Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
TheDeath: Mi is az a tájbringa? Mik a szabályok?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Mennyibõl lehetne kihozni ezt a nokon rendszert?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
kelliz:
Jagwire.. De én a helyedben lecserélném. Én is így tettem. Nokonra. Nagyon profi bowdenkülsõ, nem úgy mint a Jag. A Jag törik, s iszonyat könnyen telimegy ganéval.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Milyen bowdenekkel szerelik majd a mobstert?

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Kérdés: normális jelenség, ha a felni csörög? Azaz leszedem a gumit és hallom, hogy mintha valami kis fémdarab zörögne benne (nem az agyban).

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Maratonon milyen eredményt értél el ?
És milyen korcsoportban mész ? ;D

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
nem szólok le semmilyen gépet, de tény, hogy a kultuszt erõltetik (bmelyik márka megtehetné) és igaz, hogy drágább ugyanaz, mint más gépeken. :(
az is tény, hogy sok van köztük aki a kultusz miatt kissé nagyobb arccal rendelkeznek, mint az átlag bringás (persze kivételek itt is vannak)
ami engem zaklat, hogy semmivel sem jobb gépek, mint pl a Kelly's (ezt csak cc-re mondom!!!) de fennen hangoztatják... ez szomorú, de pl súlyban (és árban)nagyon csúnyán nyerünk... 8)

más. versenyzek most már 1,5 éve, legfõképp tájkerékpározok illetve maratonozok (bár idén pénz hiányában csak felkészültem minden versenyre) és nekiálltam cc-zni is. Tájbringa eredmények vannak, jövõre szeretnék kimenni az vb-re... ;D ::) aki kiváncsi rájuk az sasoljon el a zselicteam.fw.hu -ra és ott keressen meg...csak 1 Kelly'ses lesz

na, most ennyi, tépek melózni tovább, meg tanulni (még nem tudom az alkotmányt ???) meg rohanok tekerni! :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A Kona kurva jó, de kurvára nem ér annyit amennyiért adják...Szerintem.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
The Death:
Mióta versenyzel? Vagy esetlegesen csak jövöre fogod elkezdeni ? ;D ;D ;D ;D
Ráadásul Kona Kulát :P

Deville:
Konát csak nem leszólni :P :P

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Kelly's összejövetel? Ahhoz túl mazsola vagyok, nem égetném magam :)

Kona? Talán azért nem foglalkoztam vele amikor választottam, mert eléggé utálom ha valamit sztárolnak és kultuszt próbálnak belõle csinálni. Konások jöhetnek kövezni :) Különben is, hogy néz ki egy olyan név, hogy Kona Kula... :)

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Hahahaha! ;D (ezt vedd sátáni kacajnak!)
Csak szeretnél mindenkit lezúzni! Én majd nem hagyom magam! :P

Mellékesen mit veszel abból a másik "családból"?

Egyébként az orszutis kérdés természetesen Kelly'sesre vonatkozott, de bmilyen érdekel tapasztalat csere érdekében...

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Én nem hiszem, hogy részt veszek az összejövetelen, hiszen jövõre, reményeim szerint, már Konával zúzom le a népet. ;D De ez még nem valószínû.
;D ;D ;D

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Hi!

Csak azért kérdem, hogy ki hová valósi, mert szervezhetnénk 1 jó kis [glow=red,2,300]Kelly's-es összejövetel[/glow]t! ;D Mit szóltok? Ne'hogy má'n csak Kona-s tali legyen vazzz... :P
Lesz jövõre sajátszervezésû edzõtáborunk, akkor meg nyomathatnánk a dolgot...

Más. Én KRS-on keresztül veszem, mert csak így lehet...mást most nem mondok a dologról, majd csak késõbb ::)

Más. Nincs vkinek orszutija véletlenül?

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Most már az új Mobsteren, Kbix Karbon illetve Titanium cuccok is megjelennek. No meg a Ritchey kerekek.
Valójában aki idén megveszi az megin nagyon jól jár.
De én eladom az enyem :'(

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Gumi téma... nekem 2 hónap alatt másodszor van az elsõmben defekt, amit elsõre még el is fogadtam (szederbokorba elég mélyen belementem mohóságomban) de másodjára már kicsit bosszantó. Vadi új belsõ, semmi szederbokor és szép csendesen ereszt... még a vége az lesz, hogy lecserélem valami defektvédõs rettenet külsõre az eredeti Maxxis Minotaur Full Knobot. Pedig szeretem, de a gumit ápolni nem.

Elhelyezkedés: Csobánka/Budapest = hétvégi üzemmód.

Index fórumra szintén, de néma.

TD: a Mobstered KRS-en keresztül, vagy full szponzor?

Valaki kérdezte, hogy KRS van-e most is, ma vettem Bikemag-et, a hátoldalon megint ott van, szóval jövõre is lesz Mobster.

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
[glow=red,2,300]na, végre újra müxik minden!!![/glow] ;D

Sorrendben:
Mindenkinek: addig használtam a Maxxis gumikat míg hátul el nem kopott...mellékesen az elsõ igazi megmérettetés az Sopronba volt a világrangsoroló tájbringán és hát elsõ nap szakadt az esõ... ::) De egész jó volt a gumi!
Ultio: nem volt nagy, pont jó volt. Bár gondolkoztam egy cm-vel kisebb stucniban, de végül is maradt...a jövõévin valszeg 1 alátétet kiszedek majd a stucni alól és megnyesetem a telót.
Deville: örülünk neked!
Mindenkinek: ki hová valósi? egyébként index fórumra nem jár senki(fórumok/közlekedés/kerékpáros)?

Üdv:
TD a gaz, az elvetemült és miegyéb...

Deville

Deville

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
Bejelentkeznék én is, mint Kelly's tulaj, egy Magicem van júli vége óta. 178 centihez 17.5, hogy a statisztikát bõvítsem.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás

17,5-es.
Nemtudom mennyi az ára :) Megegyezés kérdése.

Sajna-bajna az nekem kicsi... 182cm vagyok...
Az árhoz: ha jól emlékzem negyven valahány ezer Ft-ért lehet kapni 17,5"-os Sabotage vázat a székesfehérvári VitaKlub-ban. A szívem szakadt meg, hogy nem 19.5"-os.
De ezt már mondtam. Na mindegy....
;D

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Én pórul jártam a 17.5-ös vázmérettel. Egész évben csak a hátam fájt. Ezért akarom eladni a vázam.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

17,5- ös vázzal rendeltem és 169 cm vagyok!

Nem lesz kicsit nagy neked a 17,5-ös méret? Én 175 cm magas vagyok,a régi bicajom 19-es volt, kicsit nagynak találtam, ezért az új valszeg 17-es lesz.