Maci és Rave, jöttök ti is csütörtökön? ???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2004. May 04. - 22:39

Posted 2004. May 04. - 20:25

csütörtökön délután a mûjégpályánál 17:30-tól
és 18-kor indul a menet.
Anyám, mit írok....
és 18-kor indul a menet.
Anyám, mit írok....
Posted 2004. May 04. - 20:09

Hello!
Mikor és hol lesz a VBB tali? Ha emberi idõben, akkor kiszaladok és elviszek néhány lapot Nekik. Egyébként 8:00 tól 17:00 ig bármikor jöhet valaki, de olyan jöjjön, aki aztán terjeszti is nehogy valahol ágyalátét legyen. Ha nem vagyok bent, akkor a hölgyek az átadóban ( C szerviz) tudni fognak róla és segítenek. Egyébként én már szórom a lapokat, mikor kerekezem, lehetõleg minden kerekezõnek a kezébe nyomok egy két darabot, vannak akik többet is kérnek hogy tovább adják a haveroknek. Szóval nálam már elfogyott egy olyan 1500-2000 szórólap. ;D Ha fele eljön, akkor kevés lesz a Deák tér parkolója.
Sziasztok Zoli
Mikor és hol lesz a VBB tali? Ha emberi idõben, akkor kiszaladok és elviszek néhány lapot Nekik. Egyébként 8:00 tól 17:00 ig bármikor jöhet valaki, de olyan jöjjön, aki aztán terjeszti is nehogy valahol ágyalátét legyen. Ha nem vagyok bent, akkor a hölgyek az átadóban ( C szerviz) tudni fognak róla és segítenek. Egyébként én már szórom a lapokat, mikor kerekezem, lehetõleg minden kerekezõnek a kezébe nyomok egy két darabot, vannak akik többet is kérnek hogy tovább adják a haveroknek. Szóval nálam már elfogyott egy olyan 1500-2000 szórólap. ;D Ha fele eljön, akkor kevés lesz a Deák tér parkolója.
Sziasztok Zoli
Posted 2004. May 03. - 22:57

Szia mindenki!
Ha esetleg clio mégsem tudja megoldani a dolgot, akkor én tudok autót szerezni kb. du. 2-3 óra után, szinte bármelyik napon. Ha kell, akkor ideiglenesen el is fér a cucc a pincénkben, de felvagdosni biztosan nem lesz idõm.
A rendezésre már jelentkeztem, úgyhogy azt nem írom mégegyszer, de holnap egy kicsit körbetelefonálom a bringás haverokat, hogy toborozzak még néhány embert a rendezéshez.
Most csütörtökön amúgy a VBB szokásos csütörtöki felvonulása lesz (még ha szerény létszámmal is), úgyhogy oda eltudnék vinni néhány szórólapot, és szétosztanám õket.
Ezen kívûl javaslom, hogy rakjátok ki a felhívást a bikemag fõoldalára, mint ahogyan ez tavaly is volt!
Még valami: Flame ha emlékszel, akkor tavaly adtál egy kis interjút, vagy mit a Civil Rádiónak (az apukámnak), és megkéne beszélni, hogy jó lenne-e neked a szerda 16-17 óra közötti idõpont valami hasonló kis kedvcsináló beszédre (ha érdekel a dolog).
Asszem nem felejtettem el semmit.
A telszámom a szórólap, vagy a rádió miatt (vagy akármi más miatt): 70-521-5539
Üdv. PBali!
Ha esetleg clio mégsem tudja megoldani a dolgot, akkor én tudok autót szerezni kb. du. 2-3 óra után, szinte bármelyik napon. Ha kell, akkor ideiglenesen el is fér a cucc a pincénkben, de felvagdosni biztosan nem lesz idõm.
A rendezésre már jelentkeztem, úgyhogy azt nem írom mégegyszer, de holnap egy kicsit körbetelefonálom a bringás haverokat, hogy toborozzak még néhány embert a rendezéshez.
Most csütörtökön amúgy a VBB szokásos csütörtöki felvonulása lesz (még ha szerény létszámmal is), úgyhogy oda eltudnék vinni néhány szórólapot, és szétosztanám õket.
Ezen kívûl javaslom, hogy rakjátok ki a felhívást a bikemag fõoldalára, mint ahogyan ez tavaly is volt!
Még valami: Flame ha emlékszel, akkor tavaly adtál egy kis interjút, vagy mit a Civil Rádiónak (az apukámnak), és megkéne beszélni, hogy jó lenne-e neked a szerda 16-17 óra közötti idõpont valami hasonló kis kedvcsináló beszédre (ha érdekel a dolog).
Asszem nem felejtettem el semmit.
A telszámom a szórólap, vagy a rádió miatt (vagy akármi más miatt): 70-521-5539
Üdv. PBali!
Posted 2004. May 02. - 23:14

hali,
bár idõm mint a fehér holló nem sok annyi sincs, de hogy ha tudok segíteni debrecen térségében reklám/plakát témában csak szóljatok... ;-)
b.
bár idõm mint a fehér holló nem sok annyi sincs, de hogy ha tudok segíteni debrecen térségében reklám/plakát témában csak szóljatok... ;-)
b.
Posted 2004. May 02. - 11:50

