Körte
Magyarok vagyunk?
Próbáld meg mediaplayer 9.x-el lejátszani. Ehez a netrõl tölt majd codecet. Vagy újra tölteni, bár ez nem biztos, hogy jó ötlet. A mp.-hez lett configurálva, mert ez aránylag egy elterjedt lejátszó. Egyébként az EDDA még nem válaszolt, és a halgatást beleegyezésnek tartom. (strucc politika)Már az összes képet letöltöttem. Meg a videót is. Viszont van vele nekem egy aprócska kis gondom. Ejspediglen az, hogy nekem csak hang van, kép címszó alatt meg mindenféle zöldségkockák úszkálnak a képernyõn! A többiek meg tudták nézni, szóval én szúrhattam el valamit. Mi lehet vele a probléma???
Ja még annyit, hogy szerintem az oldal tárcíme egy dolog, hogy ez, de a fõlapra én mégis csak magyarul írnám fel. Ebben igaza van Rave-nak. Próbáld meg úgy átalakítani, hogy amikor az egérmutató egy angol zászlóra megy akkor a szöveg átváltson angolra, vagy amikor egy magyar zászlóra húzod váltson vissza magyarra. Ezt Java-ban könnyen letudod programozni. Az alap legyen szerintem MAGYAR. Egyébként van egy törvény ami a cégtáblákra vonatkozik, ezt bevezetik valószinüleg a net-es oldalakra is, ebben a szemléletben írjad az oldalt, hogy késõbb ne keljen napokat szenvedni a helyrehozatallal. Üdv. ZoliBocsi, de mégegyszer hangsúlyoznám, hogy ez csak egy nagyon egyszerû, mondhatni primitív próba oldalacska. Az OLDAL NEVE BÁRMI LEHET!! Csak nekem ez a ride for life név nagyon bejött, és ezért választottam ezt. (Lassan ki kéne találni v.mi normális magyar címet)
A médiáktól meg kérhetnénk