persze, mert hülye azért nem vagyok

PR: Az autóst nem lehet túlságosan felelõségre vonni. Fõleg nem lecsukni, mert akkor nem fizet úthasználati díjat, nem tankol és még egy csomó dolgot nem fizet az államnak... Belõlünk biciklisekbõl meg nincs jövedelem. Szerintük csak a baj van velünk.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
http://www.hirtv.hu/...ticle_hid=52942Kerestem a neten a hírekben, de sehol sem találtam...
Nem tudod, melyik nap volt?
Az elsõ ezzel kapcsolatos hozzászólás 11-e éjjelén íródott. Gonolom 10-i hírekbe mondták be...
PR: Az autóst nem lehet túlságosan felelõségre vonni. Fõleg nem lecsukni, mert akkor nem fizet úthasználati díjat, nem tankol és még egy csomó dolgot nem fizet az államnak... Belõlünk biciklisekbõl meg nincs jövedelem. Szerintük csak a baj van velünk.
Kerestem a neten a hírekben, de sehol sem találtam...
Nem tudod, melyik nap volt?
Lao-Ce
Valahol vidéken elütöttek egy nyolc éves kisgyereket. 3an mentek egymás mögött és egy autós megpróbálta kiekrülni õket. Az utolsó infóm még az volt, hogy aztán meggondolta magát és visszahúzódott. Rá a biciklis gyerekre...
Azóta lehet, hogy már más a tényállás...
A szívem szakad, nem tudok mit mondani.
Mi történhetett?
Egy sisakon múlt?
Egy gerincvédõn múlt?
Egy lámpán múlt?
Egy kis idegességen múlt?
Elnézést, de nem volt praktikus lassítani egy kicsit?
Fölöslegesnek látszott nagyobb ívben kerülni???
Vagy pont jöttek szembe és hát megállni már csaknem?
a szívem szakad
ez a legszebb sport
(lenne)
(lehet?)
A szívem szakad, nem tudok mit mondani.
Mi történhetett?
Egy sisakon múlt?
Egy gerincvédõn múlt?
Egy lámpán múlt?
Egy kis idegességen múlt?
Elnézést, de nem volt praktikus lassítani egy kicsit?
Fölöslegesnek látszott nagyobb ívben kerülni???
Vagy pont jöttek szembe és hát megállni már csaknem?
a szívem szakad
ez a legszebb sport
(lenne)
(lehet?)
Lao-Ce
Lao-Ce
aztán ismerek olyan grammozós cc-st félmillás bringán aki elborzad a világitótestek súlyától, és azért "játszik denevért"..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakAz ilyen menjen zárt pályán...aztán ismerek olyan grammozós cc-st félmillás bringán aki elborzad a világitótestek súlyától, és azért "játszik denevért"..
Igen, ismerõs. A Népligetben van az a kacskaringós rész, ahová belóg néhány bokor, én is ott csattantam majdnem egy kivilágítatlan bringással. Pedig még nem is volt teljesen sötét, csak olyan félhomály.Igen, a kivilágítatlan bringás tényleg egy istencsapása. Tegnap tekertem lefelé az összekötõ hídról, és ahol lemegy Újpestre, végig bozótos, belógnak a fák, meg amúgy is szûk a hely. Nekem volt lámpám, a szembe jövõ bringásnak nem, hát majdnem neki is mentem, ahogy elõbukkant a bozótból. Elég nagy para, ha belegondolsz. Bringás üt el bringást?!