Végül is a Deák, meg a gödör nincs messze egymástól. Az biztos, hogy akkor én 10 re pont a kettõ közé betekerek, csak meglátom, ha egy rahedli feketébe öltözött kerós tanácstalanúl kering a forgalomban!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2005. május 11. - 08:07

Egész reggel röhögtünk a fõnök viccén, mire kiderûlt, hogy ez a mai feladat!
Írta 2005. május 10. - 23:23

de igazából csak a halál biztos
Hát igen, ez biztos nem az, mivel Rave Ace 11 óra kezdetes szórólapokat nyomott be pár napja ide. Lehet, hogy direkt ilyen béna szervezés, mert így két fekete tekerés is lesz majd 1 óra különbséggel

Írta 2005. május 10. - 21:55

Flame!
Mióta úrazol? Ez már vért kíván, ha mást nem Egri-t, palackban....
Akkor most nyomjak vagy sem? már mint lapokat...
A felvonulásra mindenképpen.
Mióta úrazol? Ez már vért kíván, ha mást nem Egri-t, palackban....
Akkor most nyomjak vagy sem? már mint lapokat...
A felvonulásra mindenképpen.
Írta 2005. május 10. - 19:09

a gödörnél
2005 május 14 Deák tér
A felvonulás kezdete de. 10.00
de igazából csak a halál biztos

Írta 2005. május 10. - 17:50

Na most akkor tényleg válaszolhatna somebody valamit!! Szombaton 11-kor az okés, de HOL??????????
Egész reggel röhögtünk a fõnök viccén, mire kiderûlt, hogy ez a mai feladat!
Írta 2005. május 10. - 14:19

Tényleg, úgy lesz mint tavaly elött csak visszafele? Szóval végig a bringaúton? Mert akkor vinném az utánpótlást meg a zanyját is
. Tavaly nem voltam így azt az útvonalat nem ismerem.

Írta 2005. május 10. - 14:08

VAZZE VÁLASZOLJON MÁR EGY SZERVEZÕ! Kösz 
10 (honlap) vagy 11 órakor (szórólap) kezdõdik a dolog? Esetleg az útvonalról is lehetne egy kis információ.

10 (honlap) vagy 11 órakor (szórólap) kezdõdik a dolog? Esetleg az útvonalról is lehetne egy kis információ.
Írta 2005. május 10. - 13:13

Írta 2005. május 10. - 13:12

kicsit bosszant a dolog, mert ma ki akartunk menni a fõbb útvonalakra és a margitszigetre szórni a lapokat. erre most itthon ülök és egy nyamvadt szórólapom sincs
Medveczki úr, köszi a segítséget.
szerdán nem tudok értük menni, de a felvonulásra kéne kb. 300-400db szórólap a Wilkeres kedvezmény miatt! (az úgy kb. 100 oldal, igaz?)
Péter
Medveczki úr, köszi a segítséget.
szerdán nem tudok értük menni, de a felvonulásra kéne kb. 300-400db szórólap a Wilkeres kedvezmény miatt! (az úgy kb. 100 oldal, igaz?)
Péter
** A bukósisak NEM ciki! **
Írta 2005. május 09. - 22:07

Ha nem kerülnek elõ, akkor szerdára csinálok még. Kedden nem leszek bent, így ez kiesik. Aki elvitte remélem osztja is õket, mint plébános az igét, mert itthon is mozog az ágy és ez alá is elfért volna!
Maci
Maci
Írta 2005. május 09. - 21:49

Írta 2005. május 07. - 20:04

Elõre is elnézést kérek a lustaságomért, de 14-én hol lesz a tali? Ott ahol tavaly? Az Erzsébet téren, az Andrássy végén?
Választ köszi! ;o)
Választ köszi! ;o)
Írta 2005. május 06. - 08:50

Szerintem ezt a matricát nem kéne erõltetni, mert aki a bringaúton parkol, annak nem kell felhívni a figyelmét arra, hogy tapló, mert úgysem ismeri el és onnantól kezdve méginkább szivatni fogja a bringásokat.
A rendõrökrõl meg annyit, hogy a legtöbb közrendõr bábu (tisztelet a kivételnek) és biztos százalékot kapnak a büntetéskbõl
vagyis :cry:
A rendõrökrõl meg annyit, hogy a legtöbb közrendõr bábu (tisztelet a kivételnek) és biztos százalékot kapnak a büntetéskbõl

