Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
KOSINA SZILÁRD TATABÁNYAI LAKOS SOKADSZOR IS VIPER SF-FEL (csak a jobb felismerhetõség kedvéért). Pest és környéke yó nekem, csak vki jöjjön le a pályaudvarra, mert nem nagyon ismerem Pestet és környékét.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
BMFT Kelly's Tali feltételezett résztvevõk...:

- Cuki
- Kosina Szilárd
- kmax (Bp-Dunaújváros)
- raycoon -
- ancitrus (Bp)
- bikebuddha (Veszprém)

Egészet másold!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
lakhelyem: Bp. XIII.ker.
cm alapján bevált bringás találkozópont a Hõsök tere, így akár ott is találkozhatnánk, de találkozópontnak vagy "pihenõhelynek" javasolnám a Margit -szigetet, Bkalászon a Lupát, Városligetet... ezeket gondolom mindenki ismeri meg az eddigi beszélgetésekbõl úgy vettem észre h Bkalász és környéke sokunknak rendszeres útvonala...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Na jó, elég a topic olvasásából. Tehát amit bikebuddha írt az kielégítõ? Címeket (település neve) is kérek illetve olyat hogy, van valakid aki ismer egy kb 40-50-60 km es túrát a környékeden(lehetõleg ne legyen fõutas rész azt nem szeretem illetve megszervezni is nehéz).
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

- Cuki
- Kosina Szilárd
- kmax (Bp-Dunaújváros)
- raycoon -
- ancitrus -
- bikebuddha (Veszprém)

Egészet másold!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
BP illetve Dunaújváros környéke de bárhova elmegyek
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Javaslom egy "Naptár 2006" topicban látható lista elkészítését, hogy tudjuk,ki merre és hány méter. Azaz mi lenne az ideális helyszín... (Tehát lakhelyet írjatok!)

Tehát:

- Cuki
- Kosina Szilárd
- kmax
- raycoon -
- ancitrus -
- bikebuddha - Veszprém

Egészet másold!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Háát, ha térdemet sikerül rendbe rakni, akkor mehetne több is. Izomban még nem fáradtam el annyira. Nna, majd meglátjuk...

CM-en láttam pár "csapat" tagot, de nem voltak ismerõsek. Viszont nekem ott többféle "konkurencia" is van. Kelly's, BMFT, céges "csapat", ismerõsök. Nehéz mindenkivel együtt lenni.. :)

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
100km-ig nem gond, bár szintkülönbség meg idõ függõ is de gondolom leghamarabb tavasszal akarjátok ha tényleg túra legyen, ne csak találkozó.

kár h cm-en nem jött össze, legalább egy pár fotóra összegyûlnünk, de remélem 2006-ban minnél hamarabb és minnél többen ott leszünk egy bmf kelly's topic találkozón!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Ja, igen! Jegyzet magamnak:

Hé én! :D Én kb 60 km -t bírok. Kelly's Imagine -om van (lesz te idióta:D)

LOL

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Örömmel látom hogy a kezdeményezésemet - mármint hogy felirjam ki hol s hogy igen-e? - igenlõen fogattátok, mert én voltam az a "hülye" aki elvállalta. :)
Ma még sulim volt ugyhogy nemigen tudtam böngészni (eddig). Most elkezdem.
Remélem holnap - meg azután - végzek is vele meg szépen sorban jönnek is a válaszok. Ha meglesznek megnézem MÁV onlineon a kerékpárszállítási pótdíjjakat miután kijelöltem a környéket (várost,települést) és onnantól az én területem be is fejezõdött! Majd az adott környékrõl kellene valaki aki végigviszi. :) Ezért majd olyan helyet választok ahol lakik egy terepet ismerõ Kelly's -es a többit az õ vállára rovom. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Csõváz!

A magam részérõl happy lennék kb. 60 km-ig. Sajnos nagyon kevés az idõm, és mindig utolsó pillanatban kapok beosztást, de megteszek mindent! Ha lehet, maradjunk a Dunántúlon...:) Egyébként Imagine.

Kell ez nekünk? Igen, Kell iz nekünk!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én 110 km után meghalok, vagyis ez a rekordom, ami remélem nem egyszeri és nem megismételhetetlen( Tatabánya-Szár-Tatabánya-Komárom-Tatabánya, ez pontosan 106km).
De a végén az utcsó dombon úgy tolt fel a társam. És ezután félórán keresztül ettem meg ittam
Persze ez nem felvágás hogy mennyit tudok tekerni, mert másnak ez nem kizárt, h. mindennapos. De nekem ez nagy teljesítménynek tûnik, ha nem lécci jelezzétek. Bocsi az esetleges gépelési hibákért.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Akkor legyen 300 km és én szeretnék utoljára jelentkezni.. :D

Én is benne vagyok, ha úgy alakul körülöttem minden.. Kb 50km-re vagyok hitelesítve, mert nagyjából annyi idõ alatt esik szét a térdem.. :( Egy alap 2004-es Kelly's Salamander..

