Köszönöm szépen! Segítettél a választásban
Ebben az árban sok a teleszkópos bringa, de monták, hogy ilyen árban az nagyon gyenge és sok bajom lenne vele. Ez a kerékpár jól is néz ki, meg nem is drága.
Én is úgy gonoltam, hogy kezdésnek jó lesz, és persze késõbb majd lesznek cserék szép lassan sorbanMondjuk pedálom az pont van.
Milyen küldõ és belsõ ajánlott bele? Te mit ajánlasz? Ezt esetleg ott helyben az üzletben közölhetem, hogy cseréljék, vagy majd nekem kell elintézni?
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségedet!
Minden jól és kellemes estét!
Na, vége a szabinak! Én eddig Schwalbe külsõket és belsõt használtam és használok teljes megelégedéssel. Típusaik elég tág árhatárok között mozognak, de a drágábbak is megérik a kiadott pénzt szerintem. Én jó cserének tartanám a Schwalbe belsõt egy Schwalbe Marathon Cross külsõvel 700X38C méretben reflexcsíkkal. A szélsõ recék döngölt földútra is megfelelõ stabilitást adnak a középsõ mintázat pedig kellõen kis ellenállású az országúton. Lásd www.schwalbe.com A külsõt, belsõt a bicósboltban meg lehet rendelni, de érdemes a biztonság kedvéért egy minõségi belsõvédõ csíkot rakni a felnikbe. Ebbõl is van Schwalbe. Szóba jöhet még a Continental márka, pl a Continenital CountryRide 622/700C méretben. Külsõk, belsõk rendelhetõk interneten is. ( http://ebike.hu/term...aguti-trekking/ )