Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Írta 2005. augusztus 31. - 15:47

Az eddigi vizsgálatok szerint az ütközés, azért következett be, mert a kivilágítatlanul közlekedõ kerékpár vezetõje szabálytalanul eléhajtott a vele azonos irányba tartó motornak, amellyel így összeütköztek.
A baleset következtében a 34 éves kerékpáros és a motor 18 éves utasa a helyszínen meghalt, míg a motorkerépár 27 éves vezetõje a kórházba szállítást követõen halt bele sérüléseibe. A három halálos áldozattal járó, súlyos közúti baleset körülményeit a rendõrség szakértõk bevonásával tovább
Írta 2005. augusztus 31. - 01:07

Persze, ebbol lett is egy problémám, mert láttam jön, félrehúztam, addigra át ugrott rögtön a hátam mögött és majdnem betoltam a villamos alá. Ott üvöltözött velem...
Írta 2005. augusztus 30. - 21:42

Írta 2005. augusztus 30. - 00:19

Szerintem a "Gazálkodj okosan"-ban lévo szabályok az érvényesek még..a KRESZ szerint még dinamónak is kellene lennie a bringán, és névjegykártyatartónak, vagy minek.

Írta 2005. augusztus 30. - 00:18

Én elolre kicsit drágábbat vettem, de olyan jó ereje van, hogy egyszer-kétszer rámvillogtak szembol, hogy kapcsoljam már le..Hatulra-elolre 3-3 ezer forintert mar hibatlan minosegu villogot lehet kapni, nem hiszem, hogy ennyit ne erne meg barkinek a testi epsege.

Írta 2005. augusztus 30. - 00:15

Húha, van aki elölre teszi a pirosat??? Te jó ég!de hamár villogó, akkor azon íratlan szabályt igazán betarthatnák, hogy elõre "fehér", hátra piros.
nem pedig random kiválasztás. Ez is okozhat galibákat. (persze, még mindig jobb, mint a semmi)
Valamint találkoztam már sárgával is, ami a közlekedésben leginkább a hossz jelzásáre van kitalálva (meg persze az indexre), ha nem tévedek.
Én is találkoztam sárgával. Ahhoz képest, hogy azt mondják a sárga jobb az éles látásnak, alig vettem észre..

Írta 2005. augusztus 29. - 23:07

a KRESZ szerint még dinamónak is kellene lennie a bringán, és névjegykártyatartónak, vagy minek.Villogóért büntethet a rendõr. Merthogy nem "folyamatosan" világít. A KRESZ is némi updatere szorulna...

Írta 2005. augusztus 29. - 23:06

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. augusztus 29. - 21:31

En most az elsot amiatt vagyok kenytelen cserelni, mert a mult heti ketszeri sz*rra azas soran bebizonyosodott, hogy max. 5 percig birja a kikepzest. Szaradas (az ekezet-nelkuliseg varazsa:)) utan tokeletes. Egy vizallo kivitelu 6-8 ezer forint, igaz, ezzel mar a medenceben is jatszhatsz.

Írta 2005. augusztus 29. - 20:10

Egyébként ha már a kivilágítattlanság szóba került. az sem mindegy, hogy mivel teszi. Senki ne nyugodjon meg, hogy van egy szar kis villogója.
de hamár villogó, akkor azon íratlan szabályt igazán betarthatnák, hogy elõre "fehér", hátra piros.
nem pedig random kiválasztás. Ez is okozhat galibákat. (persze, még mindig jobb, mint a semmi)
Valamint találkoztam már sárgával is, ami a közlekedésben leginkább a hossz jelzásáre van kitalálva (meg persze az indexre), ha nem tévedek.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 29. - 18:30

Nem veszemkomolyan, de azért válaszolok.."a társadalom megítélése apró dolgokban rejlik"...
...amúgy te megszoktad nézni,hogy mennyire pislákol a segged?...
(nem venni komolyan...)

Én direkt úgy vettem hátsó és elsõ lámpát, hogy akár 2-300 méterrõl is jól lehessen látni, még normál utcai világítás mellett is (itt persze, nem ilyen nagy a hatótáv).. A hátsó villogót és az elsõ lámpát is úgy alakították ki, hogy oldalról is lehessen látni..
Egyébként nem nehéz ellenõrizni, olyan fénye van, hogy elég oldalra nézni és látszik a tereptárgyakon..

Írta 2005. augusztus 29. - 18:22

...amúgy te megszoktad nézni,hogy mennyire pislákol a segged?...

(nem venni komolyan...)
Írta 2005. augusztus 29. - 18:09

Tudom, miután leírtam éreztem, hogy sok....sokan egybemossák...vagy csak a másikat fogják fel...sajna...
...egyébként kemény volt...vagy inkább durva...
DE döbbenetes néha, hogy az emberek nem veszik észre, hogy min múlik az életük! Mondjuk csak maradjunk a feltételezésnél. Mennyi két ceruzaelem? 2-300 Forint? Ezen szerintem nincs mit magyarázni..
(Mondom ezt úgy, hogy én is voltam ilyen hülye! És áldom a sorsot, hogy nem lett bajom. És rettegek, amikor a kedvesemmel megyünk, és nincs rajta bukó!)
Írta 2005. augusztus 29. - 18:04

...egyébként kemény volt...vagy inkább durva...
Írta 2005. augusztus 29. - 18:01

A közlekedés veszélyes üzem, és nem játszótér.
Írta 2005. augusztus 29. - 17:59

Lehet, hogy kemény lesz, de:...lehet,hogy csak elemcsere kellett neki...
Írja fel a sírjára!!!
(Most lelkiismeretfurdalásom van, hogy ezt írtam..

Írta 2005. augusztus 29. - 17:45

Írta 2005. augusztus 29. - 17:20

Én majdnem ilyen álmatlanságba kerültem pár napja, pedig még csak este sem volt.. ha valaki akar, akkor nappal is tud olyan hülye lenni..én spec nem szeretnék egy ilyen öngyilkosjelölt miatt évekig álmatlanságban szenvedni....

Egyébként ha már a kivilágítattlanság szóba került. az sem mindegy, hogy mivel teszi. Senki ne nyugodjon meg, hogy van egy szar kis villogója. Szombaton tekertem egy picit este és 5-10 méterre voltam egy biciklistõl, mire észrevettem, pedig volt villógója, csak sz*r! Egy autós emnnyit látott volna belõle?
Írta 2005. augusztus 28. - 23:37

Írta 2005. augusztus 27. - 09:24

és semmi,sehogy sem jó...de ez van...