pénteken vagy szombaton lenne talán a legjobb az egész, ha jól tudom, akkor máj 18án lesz maraton... részemrõl a május10nek jobban örülnék mert az nem vizsgaidõszak még...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2003. január 26. - 11:43

Írta 2003. január 26. - 10:11

Ras!
Készül egy összefoglaló, amit szeretnénk feltenni ide, csak még a többiek átküldik a dolgokat. Ha összeállt, akkor meg lesz fogalmazva néhány feladat, megbeszéltük az útvonalat és segítséget kérünk egy májusi dátum meghatárizásában, mert a maratonok és versenyek nem üthetik a rendezvényünket.
Bõvebbet egy kicsit késõbb, majd ha összeállítottam az egészet.
Készül egy összefoglaló, amit szeretnénk feltenni ide, csak még a többiek átküldik a dolgokat. Ha összeállt, akkor meg lesz fogalmazva néhány feladat, megbeszéltük az útvonalat és segítséget kérünk egy májusi dátum meghatárizásában, mert a maratonok és versenyek nem üthetik a rendezvényünket.
Bõvebbet egy kicsit késõbb, majd ha összeállítottam az egészet.
Írta 2003. január 26. - 02:50

moj...
mint jeleztem már a veszprémi szervezésben szivesen vállalom a koordinátori szerepet, de ha lehetõségeim engedik természetesen Bpn is segítek
szóval ne kímélj az eredményektõl!
mint jeleztem már a veszprémi szervezésben szivesen vállalom a koordinátori szerepet, de ha lehetõségeim engedik természetesen Bpn is segítek

szóval ne kímélj az eredményektõl!
Írta 2003. január 25. - 23:36

Hát mi is sajnáljuk, hogy nem jöttél... A technika ördöge!
Végülis négyen voltunk, és nagyon hasznos dolgokról beszéltünk. Nagyjából körvonalazódott a felvonulás mikéntje.
Eredmények nemsokára felkerülnek!!!
Addig is bíztatok mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, mert a szervezés elindult és mostmár le se állunk, amíg meg nem csináljuk!!!
üdv: moj
Végülis négyen voltunk, és nagyon hasznos dolgokról beszéltünk. Nagyjából körvonalazódott a felvonulás mikéntje.
Eredmények nemsokára felkerülnek!!!
Addig is bíztatok mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, mert a szervezés elindult és mostmár le se állunk, amíg meg nem csináljuk!!!
üdv: moj
vendég__*
Írta 2003. január 25. - 15:58

Én szomorúan kostatáltam, hogy rengeteg hozzászólás keletkezett azóta, hogy belenéztem ebbe a rovatba. És bár beállítottam egy figyelést, valamiért semelyik rovatról sem kapok információt! Pedig én nem tudok úgy fent lenni a NET-en, mint egy ADSL-t használó...
Éppen ezen - értesítés hiány miatt - most olvastam csak el, hogy 14:00-kor volt listás találkozó...
Éppen ezen - értesítés hiány miatt - most olvastam csak el, hogy 14:00-kor volt listás találkozó...
Írta 2003. január 24. - 16:07

Akkor ott a helyem!
Kék farmer, Szürke mellény, piros mappa a hónom alatt.
(csak hogy megismerj!)
Kék farmer, Szürke mellény, piros mappa a hónom alatt.
(csak hogy megismerj!)
Írta 2003. január 24. - 16:02

Én tutira ott leszek ne aggódj!
aztán mejd megbeszélünk valamit amit majd itt aztán szétosztunk, és utánna meg lehet rágni és kitalálni minden mást!
Azt hiszem nagy móka lesz!
aztán mejd megbeszélünk valamit amit majd itt aztán szétosztunk, és utánna meg lehet rágni és kitalálni minden mást!
Azt hiszem nagy móka lesz!
Írta 2003. január 24. - 15:48

Írta 2003. január 23. - 19:14

Komoly személyiség Ok de sztem kerékpár folgalmazó cégek nem kellenel /név szerint/ mert nem errõ szól az egész!
Írta 2003. január 23. - 18:43

1, kell szervezni a tömeget, petíciót kell írni, aláírást gyûjteni(ezt nem helyszinen, hanem elõtte levélben)
2, szervezni kell az engedélyeket
3,néhány komoly személyiség beszervezése
4, intézni kell a médiát
5,és mind ezt összefogni, hogy a határidõ tartva legyen
Ezek a legfontosabb lépések!
Írta 2003. január 23. - 18:19

