Bár ez nem apróhirdetés de van par cuccom KELLYS MOBSTER 04' VÁZ ELADÓ KELLYS KEREKEK (Lx agy, NoName küllök, KellyS Double Combat felni, Sram 9.o racsni, Tioga gumival) KBIX Stucni, kormány Árak megegyezés szerint
Két kérdés hogy ne legyen csend: Milyen külsõt vegyek rá amivel lehet aszfalton is menni meg terepen is? Lehetõleg ne legyen több 600 grammnál.
Én szerintem nincs olyan gumi ami mind2re jó. Én használom aszfaltra a gyári Maxxist, terepre vettem másikat. Tioga Factory Xc Sl. 1.8-as méret. Nagyon jól fog sárban, és kemény terepen 1aránt
Ez alapján kérdeztem(TheDeath írta):
Mellékesen én a sram láncot és racsnit meghagynám, mert idei tapasztalat, hogy a váltás szebben történt, mint a shimanoval...
A sram fogaskoszorúval tényleg jobban vált mint egy xt-vel?
Ezt nem tudom honnan vetted. A valtasban nem a fogaskoszorunak van a legnagyobb szerepe.
Igazabol egy XT szintu fogsornal a valtassal akkor lehetnek bajok, ha nem a hozza valo lanccal hasznalod. Egy XT sor XT lanccal ( vagy LX, XTR ) semmikepp nem roszabb mint egy Sram sor Sram lanccal, ez biztos.
Bár én 175 cm vagyok én is a 17.5 vázméretet rendeltem anno. E-mailben megkérdeztem mit ajnálanak, és aztmonta Kelemen úr, hogy ezt. Az elõzö vázam viszont 19.5-ös magellan volt És azon nem fájt a hátam :-[
17,5- ös vázzal rendeltem és 169 cm vagyok!
Mellékesen nem kell vkinek a fékváltókar róla és a hátsóvált+racsni+lánc? Mert én full x.9-es szettet veszek és nem kell a gyári. 8)
Egyébként tényleg full Ritchey kerék lesz! ;D
Rusty, TheDeath:
El is felejtettem kérdezni hogy ti mekkora vázméretet rendeltetek/használtok? És hány centi magasak vagytok hozzá?
Rusty:
Nem volt meggyõzõ a válasz az frm-mel kapcsolatban . Én még mindig azt érzem, hogy ki akarsz tûni. frm drágább is nehezebb is...
De mindegy ne folytassuk a vitát...
Nem rossz tapasztalat és nem akarok külömbözni másoktól. Csak már ha látsz 1 csúcsgépet akkor nem FRM van rajt hanem RITCHEY. Hát nekem ez forditva van
Nem igazán rajongok a Ritchey cuccokért. Az tuti, hogy nagyon profi cuccokat gyárt.
Házhoz hozták a Mobstert, az elsõ kereket kell berakni, a pedált, meg beállitani a fékeket, váltókat. Naggyából ennyi volt. Kb 10 perc alatt megcsinaltam
Rusty! A stucnit hol szerezted be? Súlya? Csak mert szeretnék FRM hajtómûvet és kiváncsi lennék hol is lehet beszerezni, de a mo-i forgalamzó semmit se reagált az emilemre...
ha jólérzékelem mindegyikünk vesz/vett egy Mobstert? ;D
Nem kellene Mobster topicot nyitnunk? :
Egyébként üdvözlök minden Kelly's-est! (ez kimaradt mikor beléptem a topicba)
Mellékesen nincs kedve vkinek tekerészni egyik hétvégén?(mondjuk 2 hét múlva?)