Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Fityisz!
Bocsi de az enyhén bántó hozzászólásodat kivettem mielött még teljesen elmenne más irányba a topic! ;)
Ras,Mariannus:
Légyszi ezt ne itt, és most, hanem máshol vitázzátok le!
Köszi!
Fityisz:
Ha nem feketében leszel akkor sem fogunk hazaküldeni megigérem! ;)
A lényeg pedig, hogy sokan legyünk, hogy lássanak tudják, hogy vagyunk!!!!
Mert az a baj az autósokkal sokszor azt sem tudják, hogy ott egy bringaút, és bizony elsõbbsége van az bringásnak!

Hannus Mariannus

Hannus Mariannus

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Jó pofa dolog, hogy te kioktathatsz engem, és ha olvastad L.Gabi hozzászólását, akkor lehet hogy te is úgy érezted volna, hogy nem hagyod szó nélkül.
Igen ellenséges volt.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Bocs, nagyon muszály erõltetni azt a fekete ruházatot?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
a doksi innen letölthetõ

mariann: nem is errõl van szó, de ne oktasd ki a vidékieket >:( errõl van szó (csak eddig LGabi és én is finomabban fogalmaztunk ::))

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ez a legpontosabb és legfontosabb tundnivaló:
Május 17 szombat de. 10 óra gyülekezõ
11 óra indulás
Gyere feketében és ennyi....
Csak mutassuk meg, hogy ott vagyunk és mi is létezünk.

slapaj

slapaj

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok!
én ehez annyit tennék hozzá hogy amikor csepel sc ben országútiztam edzésünk volt amikor egy baromarcu autos kõzénk hajtott a VOLGÁJÁVAL eredmény egyik srác azota tolokocsiban van én kulcsont törés meg még öten hatan néminemü börhiányban szenvedtek.volgásunk meg azot is vezet!
Engem ez a felvonulás érdekelne de fekete zászlóval bicajozni nem egyszerü egy fekete polot jobb ötletnek tartok.Meg a rendörökröl lenne egy kis észrevétel,most kecskeméten dolgozom és este bringázok a zsernyák éppen egy bringás társat inzultált a lámpa miatt (jogosan) amikor szová tettem
hogy a jardtól húsz méterre a kerékpárúton egy autó
parkol a válasznak ennyit kaptam mi közöm hozzá
csak ennyit szerettem volna mondani ha a felvonulásról bármi pontosabb van akkor érdekelne.
na pá
slapaj

slapaj

slapaj

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Sziasztok.

Miden bringás haver alapon, részvétem!

DE. Végigolvasva ezt a fórumot, azt hiszem, nagyon jó úton haladunk. Sõt volt egy két jó ötlet is.
1. BUKÓ, én is a TI bíztatásotokra vettem elõbb egy jó bukót (Casco ViperMX), mint jó váltót. KÖSZÖNÖM.
Azóta már "megérte".
Ugyanis itt olvastam valakitõl, hogy barom aki elõbb jó cuccot vesz mint bukót!!!

Az autósok egy részét nagyon ingerli, hogy városban gyorsabbak vagyunk nálul, EZÉRT nem szeretik a bringásokat. Illetve bántja õket, hogy nekünk VAN ERÕNK felülni és nyomni, az õ seggük meg csak az ülést nyomja!!

Nem tudom, jó ötlet-e, akinek van tapasztalata KÉREM ÍRJNON IDE!! (ne privit, legyen nyilvános)

Kéne szervezni egy felvonulás, mindenki aki jön hozhatan egy fekete zászlót. (jobb ötlet??)
DE FRANKÓ és HIVATALOSAN, rendõri kíséretben csináljuk, a körúton de. vagy kora du.

Minnél többen lássák. Ha jól sikerül, párunk mondhat egy két szót a TV-ben és rádióban is a BRINGÁSOK, azaz a MI érdekeinkben.

Fórumon keresztül ezt nagyon nehéz összehozni, Teknikás Túrából ítélve. De talán ha lesz édeklõdõ...

Az üzenetünk az autósoknak annyi leheten, hogy vigyázzanak RÁNK!! (és a gyalogosokra is egyaránt)

Kellene jó szimbólum.

A fekete zászlóra azért gondoltam mert kicsit sokkoló hatású, mindenki veszítette már el valakijét, azért talán kisit elgondolkoznak!!

Én is autózom (sokat), tudom, nem lehetetlen segíteni a bringásokat, csak körültekintõnek kell leni, nézni kella tükröket. Kiszállás elõtt is, hogy ne a brigngás arcába nyissuk az ajtót!!!!!

Na ezekre a dolgokra kellene felhívni a figyelmet.
Esetleg megkeresehetnénk az országos balesetmegelõzési bizottségot.!!!!

