Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

Oo_TurBO_Atti_oO

Oo_TurBO_Atti_oO

vendég

• fórumtag
  • 107 hozzászólás
hát ákkor á rák egye kija mejjét !!
:klony: Mégtöbb bringát a buliba!:klony:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
aztán ismerek olyan grammozós cc-st félmillás bringán aki elborzad a világitótestek súlyától, és azért "játszik denevért"..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Oo_TurBO_Atti_oO

Oo_TurBO_Atti_oO

vendég

• fórumtag
  • 107 hozzászólás
akinek van pénze egy, akár csak 10eHUFFOS tecso bicóra, nehogymár ne legyen neki 4cája egy elsõ-hátsó villogó szettre(tecsoban a bicok mellett árulják) érthetetlen...
:klony: Mégtöbb bringát a buliba!:klony:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
" Bringás üt el bringást?!"

volt ilyen tavaly az omszki tónál...csúnya volt, az egyik csajszit mentõhelikopter vitte el, gerinctöréssel....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Igen, a kivilágítatlan bringás tényleg egy istencsapása. Tegnap tekertem lefelé az összekötõ hídról, és ahol lemegy Újpestre, végig bozótos, belógnak a fák, meg amúgy is szûk a hely. Nekem volt lámpám, a szembe jövõ bringásnak nem, hát majdnem neki is mentem, ahogy elõbukkant a bozótból. Elég nagy para, ha belegondolsz. Bringás üt el bringást?!
Never Knock On Death's Door. Ring The Bell And Run Away. Death Really Hates That.

csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.

dori

dori

törzsvendég

• fórumtag
  • 306 hozzászólás
Igen, olvastam én is és nagyon sajnálom szegény nénit. Mi a párommal sokat járunk Békés megyében (autóval) és mindig nagyon vigyázunk a bringásokra. Néha kimondottan félelmetes, hogy sötét éjszaka, fekete szerkóban, a legkisebb kivilágítás nélkül, kacsázva tekernek az úton, és fõleg idõsebbek. Nagyon oda kell figyelni rájuk. Más kérdés, hogy amikor éjjel Pesten tekerünk Stiggs-szel, szoktam számolni, hogy a szembe jövõ bringások milyen arányban vannak kivilágítva. Volt rá példa, hogy két kivilágított kerósra jutott tizenhárom, aki a teljes láthatatlanságot választotta. Igen, ne legyen több haláleset, de hogy így legyen, tegyünk meg mi is minden tõlünk telhetõt! Villogó elöl-hátul, bukósisak, plusz a KRESZ betartása a legkevesebb, amit megtehetünk a saját életünkért.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
http://index.hu/poli...05.06.23

Megint meghalt egy biciklis. Régebben valahogy nem is gondoltam azokra, akik vidéken járnak bringával, pedig rokonaim is sokszor használják. Az idõsebb bringásokra még jobban kellene vigyázni az autósoknak, mert nem biztos, hogy ugyan úgy reagálnak egy tõlük 3 centire elhúzó kisteherautóra, mint egy fiatalabb kerekes.

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Sziasztok!

A fenti írás csak bizonyítékként is jó, hogy nem csak magyarok olvassák az oldalt. Remélem emlékeztek arra amit jó néhány oldallal ezelõtt írtam, hogy itt olyanok is olvasgatnak, akik nem biztos, hogy írni is akarnak. Tehát csak annyit, hogy moderált és veszekedéstõl mentesen többre megyünk. Egyébként igaza van Warghl-nak. Érdemes elolvasni van mit tanulni, okulni belõle. Egyébként minden vakációzónak kellemes és fõleg balesetmentes nyarat, tekerést kívánok.
Maci

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Apropo "Ne legyen több haláleset"
Ha halotatok rola, elözö héten az AlpenTourTrophyn meghalt egy 15 éves kölyök mert a rendezöség nem figyelmesztete elége a versenyzöket:
cél egyenes 100m a célig egy meredek mezön lefelé ( jóval meredekeb mint a Duna Marathonon a végen a ski pálya) hát és ott a vége felé volt benne egy 2m magas "drop". Ugyanott elit férfi versenyzök is buktak , aki ott bukot az korházba is került. A "legjobb" az egészben meg az hogy a rendezök csak miutan az elsö bukott és nem kelt föl olyan gyorsan , álitotak oda 2 embert szászloval, asztan bukot egy masodik , akkor négyen lettek.
Ha pontosaban érdekel akinek van eleg Német tudasa : http://nyx.at/bikebo...ead.php?t=33349
öszesen 8 oldal szóval van mit , olvasni, megtudni!!

Üdv. bocs a helyesirasi hibakért , bécsben elek , eltanultam irni :P

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Nézegettem a képeket, és mások is. Valakinek baromira nem tetszett a koporsó. Lepontozta: 0 pontos lett. Szerintem ez egy autós lehetett akit zavart a dolog.
Maci

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Meddig sorozgetettek me'g, miutan a koporso szallito Babikkal leleptunk? :)

Még kb.fél órát ücsörögtünk, és klassz volt nagyon lazulni.

Ja-ja, a felvonulás nekem is tetszett, köszönet érte a szervezõknek meg azoknak is, akik eljöttek.

