Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Ide is írhatod a hibát ! ;)

Nah a felsõ menü még nem müxik majd az 1.1 es verzióban már az is fog ;D

MEg persze aki akar írhat ötleteket, hogy mi legyen a honlapon ( milyen infot hiányol meg ilyenek...)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ne nekem Coyote-nak.. ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Megnéztem.
Nekem tetszik, sõt.
Viszont találtam ma szövegben hibát. Privátban holnap küldöm.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Mondtuk már? ;D

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
köszönjük.
fel vagytok írva! :)
nem lehet meglógni! :)

egy telefonszámot és e-mail elérhetõséget küldenétek az info@fekete-tekeres.hu ra
ha valamiért nem akartok megértem, de mégiscsak jó lenne.

üdv. Flame

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Hali!

Én szívesen segítek színpadot pakolni (fel és le), útvonalat bejárni, rendezek, biztosítok meg még amit kell! Úgyhogy rám számíthattok, csak mondjátok meg, hogy mikor, mit, hogyan! ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nekem megvan a rendezõség feliratú pólóm, és pakolni is tudok a végén (mármint össze)

Döntsétek el, hogy a csapattal menjek kísérõként, vagy szórólapot osztogassak???

Rave!
:P :P :P

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
TOBORZÁS!!!!!

A következõ feladatkörökbe keresünk önzetlen segítõket:
- színpadpakolás O-budán Ifára - Tabánnál Ifáról!! (5-10fõ)
- keresztezõdésekben szórolapozás + biztosítás (kb.20fõ)

- útvonalbejárás (1 max 2 fõ)

- rendezõk (akik a felvonulókkal együtt haladnak)

A végén össze is kell ám pakolni!!!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Neme?
Dehogynem...
Semmi...

Szóval nem kapkodunk, csak csendben intézzük a dolgokat.
Megvan az engedély, a parkolóra is, lesz büfé is a ráczkert jóvoltából.
felvettük a kapcsolatot a tv-kel, így oda is megyünk tutira, az autós portálok is meg lettek keresve..

Szórólap... na jó abban ludasok vagyunk..

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Csak halványan jegyzem meg, hogy Április 16.-a van, kevesebb mint egy hónap a rendezvényig.
Sehol semmi infó, semmi jelentkezés stb.
Kezd hasonlítani a tavalyi szervezéshez, ahol elég kapkodós lett a vége. :-\ :-\
Nem kéne valamit csinálni?
Szórólapok, egyebek??
Se Flame se Rave nem ír semmit. >:( >:(

lcs

lcs

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Hi
Én is egri vagyok, jól ismerem a helyet is, az áldozatokat is.
ha ugyanez egy nálunk civilizáltabb országban történik, a motoros olyan pert kap a nyakába, hogy belerokkan, és a rendõrök olyan ellenõrzéseket rendszeresítenek az adott helyen, hogy senkinek nem lenne sansza felhajtani motorral. Ha mondjuk Németországban besétálsz gyalog egy kerékpárútra, elüt egy bicajos, akkor Te vagy a hibás, és minden kárát köteles vagy megtéríteni!! Azt már nem is mondom, hogy motorral felhajtasz, mert ott az emberekben mûködnek belül kulturális szabályok, korlátok.

Ja! Volt most a télen Egerben egy hely, ahol kb. egy 50m-es részen el volt kerítve az út(nem kerékpár, rendes közút), egy eléggé forgalmas helyen, de egyébként járható volt. Nyilván nagy volt a csábítás, hogy mégis áthaladjanak autóval. Na ott bezzeg mindig voltak rendõrök, és kéjes ábrázattal bírságolgattak.
Hja, messze még Európa.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Az érdekes az, hogy ahol ez a kerékpárút keresztezi az utat, 40-es tábla van kirakva, de rajtam kívül még nem nagyon láttam senkit, aki betartotta volna.
Rendõr bezzeg van szarásig, csak rossz helyen! Az iulyen helyeket miért nem lehet ellenõrizni?
Nem a kerékpoárosok hibája, bár ahogy a Magyar jogot ismerem, bebizonyítják, hogy a bicajosok voltak szabálytalanok.

Ez a hír ide való, biztosan lesz más vélemény is.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ha megvan a motoros fel, el kell menni hozzá, felcipelni erre a kerékpárútra (ugye itt ment tavaly a BM is?), jól odakötözni (esetleg szegelni, fúrni, betonozni), aztán csinálni egy kerékfüstölést a hasán, lábán, fején (opcionálisan szögesgumikkal), aztán meg esetleg áthajtani rajta 60al...

Igen, azt hiszem ennyi elég lesz.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Az az igazság, hogy nem tudom, hogy a következõ ir ide tartozik e, vagy van más topic, mindenesetre, szerintem kapcsolódik a témához.

Tegnap elõtt (kedd este 8 kor) Felsõtárkányban (Eger mellett) a KERÉKPÁRÚTON (ahol ki van rakva hogy motorral behajtani tilos) Egy motoros kb 60 km/h-s sebességgel elgázolta Lénárt Andrást és Bajzát Danit a Nagy Sport egyesület 2 versenyzõjét. Korházba szállitották öket és megmûtötték. Andris az Egri Korházban fekszik, Dani a Bp-i sportkorházban. Andris az olimpiai kvalifikációra készült, ezért elhalasztotta a katonaságot, a munkáját is felfüggesztette és minden idejét annak szentelte, hogy minél jobb eredményt érjen el a válogatókon. Az orvos szerint kb 2 honap múlva kezdõdhet a rehabilitáció. Tertmészetesen ezzel ugrott az olimpia lehetõsége és a magyar versenyek is jó idõre. Ez a kerékpárut egyébként fent megy a falu fölött és nem közut mellett. Ja és a motoros csak annyit mondott a rendõrõknek, hogy mindenki itt motorozik.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Az átszabott anyag visszament Rave-hoz!!
Remélem tetszik majd a többieknek is.

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
szevasztok skacok, és formás kis növények!

Na csak azért vések ide, hogy természetesen rám számíthattok, mármint ami a felvonulást illeti. Ha esetleg tudok valamiben segíteni, akkor itt, vagy az emailcímemen megtaláltok!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Értem... :-\ :'(

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Jah... :)
Jelen pillanatban úgy állunk, engedély a vonulásra megvan, az I. kerület engedélye folyamatban...
Keresések szintén..
Nyomtatni kellene, csak mit, és ez a kérdés.. :)

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
De eltüntetek!

Senki nem ír semmit? Mi történt mostanság. Multkor sajnos nem tudtam elmenni, Rave sem akar nagyon irogatni. Pedig lassan kéne küldeni szét a meghívókat, értesítõket.

Zoli

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Flame: számot mentettem.

következõre szeretnék menni. Majd írjátok meg mikor lesz.

Elmenni nem lesz gons, mert majd elvitetem magam a bátyámmal vagy elkérem az autót. Sajna most ez a lehetõség se volt meg, mert Fro-ba síeltek...

és hogy kicsit OFF legyek !

A fickó aki belém jött 28 éves volt, erõsen ittas, nem volt jogsija és kb olyan 120-al csattant belém.

Szóval mindenki nagyon vigyázzon az utakon, mert ilyen barmok közlekednek szabadon !!!

szóval mindenki vigyázzon magára...

Sziasztok ! És a következõ megbeszélésen tuti ott leszek !