A KRESZ nem engedélyezi kerékpárok egymás melletti haladását! Mi meg csak szabályosan közlekedünk ;D
Írta 2003. január 23. - 17:27

Moly!
Ezzel vigyázz, mert a közlekedési táblák eltulajdonítása, megrongálása, áthelyezése büntetendõ!
Itt békés, szabályos dolgot kell csinálnunk.
Ötleteket várunk tõled is!
Ezzel vigyázz, mert a közlekedési táblák eltulajdonítása, megrongálása, áthelyezése büntetendõ!
Itt békés, szabályos dolgot kell csinálnunk.
Ötleteket várunk tõled is!
Írta 2003. január 23. - 17:00

Ez a táblás dolog NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Én gyûjtök táblákat és van bicikli út, meg elsõbségadás kötelezõ! Eredeti, igazi közlekedési tábla!
Akár ezeket is bekomponálhatjuk! ;D ;D ;D
Én gyûjtök táblákat és van bicikli út, meg elsõbségadás kötelezõ! Eredeti, igazi közlekedési tábla!
Akár ezeket is bekomponálhatjuk! ;D ;D ;D
Írta 2003. január 23. - 16:38

Nem baj Párduc!
Kicsit gyakrabban nézegesd ezt a topicot és ha megvolt a megbeszélés, akkor úgy is feltesszük a dolgokat, hogy mindenki láthassa. Képzeld el, hogy ha több száz bringás halad át libasorban. Ez akér fél óra is lehet!!! ;D ;D ;D
Jó ötleteket várunk még, ha van!
Olyan bringautat kell választani, ahol a bicajnak van elsõbbsége, nincs lámpa és elég forgalmas.
Kicsit gyakrabban nézegesd ezt a topicot és ha megvolt a megbeszélés, akkor úgy is feltesszük a dolgokat, hogy mindenki láthassa. Képzeld el, hogy ha több száz bringás halad át libasorban. Ez akér fél óra is lehet!!! ;D ;D ;D
Jó ötleteket várunk még, ha van!
Olyan bringautat kell választani, ahol a bicajnak van elsõbbsége, nincs lámpa és elég forgalmas.
Írta 2003. január 23. - 16:16

Emil megjött!
Holnap este Kalocsára megyek és szombat 20.00 körül érek haza Budára :-(
De legalább már kezd valami beindulni!!! :-)
A biciklis úton való áthaladás igen jó ötlet!!! Lassítja a forgalmat és mégis ecccerûbb rá engedélyt szerezni.
(majd úgy kell megfogalmazni a levelet, hogy a hatóság ne láthassa és ne sejthesse, hogy pl.: libasorba kelünk át 100 an minden keresztezõdésben 100 m/h val )
Az elsõ találkozó nagyon fontos!
Sajna ezt az utamat már nem tudom lemondani...
Holnap este Kalocsára megyek és szombat 20.00 körül érek haza Budára :-(
De legalább már kezd valami beindulni!!! :-)
A biciklis úton való áthaladás igen jó ötlet!!! Lassítja a forgalmat és mégis ecccerûbb rá engedélyt szerezni.
(majd úgy kell megfogalmazni a levelet, hogy a hatóság ne láthassa és ne sejthesse, hogy pl.: libasorba kelünk át 100 an minden keresztezõdésben 100 m/h val )
Az elsõ találkozó nagyon fontos!
Sajna ezt az utamat már nem tudom lemondani...
Írta 2003. január 23. - 10:17

Írta 2003. január 23. - 10:05

Ha valaki el tudná intézni az engedélyeket hááát az én vagyok!
De senki akinek felajánlottam nem tanusított érdeklõdést! :-((
Én meg nem fogom és nem is akarom EGYMAGAM a hátamra venni ezt az ügyet, mert más dolgom is van, meg itt az összefogáson van a hangsúly!
egyébként én már takarékra teszem magamat
De az utolsó szavai ezek voltak!
Írta 2003. január 23. - 10:02

Párduc Jelentkezz!!!
Jó lenne Õ is erre a talira! Csak hát ugye azóta nem hallottunk róla.
Jó lenne Õ is erre a talira! Csak hát ugye azóta nem hallottunk róla.
Írta 2003. január 23. - 09:59

Ez igy igaz: "ha most nem tudsz eljönni, akkor gyere a következôre"
Aztán mondjatok el mindent, ami a talin lezajlott!
Aztán mondjatok el mindent, ami a talin lezajlott!
Írta 2003. január 23. - 09:47