Jövõre majd jobban megszervezzük.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Jó szelet, kicsi forgalmat, jó tekerést. Maradok tisztelettel ;o)

Jó szelet??! Esetleg hátszelet. Tegnap ahogy jöttünk haza rendesen belekapott a szél a mezünkbe, de sajna elölrõl!

Viccet féretéve nagyon jó volt a felvonulás! Sajna kevesen voltunk, de így legalább elég rendõr biztosította az utat.

Hálás köszönet a szervezõknek! Meg a tv-knek, hogy ennyit foglakoztak vele.

Szerintem kezd beindulni valami folyamatféle lehet, hogy kezdenek komolyanvenni minket!?

Aki meg nem jött el az bánhatja!

mihasznazulu

mihasznazulu

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Jók a képek!! Akinek vannak még az tegyen még fel lécci!
Egész reggel röhögtünk a fõnök viccén, mire kiderûlt, hogy ez a mai feladat!

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hali Mindenkinek!
Szóval ez is jól sikerült, sajna a TV-nem láttam. A rendõri biztosítás szerintem is minden eddigieknél jobb volt. Ha jövõre sikerül egy nagyobb hírt kavarni ilyen biztosítás mellett akkor profi is lesz. A szervezõknek és a résztvevõknek is köszönet a kultúrált viselkedésért.
néhány képet felraktam, az idén sokat ne csináltam. Ha van valakinek képei azokat szívesen várom mail-ben.

http://www.kep.tar.h...7465/12484412#2

Ha igaz ezen megtekinthetõk.
üdv mindenkinek, Maci

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
TV2 is elég pozitív kép és "építsenek sok keréképárutat szakértõ" is megszólalt. Viszont csúnyán belevágták Flamet aki szerint cikázunk a kocsik között. :chin:

mtv1 pedig SUX. nem szimpatikusok a kerékpárosok, mert egymás mellett bicikliznek? és megszólal a egyik fõrendõr hogy nem adjuk meg az elsõbséget? :mad:

mihasznazulu

mihasznazulu

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Láttalak! Én is benne voltam a tv-ben, és láttam premier plán a gyerkõcödet.Asszony felvette a tv2-õt, asszem ott telljes életnagyságban ott tekereg a srácod. Édes volt ;o)! Ha kell küdj privit, és megbótójuk! ;o) Nekem jobban bejött a tv2, de a rtl se volt rossz. Egész kis korrekt összeállítást rittyentettek össze! KÖSZI MÉDIA!! De sajnos attól tartok a rakparti bringaút VS "autókeresztbe rajta" harc ennek ellenére sem fog megszünni, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a többi ilyetén dolog se. Szerintem egészen jól jött ki az a véletlen szitu, hogy a CM és a fekete tekerés idõpontja ennyire közel esett egymáshoz. Csak megmozdúl valami a négykerekûek, meg a balga gyalogok fejében valami.
Valahol olvastam, hogy tudat alatt a sofõrök, és gyalogok fejében egy telljesen téves kép alakúlt ki kis hazánkban a kerékpáros fajról. Sajnos egyenlõséget húznak a kerékpározás, a legózás, valamint a csapkodó lepke tologatása között. Magyarúl valami olyan torzulat alakúlt ki rólunk, hogy aki teker, és látszik rajta esetleg, hogy nem a héten kezdte a közlekedést a belvárosban, readásúl láthatóan elõbb eléri uticélját, mint egy autós, neagyIsten lerí róla, hogy még élvezi is, és pont beleszarik a dugóban izzadó autós kínjaiba, az nem nõtt még fel, gyerekes viselkedésformát ûz,nem a belvárosi közlekedésbe való, és különben is ba...meg. Pedíg szerintem igen is van létjogosúltságunk a belvárosi forgalomban. Be kell velük láttatnunk, hogy mi is létezünk, és számolni kell velünk. Ez nehéz, és nekünk is igen csak oda kell tenni magunkat. Jól beszélt a fõszervezõ. Igen is ha be akarunk szálni a meccsbe, akkor úgy kell közlekednünk, ahogy azt a forgalom, és a kresz megengedi. És ami a legfontosabb:SISAK és LÁTNI ÉS LÁTSZANI!!!!!

Jó szelet, kicsi forgalmat, jó tekerést. Maradok tisztelettel ;o)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
RTL rajta volt a témán, kimondottan a biciklisták voltak a szimpatikusok, az autósok meg a taplók. Az a keresztezõdés a rakparton tényleg állati gáz. :( És benne vagyok a tévében + a gyerkõc fullscreenben tekergél. :cool: Akinek megvan legyen drága és ossza meg velem.

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
RTLn most volt egy rövid összeállítás! :)

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
jövõre a A CM végén rendezünk zsákban-futó versenyt. Ha nem lesz káosz :), akkor a Fekete Tekerésen is bevezetjük.

Köszi, hogy eljöttetek

figyeljétek az M1, RTL K., TV2, Hír TV Híradóit

Flame
** A bukósisak NEM ciki! **

mihasznazulu

mihasznazulu

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Le a kalappal a szervezés elõtt, szerintem királyul sikerült. A felvezetés pazar volt. Atrocitások nélküli jólesõ tekerésben vettem részt! A rendõrök profin elvégezték a dolgukat, és kifejezetten jó érzés volt, hogy a sok gyalog, meg négykerekû gúvadt szemekkel konstatálta az egészet. Szóval köszi a szervezõknek, és a résztvevõknek.

Maradok örök tisztelettel.