-X
Én egyébként így gondoltam a Nagy SE-re!
De jó!
Megpróbálok valamit, az eredményrõl majd késõbb. Egyelõre :-X
Írta 2003. január 16. - 21:51

Helyes helyes! egy apró tanács. mi lenne ha vmi szervezetet pl bike mag
MAGYAR KERÉKPÁRSPORTOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (MKOSZ)
1143 Budapest, Szabó József utca 3.
Tel.: (1) 252-0879, Fax: (1) 252-0879
email: hunbike@acenet.hu
BUDAPESTI KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG
1097 Budapest Vendel utca 10-16.
Takács Gyula – (1) 216-4445
KERÉKPÁRRAL KÖZLEKEDÕK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (KEROSZ)
1054 Budapest, Vadász utca 29.
Balogh Gábor – (30) 9229-052
email: gbalogh@mail.matav.hu
MAGYAR KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG (MKSZ)
Tel.: (1) 252-0879, Fax.: (1) 252-0879
MAGYAR MOUNTAIN BIKE SZÖVETSÉG (MMBTSZ)
1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a.
Tel.: (1) 339-9289
kérnétek fel hogy tárgyaljon engedélyezés ügyében
A hatás sokkal nagyobb
MAGYAR KERÉKPÁRSPORTOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (MKOSZ)
Tel.: (1) 252-0879, Fax: (1) 252-0879
email: hunbike@acenet.hu
BUDAPESTI KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG
1097 Budapest Vendel utca 10-16.
Takács Gyula – (1) 216-4445
KERÉKPÁRRAL KÖZLEKEDÕK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (KEROSZ)
1054 Budapest, Vadász utca 29.
Balogh Gábor – (30) 9229-052
email: gbalogh@mail.matav.hu

MAGYAR KERÉKPÁROS SZÖVETSÉG (MKSZ)
Tel.: (1) 252-0879, Fax.: (1) 252-0879
MAGYAR MOUNTAIN BIKE SZÖVETSÉG (MMBTSZ)
1132 Budapest, Visegrádi utca 50/a.
Tel.: (1) 339-9289
kérnétek fel hogy tárgyaljon engedélyezés ügyében

A hatás sokkal nagyobb
Írta 2003. január 16. - 20:39

Üdv!
Nagyon jó szerintem az ötletek, a szombattal kapcsolatban. Az autómentes napon el kéne gondolkodni, házha mégis lehetne szerezni engedélyt.
Tényleg kéne vki, akinél összefutnak a szállak és irányítja a dolgokat! Én sajnos még elég tapasztalatlan vagyok, meg fiatal is, de nagyon szívesen kiveszem a részem a szervezésbõl!!!
Flame hová tûnt? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Õ indította el ezt az egészet és nagyon lelkes is volt. Szerintem õ irányíthatná a szervezkedést.
Én azt mondom: ha tavaszra nem jön össze, akkor még vár ránk az év további 8-9 hónapja!!!! Szóval nem kell csüggedni, inkább legyen késõbb, mint hogy elhamarkodjuk ezt az ügyet!
Várom a többi építõ jellegû javaslatot!
üdv: Mojlepque
Nagyon jó szerintem az ötletek, a szombattal kapcsolatban. Az autómentes napon el kéne gondolkodni, házha mégis lehetne szerezni engedélyt.
Tényleg kéne vki, akinél összefutnak a szállak és irányítja a dolgokat! Én sajnos még elég tapasztalatlan vagyok, meg fiatal is, de nagyon szívesen kiveszem a részem a szervezésbõl!!!
Flame hová tûnt? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Õ indította el ezt az egészet és nagyon lelkes is volt. Szerintem õ irányíthatná a szervezkedést.
Én azt mondom: ha tavaszra nem jön össze, akkor még vár ránk az év további 8-9 hónapja!!!! Szóval nem kell csüggedni, inkább legyen késõbb, mint hogy elhamarkodjuk ezt az ügyet!
Várom a többi építõ jellegû javaslatot!
üdv: Mojlepque
vendég__*
Írta 2003. január 16. - 19:46

csak egy szösszenet
a tavalyi (2002) autómentes napon nem adták ki az engedélyt, a forgalom akadályozására hivatkozva :-\
Javaslatom lenne!
Az egész felvonulást demonstrációt az autó mentes napra kellene idõzíteni. okok:
1. nagyobb vízhangja lenne
2 sokkal könnyebb rá engedélyt szerezni a hatóságoktól.
3 rengeteg idõ van az engedélyek beszerzésére, az kerékpáros egyesületek meghívására
4 nincs aznap semmilyen jelentõs verseny tudomásom szerint
a tavalyi (2002) autómentes napon nem adták ki az engedélyt, a forgalom akadályozására hivatkozva :-\
Írta 2003. január 16. - 18:48

Javaslatom lenne!
Az egész felvonulást demonstrációt az autó mentes napra kellene idõzíteni. okok:
3 rengeteg idõ van az engedélyek beszerzésére, az kerékpáros egyesületek meghívására
Nagy Se ott lesz
Nagy Se ott lesz
Írta 2003. január 16. - 16:30

