Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de nem is jó..
rituális öngyilosságképp talán nem egy ártatlan autóst kéne ebbe a hullámvasútba belerángatni...
ugorjon bele egy folyóba, ha már unja az életét, vagy szerezzen gyógyszert....
ahogy akarja.
én spec nem szeretnék egy ilyen öngyilkosjelölt miatt évekig álmatlanságban szenvedni....

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
...ezek szerint mégis komolyan...nem kár értük...

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

magunkak csinálják.. éjszaka, kivilágítatlan szakaszon bent szalomoznak középen
aki találkozott ilyennel autóban ülve, az nagyon jól tudja hogy észrevehetetlen, 5 méteren belül látszódik kb, akkor meg ha nem városban megy 50el, akkor rég mind1.
de akik így bicikliznek, azt hiszik hogy feltünõek, és hogy halhatatlanok.
õ most megtapasztalta hogy nem az:-\
de senki sem tanul belõle azóta sem.
én igazából az autóst sajnálom,azzal a tudattal kell élnie, hogy megölt valakit, aki magának kereste a bajt, és nem tud mit csinálni...

En mindig rakerdezek, miert nincs lampaja, altalaban makognak, s legtobbszor az a valasz: figyelek. Olyankor csak visszakerdezek, hogy ugye o sem gondolja ezt komolyan...
P E R I L L U S T R I S

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

aki találkozott ilyennel autóban ülve, az nagyon jól tudja hogy észrevehetetlen, 5 méteren belül látszódik kb, akkor meg ha nem városban megy 50el, akkor rég mind1.
én igazából az autóst sajnálom,azzal a tudattal kell élnie, hogy megölt valakit, aki magának kereste a bajt, és nem tud mit csinálni...

Ebben van igazság...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Újabb tragédia:
http://index.hu/poli...5.08.25.

A hír szerint nem volt kivilágítva a kerékpáros. :(

Sajnos esténként én is rengeteg kivilágitatlan kerékpárost látok.
Szerintem bátor tett. Sisak, meg lámpa az kell.
Azért sajnálom..

dori

dori

törzsvendég

• fórumtag
  • 306 hozzászólás
Újabb tragédia:
http://index.hu/poli...5.08.25.

A hír szerint nem volt kivilágítva a kerékpáros. :(

Perillustris

Perillustris

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Oltari szerencseje volt.

Egyebkent en is hamar felkapom a vizet (talan ilyen esetben nemikeppen jogosan), de utana mindig kellemetlen erzessel tekerek tovabb (kiveve, ha egy oltari taho ult a volan mogott), ugyhogy en is probalom atallitani magam a "kedves, szep szavak" modszerere, egyre tobb sikerrel.
P E R I L L U S T R I S

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Huhh jobbulást forjen,

én ma voltam szemtanuja annak, ahogy egy hülye picsa az István krt-on kivágta az ajtót egy hajtipajti elé. A srác kb 30-al tolta, én mögötte mentem 20m-el. Oltárit bukott, persze keresztbe a külsõ sávra. Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha pont ott jön egy autó.

Persze rögtön megáltam segíteni, összeszedni a motyót, meg tanúskodni, ha kell, de az elütött futáron teljesen ledöbbentem. Elsõ indulatában leordította a nõt, (aki úgy meg volt szeppenve, hogy csak hebegni tudott), de utána rögtön ELNÉZÉST KÉRT , amiért fölemelte a hangját, és megkérdezte, hogy AZ AUTÓVAL MINDEN RENBEN VAN E!!!!!!!!! Nem hittem el....könyökén nem maradt bõr, lezúzta a fél oldalát, simán ki is nyiffanhatott volna és még õ volt az udvarias és kedves. Aztán mondta a csajnak, hogy menjen tovább nyugodtan, õ rendben lesz. Csak pislogtam:scared:
Én biztos nem lettem volna ilyen kedves.

Hozzátenném, hogy az arcon nem volt bukó :no:

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
úgy érted,ha "meggyógyultam" (most még semmi bajom -kop-kop -,de hát a morál...), utána mássak a biztosítóra a számlákkal?...

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Üdv!
Amit a mercis csinált az buncselekmény mivel közuti balesetben 8napon tul gyogyulo sérülést okozott.
Már most kezd keresgélni a számlákat azt szo nelkul fizetik a tobbire javitasi árajánlatot kell kérned vmejik szervizben.
A ruházatod se hagyd ki. a sisak tuti hogy megroppant.
Ha van jövedelmed, kérd a táppenz es igazolt fizetésed közötti kulonbozetet is, plussz a rehabilitációd alatt felmerulö kiadásokról ( uszoda gyogytorna parkolojegyek gyogyszerek) mindenröl szémlát. Ki fogják fizetni.
A mercis ne érdekeljen, az a rendorok dolga te csak a biztosítóval tárgyalj.
Csak akkor írd alá hogy nincs több követelésed a bzt. szemben, ha mindened meggyogyult. (12 honap) A dologi károkat addig rendezheted de fekvogipszel ne látogasd a biztositot.

