Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Maci és Rave, jöttök ti is csütörtökön? ???

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
csütörtökön délután a mûjégpályánál 17:30-tól
és 18-kor indul a menet.

Anyám, mit írok....

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hello!

Mikor és hol lesz a VBB tali? Ha emberi idõben, akkor kiszaladok és elviszek néhány lapot Nekik. Egyébként 8:00 tól 17:00 ig bármikor jöhet valaki, de olyan jöjjön, aki aztán terjeszti is nehogy valahol ágyalátét legyen. Ha nem vagyok bent, akkor a hölgyek az átadóban ( C szerviz) tudni fognak róla és segítenek. Egyébként én már szórom a lapokat, mikor kerekezem, lehetõleg minden kerekezõnek a kezébe nyomok egy két darabot, vannak akik többet is kérnek hogy tovább adják a haveroknek. Szóval nálam már elfogyott egy olyan 1500-2000 szórólap. ;D Ha fele eljön, akkor kevés lesz a Deák tér parkolója.
Sziasztok Zoli

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Szia mindenki!

Ha esetleg clio mégsem tudja megoldani a dolgot, akkor én tudok autót szerezni kb. du. 2-3 óra után, szinte bármelyik napon. Ha kell, akkor ideiglenesen el is fér a cucc a pincénkben, de felvagdosni biztosan nem lesz idõm.
A rendezésre már jelentkeztem, úgyhogy azt nem írom mégegyszer, de holnap egy kicsit körbetelefonálom a bringás haverokat, hogy toborozzak még néhány embert a rendezéshez.
Most csütörtökön amúgy a VBB szokásos csütörtöki felvonulása lesz (még ha szerény létszámmal is), úgyhogy oda eltudnék vinni néhány szórólapot, és szétosztanám õket.
Ezen kívûl javaslom, hogy rakjátok ki a felhívást a bikemag fõoldalára, mint ahogyan ez tavaly is volt!
Még valami: Flame ha emlékszel, akkor tavaly adtál egy kis interjút, vagy mit a Civil Rádiónak (az apukámnak), és megkéne beszélni, hogy jó lenne-e neked a szerda 16-17 óra közötti idõpont valami hasonló kis kedvcsináló beszédre (ha érdekel a dolog).
Asszem nem felejtettem el semmit.

A telszámom a szórólap, vagy a rádió miatt (vagy akármi más miatt): 70-521-5539

Üdv. PBali!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
hali,

bár idõm mint a fehér holló nem sok annyi sincs, de hogy ha tudok segíteni debrecen térségében reklám/plakát témában csak szóljatok... ;-)

b.

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hali!

Hurka kolbász jöhet!!!!!!!! ;D

Éva!

A csomag nem nagy, kb 3-4 ezer A4-es lap. Ha lesz egy kis idõm, el kezdem vagdosni hétfõn.

A terjesztésben én is segítek, esténként tekerés közben szórom mint plébános az igét. Néhány száz darabot már kiosztottam bicajos srácoknak.

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
ez természetes!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Azt még nem is mondtam, hogy csak a hurka, kolbász, sültkrumpli miatt segítek ;)

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
tudnál küldeni priviben egy számot...megbeszéjük.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Üdv.

Honnan hova kéne a fuvar? Van, aki segít bepakolni, vagy nem olyan sok? Mit jelent pontosan a napközben?
És melyik nap kéne?

Éva

Szívesen segítenék másban is, de nagyon el vagyok úszva az egyetemmel :(. A felvonulásra vszeg megyek.

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Eleve nagy segítség lenne, ha el tudnád hozni a szórólapokat, mondjuk hozzánk, vag bárki máshoz, ahol lerakhatjuk, hogy ne legyen útban MACi-nál.
Ha magadhoz el tudod vinni, és pár napig tárolni az is jó....RaveACe-val értemegyük csütörtökön.

Mi majd felvagdossuk!

Rossz hírek.
- A BikeMag újságban nem találtam a felvonulásról egy mondatot sem.
- nem érkeznek a segítõk a felvonulás szervezésére
(hiába dolgozunk másfél-két hónapja az engedélyezéseken és a sajtómunkán, ha nem lesz ki lebonyolítsa)
- magrántottam a bokám, nem nagyon tudok tekerni :) (na a jó, ez még csak-csak elmegy)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Üdvözlet.

