Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Írta 2005. augusztus 27. - 09:15

rituális öngyilosságképp talán nem egy ártatlan autóst kéne ebbe a hullámvasútba belerángatni...
ugorjon bele egy folyóba, ha már unja az életét, vagy szerezzen gyógyszert....
ahogy akarja.
én spec nem szeretnék egy ilyen öngyilkosjelölt miatt évekig álmatlanságban szenvedni....
Írta 2005. augusztus 26. - 20:55

Írta 2005. augusztus 26. - 20:43

magunkak csinálják.. éjszaka, kivilágítatlan szakaszon bent szalomoznak középen
aki találkozott ilyennel autóban ülve, az nagyon jól tudja hogy észrevehetetlen, 5 méteren belül látszódik kb, akkor meg ha nem városban megy 50el, akkor rég mind1.
de akik így bicikliznek, azt hiszik hogy feltünõek, és hogy halhatatlanok.
õ most megtapasztalta hogy nem az:-\
de senki sem tanul belõle azóta sem.
én igazából az autóst sajnálom,azzal a tudattal kell élnie, hogy megölt valakit, aki magának kereste a bajt, és nem tud mit csinálni...
En mindig rakerdezek, miert nincs lampaja, altalaban makognak, s legtobbszor az a valasz: figyelek. Olyankor csak visszakerdezek, hogy ugye o sem gondolja ezt komolyan...
Írta 2005. augusztus 25. - 15:41

magunkak csinálják.. éjszaka, kivilágítatlan szakaszon bent szalomoznak középen
aki találkozott ilyennel autóban ülve, az nagyon jól tudja hogy észrevehetetlen, 5 méteren belül látszódik kb, akkor meg ha nem városban megy 50el, akkor rég mind1.
én igazából az autóst sajnálom,azzal a tudattal kell élnie, hogy megölt valakit, aki magának kereste a bajt, és nem tud mit csinálni...
Ebben van igazság...
Írta 2005. augusztus 25. - 15:37

Írta 2005. augusztus 25. - 15:34

Újabb tragédia:
http://index.hu/poli...5.08.25.
A hír szerint nem volt kivilágítva a kerékpáros.
Sajnos esténként én is rengeteg kivilágitatlan kerékpárost látok.
Szerintem bátor tett. Sisak, meg lámpa az kell.
Azért sajnálom..
Írta 2005. augusztus 25. - 15:23

Írta 2005. augusztus 01. - 22:02

Egyebkent en is hamar felkapom a vizet (talan ilyen esetben nemikeppen jogosan), de utana mindig kellemetlen erzessel tekerek tovabb (kiveve, ha egy oltari taho ult a volan mogott), ugyhogy en is probalom atallitani magam a "kedves, szep szavak" modszerere, egyre tobb sikerrel.
Írta 2005. augusztus 01. - 21:56

én ma voltam szemtanuja annak, ahogy egy hülye picsa az István krt-on kivágta az ajtót egy hajtipajti elé. A srác kb 30-al tolta, én mögötte mentem 20m-el. Oltárit bukott, persze keresztbe a külsõ sávra. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha pont ott jön egy autó.
Persze rögtön megáltam segíteni, összeszedni a motyót, meg tanúskodni, ha kell, de az elütött futáron teljesen ledöbbentem. Elsõ indulatában leordította a nõt, (aki úgy meg volt szeppenve, hogy csak hebegni tudott), de utána rögtön ELNÉZÉST KÉRT , amiért fölemelte a hangját, és megkérdezte, hogy AZ AUTÓVAL MINDEN RENBEN VAN E!!!!!!!!! Nem hittem el....könyökén nem maradt bõr, lezúzta a fél oldalát, simán ki is nyiffanhatott volna és még õ volt az udvarias és kedves. Aztán mondta a csajnak, hogy menjen tovább nyugodtan, õ rendben lesz. Csak pislogtam:scared:
Én biztos nem lettem volna ilyen kedves.
Hozzátenném, hogy az arcon nem volt bukó :no:
Írta 2005. augusztus 01. - 21:44