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Üdv a klubban forjen !

és jó gyógyulgatást...

Én is hasonlókat tudok mondani! :(

Ha így halad a közlekedés, akkor esküszöm, hogy tolólapátokat szerelek a gépemre...

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Remélem feljelentetted!
- Súlyos veszélyeztetés
- Közúti baleset okozása (fõleg, ha a kulcscsontod, vagy a lábad csavarozni kellett)
- Valami testi sértés
- Kressz megszegése,...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Üdv a klubban forjen !

és jó gyógyulgatást...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

forjen

forjen

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Múlt hétfõn elgázolt egy autó... Bicajúton tekertem az új Merida speederemmel (isten nyugosztalja.. :((( ) mentem olyan 40-nel, egyszercsak egy kis merci (a 20 éves sofõrrel) felkerült a bicajútra, oldalról belémjött..de frankón feljött oda, nem tudom,milyen harántimpulzusa volt, v miért tette.... De az is ment rendesen (vagyis ha 20-szal megy, az is sok ilyen esetben..)... Bicaj a kocsi alá, én rá a motorháztetõre, onnan a földre... Kiscsávó meg kiszáll és elkezd káromkodni,h tudom-e,h legalább 40 ezres kárt tettem a kocsijában, mert a karcolást is annyiért javítják egy mercin.... (ha tudná,h az én kedves bicajom mennyibe klerült... :'( ) Le se szarta, h ott fekszem... Aztán egy arrajáró bicajos kihívta a mentõket, még szerencse... Azok azt mondták,h ha nincs rajtam bukó, meg kesztyû (ami miatt le mertem tenni a kezem, így nem estem akkorát), akkor már halott vagyok..fõleg látva a totálkáros bicajt... így megúsztam egy kulcscsont- és lábszártöréssel... Ma jöttem haza a kórházból...

De hál' Istennek a kocsi kötelezõje kifizeti a káromat, de ez akkor is elég durva.
4-5 éve is bicajoztam, de akkor vhogy éreztem,h nem biztnságos ez a Pest, így egy idõ utén elkezdtem hanyagolni a dolgot, más sportokra tértem át. Egy éve szoktam vissza a bicajra, és már teljesen "meg voltam hatva", mennyivel intellgensebbek a sofõrök... Hát, mindig érhet csalódás... És erre még csak számítani se lehetett....

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Jaja! Pont akkor kapcsoaltam át, amikor bekonferálták :)

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
na láttátok a fókuszt. ma volt benne a korábban említett bringás interjú. meg egy tesztút, ahol a szabálytalanságokat mutatták be.

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Hali!

....ez Pomázon történt a kanyargós részen.

Attis

Uhh... Pomáz... ne is mond! Az út tele van kátyuval és ennek ellenére jönnek mint az állatok. Ha lassan mész, akkor kapsz egy elsõ lökhárítót a nyakadba sûrû dudálás és anyázás mellett. Ha meg gyorsan, akkor mindez nincsen, de ha jön egy kátyu, akkor 90%, hogy 20 méter múlva a földön leszel. Vagy az árokba vagy egy verda alatt...
Ha engem ledudálnak és utána beérem valahol az illetõt, akkor szívroham nélkül ledudálom én is, ha miatta lassítanom kell.. :) (120dB-s kürt csodákra képes)
Rengetegszer van, hogy padlógázzal megelõz és anyázik, de a következõ utcán meg elkanyarodik, úgyhogy áltlában be tudom õket érni :)

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Gondolom ti is tudtok olyan helyrõl a városban , ahol még soha nem engedett el autó ?!
Én a IX-ben lakom, sokszor megyek az üllõi befelé és kanyarodok rá a róbert.k. körútra balra a felüljáró alatt. Ott ahol az autósoknak van egy kanyarodó sáv jobbra a stadionok felé, még egyszer sem (!!) volt, hogy megállt volna valaki átengedni. Pedig nekem úgy rémlik ott nekem van elsõbbségem. Javítsatok ki ha tévednék.
A másik: múltkor rákanyarodok a szépvölgyire a bécsirõl, megyek 5 métert, egyszercsak nagy csikorgással szembõl elémvág egy autó, aztán még a gyalogosok is megijedtek mellettem. Eltévesztette a balra kanyarodó sávot, illetve ott lefelé jövet nem is lehet balra kanyarodni a bécsire, csak a lajosra, szóval visszament a helyére, én meg küldtem volna máshova is, de szerintem azt már nem vállalta be :) Vicces volt, hogy a gyalogosok jobban meg voltak ijedve.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

"persze csak ha +gyözödtem róla hogy feltehetõen én vagyok az erõsebb"

persze, mert hülye azért nem vagyok :)

hehe azér szoktam 2 vel azelõtt mielõtt elöntené a szar az agyamat...mer akkor má nem érdekel ....mondjuk mikor 1 nap 3x dudálnak,mert elengedem a gyalogost a zebrán, az igen paraszttá tud tenni, már ami a beszédstílusomat illeti...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való