Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
A Fõszervezõk figyelmébe!!!

Elkövettetek egy nagy bakit!!!

Két helyrõl kaptam visszajelzést, hogy a megküldött anyagon nincs név, nincs telefonos elérhetõség, mindössze egy Freemail-os internetcím.
Mindkét helyen iktatták a levelet. A kukába!!!!! >:(

Högy õszinte legyek, én is ezt teszem a névtelen levelekkel.

Ha Flame felvállalta a fõszervezõ szerepét, adja hozzá a nevét is, mert a legtöbb helyen így fogunk járni!!!

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Szóval akkor mehet a terjsztés 1000el? ???

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
így gondoltam én is ;)

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Sziasztok

Köszönöm szépen, hogy így a vállatokon hordjátok a mi kis felvonulásunkat. (mi=kerósok)
Ha még több ilyen ember lenne...kicsit elõbb tartanánk már! De azért így is meglesz.

tdns:
Elolvastam amit írtál és talán kicsit egyet is értek veled.
DE, a felvonulás elsõsorban nem a buliról szól.
Persze, mi is jól érezzük magunkat és dagad is a májunk rendesen, amikor a tömegben tekerünk...de ez mellékes. Inkább azt reméljük, hogy eléri a célját.

Ha a szórólap valóban olyan, amit te mondtál, akkor örülök, mert olyan akart lenni.

üdv. Flame

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A plakát az a nagyobbik doc, ami teljes oldalas! A két egymás melletti szöveg egy lapon az a szórólap. :)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Hali!

Szórólapot találtam de plakát......? ???

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Van abban vmi amit mondasz..

Én is leszedtem már a plakátot, fénymásoltatok belõle és kiteszem a sulimban, meg megkérem haveromat hogy õ is tegye ki a saját sulijában, meg boltokban is megkérem az eladókat hogy tegyék ki jól látható helyre!

Remélem sok ember jön majd el!

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Örömmel látom, hogy szépen szervezõdik minden, már alig várom a május 15-ét ! :D

Letöltöttem a plakátot, egy kis (építõ jellegû)kritika:
alapvetõen jó a szöveg, csak kicsit hosszú, nincs nagy betûkkel messzirõl láthatóan kiemelve a lényeg, vagy vmi figyelemfelkeltõ elem (gondolom azért nem színes, mert a sokszorosítás úgy nem megoldható)..

azon lenne érdemes gondolkodni, hogy kiket szólít meg ez a plakát: ugyanis lehet, hogy van aki elolvassa, vagy inkább el se olvassa, és az egész hidegen hagyja. esetleg lehetne ezért egy olyan verziót is készíteni, ami figyelemfelkeltõbb, rövidebb szöveg, és lazább hangvételû (mintha a haverodat akarnád elhívni) így jobban "el tudja adni magát".

ez a szöveg olyan hivatalos, ünnepélyes hangvételû, az olvasóban a felelõsségérzetre épít, azzal, hogy a felvonulás "nemes célját" hangsúlyozza. van akire így nem lehet hatni, ezért elõnyösebb lenne a felhívásban hangsúlyozni, hogy ez jó buli, hatalmas társas megmozdulás, haverokkal, és már önmagában az is fantasztikus élmény, ha 500 ember együtt teker és te köztük vagy..

én más kerékpáros felvonulásra elhívtam olyan haveromat is, aki le se sz*rja, hogy mi van az autós-biciklis viszonnyal, de nyomtam alá egy bicót, aztán menjünk, mert jó buli ;D utána mondta, hogy nagyon élvezte 8)

mellesleg ez is fontos, hogy mindenki hozzon még sok embert (de gondolom ez természetes)

a felvonulás sikeréhez pedig minél több ember részvétele szükséges, és gondolom mindannyiunkat az élmény is motivál, hogy részt vegyünk ;)

Lehet, hogy az álláspontom nem helyes, meg nem is akarok belekontárkodni egy szervezés közepébe ::)
Úgyogy excusez-moi, ha túl sokat írtam, egyébként ez a topic nem nagyon megy mostanában (kivéve az utóbbi 2 napot)

Na, hát csak ennyit akartam, hello :P

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Ja és azt elfelejtettem, hogy ha az jó, akkor én szívesen viszek néhány plakátot, meg szórólapot a környéken lévõ bringásboltokba (Big Bike, a két Ride Bike, a Fülöp meg a Hajtány)?! ??? ??? ???

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Biztos elnéztem valamit... ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Na Hali

Jelentem minden TV-nek elküldtem a sajtóanyagot a mai napon. Remélem lesz reakció.

Valamint az összes általam fellelhetõ kerékpáros szervezetnek, akiket online megtaláltam.

http://bringas.uw.hu/index.php itt is felrakják

www.hunbike.hu visszajeleztek, ide fel is rakták már a hírt.

Holnap az össze magazinnak, aztán az összes Rádiónak elküldöm. Egy napon nem megy mind :)

Ennyi eddig. Én már nyomtatok 200 szórólapot, és 100 plakátot, úgyhogy aki akar ragasztgatni, szórni annak holnaptól lesz anyag nálam is.

na pá

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Mirõl is beszélünk? ;) ;D

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
A szórólapokon rosszul írtad a Deák teret, mert (szerintem) külön kell írni! ::)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na dejó mindenki itt van.. ;D
Ime a szórólapok amiket lehet nyomni a bringaboltoknak.
Nagy és a kicsi.

A nagy mehetne a boltok ablakára, ahol engedik, a kicsi pedig szórólapnak a pultra.

Coyote:
Felturnád ezeket a weboldalra saját tárhelyre ha esetleg a tar.hu beszarna?
Maci ezek mennek neked mailen is. ;D

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Nem teljesen értem ezt a beleegyezés dolgot, ugyanis az oldal nem az én tulajdonom.. szerintem inkább RaveAce-éktõl informálódj ;)

Egyébként én szivesen beleegyezek.. de nem hinném, hogy itt az én szavam a döntõ :) :)

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Mikor lesz plakát vagy szórólap, mert már kiraknám egy-két helyre?
Ha még nincs ötletetek hozzá, akkor mi lenne, ha a tetején lenne az a kép, ami a weblapon is van (már ha coyote is beleegyezik), alatta pedig a tavalyihoz hasonló szöveg?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
már a másikban is jelentkeztem. mennék rendfenntartónak, vagy akárhogy is nevezzük-nek, ha még szükség van rám.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Nekem meg rosszul jön le a TITLE rész, mert a több, meg a haláleset szóból az ékezetes betûk helyett csak zagyvaságokat ír ki! valahogy így:
hogy ne legyen több hal÷leset

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
jah.. szerencsere az ilyen jellegû hiba nem az én saram :)
azért megpróbálok értelmes mondatot alkotni a dologból...

viszont ezt nem találom "<400)?'300':400).'\>" esetleg ha tudnál kuldeni egy print screent a dologról, vagy leírnád, hogy milyen böngészõvel produkálja meg ilyenek...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Egyelõre ez:

- Nem adják meg az elsõbbséget még ott sem, ahol a kerékpárút STOP táblával védett. [glow=red,2,300](hiszen ez csak egy biciklis közeledik)[/glow]