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. május 05. - 22:43

Úraim!
Már néhány éve is írtam, hogy a kocsira ragasztott matrica nem megoldás. Ha valaki nem vette volna észre már így is megnyílt a 'kerékpáros vadászati' idény. Lelki szemeim elõtt lebeg, amint egy háromajtós balfék szélvédõjérõl szedi le a tapaszt, majd ezerrel szorítja le a keróst. Az is tutkó, ha az én kocsimon lenne ilyen cédulka biztosan berágnék, mint a 6-os anya, pedig ügyelek a kerékpárosokra, hisz naponta tekerek én is. Félõ, hogy sok vadbarom sportot ûzne a ragasztásból, mert milyen jó buli, még akkor is, ha nem lenne rá oka, de csak azért is. A rendõrségnek is csípi valami a szemét, mert elég rendesen rászáltak a bicajosokra. Lehet, hogy a futárok szabadelvûsége miatt, lehet, hogy más miatt, de a szart a más halandó bicós issza meg. A sportolókat, túrázókat szedegetik össze és osztják a csekkeket, jelentik fel õket. Ezen nem árt elgondolkodni egy kicsit. A szabálytalanságról, közlekedési morálról nem is szólva. Aki mind két oldalt ûzi érezheti a gondokat. Lenservvel egyetértek amit felvázolt. A szabályok értünk is vannak, nem csak ellenünk. A gyalogos -bicaj randiról is annyit, ha a kerékpárútakat nem csak festenék, vagy ahol kirakják drága pénzért sok esetben olyan slalom pályát épíznek, hogy akadálypályának is beillene, ahol a gyalog a bábú. Valamelyik nem épelméjõ diplomás közlekedésinek a felyében megszületett az ötlet, lassítsuk a bicajt ezeken az útakon, csak elfelejtette, hogy a drótszamár nem kötött pályás villamos, ami csak a kijelölt nyomvonalon haladhat, de a gyalogos is szeret egyenesen haladni, nem tekeregni, mint egy horogra tûzött kukuc. Szóval tennivaló van elég.
Üdv, Maci
Már néhány éve is írtam, hogy a kocsira ragasztott matrica nem megoldás. Ha valaki nem vette volna észre már így is megnyílt a 'kerékpáros vadászati' idény. Lelki szemeim elõtt lebeg, amint egy háromajtós balfék szélvédõjérõl szedi le a tapaszt, majd ezerrel szorítja le a keróst. Az is tutkó, ha az én kocsimon lenne ilyen cédulka biztosan berágnék, mint a 6-os anya, pedig ügyelek a kerékpárosokra, hisz naponta tekerek én is. Félõ, hogy sok vadbarom sportot ûzne a ragasztásból, mert milyen jó buli, még akkor is, ha nem lenne rá oka, de csak azért is. A rendõrségnek is csípi valami a szemét, mert elég rendesen rászáltak a bicajosokra. Lehet, hogy a futárok szabadelvûsége miatt, lehet, hogy más miatt, de a szart a más halandó bicós issza meg. A sportolókat, túrázókat szedegetik össze és osztják a csekkeket, jelentik fel õket. Ezen nem árt elgondolkodni egy kicsit. A szabálytalanságról, közlekedési morálról nem is szólva. Aki mind két oldalt ûzi érezheti a gondokat. Lenservvel egyetértek amit felvázolt. A szabályok értünk is vannak, nem csak ellenünk. A gyalogos -bicaj randiról is annyit, ha a kerékpárútakat nem csak festenék, vagy ahol kirakják drága pénzért sok esetben olyan slalom pályát épíznek, hogy akadálypályának is beillene, ahol a gyalog a bábú. Valamelyik nem épelméjõ diplomás közlekedésinek a felyében megszületett az ötlet, lassítsuk a bicajt ezeken az útakon, csak elfelejtette, hogy a drótszamár nem kötött pályás villamos, ami csak a kijelölt nyomvonalon haladhat, de a gyalogos is szeret egyenesen haladni, nem tekeregni, mint egy horogra tûzött kukuc. Szóval tennivaló van elég.
Üdv, Maci
Írta 2005. május 05. - 17:22

elõbb meg kell néznem a számot, ami most nem kivitelezhetõ, mert beteg v.ok, de amint lesz erõm lemenni az utcára megnézem!
Írta 2005. május 05. - 17:08

Nem akarnád reklámozni egy kicsit?Privi vagy ilyesmi?"Kerékpárúton parkoló tahó vagyok" vagy valami hasonló. Van rajta egy telszam is, amit ha felhívsz hasonló matricákhoz juthatsz.
Írta 2005. május 05. - 14:53

A szabályokat betartva nem lehet normálisan közlekedeni, én rendszeresen megszegem a szabályokat. A rendõrnek meg nem kell megállni, mert úgy sem ér utól a városban.
Szerintem a kerékpárosok sem szabálytalanabbak, mint a gyalagosok és az autósok.
A kedvencem az, amikor tekerek a bicikliúton és egy autó leparkol elém miközben látja, hogy ott megyek. Ilyenkor le tudnám tépni a fejét:angevil: . Ezért mostanában egyre kevesebbet megyek bicikliúton, inkább használom az utat.
Szerintem a kerékpárosok sem szabálytalanabbak, mint a gyalagosok és az autósok.
A kedvencem az, amikor tekerek a bicikliúton és egy autó leparkol elém miközben látja, hogy ott megyek. Ilyenkor le tudnám tépni a fejét:angevil: . Ezért mostanában egyre kevesebbet megyek bicikliúton, inkább használom az utat.
Írta 2005. május 04. - 22:31

Visszatérve a felvonulásra: Hogy is lenne ez? Csak kerékpárúton rendezett sorokban vagy CM szerû rendõri biztosítás?
Írta 2005. május 04. - 22:24

láttam jó matricát egy oszlopon! egy kerékpárt ábrázolt és a felirat a következõ volt: "Kerékpárúton parkoló tahó vagyok" vagy valami hasonló. Szerintem valami radikal futar arc nyomhatja. Van rajta egy telszam is, amit ha felhívsz hasonló matricákhoz juthatsz. Szerintem a szélvédõre kell ragasztani, lehetõleg szemmagasságba.
Egyébként van agresszív autós és bicós 1aránt, nem lehet az emberek jellemét 1ségesíteni, mert nem gépek. Mindenesetre több toleranciára és önuralomra (van) lenne szükség. Mind2 fél részérõl.
Egyébként van agresszív autós és bicós 1aránt, nem lehet az emberek jellemét 1ségesíteni, mert nem gépek. Mindenesetre több toleranciára és önuralomra (van) lenne szükség. Mind2 fél részérõl.
Írta 2005. május 04. - 22:19

NEM A BRINGÁST KELLENE BÜNTETNI, HANEM NORMÁLIS MINDENHOVAELÉRÕ KERÉKPÁRUTAKAT KELLENE ÉPÍTENI NEKIK!!
A büntetésbõl lesz majd sok szép út...

Persze ez csak az álomvilág.
Most jutott eszembe vmi. Mi van a biciklirendõrökkel? Õk mehetnek járdán?