Hali!
Hurka kolbász jöhet!!!!!!!! ;D
Éva!
A csomag nem nagy, kb 3-4 ezer A4-es lap. Ha lesz egy kis idõm, el kezdem vagdosni hétfõn.
A terjesztésben én is segítek, esténként tekerés közben szórom mint plébános az igét. Néhány száz darabot már kiosztottam bicajos srácoknak.
Hurka kolbász jöhet!!!!!!!! ;D
Éva!
A csomag nem nagy, kb 3-4 ezer A4-es lap. Ha lesz egy kis idõm, el kezdem vagdosni hétfõn.
A terjesztésben én is segítek, esténként tekerés közben szórom mint plébános az igét. Néhány száz darabot már kiosztottam bicajos srácoknak.
Posted 2004. May 02. - 11:40

Posted 2004. May 02. - 07:23

Posted 2004. May 01. - 18:56

Posted 2004. May 01. - 14:01

Üdv.
Honnan hova kéne a fuvar? Van, aki segít bepakolni, vagy nem olyan sok? Mit jelent pontosan a napközben?
És melyik nap kéne?
Éva
Szívesen segítenék másban is, de nagyon el vagyok úszva az egyetemmel
. A felvonulásra vszeg megyek.
Honnan hova kéne a fuvar? Van, aki segít bepakolni, vagy nem olyan sok? Mit jelent pontosan a napközben?
És melyik nap kéne?
Éva
Szívesen segítenék másban is, de nagyon el vagyok úszva az egyetemmel

Posted 2004. May 01. - 12:51

Eleve nagy segítség lenne, ha el tudnád hozni a szórólapokat, mondjuk hozzánk, vag bárki máshoz, ahol lerakhatjuk, hogy ne legyen útban MACi-nál.
Ha magadhoz el tudod vinni, és pár napig tárolni az is jó....RaveACe-val értemegyük csütörtökön.
Mi majd felvagdossuk!
Rossz hírek.
- A BikeMag újságban nem találtam a felvonulásról egy mondatot sem.
- nem érkeznek a segítõk a felvonulás szervezésére
(hiába dolgozunk másfél-két hónapja az engedélyezéseken és a sajtómunkán, ha nem lesz ki lebonyolítsa)
- magrántottam a bokám, nem nagyon tudok tekerni
(na a jó, ez még csak-csak elmegy)
Ha magadhoz el tudod vinni, és pár napig tárolni az is jó....RaveACe-val értemegyük csütörtökön.
Mi majd felvagdossuk!
Rossz hírek.
- A BikeMag újságban nem találtam a felvonulásról egy mondatot sem.
- nem érkeznek a segítõk a felvonulás szervezésére
(hiába dolgozunk másfél-két hónapja az engedélyezéseken és a sajtómunkán, ha nem lesz ki lebonyolítsa)
- magrántottam a bokám, nem nagyon tudok tekerni

Posted 2004. May 01. - 11:00

Üdvözlet.
Mit is kéne pontosan segíteni atóval? Csak át kéne vinni a szórólapokat, vagy fel is kell vagdosni és szórni?
Éva
Mit is kéne pontosan segíteni atóval? Csak át kéne vinni a szórólapokat, vagy fel is kell vagdosni és szórni?
Éva
Posted 2004. April 30. - 09:41

Nekem nagyon jó hangulatom van.
Van egy csomó jó hírem.
Csillag István Miniszterúr megtisztel bennünket jelenlétével a felvonuláson.
A közlekedési minisztérium és budapesti fõpolg.mest.hivatala is foglalkozik az üggyel.
Forgattunk egy balesetmegelõzési filmet az V. kerületi TV-nek, szerintem nagyon jól sikerült, ma megyek hozzájuk tárgyalni, hogy feltehessük az anyagot a netre is!
Maci: az a baj, hogy napközben nem nagyon van autóm, és ma is nagyony sok helyre kell mennem.
Gondolom este, nem tudod kinyitni nekünk a helyet.
Hallo...fórumtársak, tud valaki autóval segíteni napközben??
Van egy csomó jó hírem.
Csillag István Miniszterúr megtisztel bennünket jelenlétével a felvonuláson.
A közlekedési minisztérium és budapesti fõpolg.mest.hivatala is foglalkozik az üggyel.
Forgattunk egy balesetmegelõzési filmet az V. kerületi TV-nek, szerintem nagyon jól sikerült, ma megyek hozzájuk tárgyalni, hogy feltehessük az anyagot a netre is!
Maci: az a baj, hogy napközben nem nagyon van autóm, és ma is nagyony sok helyre kell mennem.
Gondolom este, nem tudod kinyitni nekünk a helyet.
Hallo...fórumtársak, tud valaki autóval segíteni napközben??
Posted 2004. April 29. - 21:56