Írta 2005. augusztus 01. - 21:27

Amit a mercis csinált az buncselekmény mivel közuti balesetben 8napon tul gyogyulo sérülést okozott.
Már most kezd keresgélni a számlákat azt szo nelkul fizetik a tobbire javitasi árajánlatot kell kérned vmejik szervizben.
A ruházatod se hagyd ki. a sisak tuti hogy megroppant.
Ha van jövedelmed, kérd a táppenz es igazolt fizetésed közötti kulonbozetet is, plussz a rehabilitációd alatt felmerulö kiadásokról ( uszoda gyogytorna parkolojegyek gyogyszerek) mindenröl szémlát. Ki fogják fizetni.
A mercis ne érdekeljen, az a rendorok dolga te csak a biztosítóval tárgyalj.
Csak akkor írd alá hogy nincs több követelésed a bzt. szemben, ha mindened meggyogyult. (12 honap) A dologi károkat addig rendezheted de fekvogipszel ne látogasd a biztositot.
Írta 2005. július 24. - 21:52

Üdv a klubban forjen !
és jó gyógyulgatást...
Én is hasonlókat tudok mondani!

Ha így halad a közlekedés, akkor esküszöm, hogy tolólapátokat szerelek a gépemre...
Írta 2005. július 24. - 16:33

- Súlyos veszélyeztetés
- Közúti baleset okozása (fõleg, ha a kulcscsontod, vagy a lábad csavarozni kellett)
- Valami testi sértés
- Kressz megszegése,...
Írta 2005. július 24. - 15:12

és jó gyógyulgatást...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. július 24. - 15:09

De hál' Istennek a kocsi kötelezõje kifizeti a káromat, de ez akkor is elég durva.
4-5 éve is bicajoztam, de akkor vhogy éreztem,h nem biztnságos ez a Pest, így egy idõ utén elkezdtem hanyagolni a dolgot, más sportokra tértem át. Egy éve szoktam vissza a bicajra, és már teljesen "meg voltam hatva", mennyivel intellgensebbek a sofõrök... Hát, mindig érhet csalódás... És erre még csak számítani se lehetett....
Írta 2005. július 14. - 19:46

Írta 2005. július 14. - 19:42

Írta 2005. július 14. - 19:31

Hali!
....ez Pomázon történt a kanyargós részen.
Attis
Uhh... Pomáz... ne is mond! Az út tele van kátyuval és ennek ellenére jönnek mint az állatok. Ha lassan mész, akkor kapsz egy elsõ lökhárítót a nyakadba sûrû dudálás és anyázás mellett. Ha meg gyorsan, akkor mindez nincsen, de ha jön egy kátyu, akkor 90%, hogy 20 méter múlva a földön leszel. Vagy az árokba vagy egy verda alatt...
Ha engem ledudálnak és utána beérem valahol az illetõt, akkor szívroham nélkül ledudálom én is, ha miatta lassítanom kell..

Rengetegszer van, hogy padlógázzal megelõz és anyázik, de a következõ utcán meg elkanyarodik, úgyhogy áltlában be tudom õket érni

Írta 2005. július 14. - 16:45

Én a IX-ben lakom, sokszor megyek az üllõi befelé és kanyarodok rá a róbert.k. körútra balra a felüljáró alatt. Ott ahol az autósoknak van egy kanyarodó sáv jobbra a stadionok felé, még egyszer sem (!!) volt, hogy megállt volna valaki átengedni. Pedig nekem úgy rémlik ott nekem van elsõbbségem. Javítsatok ki ha tévednék.
A másik: múltkor rákanyarodok a szépvölgyire a bécsirõl, megyek 5 métert, egyszercsak nagy csikorgással szembõl elémvág egy autó, aztán még a gyalogosok is megijedtek mellettem. Eltévesztette a balra kanyarodó sávot, illetve ott lefelé jövet nem is lehet balra kanyarodni a bécsire, csak a lajosra, szóval visszament a helyére, én meg küldtem volna máshova is, de szerintem azt már nem vállalta be

Írta 2005. július 14. - 16:29

hehe azér szoktam 2 vel azelõtt mielõtt elöntené a szar az agyamat...mer akkor má nem érdekel ....mondjuk mikor 1 nap 3x dudálnak,mert elengedem a gyalogost a zebrán, az igen paraszttá tud tenni, már ami a beszédstílusomat illeti..."persze csak ha +gyözödtem róla hogy feltehetõen én vagyok az erõsebb"
persze, mert hülye azért nem vagyok
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való