Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
TheDeath: A stucni nekem még új nem sokat mentem vele, de erõs Titanium létére is. És bizom benne, hogy nem 1 szezonos. A kormánnyal ugyan így vagyok.

ultio: A felfogásomat nem értheted, hogy miért igy csinálom a dolgokat, ahogy most csinalom.

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Rusty
persze, hogy könnyebb, de lehet, hogy csak 1 szezonos lesz a stucnid... :(
Én maradnék Ritchey hívõ, de lehet egy sima Zoggival is beérem, mint stucni és vezsek hozzá egy karbonkormányt... ;D csak mert ár-súlyban nem veri semmi (ennyiért!) Bár vmi 4 csavaros dolog érdekelne engem...
kelliz!
Ma írtam emilt a forgalamzónak, hogy akkor mi is van abban a kerékben...várom a válaszát...

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Mit nem érthetek és miért nem?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Kormányt Roox DBS Cross Compra cseréltem, a kormányszárat pedig FRM Webstem World Cup Titanium darabra :) Pár grammal könnyebb.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás

Rusty! Miért vetted meg a bicajt, ha mindent lecserélsz rajta? Megvettél egy bicajt, aminek valóban jó az ár-érték aránya, jó cuccok vannak rajta (szerinted is), aztán minden lényeges alkatrészt lecserélsz, kivéve a hajtómûvet és a telót. És még a vázat is lecseréled?! Ezért vetted meg? Ezt én nem értem.

Azért vettem meg mert éppen erre volt pénzem és nem szezon végére akartam bicajt szerezni. Mindenféleképpen versenyezni akartam idén. Amit meg el adok róla és van még plussz pénzem abból veszek más alkatrészt. Jobbat. De ezt nem értheted.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Örülök hogy ezt mondod, mármint h jobban megy a sram lánccal meg fogaskerékkel. Akkor nem hiába mondták már mások is.

Az agy meg tuti ritchey, mert a girder xc gyárilag fûzött kerekek lesznek rajta. Szerintem nem tökölnének a befûzéssel xt agy esetén.

A kormányt meg a szárat milyenre cserélted?

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Mit xt-sítesz? Minden az lesz! A Ritchey agyaknak jobban örülnék az fix!
Mellékesen én a sram láncot és racsnit meghagynám, mert idei tapasztalat, hogy a váltás szebben történt, mint a shimanoval...de egyébként ha kell vkinek a 2005-ös XT fékváltókar és hátsóváltó? Csak mert full x.9 lesz a gépemen (lehet x.0 hátsóváltó! ;D) és nem még nincs veveõm a maradékra...
Más. Van köztetek vki aki kaposvári vagy pécsi lenne?

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Rusty! Miért vetted meg a bicajt, ha mindent lecserélsz rajta? Megvettél egy bicajt, aminek valóban jó az ár-érték aránya, jó cuccok vannak rajta (szerinted is), aztán minden lényeges alkatrészt lecserélsz, kivéve a hajtómûvet és a telót. És még a vázat is lecseréled?! Ezért vetted meg? Ezt én nem értem.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Elvileg ritchey agyaknak kéne benne lenni, de nem dobnám ki az xt-ket sem :)

Amúgy én is cserélnék rajta jópár dolgot, kbix cuccokat meg xt-síteném a maradékot.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Én minden versenyen elindultam amin tudtam. És nyertem juniort ;D Bár csak 1szer :) No majd jövöre. Alapjába véve jo cuccok vannak a KellySen, de én már lecseréltem a stucnit, kormányt, hátsó váltot, bovdeneket, fékeket, pedált. Jövöre a váz van tervben h. lecserélem. De tényleg ár/ érték arányban kiváló. Most nézz körül és nézd + mit kaphatsz, boltban 22o ezerért. Szinte semmit

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Honnan az infó, hogy XT agyak lesznek?
A leírás szerint "fûzött kerék: Richey...", na de ma küldök egy emilt, hogy mi is az igazság.
Mellékesen én tájbringa versenyre kértem szóban engedélyt és kaptam. Ott mondjuk megjelentem az ország összes versenyén, úgyhogy asszem teljesítettem a feltételt. De tényleg nincs leellenõrizve.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Én lemértem az enyémet 1o.8 kg-ra jött ki. Valszeg a Ritchey kerekek Xt aggyal könyebbek o.3 kg-al mint a kellys kerekek Lx aggyal. Csupán ennyi lehet a diferencia.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Összeszámoltam a 2005-ös mobster súlyát.

Kormány, kormányszár, nyereg, nyeregcsõ, bowdenek, belsõk, pedál és markolatok nélkül kb 8650 gramm.

A maradék szerintem 1800 gramm körül lehet (átlagos alkatrészeket példának véve).

Szóval az egésznek elvileg a 10,5 kg se kéne elérnie.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Szia !
A kerekek: szegecselt, dupla falú Kelly's Double Combat felnik, No name 2mm-es rozsdamentes küllõkkel és LX aggyal. A küllõk elég gyenge minõségüek. Nekem 8 db ment tönkre az idén. Ezért tervezek 1 Mavic CrossMax SL kerék vételét.

Ezen kívül: Nem kell viselni a Kelly's mezt sem. De ha nincs más akkor muszály :) Én nem vettem fel 1 versenyre sem. Ha érdekel még valami nyugottan tedd fel a kérdést.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Hello Janiii!

Milyen kerekek voltak a 2004 mobsteren alapból?
Amúgy én is tervezem majd néhány alkatrész cseréjét.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
kelliz: ettõl az ellenõrzéstõl nem kell +ijedni. Nem fogja figyelni senki sem, hogy elindultál 3 futamon, vagy sem.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Üdv ! Nekem is Kellysem van. 2oo4-es Mobster. Valójában elégedett vagyok/voltam vele az idei szezonban, bár a kerekek hamar felmondták a szolgálatot. Cseréltem már rajt jó pár cuccot, igy kissé igényesebb és kecsesebb.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Igen én is rendeltem egyet.
Te minden évben veszel (úgy vettem ki a szavaidból h idén is meg tavaly is rendeltél)?
Ezt a három versenyen való részvételt komolyan veszik, te hogyan "bizonnítottad" hogy részt vettél?

A súlyát én kiakartam számolni pontosan csak hát néhány alkatrészt egyszerûen nem találok a neten(sram, wellgo, kbix).

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Te is rendeltél egyet Kelliz?
Nekem idénre is kijutott egy darab és csak pozitív tapasztalatok voltak! ;D
A Kbix cuccok qrva könnyûek(pro) és szerintem elég jók. Amitõl én féltem az a 2 csavaros stucni volt, de végül is kibírt mindent (pedig volt necces pillanat), bár az összes 2 csavaros megoldástól félek kissé, nem csak ettõl. Summa: bevált, jó és könnyû!
Mellékesen nem értem hogyan is lehet az, hogy ugyanolyan súllyal rendelkezik a 2005-ös gép, mint a tavalyi, mikor több alkatrész is könnyebb rajta! De mindegy, mert a tavalyi is könnyebb volt, mint aminek írták... :)

TD

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Az Usa honlapon nem is jön be a Mobsterre mutató link, amúgy meg szerintem a különbözõ országok honlapjain látható Mobsterek ugyanúgy néznek ki!