Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Please log in to reply
1663 replies to this topic

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
hogy küldjem át azt a legendás izét? tibikével találkoztam...

z_ferke

z_ferke

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Danee: a címem: suti@chat.rulez.org
megteszed, hogy elküldöd nekem is az "izét"?

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
én ma adtam át tiBIKE nek az "izét", amit lehetne terjeszteni

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Szasztok.

Csak azért írok hogy, ha kell segítek az anyagok szórásában.
Mostmár a szervezésbe nem kontárkodok bele mert ti jól kézben tartjátok a dolgokat ;), de ha kész a szóróanyag és kevés az ember akkor dörrintsetek rám és segitek.. Több kéz, többet szór... :)
De ha nem kellek akkor találkozunk a helyszínen!!

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Bocsi off.
Gabi mijjen miskolci tábort szervezel??
Nyomhatod priviben is vagy a Bringás lányokba vagy ahova illik. Campingek/Parafere rovat stb.

köszi roobi

on

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
http://www.transalt....ures/3died.html

Angolul van, de témába vág...

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
oké tibike, irok.
Gárfild, mit tehetek érted? se cím se tel szám?

kunpipi

kunpipi

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
hosszu tavon csak az egyetlen megoldas szerintem, ha megoldjak a kerekparozni akarok szamara a "veszelytelen" közlekedes lehetöseget, es kihalnak a bunkok akik azt gondoljak hogy minden gyengebbet meg kell szivatni
a megmozdulast nem erzem teljesen hiabavalonak, elmegyek ha tehetem

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Lovas Gabi:
Erre az utolsó paragrafusra reagálva:

Hja, az embereknek sajna az elején igen nagy a szája, de mikor tennivalóra kerül a sor, szépen elpárolog. Mindenki azt várja, mig a másik elintézi. Igy persze könnyebb.
Erre jó példa akár ez a mi megmozdulásunk is.

Gabi, neked meg köszi, hogy szervezed a miskolci tábort!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
kunpipi!

Egy a baj. Hogy csak Budapestet látja mindenki.
Te tényleg azt hiszed, hogy ha aláírásokat gyûjtesz és bombázod õket, akkor ez országos szinten eredményre vezet?
Csak azért kérdezem, mert hivatalosan Miskolcról szabályok megsértése nélkül ki sem tudsz menni mondjuk Emõdre, Szikszóra, és még sorolhatnám. Egyszerûen mindenütt tábla, hogy "errefelé bicajjal nem!"
Nálunk Miskolcon az összes kerékpárút hossza nem éri el a 10 km-t!
A forgalomról meg ne is beszéljünk, mert még több az elvetemült hülye az utakon, mint a sokéves átlag.
Ha én autóval vagyok, akkor tartok egy 0,5-1 m oldaltávolságot egy bicajos mellett, vagy ha nem férek el, akkor megvárom, hogy érjen át a szûk szakaszon és csak azután elõzõm meg. De az ideg belémjön, amikor bicajjal vagyok és úgy elõznek meg, hogy lenyom az útról és a kormányt kiveszi a kezembõl.
A buszosok sem jobbak, és itt most a BORSOD-VOLÁN járataira gondolok.
Megelõz, tart kb 10 cm oldaltávolságot és a végén még rám is húzza a kormányt. Áruld el: Lillafüred felé hol menjek, ha nem a fõúton? Itt lehet tekerni, csak hát ha kedves az életed, százszor is meggondolod.
Ezt a megmozdulást azért szervezzük, hogy felhívjuk az autósok figyelmét arra, hogy a kerékpár is jármû, van helye a közlekedésben és ezt illik tiszteletben tartani. Túl sok a kerékpáros áldozat.
Ha ez így nem tiszta, akkor nincs mirõl beszélnünk.
A kerékpárutakban egyetértek veled, de ez nem az a megmozdulás! Viszont lehet egy másik elõzménye.

Viszont addíg, amíg nincs megfelelõ összetartás a kerékpáros társadalomban addíg semmilyen eredményt nem lehet elérni felsõbb vezetés szinten.
A Magyar mentalitás van mindenkiben: "megvárom, míg más elintézi helyettem"
Amíg ez nem változik, amíg valakiknek fontosabb egy Tuning és Stereo kiállítás, mint egy megmozduláson a részvétel, addíg remény sincs a változásra.
Nyugodtan magára veheti, aki úgy érzi és várom a válaszokat.
Én miskolci létemre felmegyek erre a megmozdulásra, a helyi szervezést is bonyolítom, pedíg ha ennek eredménye lesz, az elsõsorban a Fõvárosban lesz érezhetõ. De Teszek érte!!! És ez a lényeg.

kunpipi

kunpipi

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
legyen minel tobb hasznalhato kerekparut! harcoljunk erte, mert mindenki csak igerget amikor el akar erni valamit. szeretnem azt hinni, hogy eleg sokan vagyunk ahoz hogy meg is hallgassanak. harcoljuk ki, hogy a kerekparosokat vedo szabalyokat betartassak a hatosagok. szerintem a demonstracio nem celravezeto modja ennek. minden kerekparos rendezvenyen gyujtsunk alairast, bombazuk oket kereseinkkel folyamatosan, ne csak kampanyszeruen! a kerekparutak mellett kiragasztott felhivasok helyett a szelvedore tegyetek ugyanezt

z_ferke

z_ferke

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Danee!
Engem érdekelne a dolog!

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 posts
Én kíváncsi lennék arra az "izére". Szkennelni nem tudok, de néhány fénymásolatot készíthetek. Ha Bp.-en vagy, akár holnap is összefuthatunk valahol, vagy írd meg sms-ben (30-982-4149) a bolt címét, ahol találtad az anyagot. Röviden itt is elmondhatnád, hogy pl. ki adta ki ezt az "izét".

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
nálunk a közelbe van egy bringabolt ahol a minap beszereztem "legyünk partnerek az utakon" c. izét. Ha valakivel tudok találkozni odadom neki hogy sokszorosítsa, mert én se szkennelni se sokszorosítani nem tudok.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
A kiragaszgatás jó ötlet!

Lehet már kezdeni????? vagy még korán van?

z_ferke

z_ferke

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Én már várom ;D

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 posts
Sziasztok!

A felvonulás népszerûsítésének két módja lesz egyelõre.
1. Felhívás+aláíróív kihelyezése sportboltokban, rendezvényeken, stb (Ez felelõsséggel járó feladat)
2. Szórólap terjesztés

Ha minden jól megy, akkor márc 19-re készen lesz az anyag. Akkor küldjük mindenkinek, aki segíteni tud a terjesztésben. 8)

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Ok, benne vagyok, ha van vm. nagy fejlemény vk. aranyos küldjön egy privit.
Szórólap kiragasztást vállalok a fogasra és a 2 kerületi bringautak mellé. Vagy amire szükségtek van. Amellett, hogy felkínálom segítségeimet, kifejezetten kérem, hogy adjatok valami munkát. Megmondtam:privit!

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Szórólap osztogatást Egerben, Debrecenben, Hajdúböszörményben én elintézem csak legyen meg az anyag. 8)

z_ferke

z_ferke

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szia mindenkinek!
Én szivesen ragasztanék felhívást a bringaútak mellett, (föleg a VII. , X. kerületekben) már ha erre van igény...
De szivesen beviszem egy-két bringaboltba is, hátha kiragasztják!
Ha tudok segíteni, szóljatok!
sziasztok