Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Na újra itt!

feliratkoztam én is...
Most akkor várok...
Tudom vállalni, hogy elmegyek ide-oda...telefonálgatok...meg amire még szükség van...

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Például a felhívást és az aláíróívet terjeszteni ismerettségi körben és egyebütt. Persze ehhez elõször az kell, hogy a virtuálisan létezõ betûk papírra kerüljenek, majd kisztásra az illetékesek részére. Azon leszek, hogy ez napokon belül megvalósuljon.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Oké, megtörtént.

Milyen dolgokban kéne most szervezkedni, vagy segiteni? Van valami? Rengeteg munkám van, de talán van valami kisebb fajta dolog, ami nem igényel annyi idôt?

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Most olvastam hetek óta ezt a topic ot, mert arról volt szó, hogy egy emil listára megyünk át ami gyorsabb, közvetlenebb, megbízhatóbb... Ez a lista el is készült , melyre Manka kartárs el is küldte a meghívókat, azonban csak pár fõ jelentkezett be, az ottani kérdések megválaszolatlan formában maradtak, így elszomorkodtam, hogy mindenki sza..k a témára. Most látom hogy nem de tényleg kérem, hogy akik magukra vállalták a szervezést, ERÕSEBBEN CSAPKODJÁK A KORBÁCSOT!!!! Szinte minden kész! Az idõpontra volt módosítási kérelem. Nosza gyertek a listára és szavazzuk meg! Számomra mind két érv mellet szól pozitívum és negatívum ezért én nem javasolnék semmit az idõpontra! :-) MOSOM KEZEIMET :-)
Kérlek benneteket, hogy gyertek a listára mert tényleg kifutunk az idõbõl. Itt a bikemagon nekem pl. soxor nehézségem volt, mert vagy nem jött be, vagy leállt, vagy csak szaraxott, és emiatt nem jöttem fel. A levéljelentést se kaptam meg... De könyörgöm legyen mááá egy elhatározás az idõpontra!!!

EGYIDEJÛ LISTÁS SZAVAZÁS!

KÉREM SZAVAZZANAK!!!

SZAVAZATAIKAT MEGTEHETIK AZ
mtb-feliratkozas@primlista.hu címen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Lehet, hogy szándékosan hallgatnak a fiúk. 8)
Panther ha olvasod kérlek tájékoztass mindenkit a jelenlegi helyzetrõl!!!!!!!! ::)
Azért én a Happybike-on rákérdezek Pantherra, talán Õ többet tud?!
roobi

Orion

Orion

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
A Panther féle találkozó óta valóban nem viszitek túlzásba a tájékoztatást. Igy sokan, köztük én sem tudom, hogy mi a pontos helyzet.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Szevasztok!

Tényleg nagy a hallgatás erre felé....Most akkor mi lesz?
Pontosan mit kellene tenni????

Mert az ez lenne jó, az lenne jóból nem lesz semmi a végén..

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Látod mégis csak okosabb vagy a témában.
Gondolom mindenki egyénileg intézi a vállalt kötelezettségeit ahogy itt lesz az ideje. ????????????????? ;)
roobi

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
[quote author=roobi
Úgy tudom sok mindent intéztek már de azt nem, hogy pontosan mit is. Talán nálam okosabb ember megírhatná ha ez már publikus.

Én inkább úgy mondanám, hogy sok mindent kitaláltunk, elterveztünk, megalapoztunk, megszerkesztettünk, kidolgoztunk, de intézve még semmi sincs! És a sport kiállítás itt van a nyakunkon!

