Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2003. February 28. - 06:07

Sziasztok! Szerintem ez az idõpont nem a legmegfelelõbb. Az év elsõ nagyobb versenye - Tisza maraton - ezen a hétvégén lesz. Itt nem csak profik indulnak, tehát sok bringást elszív a felvonulásról. Én is szivesen jönnék, de inkább a maraton. Jobban kellene figyelni az idõpontokra.
Posted 2003. February 28. - 01:09

Olaf és Moj elképzelése is valóra válhat. Amennyiben sikerül májusra összehozni valamit, akkor az õszi autómentes napnak már tapasztalatokkal vághatnánk neki.
Posted 2003. February 27. - 23:19

Oké, köszi! Sikerült!!!
Szerintem már eléggé belemásztunk a szervezésbe és rossz lenne ezt abbahagyni! Ha most elhalasztanánk, akkor tuti, hogy nem lenne az a szarvezõ, aki újraélesztené...
Szóval most már ne halasszuk el!
Szerintem már eléggé belemásztunk a szervezésbe és rossz lenne ezt abbahagyni! Ha most elhalasztanánk, akkor tuti, hogy nem lenne az a szarvezõ, aki újraélesztené...
Szóval most már ne halasszuk el!
Posted 2003. February 27. - 00:42

Nekem még mindig az a véleményem, hogy jó idõpont lenne az autómentes nap. /Õsszel van/ Engedélyt is könnyebb lenne ré szerezni, meg sztem a sajtó felkapná
Posted 2003. February 27. - 00:23

Kétségek merültek fel a Máj. 17-i idõpont használhatóságával kapcsolatban. Állítólag több országos rendezvény is elvonhatja a figyelmet a felvonulásról. Ki tud valamilyen kapcsolatot/elérhetõséget vmilyen illetékes szervvel, ahol felvilágosítást adhatnak a nagyobb megmozdulásokról? Itt elsõsorban bármilyen Bp-i ill. sport/kerékpár témájú országos rendezvényekrõl kellene infó.
vendég__*
Posted 2003. February 26. - 23:50

Nem ennyi! 
A következõt csináld: Szépen beírod az azonosítóhoz azt a címedet, amelyikkel "regisztrálva vagy". A jelszó mezõt üresen hagyod. Majd nyomsz egy OK-t. Ezek után hibát fog jelezni, és kitesz egy új nyomógombot, melynek segedelmével a mail címedre elküldi a jelszavadat. Azután már cska be kell lépned...
Na és szabad a pálya...
Az más kérdés, hogy ha a mail-emre (meghívó levél) válaszoltál, akkor automatikusan kész az azonosítód, és már csak a jelszavadat kell megküldetned magadnak.

A következõt csináld: Szépen beírod az azonosítóhoz azt a címedet, amelyikkel "regisztrálva vagy". A jelszó mezõt üresen hagyod. Majd nyomsz egy OK-t. Ezek után hibát fog jelezni, és kitesz egy új nyomógombot, melynek segedelmével a mail címedre elküldi a jelszavadat. Azután már cska be kell lépned...
Na és szabad a pálya...
Az más kérdés, hogy ha a mail-emre (meghívó levél) válaszoltál, akkor automatikusan kész az azonosítód, és már csak a jelszavadat kell megküldetned magadnak.

Én regisztráltam magam (elméletileg), de csak mtbtura@... levelezõ listát találtam. Nomeg ezek után regisztrálni se tudtam a jelszavamat, merhogy a címem foglalt (meglepõ, mivel regisztráltam már), de sajnos jelszó nélkül meg nem lehet belépni... Szóval ennyi...
...
üdv
Posted 2003. February 26. - 22:35

Én regisztráltam magam (elméletileg), de csak mtbtura@... levelezõ listát találtam. Nomeg ezek után regisztrálni se tudtam a jelszavamat, merhogy a címem foglalt (meglepõ, mivel regisztráltam már), de sajnos jelszó nélkül meg nem lehet belépni... Szóval ennyi...
Azért kérdeztem, hogy van-e esetleg új szórólapunk, mert én eddig nem kaptam olyat, amin a térkép is rajta volt. Az a verzió kéne, amit Dingo ki fog nyomatni!
Tényleg jó lenne megbeszélni egy találkozót, mert lassan lehetne teríteni a boltokban az aláíró íveket+a szórólapokat! És akkor lehetne az újabb feladatokat megbeszélni, illetve az eredményekrõl beszámolni.
Továbbra is kérem, hogy ha valakinek van már kész felhívása, amit emailben lehet szétküldözgetni, akkor azt nyomassa nekem a mojlepque@freemail.hu címre!!!
üdv
Azért kérdeztem, hogy van-e esetleg új szórólapunk, mert én eddig nem kaptam olyat, amin a térkép is rajta volt. Az a verzió kéne, amit Dingo ki fog nyomatni!
Tényleg jó lenne megbeszélni egy találkozót, mert lassan lehetne teríteni a boltokban az aláíró íveket+a szórólapokat! És akkor lehetne az újabb feladatokat megbeszélni, illetve az eredményekrõl beszámolni.
Továbbra is kérem, hogy ha valakinek van már kész felhívása, amit emailben lehet szétküldözgetni, akkor azt nyomassa nekem a mojlepque@freemail.hu címre!!!
üdv
vendég__*
Posted 2003. February 25. - 23:55

Flame kérésére megnyitottam egy levelezõt, ahol mindenki, aki most a szervezésben benne van, azonnal megkap mindent a gépére.
Kérlek küld vissza jelentkezésre az OK-t.
Kérlek küld vissza jelentkezésre az OK-t.