Mit is kéne pontosan segíteni atóval? Csak át kéne vinni a szórólapokat, vagy fel is kell vagdosni és szórni?

Éva

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Nekem nagyon jó hangulatom van.
Van egy csomó jó hírem.
Csillag István Miniszterúr megtisztel bennünket jelenlétével a felvonuláson.
A közlekedési minisztérium és budapesti fõpolg.mest.hivatala is foglalkozik az üggyel.
Forgattunk egy balesetmegelõzési filmet az V. kerületi TV-nek, szerintem nagyon jól sikerült, ma megyek hozzájuk tárgyalni, hogy feltehessük az anyagot a netre is!

Maci: az a baj, hogy napközben nem nagyon van autóm, és ma is nagyony sok helyre kell mennem.
Gondolom este, nem tudod kinyitni nekünk a helyet.

Hallo...fórumtársak, tud valaki autóval segíteni napközben??

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Ahogy nézem a hangulaton már pecsenyét lehetne sütni. Nem is akarom rontani, vagy javítani, de lenyomtak a fiúk vagy 3-5 ezer szórólapot és marhára nem férek el tõle. Ha megmondjátok hova kinek mikor akkor küldöm, vagy ha valaki a CHS felé járna ( XIII. ker Váci út 117-119. ) és megkeresne ( Medveczki Zoltán ) akkor a kezébe nyomnám. Sajnos felvágni nem tudom, mert nem igen van idõ, de elkészültek. Legalább nem a szemétbe megy a tesztelések eredménye. ;D Na most ennyi. Üdv mindenkinek

Maci

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
:) -) jelentése: nem komoly, csak vicc!

nem küldünk név nélkül semmit, senkinek!!
Ha beszéltél velük, nyilván tudod kikrõl van szó, az, hogy konkrétan két helyrõl...az nem konkrét! :) (ez komoly, csak mosolygom)

na ciao

ui.: persze! nyomtass, vidd, ragaszd, vidékre nem nagyon küldtünk, bár én most hoztam párat
Fehérvárra.

(ha nincs rajtuk név, írd rá lécci!!)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Konkrétan két helyrõl érkezett visszajelzés. nem küldés, csak beszéltem velük éppen telefonon és jelezték.
Ezzel egyébként semmi vitát nem akartam kirobbantani, csak azt, hogy valakinek a nevét valamilyen módon oda kell írni a küldeményre (mindegy, milyen címszóval, beosztással,) csak legyen egy név alatta. Ne csak egy internetcím.

Flame!
ne vidd túlzásba, a születési dátumod nem kell ( ez magánügyed) ;) ;D ;D ;D
de ha gondolod... ;)

De név és elérhetõség mindenképpen!!

Szórólapokat, felhívásokat nyomtassam???
A véglegesek vannak fönt a fekete tekerésen??
Vagy hivatalból megkülditek a vidéki boltoknak is??

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Don Lovas Gabi...konkrétumokat kérlek...

mi az, hoyg TÖBB helyrõl?
és hogy kerültek hozzád?
Ha neked elküldték, akkor miért nem adtad meg a tel. számot, ha valóban nem volt rajta?
Kukába, mi? helyes.

Láng Péter Attila, (1982.05.15, Budapest) :)
06304515016
info@fekete-tekeres.hu
todaj@westel900.net

Arra az esetre, ha mások is kapnának olyan visszajelzést, hogy nem írtunk rá elérhetõséget, ezt legyetek szívesek megadni.

üdv. Flame

jukilo

jukilo

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Kitettem a http://bringas.uw.hu-ra.
Ha valamivel még kiegészítenétek, írjatok nyugodtan egy mailt.

Sok sikert a szervezéshez!

Minden jót!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Hali

Ezt én se értem Lovas Gabi...ki kaphatott olyan levelet, amin nem volt e-mail cim, meg telefonszám?

A szóróanyagon minden van, a szétküldött sajtóközleményen színtúgy. Sõt mindegyiken több is.

Ha elküldöd nekem a címeket én elküldöm nekik névvel, telefonszámmal stb együtt.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Melyiken? ???
Mert mi csak olyanokat küldünk amin van cím, mégpedig: info@feketetekeres.hu
+ telefonszám is.