Írta 2003. január 16. - 15:09

Résztvevõként Jelen!
Szervezésben sajna sok érdemlegeset nem tudok csinálni, egy apró ötletem lenne.
Mi lenne, ha a bulit mondjuk egy szombati napra idõzítenénk dél körül?
Szvsz. miért lenne jobb?
1.Sokan jönnek vidékrõl, nekik valahogy Pestre kell jutni, majd haza.
2. A VBB-s tekerés egyik fõ hibája szerintem a csütörtök 17 - 18 óra körüli tekerés. Pesten kb. ilyenkor dühöng a csúcsforgalom. (Ilyenkor aki az utakon van, az feszült --> könnyebben felkapja a vizet) Egy hétvégi idõpontban a kisebb forgalom miatt sokkal kevesebb konfliktushelyzet alakulhat ki autós, bringás között. (anyázók száma csökkenne).
Végül szerintem többen jönnének úgy, ha aznap nem voltak dolgozni, suliban, nem fáradtak stb...
Ahogy én látom, elõször mindenki "hétvégi biciklis". Kevesebben vannak, akik mindennap használják a gépüket, hétköznapokon inkább csak azok jönnének.
Tisztelettel: Mad002 (aki mindennap +próbál közlekedni)
Szervezésben sajna sok érdemlegeset nem tudok csinálni, egy apró ötletem lenne.
Mi lenne, ha a bulit mondjuk egy szombati napra idõzítenénk dél körül?
Szvsz. miért lenne jobb?
1.Sokan jönnek vidékrõl, nekik valahogy Pestre kell jutni, majd haza.
2. A VBB-s tekerés egyik fõ hibája szerintem a csütörtök 17 - 18 óra körüli tekerés. Pesten kb. ilyenkor dühöng a csúcsforgalom. (Ilyenkor aki az utakon van, az feszült --> könnyebben felkapja a vizet) Egy hétvégi idõpontban a kisebb forgalom miatt sokkal kevesebb konfliktushelyzet alakulhat ki autós, bringás között. (anyázók száma csökkenne).
Végül szerintem többen jönnének úgy, ha aznap nem voltak dolgozni, suliban, nem fáradtak stb...
Ahogy én látom, elõször mindenki "hétvégi biciklis". Kevesebben vannak, akik mindennap használják a gépüket, hétköznapokon inkább csak azok jönnének.
Tisztelettel: Mad002 (aki mindennap +próbál közlekedni)
Írta 2003. január 16. - 14:09

Wickee! :-X Gyere te is!
Valaki fogja össze ott fenn Bp-n a dolgokat és jó lenne már valamit konkretizálni is, mert tényleg kifutunk az idõbõl!
Molylepque vélemény?
Párduc!
Mire kellene anyagi támogatás? Konkrétumokat várok.
Olaf!
A Nagy SE-t nem lehetne ebbe belevonni? (csak ötlet)
Valaki fogja össze ott fenn Bp-n a dolgokat és jó lenne már valamit konkretizálni is, mert tényleg kifutunk az idõbõl!
Molylepque vélemény?
Párduc!
Mire kellene anyagi támogatás? Konkrétumokat várok.
Olaf!
A Nagy SE-t nem lehetne ebbe belevonni? (csak ötlet)
Írta 2003. január 16. - 11:16

kezdek belefásulni, mert ha ez így halad, nem lesz belõle semmi... Manit már nem tudok szzerezni tavaszra a megmozduláshoz. Amikor szóltam és felajánlottam mindenki sza.. rá :-((
Írta 2003. január 16. - 09:54

csak nehogy a lelkesedés legyen nagy, a tett meg nulla!
na jó nem leszek hangulatrontó
minél több annál jobb hurrá hurrá jipijó
na jó nem leszek hangulatrontó
minél több annál jobb hurrá hurrá jipijó
Írta 2003. január 14. - 16:27

Írta 2003. január 14. - 08:39

Írta 2003. január 13. - 19:23

Király! Ez már vmi!
Budapestiek is jöhetnek..
) Ha vannak már sokan tényleg tenni kívánó, aktív emberek, akik el is tudnak jönni, akkor feldobhatnánk egy idõpontot és akkor megdumcsizhatnánk, hogy kinek mikor jó!
Szerintem elsõre minél többen kéne összejönni, hogy úgy globálisan átbeszéljük a dolgot! Aztán szét lehet osztani a feladatokat és akkor utána nem kell feltétlenül mindig mindenkinek összejönnie, merthát gondolom nem olyan eccerû ez!
Üdv és köszönet minden Érdeklõdõnek!!!
mojlepque
Budapestiek is jöhetnek..

Szerintem elsõre minél többen kéne összejönni, hogy úgy globálisan átbeszéljük a dolgot! Aztán szét lehet osztani a feladatokat és akkor utána nem kell feltétlenül mindig mindenkinek összejönnie, merthát gondolom nem olyan eccerû ez!
Üdv és köszönet minden Érdeklõdõnek!!!
mojlepque
Írta 2003. január 13. - 14:30

Írta 2003. január 13. - 10:59

Lovas Gabi Miskolcról jelen!
Ha pesti az egyeztetés, elõtte két-három nappal szóljatok!
A megmozdulásra egyelõre öt fõ biztos!
Ha pesti az egyeztetés, elõtte két-három nappal szóljatok!
A megmozdulásra egyelõre öt fõ biztos!