Én mindenesetre szívesen utánnanézek a törvény adta lehetõségekenk. (amennyiben van érdeklõdõ és támogató megfelelõ számban)
3 dologot tudok:
-a gyülekezési szabadság alkotmány adta lehetõségünk.
-elõre be kell jelenteni a rendõrésgen, a fõpolgármeseri hivatalban illetve az érintett kerületek polgármesteri hivatalában.
-a rendõrségnek kötelessége biztosítania a rendezvényt!!!!!

De ki is használhatnénk az önkormányzati választásokat.
Gratuláció DEMSZKY nek levélben(ne polotizáljunk, pké?!!) és megkérhetnénk, hogy álljon ki mellettünk, szóljon pár szót!!
A sajtófõnökét kéne megkeresni, ez neki is jó fogás lehet, mindjárt az elején.
Így levenne a vállunkról egy rakás szervezést és költséget!!
NOS??

Peet

Ezt a HALÁLESET (szabadonfutó) topicból copyztam, aki nem olvasta, tegye még!!!!!!!!
AKi pedig nem tartja eszeveszett ökörségnek, az kérem támogasson ötleteivel és bíztatásával!

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Gabi!

Koszonom, a doksit megkaptam!
Egy orszagos levelezolistara fogom feltenni (remelem nem fognak erte meglincselni). Egyebkent motoros a tarsasag, de tudom, hogy sokan bringaznak is. En budapesti vagyok.

Korte

Hannus Mariannus

Hannus Mariannus

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Lovas Gabinak!

Nem azt mondom, hogy nem a mi ügyünk, hanem azt, hogy kis lépésekben lehet haladni. Ha országos összefogásró lenne szó se hiszem, hogy a pestieknek kellene Miskolcra uitaznia, vagy a Debrecenieknek Szombathelyre és viszont hanem mindenkinek a saját környezetében kell elõször erõfeszítéseket tennie.

Hannus Mariannus

Hannus Mariannus

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Kedves Lovas Gabi! Budakeszin lakom. Azt hiszem ez a vonal amin haladunk nem vezet sehová. Nem az számít, hogy ki hol lakik, de ne legyen már baj ha valami budapesti, vagy Pest megyei. :-*
Ha valaki tud nekem e-mailben szórólapot küldeni akkor kérnék. Köszönöm Mariannus

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
tolja át valaki hozzám és gondolskodom róla! ;)

tiBIKE

tiBIKE

vendég

• fórumtag
  • 131 hozzászólás
A felhívást nagyon fel kéne tenni valami elérhetõ (és letölthetõ) helyre itt a neten is! Moderátorok, tudtok tenni valamit ennek érdekében?

bharsi

bharsi

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Ide is jöhet belõle....ha gondoljátok
Bp. VIIIker és társai.. de tulajdonképpen bármerre szórhatom

bharsi@freemail.hu

Wickee

Wickee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Gabi légyszíves nekem is küldj, Dél-Pesten, Pest megye déli részében tudnám terjeszteni. Köszi

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Körte!
E-mail-ben megpróbálom esete valamikor átküldeni a felhívást és a hozzá tartozó aláíró íveket is!
Még annyit jelezz vissza, hogy melyik területen terjeszted!

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Sziasztok!

Én is tudnám népszerûsíteni az eseményt, el tudná valaki küldeni e-mail-ben a kiírást?

Köszike,
Körte
korte@novopharma.hu

Orion

Orion

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Pontosan tisztában vagyok az országos helyzettel és megértem a nem Budapestieket, de mivel én itt élek így csak a saját házam táján söprögethetek, mert azt ismerem a legjobban és itt közlekedek nap mint nap. Lehet hõbörögni, de az utolsó mondatot magánvéleménynek írtam a hírre reagálva, mivel itt a városban folyton azt hangoztatják milyen fasza európai várost építgetünk. Ez nem azt jelenti, hogy sz..ok a vidékiekre, engem ugyanúgy letolnak vidéken is az útról, mint Pesten és ez felháborító.
Mellesleg a témát csak érintve olvastátok a Bike mag.-ban a Britt autóklub véleményét a kerékpárosokról?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Mariannus!
Azért még mindíg nem válaszoltál, hogy te hol is laksz?
Más:
Javaslom, hogy ezt a topicot elejétõl fogva olvasd végig és valószínûleg megérted az egész lényegét.
Nem hiszem, hogy elõlrõl végig olvastad volna, mert akkor ilyen beszólásokat nem tennél. >:( >:(
Azért arra kíváncsi lennék, hogy azok mellett, akik ennek az egésznek a fõ szervezésében benne vannak, hányan jönnének el mondjuk Miskolcra vagy bármelyik vidéki városba egy hasonló rendezvényre?
Általánosítható, hogy sokan arra hivatkoznának:
Nem a mi ügyünk, minek odamenni?
Hát igen, ez is egy hozzáállás!
Szóvel: Olvass!!! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Mariannus:
érdekes: a vidékiek ált elmennek Bpre felvonulni..
fordítva még nem nagyon tapasztaltam ::)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Beírtam a dátumot a naptáramba, ott leszünk pár haverral mindenképpen.