Amirõl tudom, hogy készen van:
- felhívás az aláírásgyûjtéshez és a felvonulásra
- petíció az illetékes hivatalok részére

Ezzel együtt az okosabb ember titulust kategórikusan visszautasítom! :)

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Tibi nem tudom, hogy kik voltak ott Panthernél azon a csütörtöki megbeszélésen de gondolom õk azok akik a szervezést magukra vállalták. Úgy tudom sok mindent intéztek már de azt nem, hogy pontosan mit is. Talán nálam okosabb ember megírhatná ha ez már publikus.
Fiúk és lányok úgy látom a topic HELPET kiabál!
roobi

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
Úgy érzem, hogy a lelkesedéssel arányosan növekszik a fejetlenség is!
Lehet, hogy rosszul látom, de ha nincs egy-két irányító ember, aki az egészet összefogja, akkor egy baráti társaság túrája jöhet csak össze a dologból.
Rave, ha Te vagy a koordinátor, akkor erõsebb kézzel szorítsd a gyeplõt! ;)
A megoldandó (most már gyakorlati) feladatok:
- a, tudtommal már készen lévõ felhívás/aláíró ív eljuttatása bringás egyesületekhez, boltokba, stb.
- sport kiállításon megjelenni valamilyen módon (ez egy újabb nagy lökést adhatna)
- számon kérni a feladatot vállalt emberkéken az eredményeket
- megbeszélés/pályabejárás megszervezése

Tehát elsõsorban folyamatos kommunikációra van szükség.

VEGYÜK KOMOLYAN, MERT AZ ÉLETÜNKRÕL VAN SZÓ!!!

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Délután nem lehet? Izé, akkor mi legyen? Én sem támogatom a módosítást, mint már ezt fentebb kifejtettem. Maradjunk máj. 17-nél. Ellenben meg kéne beszélni mi legyen a folytatás! Elküldhetem a Greenpeace-nek a szórólapot és a térképet? Mert most kénytelen voltam leállni, mivel nem tom mivan Veletek!

Ne adjuk már fel!!!!

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Lens mi neked az a délelött fogalma?? Milyen pályát a felvonulás utvonalát?
roobi

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem se! Maradjunk meg a máj.17-nél!

Rave, jövô héten akkor mehetünk pályát bejárni. Jövet más is, aki ráér délelôtt!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ha már megjelent a BikeMagban akkor azért nem hinném hogy okos és hiteles dolog lenne módosítgani...

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Megyek!
Mikor, hol?
(Bocs de lusta voltam végigolvasni azt a 24 odalt :-[)

quit

quit

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Hali!

Kár lenne idõpontmódisítgatásokkal elrontani az egész +mozdulást... Ennél már az is jobb. ha mármikor lesz, csak akkor fixre ki legyen tûzve!
Amúgy én is ott leszek, mégpedig egykeréken! Nem hiszitek? Nézzélek meg ezt: www.rudas.hu/~quit/bicaj/
Szval ahogy tudom, emelem a rendezvény fényét ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
NNNa itt vagyok én is, egész délelõtt nem volt NET, valami hálózatbõvítés miatt.
Tehát:
Tegnap beszélgettünk Mankával és én még mindíg nem tudon, hogy mi legyen.
Gondoljatok bele, hogy 17-én lesz az ötpróba kerékpár, utána másnap ugye a tisza maraton. Egyúttal Tuning és Stereo show is..
Zûrös.
Manka szerint valóban jó lenne a Föld napja (?)-ra szervezni de én ebben is bizonytalan vagyok.
Rave!
Ne csüggedj!
Ha nem boldogulunk a többiekkel, 17-én együtt megyünk!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Úgy látszik kihagytatok valamibõl.
Nem vagyok jó? ??? :(
Mert nekem egy árva fia Emil nem jött semilyen emailcímre!
Most mi legyen, ti a háttérben megszervezitek én meg majd jól elmegyek?
Én május 17-én megyek, nem érdekel a tunnig és stereo show ami autós balhé, igazából nem értem minek kellene ez miatt elhalasztani?
Az olimpiai 5proba gázabb, de nem hiszem, hogy talál akárki egy olyan hétvégét tavaszal amin semmiféle sportprogram nem lesz.
Õsszel meg már minek?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ez szombat a maraton vasárnap... nem hinném hogy ez a Bpi bringásoknak gond lenne....
én nem Bp-n lakom és mégis be tudomilleszteni mindkettõt a hétvégémbe ::)

"Mindig arra van idõd amire szánsz egy kicsit..."