kicsit OFF
Nem tudom nektek miért akkora szempont párszáz ft egy markolaton, amikor ez - lássuk be - a kerékpár használati költségek TÖREDÉKE. Gondoljatok csak a külsõkre, belsõkre, bowdenekre, kencékre stb. meg az összetört cuccokra. Ellenben egy csuklóprotézis vagy kézfej visszeresedés kezelése többszázezer ft, szóval mindent a kényelemért és a minõségért szerintem. Még a legdrágábbak is max 2000 ft-osak...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen markolatot?
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:05
Írta 2002. november 18. - 20:11
Írta 2002. november 17. - 21:56
Vettem szép piros fekete BMX-like markolatot, és nagyon frankó. Kb 15 cm széles, iszonyat finom, puha, és tapad. És csak 900 ft!
Írta 2002. november 17. - 21:15
Nekem a Ritchey TG WCS jön be - könnyû, kényelmes, tartós, s elég szivacsos ahhoz, hogy kényelmes legyen, de mivel belül gumi, nem csúszkál átázva, s mivel expandált hab, a vizet sem szívja fel. (szemben az extrudált szivacsokkal, amik ugyebár telistele kis járatokkal, amin kersztül beszivárog a víz...)
Írta 2002. november 11. - 19:51
Parafamarkolat sose kopik el, nekem jól tapad, nincs márkája és ennek a legjobb a fogása, mer az a kis domborulat nem lapul össze, mint a többi puhánál.
Felragasztásnál a kormány megfelelõ részét betekertem cellux-szal, így ha lebarmolnám, csak letekerem utána a celluxot és újra szép sima a kormány.
Felragasztásnál a kormány megfelelõ részét betekertem cellux-szal, így ha lebarmolnám, csak letekerem utána a celluxot és újra szép sima a kormány.
Írta 2001. július 06. - 16:42
Hali,
Én nem próbáltam még sok markolatot, ami azt illeti, csak egy típust... DE AZ ÁLLATUL BEJÖTT!!!
Hogy mi is ez?
Ez a HAND-EZZ markolat...
Baromi jól tapad a kézhez és a kesztyûhöz is... picit technocol rapid érzés... ;D
Strapabíró, Én már negyedik éve nyúzom, és volt szerencséje földhöz, aszfalthoz, kõhöz... semmi baja...
Csak egy hátránya van...
Hogy négyéves használat után nagyon lecsiszolódik a vaskos, izmos tenyeredtõl a külseje, és veszít tapadási együtthatójából... ;D
De könnyen pótolható... ára 800 HuF és a bicajboltok környékén mozog...
Csõváz és hátszél!
Joghurt nem jó markolatnak... de egészséges... Paraferee voltam...
Én nem próbáltam még sok markolatot, ami azt illeti, csak egy típust... DE AZ ÁLLATUL BEJÖTT!!!
Hogy mi is ez?
Ez a HAND-EZZ markolat...
Baromi jól tapad a kézhez és a kesztyûhöz is... picit technocol rapid érzés... ;D
Strapabíró, Én már negyedik éve nyúzom, és volt szerencséje földhöz, aszfalthoz, kõhöz... semmi baja...
Csak egy hátránya van...
Hogy négyéves használat után nagyon lecsiszolódik a vaskos, izmos tenyeredtõl a külseje, és veszít tapadási együtthatójából... ;D
De könnyen pótolható... ára 800 HuF és a bicajboltok környékén mozog...
Csõváz és hátszél!
Joghurt nem jó markolatnak... de egészséges... Paraferee voltam...
Írta 2001. június 28. - 00:11
Írta 2001. június 27. - 17:00
: Locsolócsõ 10-10 centire levágva (van belõle piros, meg zõld is). Vagy pedig szimplán szigetelõszalag...:-)
Írta 2001. június 27. - 04:36
Írta 2001. június 02. - 04:05
Írta 2002. október 31. - 23:21
Hali
Szerintem tök mind1 hogy milyen márka csak jól tapadjon és ne kopjon rohadt gyorsan....
dirtboy
Szerintem tök mind1 hogy milyen márka csak jól tapadjon és ne kopjon rohadt gyorsan....
dirtboy
Írta 2002. október 31. - 21:33
Nekem a legjobban az Odyssey jott be.
Eleg hosszu, szabhato /gripkohoz/,eleg vastag, jobb mint a Tioga az nagyon vekony volt. Nem forog. Es 1500-1600Ft
...Jo lehet minimalisat forog evente 180 fokot
Eleg hosszu, szabhato /gripkohoz/,eleg vastag, jobb mint a Tioga az nagyon vekony volt. Nem forog. Es 1500-1600Ft
...Jo lehet minimalisat forog evente 180 fokot
Írta 2002. október 31. - 20:40
Én simán odaszigszalagoztam a belsõ felét a markolatnak, és ennek 2 oka van:
- tudom hogy kb hol legyen a fék hogy kényelmes legyen.
- nincs a végén kupak, és így nem csúszik fel stucniig.
- tudom hogy kb hol legyen a fék hogy kényelmes legyen.
- nincs a végén kupak, és így nem csúszik fel stucniig.
Írta 2002. október 31. - 20:26
azért nem szeretjük mert olyan jól forog a kormányon amikor megszívja magát izzadsággal ... érdekes módon az én gumi markolatom nem szívja meg magát izzadsággal, és így is lehet kesztyû nélkül használni ... a kesztyû nem arra való :
Írta 2002. október 31. - 20:17
Ja és aki odaragasztja a kormányhoz a markolatot,az már tényleg elvetemült!!!
(viszont tuti nem fog forogni a kormányon az biztos.Igaz Tornadó? ;D)
(viszont tuti nem fog forogni a kormányon az biztos.Igaz Tornadó? ;D)
Írta 2002. október 31. - 20:13
Nem tudom,miért nem szeretitek a szivacsot.Nekem olyan van és imádom.Felszivja az izzadságot ezért lehet kesztyû nélkül is használlni.Ja,és jó vastag.
Írta 2002. október 31. - 19:31
Nekem most Pro Grip van és nagyon bejön!Volt egy trinitym 750 ft-ért,de2-3 hét után SZÉTKOPOTT!!!
Belemódosítottam. Ha kérhetném, ne gyalázzuk nyíltan egyes gyártók termékeit. Köszi.
Belemódosítottam. Ha kérhetném, ne gyalázzuk nyíltan egyes gyártók termékeit. Köszi.
Írta 2002. október 26. - 13:41
Te tényleg oda ragasztottad a markolatodat a kormányhoz??? :-/
És ha szereled a bicót és le kell venni a fékkart/váltókart akkor mit csinálsz?
És ha szereled a bicót és le kell venni a fékkart/váltókart akkor mit csinálsz?
Írta 2002. október 25. - 18:24
Parafamarkit én a kerékvárban vettem asszem 1300ér. A gond csak az vele, hogy forog, mer a parafa nem tapad, de egyk kis ragasztó (Pattex Super Fix) megoldotta. ;D
Ja + vigyázni kell a végek fúrásával, mer könnyen betörhet.
Egyébként 1500km van már benne és tök jó.
Ja + vigyázni kell a végek fúrásával, mer könnyen betörhet.
Egyébként 1500km van már benne és tök jó.
Írta 2002. október 23. - 10:43
Tegnap voltam a a fülöpnél (ML: Erzsébet királyné útja), és érdeklõdtem, de már augusztus elején elfogytak ezek a markolatok. Namost sztem az X-Factroban kéne megnézni, amint lesz egy kis idõm tuti, hogy elmegyek.