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Kmax! Nekem VIPER SF-em van, azért írtam így, hogy jobban lásd átnyálazás közben. Az igényem megvan rá, szal hossztól függetlenül én szeretnék lenni az elsõ jelentkezõ.

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Nos! Gondolom a táv hosszára ill nehézségére gondoltál? Szerintem a hossza kb. 10-20 km azt mindenki kibírja, a nehézség meg kerékpárhoz mérten mert a Kelly's fõleg a középkategõriás biciklijeikrõl híres, többségnek (mmint amennyire elolvasgattam topicot) Salamander Magnus és hasonlói vannak tehát nem egy Toxic-ok. Mingyárt itt a téli szünetem ugyhogy átrágom magam a topicon és felirom a tulajdonosokat megkérdezem tõlük akarnak e Talit ill. Túrát meg hogy hol hányan miért meg stb... legfejjeb több lesz. Szóval ha kell ez nekünk akkor én el válalom szivesen emez részét a dolognak. Csak legyen aki csinálja a többit ha valóban - Kell ez nekünk?

.

:cool2: Szerintem jó gondolat......

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ha bringámra gondoltál, nem ilyent akartam venni, hanem egy picit drágábbat, de a szüleim nem nagyon engedik,hogy vaskos 10ezreseket költsek a brinyómra. Mit is tudnék még írni, ja mindenki fikázza a vasvázat, hogy nehéz meg minden de én nem vagyok grammmániás a végletekig. Meg ha vázcserére kerülne sor, akkor Majesticet szeretnék, mert az mintha erõsebbnek tûnne, mint egy Salamander vagy egy Oxigen váz, bár ez az árán is meglátszik.
Na pá mindenkinek

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Most nagyon nincs is mihez hozzászolni. :)
De örülünk, hogy egy újabb taggal bõvült a Kelly's-es bikemag tábor. Ha nem is pont most történt.. :)

Végülis lehet majd egyszer egy topik talit csinálni, én akár túrában is benne vagyok, de akkor rendesen össze kell egyeztetni, hogy ki mit bír..

Nos! Gondolom a táv hosszára ill nehézségére gondoltál? Szerintem a hossza kb. 10-20 km azt mindenki kibírja, a nehézség meg kerékpárhoz mérten mert a Kelly's fõleg a középkategõriás biciklijeikrõl híres, többségnek (mmint amennyire elolvasgattam topicot) Salamander Magnus és hasonlói vannak tehát nem egy Toxic-ok. Mingyárt itt a téli szünetem ugyhogy átrágom magam a topicon és felirom a tulajdonosokat megkérdezem tõlük akarnak e Talit ill. Túrát meg hogy hol hányan miért meg stb... legfejjeb több lesz. Szóval ha kell ez nekünk akkor én el válalom szivesen emez részét a dolognak. Csak legyen aki csinálja a többit ha valóban - Kell ez nekünk?

Kosina Szilárd:
Én is gratulálok a szerzeményhez. Igaz nem mai darab.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én tudnék egy jó túra útvonalat, itt Tatabányán és környékén. Bár még nem mentem rajta végig, meg kellene 1 túraútvonaltérkép.
Az útvonal nagyjából a következõ:
-Tatabánya
-Süttõ
majd a 10-es fõúton Dunaalmásig, biztos ezt is meg lehet oldani erdõben
-Komárom
-Tatabánya (itt már lehetnek gondok az erdeiutak meglétével, de van az 1-es fõút)
De egy ismerõsöm tudja pontosan az utat.
Ha gondoljátok megérdeklõdöm, csak írjátok be ide, vagy e-mail/msn:kosina007@freemail.hu

Üdv.: Kosina Szilárd
Bocsesz a gépelési hibákért!

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Most nagyon nincs is mihez hozzászolni. :)
De örülünk, hogy egy újabb taggal bõvült a Kelly's-es bikemag tábor. Ha nem is pont most történt.. :)

Végülis lehet majd egyszer egy topik talit csinálni, én akár túrában is benne vagyok, de akkor rendesen össze kell egyeztetni, hogy ki mit bír..