Posted 2003. February 25. - 23:44

Akkor most végülis van már végleges felhívásunk??? Ha igen lécci küldje el vki a mailcímemre, mert én már nemtom melyik verzió a legfrissebb... :
:
:
Fenti mondat remekül jellemzi a szervezés jelenlegi stádiumát. Tényleges eredményekrõl senki sem számol be, de kisebb kavarodás már kialakulóban van. Szeretnék valamit már én is csinálni, de mivel nem kapok infót, ezért tehetetlenül nyomkodomm csakk ezeket a hüjje billentyûkett. Ha nem történik semmi, legalább hozzunk össze még egy megbeszélést, ahol határozottabb és célirányosabb döntéseket hozhatnánk meg.
üdv
Morgó
(ma amúgy is rossz napom volt)

Fenti mondat remekül jellemzi a szervezés jelenlegi stádiumát. Tényleges eredményekrõl senki sem számol be, de kisebb kavarodás már kialakulóban van. Szeretnék valamit már én is csinálni, de mivel nem kapok infót, ezért tehetetlenül nyomkodomm csakk ezeket a hüjje billentyûkett. Ha nem történik semmi, legalább hozzunk össze még egy megbeszélést, ahol határozottabb és célirányosabb döntéseket hozhatnánk meg.
üdv
Morgó
(ma amúgy is rossz napom volt)
Posted 2003. February 25. - 18:05

Na, Greenpeace válaszolt, azt mondták, hogy mint szervezet nem tudnak mögénk állni, mert a kerékpározás nem igazán tartozik bele a "hatáskörükbe". De mint magánszemély szívesen támogatnak minket és azt ajánlották, hogy a felhívásunkat küljem el és õk továbbítják a levelezési listájukra. Végülis ez is jó szerintem! Így még több ember lesz!
Akkor most végülis van már végleges felhívásunk??? Ha igen lécci küldje el vki a mailcímemre, mert én már nemtom melyik verzió a legfrissebb... :
:
:
És akkor azt küldöm a Greenpeace-nek!
üdv

üdv
Posted 2003. February 25. - 01:06

Posted 2003. February 25. - 00:36

Posted 2003. February 22. - 15:25

Posted 2003. February 21. - 22:16

Mojlepque, köszi, hogy föltetted!
(kicsit off lesz: ugye nem haragszol, hogy a rokonaidat gyilkolom halálra a lakásomban? Ma vettem háromféle molyirtót, mert már nem birtam tovább a csattogós harcot ;D )
(kicsit off lesz: ugye nem haragszol, hogy a rokonaidat gyilkolom halálra a lakásomban? Ma vettem háromféle molyirtót, mert már nem birtam tovább a csattogós harcot ;D )
Posted 2003. February 21. - 19:18

Nos, csináltam egy harmadik verziót is a térképbõl, ahol kicsit finomabb az út kijelölése, mert az elõzõnél kicsit túlzott volt a vonal. Ezt a következõ címen nézhetitek meg jpeg formátumban:
http://kep.tar.hu/mo...297&pid=1897270
A tiff formátumot elküldöm mailben mindenkinek!
üdv
http://kep.tar.hu/mo...297&pid=1897270
A tiff formátumot elküldöm mailben mindenkinek!
üdv
vendég__*
Posted 2003. February 18. - 20:58

Jó a térkép! Na ez kell!

Látom nagyon pörög a topic..
Csináltam egy olyan térképet is, ahol be van jelölve az útvonal is:
http://kep.tar.hu/mo...297&pid=1880944
Úgyhogy minden érdeklõdõnek ajánlom a figyelmébe!!!
Posted 2003. February 18. - 20:45

Látom nagyon pörög a topic..
Posted 2003. February 16. - 18:36

Valamiért nem tudom feltölteni a tiff-et a kep.tar.hu-ra, úgyhogy ha kell vkinek akkor írjon egy mailt Párducnak vagy nekem!
Posted 2003. February 15. - 14:08

Szevasztok!
Az érdeklõdõknek elérhetõ a térkép:
http://kep.tar.hu/mo...297&pid=1864385
Ez jpg formátumban van, a tiff-et átküldtem Panthernek, azt is belinkelem nemsokára, csak az rohadt nagy méretû! A teljes tervezett útvonalat tartalmazza, bár nincs külön bejelölve (csak a bicikliutak).
Az érdeklõdõknek elérhetõ a térkép:
http://kep.tar.hu/mo...297&pid=1864385
Ez jpg formátumban van, a tiff-et átküldtem Panthernek, azt is belinkelem nemsokára, csak az rohadt nagy méretû! A teljes tervezett útvonalat tartalmazza, bár nincs külön bejelölve (csak a bicikliutak).
vendég__*
Posted 2003. February 13. - 23:40

Kösd föl a gatyád Flame!
Indul a Szervezõ-Express. Én már át is nyomtam Panther-nak a halálesetekrõl szóló anyagokat. Felvettem a kapcsolatot Kõhalmi (VBB) és Harang (MTB, Reki) urakkal! Fix infókat majd csak jövõ héten tudok mondani!
Dingo várja a térképet uraim!
Mi kell még?
Videjjó? Rodejjó? Szterejjó? Van minden...

Indul a Szervezõ-Express. Én már át is nyomtam Panther-nak a halálesetekrõl szóló anyagokat. Felvettem a kapcsolatot Kõhalmi (VBB) és Harang (MTB, Reki) urakkal! Fix infókat majd csak jövõ héten tudok mondani!
Dingo várja a térképet uraim!
Mi kell még?
Videjjó? Rodejjó? Szterejjó? Van minden...

Elhangzott, hogy miért nem a Föld naojára szervzük:
azért mert, nem akrjuk megosztani a figyelmet!
FlamePeet