Ahogy nézem a hangulaton már pecsenyét lehetne sütni. Nem is akarom rontani, vagy javítani, de lenyomtak a fiúk vagy 3-5 ezer szórólapot és marhára nem férek el tõle. Ha megmondjátok hova kinek mikor akkor küldöm, vagy ha valaki a CHS felé járna ( XIII. ker Váci út 117-119. ) és megkeresne ( Medveczki Zoltán ) akkor a kezébe nyomnám. Sajnos felvágni nem tudom, mert nem igen van idõ, de elkészültek. Legalább nem a szemétbe megy a tesztelések eredménye. ;D Na most ennyi. Üdv mindenkinek
Maci
Maci
Posted 2004. April 28. - 13:29

nem küldünk név nélkül semmit, senkinek!!
Ha beszéltél velük, nyilván tudod kikrõl van szó, az, hogy konkrétan két helyrõl...az nem konkrét!

na ciao
ui.: persze! nyomtass, vidd, ragaszd, vidékre nem nagyon küldtünk, bár én most hoztam párat
Fehérvárra.
(ha nincs rajtuk név, írd rá lécci!!)
Posted 2004. April 27. - 21:26

Konkrétan két helyrõl érkezett visszajelzés. nem küldés, csak beszéltem velük éppen telefonon és jelezték.
Ezzel egyébként semmi vitát nem akartam kirobbantani, csak azt, hogy valakinek a nevét valamilyen módon oda kell írni a küldeményre (mindegy, milyen címszóval, beosztással,) csak legyen egy név alatta. Ne csak egy internetcím.
Flame!
ne vidd túlzásba, a születési dátumod nem kell ( ez magánügyed)
;D ;D ;D
de ha gondolod...
De név és elérhetõség mindenképpen!!
Szórólapokat, felhívásokat nyomtassam???
A véglegesek vannak fönt a fekete tekerésen??
Vagy hivatalból megkülditek a vidéki boltoknak is??
Ezzel egyébként semmi vitát nem akartam kirobbantani, csak azt, hogy valakinek a nevét valamilyen módon oda kell írni a küldeményre (mindegy, milyen címszóval, beosztással,) csak legyen egy név alatta. Ne csak egy internetcím.
Flame!
ne vidd túlzásba, a születési dátumod nem kell ( ez magánügyed)

de ha gondolod...

De név és elérhetõség mindenképpen!!
Szórólapokat, felhívásokat nyomtassam???
A véglegesek vannak fönt a fekete tekerésen??
Vagy hivatalból megkülditek a vidéki boltoknak is??
Posted 2004. April 27. - 20:24

Don Lovas Gabi...konkrétumokat kérlek...
mi az, hoyg TÖBB helyrõl?
és hogy kerültek hozzád?
Ha neked elküldték, akkor miért nem adtad meg a tel. számot, ha valóban nem volt rajta?
Kukába, mi? helyes.
Láng Péter Attila, (1982.05.15, Budapest)
06304515016
info@fekete-tekeres.hu
todaj@westel900.net
Arra az esetre, ha mások is kapnának olyan visszajelzést, hogy nem írtunk rá elérhetõséget, ezt legyetek szívesek megadni.
üdv. Flame
mi az, hoyg TÖBB helyrõl?
és hogy kerültek hozzád?
Ha neked elküldték, akkor miért nem adtad meg a tel. számot, ha valóban nem volt rajta?
Kukába, mi? helyes.
Láng Péter Attila, (1982.05.15, Budapest)

06304515016
info@fekete-tekeres.hu
todaj@westel900.net
Arra az esetre, ha mások is kapnának olyan visszajelzést, hogy nem írtunk rá elérhetõséget, ezt legyetek szívesek megadni.
üdv. Flame
Posted 2004. April 27. - 10:49

Sziasztok!
Kitettem a http://bringas.uw.hu-ra.
Ha valamivel még kiegészítenétek, írjatok nyugodtan egy mailt.
Sok sikert a szervezéshez!
Minden jót!
Kitettem a http://bringas.uw.hu-ra.
Ha valamivel még kiegészítenétek, írjatok nyugodtan egy mailt.
Sok sikert a szervezéshez!
Minden jót!
Posted 2004. April 26. - 17:32

Hali
Ezt én se értem Lovas Gabi...ki kaphatott olyan levelet, amin nem volt e-mail cim, meg telefonszám?
A szóróanyagon minden van, a szétküldött sajtóközleményen színtúgy. Sõt mindegyiken több is.
Ha elküldöd nekem a címeket én elküldöm nekik névvel, telefonszámmal stb együtt.
Pá
Ezt én se értem Lovas Gabi...ki kaphatott olyan levelet, amin nem volt e-mail cim, meg telefonszám?
A szóróanyagon minden van, a szétküldött sajtóközleményen színtúgy. Sõt mindegyiken több is.
Ha elküldöd nekem a címeket én elküldöm nekik névvel, telefonszámmal stb együtt.
Pá
Posted 2004. April 25. - 11:46

Melyiken? ???
Mert mi csak olyanokat küldünk amin van cím, mégpedig: info@feketetekeres.hu
+ telefonszám is.
Mert mi csak olyanokat küldünk amin van cím, mégpedig: info@feketetekeres.hu
+ telefonszám is.