Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 hozzászólás

Köszi mindenkinek, aki eljött!!!!!!
Aki nem tudott eljönni, vagy késve értesült a felvonulásról, az jövõre jóváteheti

Már csak a végére kéne valami zárómûsor.....

Meddig sorozgetettek me'g, miutan a koporso szallito Babikkal leleptunk? :)

Egy bazi nagy sor sator es kriterium verseny kene a vegere :D :cool: Na, meg a Critical Mass vegere is ;)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Köszi mindenkinek, aki eljött!!!!!!
Aki nem tudott eljönni, vagy késve értesült a felvonulásról, az jövõre jóváteheti:)

Már csak a végére kéne valami zárómûsor.....

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Jó volt! Legalábbis én jól éreztem magam. A média elég jól elkapta, úgyhogy az ügy megint gyõzött. Ja, és megszámoltuk: 139-en voltunk.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Mivel én értem elõször gép közelébe: kellemes kis családias hangulatú tekerésen vehetett részt aki eljött. látványos atrocitásoktól mentesen sikerült megtenni az utat, komoly rendõri kísérettel.
Klassz volt a koporsó :)
Legközelebb jöhetnének többen is :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az igazi változás az lenne, ha az összes kocsit betiltanák, és speciális tömegközlekedést fejlesztenének ki ahova kell, a közelebbi helyekre meg járjon mindenki bringával (betegeknek, melósoknak persze más megoldás lenne). De mivel ez kissé sci-fi, a végleges megoldás szerintem az emberek fejében végbemenõ pozitiv változás lenne.
Mondjuk bekapcsolja a Tv-hiradót, megnézi benne a Fekete-Felvonulást, és ... átmosódik az agya. Ezentúl mindig udvarias lesz, betartja az oldaltávokat meg a kresszt, és mindig elnézi nekünk, bringásoknak, ha bunkók vagy szabálytalanok vagyunk, anélkül hogy azt is bebiggyesztené a "miért gyûlölöm a bringásokat" -cimû listájára.

Örömmel jelentem, hogy ma én is ott tudok lenni veletek!!!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Rendszeresen kerékpározok országúton, amig nem érek végre földes talajra, és én is azt tapasztalom, hogy hiába minden (lámpa, prizma feltûnõ ruzházat) az autosok kicentiznek. Már lassan rászokok arra, hogy kerékpáromat kocsival vigyem el a földes útig, sott végre élvezhessem a szabadságág érzését. Ez lenne a megoldás:confused: Nem hinném.

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Maci: de hát állt a sor a pirosnál!!!! gyors haladásról szó sem volt, keresztbe, hát igen, de csak a zebrától kb 10 méterre voltam....Egyébként észleltelek, köszöntem is hangosan!

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
este n7 - f7 körül BP Rádió
** A bukósisak NEM ciki! **

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
máj. 12 Juventus Rádió
máj. 12 MTI interjú
máj. 13 Rádió Extreme ... eddig!
** A bukósisak NEM ciki! **

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Most hívott az MTI, hogy a honlapotokon szereplõ mobil nem kapcsolható. Kipróbáltam, tényleg nem. Gyorsan javítsátok ki, nehogy elszalasszátok az újságírókat.

Egyébként már kaphatóak a Critical Mass polók a criticalmass.hu -ra kitett boltokban. A 3 színû rövidujjú mellett van fekete hosszúújjú is. Holnaputánra elég divatos szerelés :)

Sok sikert!

Kükü
critical mass

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kötözködés ON:

a több éve már megszokott, Deák tér – Andrássy út – Lágymányosi híd – Stefánia út – Budapest Sport Aréna - Hungária krt. – Könyves Kálmán krt. – Városliget –Felsõ rakpart útvonalon haladunk a Tabánig.

azért ez egy elég érdekes útvonal lesz. az andrássyról hip hop átkerülünk a lágymányosi hídra, onnan vissza a stefániára, megyünk megyünk, a kkkrt-ról hirtelen visszaugrunk a városligetbe, ahonnan úszva? a budai rakpartra. :D
kötözködés OFF
inkább így:
a több éve már megszokott, Deák tér – Andrássy út – Hõsök tere? - Városliget - Stefánia út – Budapest Sport Aréna - Hungária krt. – Népliget? - Könyves Kálmán krt. – Lágymányosi híd - Felsõ rakpart útvonalon haladunk a Tabánig.

mihasznazulu

mihasznazulu

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Nyugi srácok, én már ott fogok poszolni reggel 10-kor, egy sárga vázas fekete villás bicóval, telehány búvárruhára emlékeztetõ mezben, spd-vel a lábamon, szóval csak megismerjük egymást!

Maradok örök tisztelettel: mihasznazulu alias volt Sezlonyrugó! ;o))
Egész reggel röhögtünk a fõnök viccén, mire kiderûlt, hogy ez a mai feladat!

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Idézem az oldalt:

'A legsúlyosabb figyelmetlenségek, melyek balesethez, sérüléshez vezetnek:

A kerékpárosok…
ittasan hajtanak
nem világítják ki a kerékpárt
nem adják meg az elsõbbséget
hirtelen váltanak irányt
az úton keresztbe közlekednek
nem veszik figyelembe az autók lényegesen nagyobb sebességét '

Az utolsó elõtti sor, ma reggel XEDOS - Findli találkozó!!!!! Azt nem tudtam dudáljak, guruljak vagy... Így csak köszöntem, Szia Te drága!!!!!!!!!
Maci

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

tragikus maximum fél órával többet gyülekeznek ;)
egyébként az erzsébet tér hivatalos neve a gödör?

nem
erzsébet téren van a tali, de az az egész, a kempinsky-tõl a cba-n keresztül a bajcsi andrási keresztezõdés, és a smatch közötti rész...
a gödör pedig az új tér egy bizonyos pontja:-)

sajna mátraDH lesz a történet alatt.
mind1, ugysincs lámpa felrakva nappal, szal ugyse mehetnék.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
1 órával. Van aki messzirõl jön, korábban kell hétvégén kellnie, és nem fog örülni a tök üres térnek. Na mindegy, befejeztem a nyafizást ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tragikus maximum fél órával többet gyülekeznek ;)
egyébként az erzsébet tér hivatalos neve a gödör?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Csekk da fõoldal of Bikemag. Most értem haza, most tettem ki.
"In idem flumen bis non descendimus"

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Zsír. Akkor már csak a honlapon kellene átírniuk. És nem ártana kapkodósan így pár nappal elõtte, mert vannak akik a honlapról tájékozódtak és még mindig 10-rõl tudnak.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Akkor 10 vagy 11? A topic címe, meg a szórólap is 11-rõl regél. A topicot speciel áttom írni.

Most beszéltem Révivel. Tehát:

Gyülekezõ: 1030-tól a Gödörnél.

Indulás: 1100 a Gödörtõl.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

mihasznazulu

mihasznazulu

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Ja! Bunkó vagyok, köszönöm a választ!
Jó szelet!
Egész reggel röhögtünk a fõnök viccén, mire kiderûlt, hogy ez a mai feladat!